• 30.04.2014, 18:19

What's in my survival kit


Hei dere ♥ Jeg har sett mange youtubevideoer hvor folk viser hva de har i skoleveska, hverdagsveska, reiseveska, sminkepungen sin osv. Derfor tenkte jeg at jeg skulle ha en liten vri på disse videoene. I dette innlegget tenkte jeg å vise dere hva jeg har i mitt "Survival kit". Dette er en liten sminkepung som jeg pleier å ha med meg over alt. Jeg har samlet alt jeg føler jeg kan få bruk for i ulike situasjoner. Min er fra Beck Søndergaard og jeg fikk den til jul i 2012. Den har en lomme foran med glidelås, et stort hovedrom med to rom uten glidelås inni. Den er også perfekt størrelse for meg, og tar ikke så mye plass i veskene mine. 

Innholdet i det lille rommet foran: 

Fliseklemmer, strikk og små strikker: Jeg har utrolig langt hår, og det er alltid greit å ha muligheten til å sette opp håret eller få unna litt hår med noen spenner. De små plaststrikkene bruker jeg mest til fletter. 

Plaster og compeed: Man vet aldri når man trenger plaster ♥ Og hvor mange ganger har man ikke gått i byen og fått gnagsår? Alltid greit å ha en med seg så man slipper å la gnagsåret bli verre enn det allerede er.

Paracet: Jeg pleier alltid å ha smertestillende sånn i tilfelle jeg får veldig hodepine eller sterke mensensmerter. Alltid greit å ha!

I det store rommet:Leppeprodukter: Jeg er helt avhengig av å ha med meg leppepomade. Akkurat nå har jeg rosebud, carmex og en blank lipgloss fra H&M.

Bind og tamponger: Alltid greit å ha når man er på skolen eller ute et sted.

Hårbørste: Jeg har som sagt veldig langt hår og ofte blir det flokete og sånt. Alltid greit å ha muligheten hvis håret blir skikkelig vanskelig. Er en veldig grei størrelse og er et speil også inni. Min er fra Bikbok.

Speil: Jeg har også med et dobbelt speil i rosa i tillegg til det som er i hårbørsten. 

Håndkrem: Jeg får veldig lett tørre hender om vinteren og liker derfor å ha med håndkrem. Denne er fra REN og var en prøve som jeg fikk engang. Perfekt størrelse.

Liten neglefil: Alltid greit å ha i veska hvis en negl knekker eller noe sånt.

Q-tips: Mascaraen min begynner ofte å drysse og da er det greit å ha noen q-tips med seg for å få det vekk. Man vil jo ikke se ut som en panda på skolen heller... 

Concealer: Greit å ha for å gjøre en touch-up hvis man har mørke ringer under øynene eller urenheter som man vil dekke. Min er fra The balm og er den beste!

Parfyme: Jeg liker alltid å ha med meg parfyme tilfelle jeg har glemt å ta på. Jeg har en liten parfymeprøve fra The body shop og en Travalo med parfymen "Rockin' Rio" fra Cascada som er en av mine favorittparfymer. Hva er deres "essentials" når dere er ute?Vilde BA <3

30.04.2014 kl. 18:26
Sykt fin blogg! <3

Hadde blitt kjempe glad hvis du hadde kommentert noen få spørsmål på spørsmålsrunden min :)

Julieeee

30.04.2014 kl. 19:28
Så fine produkter du har med deg :)

Maria Bergheim

30.04.2014 kl. 22:14
Jeg har mye av det samme!

Ern Aas

30.04.2014 kl. 22:32
Åhh, bra skrevet! Kjempe fin blogg <3
byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits