• 21.08.2015, 11:30

Back to school #2 outfit ideas


Hei dere!

Da er siste dagen av fadderuken kommet, og selv om det er vemodig er det samtidig veldig deilig. Selvfølgelig klart å bli forkjølet, med GUD så gøy vi har hatt det! Merker jeg kommer til å trives de neste fem årene! Det har blitt dårlig med blogging i det siste, og det er rett og slett fordi jeg nesten ikke har vært hjemme. Fremover vil jeg ikke love noe, men skal prøve å blogge litt når jeg har tid. Studie er uansett førsteprioritet fremover sammen med venner og kjæreste. 

Denne uken har vel de fleste startet på skolen igjen, og jeg satte derfor sammen en liten kollasj med antrekk jeg kunne ha brukt nå som skolen har startet igjen. Været har jo vært helt nydelig for tiden, så det har vært veldig lett å kle seg før skolen. Håper dere finner noe inspirasjon i disse kollasjene jeg lagde. Ingen ting er sponset forresten!Grå kjole her / Hatt her / Boots her / Veske herTopp her / Bukse her / Cardigan her / Converse her / Veske her /Bluse her / Bukse her / Sko her / Veske her / Smykke her

 

Hva synes dere om antrekkene?

Nikita <3

21.08.2015 kl. 11:54
Herlig :)

Kat

21.08.2015 kl. 12:59
Så mye herlig inspirasjon :) jeg elsker toppen i det andre bildet!

pappasdatter

21.08.2015 kl. 19:34
Veldig fine antrekk :)

Frederikke

22.08.2015 kl. 07:41
Hei Anna! Kolleksjonen ser kjempefin ut! Tusen takk for inspirasjon. Hilsen Frederikke.
byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits