• 23.02.2016, 16:00

Study snackHei dere ♥ 

Som student tilbringer man mye tid med nesa i en pensumbok. En av mine must haves når jeg leser er å ha enten noe godt å drikke, mat eller snack ved siden av meg. Dette for å slippe å ta pauser hele tiden når man er sugen på noe godt. Sikkert mange som kjenner seg igjen at man får lyst på noe eller kommer på noe man burde gjøre så fort man har satt seg ned med bøkene. En av mine favoritter er superenkel å lage, sunn og som smaker veldig godt. I tillegg krever det ikke så mange ingredienser. 

For å lage hummusen tar du en boks med kikerter(jeg kjøper de fra Gogreen) som du skyller godt og siler av vannet med et dørslag. Så moser jeg ertene i en stavmikser sammen med saften av en halv sitron og 1 ss tahini. Når hummusen har fått en dipp-konsistens tilsetter du litt salt og 1 ts spisskummin. Jeg pleier å dyppe gulrøtter og agurk i hummusen. Perfekt snack som man kan spise uten at man må konsentrere seg. (kan tilsette litt vann eller olivenolje hvis du vil ha den litt tynnere)Litt chai tea latte må også til når man sitter og leser. 

Hva er deres beste tips til Study Snack? 

pappasdatter

23.02.2016 kl. 23:36
Deilig! Viktig å kose seg litt når man leser :)

byAnne

24.02.2016 kl. 11:06
pappasdatter: ja for meg er det helt essensielt :)

Janne

24.02.2016 kl. 02:09
Åå det så godt ut! Aldri prøvd hummus før, men det skal jeg jammen meg prøve. Pleier å spise grønnsaker og frukt, men har brukt vanlig dipp, så det var kjekt å finne et sunnere tips også!

byAnne

24.02.2016 kl. 11:07
Janne: veldig godt :) pleier ofte å lage dipp jeg også, men ville ha litt variasjon :)
byAnne

Jeg er en jente på 20 år fra Oslo. Blogget siden mars 2014, og blogger om mote og hverdag. Håper du liker bloggen min!

Search

Bloggdesign

hits