• 01.10.2016, 12:00

My goals for October


Hei søte lesere ♥ 

Da var vi allerede i oktober. Er det bare meg eller forsvant september helt? På østlandet hadde vi strålende vær langt ut i den første høstmåneden, og det er først de siste dagene vi har virkelig fått kjenne på det rufsete været høsten bringer med seg. Uansett, så betyr en ny måned at jeg har satt opp noen nye mål. Jeg har valgt å kutte ut målet om antall ganger på treningssenteret. Tiden strekker ikke alltid til, og jeg føler meg rett og slett enda verre når jeg vet at jeg skulle ha trent så så mange ganger i løpet av uken. 

♥ Kutte ut godteri!

 Jeg har som mål for denne måneden å ikke spise noe godteri, kaker, is eller drikke brus hele måneden. Litt ambisiøst kanskje, men jeg har rett og slett lyst til å bli flinkere til å kutte ut søtsaker. Jeg har bestemt meg for å ha noen få unntak, som f.eks en innflyttingsfest og halloween-party. Jeg og kjæresten har også blitt enige om at en liten knekk med 70% sjokolade er lov for å ikke gå helt på veggen. Jeg gleder meg til å teste ut sunnere alternativer som smaker godt, og håper at jeg finner noe som jeg kan dele med dere!

♥ Poste minst to antrekksinnlegg

Høsten er den fineste årstiden for antrekksbilder, og jeg fikk faktisk oppdatert bloggeriet med flere antrekk i september. Planen er at oktober ikke skal være noe dårligere, så jeg får dra med meg kjæresten, en venninne eller stativet ut for å knipse litt. 


♥ Ha meat-free monday 

Jeg er langt i fra vegeterianer, men jeg liker godt å ha minst én rett uten kjøtt. Nå som høsten er her for fullt, er for eksempel suppe veldig godt å spise. Planen er å få testet ut noen nye retter. Hjemmelaget falafel virker hvertfall veldig fristende. 

♥ Arrangere en fantastisk halloweenfest!

Jeg og kjæresten har invitert en hel gjeng på Halloweenfest hos oss helgen før den 31. oktober. Planen er å kle oss ut, pynte leiligheten og fylle den opp med venner. Vi driver allerede og planlegger antrekk som passer sammen. 

♥ Lese masse! 

Selv om det er trist å si det, er det ikke veldig lenge til første eksamen, og jeg har store planer om å stå på med lesing for å gjøre mitt beste på eksamen. Fagene jeg har nå er veldig interessante, men det er mye som skal læres! 

♥ Gå en tur i høstværet og knipse bilder

Noe av det jeg liker best med denne årstiden er definitivt alle de fine fargene ute i naturen. Jeg har store planer om å gå en tur med kjæresten og knipse litt høstbilder. Kanskje pakke med litt niste og kakao for å gjøre det hele enda litt koseligere.

Har dere noen mål for oktober? ♥

Nina

01.10.2016 kl. 12:05
Fine mål:)

byAnne

03.10.2016 kl. 09:56
Nina: Tusen takk :)

Vilde

01.10.2016 kl. 12:20
Herlig masse lykke til! :D

byAnne

03.10.2016 kl. 09:56
Vilde: Tusen takk :)

Znippen.no

01.10.2016 kl. 12:42
Håper du har en flott helg! Feel free til å ta en titt innom min nye blogg og like den på facebook :)

byAnne

03.10.2016 kl. 09:56
Snippen: Tusen takk :) Ønsker deg en fin uke! :)

Marie Oma

01.10.2016 kl. 14:27
Ønsker deg en fin helg!! Fine bilder og mye kjekke planer du har!

byAnne

03.10.2016 kl. 09:56
Marie Oma: Tusen takk :) Ønsker deg en fin uke :)
Mange fine mål dette :-) Har selv et liknende innlegg under planlegging, for jeg har også satt meg noen mål :-) Veldig positivt å høre om meat free monday. Absolutt et godt tiltak, og noe som kan være veldig spennende. Falafel er kjempegodt. Vil også anbefale deg å lage vegetarpizza en gang. Det er helt himmelsk :-) Ha en fin lørdag!

byAnne

03.10.2016 kl. 09:57
Inga Gilberg: Tusen takk :) Og tusen takk for tips til vegetarretter :) Jeg skal prøve å få til falafel og vegetarpizza i nærmeste fremtid :)

Lizbeth Osnes

02.10.2016 kl. 13:44
Det høres ut som noen veldig fine mål :D På min liste står det å bli ferdig med den ene boken jeg skriver på, leke meg litt på kjøkkenet og teste ut nye oppskrifter, og å tilbringe så mye tid i frisk luft og vakker natur som overhodet mulig :-)

byAnne

03.10.2016 kl. 09:58
Lizbeth Osnes: Tusen takk :) Lykke til med målene dine :)
byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits