• 04.10.2016, 21:00

Five favorites on Instagram


Hei dere ♥

Jeg har lenge hatt lyst til å dele noen av favorittene mine på Instagram med dere. Jeg er innom instagram hver dag, og scroller meg nedover opptil flere ganger daglig. Jeg er ikke den mest aktive og inspirerende brukeren selv, men jeg finner mye glede i å se hva andre legger ut. Det er alltid masse inspirasjon å finne og det er veldig mange som er flinke til å poste fine bilder. Jeg har hvert fall funnet fem av mine favoritter her: 


@wonderful_places

Denne kontoen har jeg fulgt i flere år. Her kan man drømme seg bort til ulike destinasjoner i verden. Jeg liker veldig godt at hvis man ser et bilde og tenker "Dit vil jeg dra" så står det alltid hvor bildet er fra. Jeg hater når jeg ser et bilde på insta av for eksempel et klesplagg som jeg har lyst på, og det er helt umulig å finne hvor det er fra. 


@bo_seaofb

Bo Mulder deler fantastiske, fine bilder og garderoben hennes er til å dø for. Dette er en konto jeg har åpnet øynene mer og mer for. Jeg elsker kontoer som denne hvor man kan scrolle seg nedover og få masse inspirasjon. For tiden planlegger hun bryllup i Toscana og bildene fra området er helt nydelig!@malin_dahl

Malin var en av mine favorittbloggere, men hun sluttet rett før sommeren til min store fortvilelse. Alle bildene følger en rød tråd, og jeg finner alltid masse inspirasjon ved å se på bildene hennes. Klesstilen hennes er veldig søt og feminin, og jeg har funnet flere skatter til mitt eget klesskap etter å ha sett på hennes bilder. @mastinmat

Denne kontoen kom jeg over forrige uke etter å ha startet å se på "Masterchef - Norges beste hobbykokk". Martin er 22 år og studerer medisin. Jeg ble veldig imponert over hvor flink han er til å lage mat og ikke minst til å dandere maten. På instagramkontoen hans finner du masse oppskrifter som ikke krever mye tid eller ingredienser. 


@norgejodel

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har planlagt å legge meg tidlig, men har endt opp med å scrolle nedover Jodel til klokken har passert midnatt. Jeg ler meg i hjel av enkelte av jodlene. På instagram er det en egen konto hvor de har samlet mange av de morsomme. Det er jo helt utrolig hvor hysterisk morsomme enkelte personer er. Det er ofte jeg ler ekstra høyt hvis jeg kan kjenne meg igjen i det. 

Hvis dere har lyst til å følge meg heter jeg @anned96. Jeg har privat profil, men godtar alle så lenge det ikke er noe spesielt.

Har dere noen instagramkontoer som er verdt å følge? ♥

 

cheerchrissy.blogg.no

04.10.2016 kl. 21:11
Følger MalinDahl selv. Hun legger ut så utrolig fine bilder!

byAnne

04.10.2016 kl. 21:23
cheerchrissy.blogg.no: Ja, bildene er kjempefine! <3 Savner virkelig bloggingen hennes :/

Nina

04.10.2016 kl. 21:28
Fine insta:)

byAnne

04.10.2016 kl. 21:30
Nina: Ja, de er virkelig fine <3

Veronica S

05.10.2016 kl. 10:51
Åh herremann for noen nydelige kontoer, takk som deler.

byAnne

05.10.2016 kl. 11:36
Veronica S: Bare hyggelig :)
byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits