• 03.11.2016, 18:00

My goals for November


Hei dere ♥

Jeg kan ikke tro at vi allerede er i november! Er det bare meg, eller har denne høsten gått ekstremt fort? Jeg føler at dagene bare suser forbi, og "to do"-lista bare blir lenger og lenger. Det er tre uker til første eksamen, og det er mye som skal pugges og øves på frem til jeg er ferdig den 21.desember. Julegaver må jo også handles inn, så jeg må bare henge i og gi alt den siste tiden. Siden vi er inne i en ny måned passer det med noen nye mål. Fokus kommer til å være på studiene fremover, så jeg har ikke så mange mål. 


♥ Gi alt på skolen! Med fem eksamener er det nok å gjøre fremover, og jeg har så ekstremt lyst til å gjøre det bra på eksamenene mine nå før jul. 

♥ Kjøpe julegaver. Planen er å være ferdig med alle julegavene i løpet av Black Friday-helgen i år. I og med at jeg har en uendelig lang eksamensperiode, må jeg nesten prøve å bli ferdig med det før. Jeg har allerede kjøpt gave til fem personer, men mangler en del fortsatt. 

♥ Gi kjæresten en bra bursdagsfeiring. Kjæresten fyller 22 år den 20.november, og selv om det er rett før eksamenstiden er det klart at han må feires. Planene er ikke helt klare ennå for hva vi skal finne på, men uansett blir det nok bra. Jeg må også bli ferdig med gaven hans. 

♥ Gå noen turer eller trene på treningssenter. De siste ukene har vært preget av alt for mye å gjøre, sykdom og lite motivasjon så det er et par uker siden sist jeg var på Sats. Jeg får prøve å se hva jeg får til, så jeg setter meg ikke noe konkret mål om hvor mange økter jeg skal klare. 

♥ Sende "GLEDE" til 2490. De tre siste årene har jeg gjort dette og støttet Kirkens bymisjon så de kan gi bort to gode måltider til mennesker i rus- og gatemiljøet. Det koster 80,- og jeg synes det er vel verdt det! Fantastisk å kunne bidra med at to personer får en julemiddag, som er noe mange tar som en selvfølge. 

Har dere noen mål for november? 

 

Victoria Larsen

03.11.2016 kl. 18:17
Fint innlegg :)

byAnne

03.11.2016 kl. 18:18
Victoria Larsen: Tusen takk :)

liveterherlig93

03.11.2016 kl. 18:30
herlig innlegg :)

byAnne

03.11.2016 kl. 18:34
liveterherlig93: Tusen takk :)

Vilde

03.11.2016 kl. 21:24
Tiden går helt sinnsykt fort ja! Så flotte mål, det er sikkert oppnåelig :D

byAnne

03.11.2016 kl. 21:37
Vilde: Ja :O Tusen takk :) Satser på det :)
byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits