• 27.11.2016, 16:30

What I wore yesterday


God søndag kjære lesere ♥

I går var jeg som sagt på Thanksgivingmiddag hos et vennepar av oss. Hun er fra California og hadde lyst til å arrangere en middag med amerikanske tradisjoner. Alle tok med en siderett hver, og de sto for kalkunen og apple pie og pumpkin pie. Jeg kunne lett ha rullet ut av huset der. De andre dro ut, men jeg har eksamen på torsdag og kjæresten var helt utslitt etter et stressende døgn med presentasjon på fredag morgen og begravelse i Ålesund på formiddagen. En av mine favoritting med slike middager er at man har mulighet til å pynte seg! De fleste dagene hvor jeg sitter og leser hjemme går jeg rundt i pysj, uten sminke og med håret i en hestehale/dott på hodet. Så endelig kunne jeg pynte meg med sminke, hæler og krøllet hår igjen. Jeg kjørte svart og gull i går, rett og slett fordi det er en uslåelig kombinasjon. 

I dag har jeg sittet en del timer med tidligere eksamensoppgaver og pakket inn kalendergavene til kjæresten. Vi skal ha julekalender for tredje året på rad nå, og jeg mangler bare en som jeg skal hente på posten sammen med noe annet. Tenkte kanskje å vente til det kommer noen flere pakker som jeg bestilte på Black Friday. Tenkte kanskje å vise dere noen av innkjøpene, selv om det ikke var så veldig mange. 
Nå må jeg lese litt mer, før det blir taco. Håper dere får en fin søndag videre 

Victoria Larsen

27.11.2016 kl. 16:35
Veldig fint! :-)

byAnne

27.11.2016 kl. 16:36
Victoria Larsen: Tusen takk :)

liveterherlig93

27.11.2016 kl. 16:48
kos:) lykke til med eksamen

byAnne

27.11.2016 kl. 16:50
liveterherlig93: Tusen takk :)
byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits