• 07.12.2016, 20:00

Studietips: Forest


Hei dere ♥

Jeg tipper jeg ikke er den eneste som er inni en hektisk eksamensperiode. Jeg er ferdig med to av fem, og har neste på fredag. Det er ikke alltid like lett å sette seg ned med bøkene i mange timer, uten å la seg distrahere av mobilen. Plutselig tikker det inn en melding, en snap eller noen som ringer. Derfor har jeg funnet den perfekte appen.

Forest er en app hvor du legger inn hvor lenge du tenker å jobbe før en pause. Jeg pleier å sette på 45 minutter før jeg tar 15 minutter med pause hvor jeg spiser, går på do, tar bilder til blogginnlegg eller gjør andre ting. Når du setter på tiden blir det plantet et tre. Hvis du klarer å la være å sjekke mobilen i løpet av tiden du har satt vokser det et fint tre, men hvis du ikke klarer det så visner treet. Jeg glemte meg for noen dager siden da jeg hadde satt på, og skulle sjekke gulesider da et ukjent nummer ringte. Da fikk jeg opp melding om at treet mitt hadde visnet. Fikk overraskende nok dårlig samvittighet for det stakkars treet, så siden har jeg vært flink til å legge mobilen fra meg. Du får i tillegg opp hvor lenge du har vært fokusert hver dag, og du kan sette på en timer på hvor lenge du skal ha pause, så du ikke glemmer deg igjen. 
Har dere noen bra studietips? 

Nina

07.12.2016 kl. 20:30
Lykke til:)

byAnne

07.12.2016 kl. 20:32
Nina: Tusen takk :)

Victoria Larsen

07.12.2016 kl. 21:41
Håper du får en fin kveld :-)

byAnne

07.12.2016 kl. 21:46
Victoria Larsen: Tusen takk :) Håper du også får en fin kveld :)
byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits