• 19.12.2016, 16:30

My favorite christmas ornaments


Hei dere ♥

Jeg har to dager med intens lesing foran meg før det E-N-D-E-L-I-G er juleferie. Det er ekstremt etterlengtet etter mange eksamener. Helgen som var ble ikke prioritert til lesing(kanskje ikke så smart), men jeg hadde det veldig koselig. Julemarked og kafé med en kompis som var i Oslo en helg og en studievenninne, bursdag på lørdag, pepperkakebaking og pynting til jul. Jeg tenkte å vente et par dager med å vise juletreet, men jeg tenkte å gi dere en sneak peek på favorittene mine på treet. 


Denne kjøpte jeg på Kastrup i januar da jeg var på vei hjem etter en dagstur for å finne brudekjole til søsteren min. Den var på salg, og jeg synes den var kjempesøt. 

Denne kjøpte jeg og kjæresten på en butikk i Amsterdam som kun solgte julepynt. Så mye fint, og jeg synes denne var såå søt. 

Denne fikk jeg av mamma i julekalenderen for 10 år siden, og den har vært en favoritt siden. 

Denne kjøpte vi også på den butikken i Amsterdam, og jeg synes det er et kjempefint minne fra turen. 

Denne ble også kjøpt i Amsterdam, og den var jo bare helt herlig!

Denne kjøpte vi i Paris som dere skjønner, i en kjempesøt butikk like ved Sacré-Coeur. 

Jeg tror denne er fra samme butikken som over, og denne er av porselen(håper jeg aldri knuser den..) og er enda et fint minne fra ferieturer med kjæresten. 

 

Og til slutt en litt mer utradisjonell julepynt. 

Denne fikk jeg også i kalenderen for 10 år siden etter at mamma og pappa hadde vært i Dubai. Ikke akkurat det man forbinder med jul, men jeg liker å ha den på treet uansett. 

Ha en kjempefin dag videre! ♥

Victoria Larsen

19.12.2016 kl. 17:06
Så koselige bilder :D

byAnne

20.12.2016 kl. 16:13
Victoria Larsen: Tusen takk :)

Nina

19.12.2016 kl. 21:26
Kos:)

byAnne

20.12.2016 kl. 16:13
Nina: <3
byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits