• 30.03.2017, 17:30

Thursday's ten: My favorite hair products


Hei ♥

(Ikke sponset)

Torsdag betyr et nytt innlegg i den nye "Thursday's ten"-kategorien min. Denne uken tenkte jeg å dele favorittene mine når det kommer til hårprodukter. Jeg er opptatt av å bruke gode produkter for å ta vare på håret mitt. Jeg prøver å vaske håret 3 ganger i uken, ikke gre det når det er vått, ikke varmebehandle det så mye og ta hårkur én gang i uken for å nevne noe. Tenkte kanskje å lage et eget innlegg om hårtips en annen gang. Jeg har prøvd en del hårprodukter, så jeg tenkte jeg skulle vise dere mine favoritter for tiden.


♥ MAST volume 1 og 2: Jeg har hatt den tynneste i 5 år nå og jeg elsker den like mye nå som jeg gjorde da jeg fikk den. Den lager fantastiske krøller, som blir ekstra fine når man børster dem ut når de blir kalde. Jeg fikk volume 2(den tykkeste) til jul i år, og har ikke fått prøvd den ut så mye enda, så jeg trenger at jeg skal bruke den litt mer fremover. Jeg synes krøllene sitter i kjempebra med disse, og man kan selv regulere hvor varmt man vil ha krøllstavene. 

♥ Invisibobble: Disse hårstrikkene er helt fantastiske! Gjennomsiktige, skånsomme mot håret og kjempepraktiske. Jeg tror de kommer i ulike farger, men jeg har de som er blanke. 

♥ Shampoo(blå) og balsam(balsam) fra Shu Uemura: Denne shampooen og balsamen er fantastiske på flere måter. Lukter godt, er drøye i bruk, gjør håret kjempemykt og fint. Et stort minus er prisen. Sist jeg var hos frisøren spurte jeg om hun hadde noe tips til noe jeg kunne bruke siden jeg slet mye med floker etter jeg bleket håret. Jeg trodde jeg skulle få et serum eller noe lignende, men hun mente at det ville hjelpe å bytte shampoo og balsam. Det står jo aldri priser på hyllene med produktene, så jeg endte opp med å betale 870(!) for disse to små flaskene. Helt vilt! Jeg kommer nok til å kjøpe en annen neste gang, selv om jeg likte disse veldig godt! Jeg har byttet mellom to typer for å ikke bruke opp denne for fort. 

♥ Varmebeskyttende spray fra Catzy: Jeg tror jeg fikk denne i en goodiebag for en stund siden, og jeg bruker den alltid når jeg krøller håret. Jeg føler den beskytter håret bra, har en grei lukt og håret blir ikke klissete. 

♥ Hårkur fra Tigi: Denne hårkuren har jeg hatt i snart et år og nå er den nesten tom. Denne hårkuren er helt fantastisk, og trenger kun å være i 5-10 minutter. Den gir masse fuktighet og lukter godt. Håret blir kjempemykt etterpå. Jeg tror frisørsalongen min har sluttet å selge den, og jeg vet ikke helt hvor jeg kan få tak i den, så kan hende jeg må finne meg en ny. Noen som har tips til en bra hårkur? 

♥ Hårbørste fra Mark Hill: Jeg har alltid hatt en enkel hårbørste fra Glitter som har blitt dårligere og dårligere. Da jeg var i London bestemte jeg meg for å kjøpe en ny på Boots og valget falt på denne. Den er akkurat perfekt størrelse og lugger ikke. 

♥ Tørrshampoo fra Batiste: En god gammel favoritt er tørrshampoo fra Batiste. Jeg har brukt disse i mange år, og har vel prøvd ut de fleste duftene nå. Perfekt hvis håret er litt ufresht en dag, eller man ikke vil vaske håret hele tiden når man trener. 

♥ Hårolje fra Moroccan oil: Denne lukter så godt! Mange år siden jeg først prøvde den, og jeg har også prøvd andre håroljer, men denne er favoritten. Ganske drøy i bruk og gjør håret kjempemykt!

Har dere noen hårprodukter å anbefale? 

dreamofstyle

30.03.2017 kl. 17:31
Digger de krølltengene! :D

byAnne

31.03.2017 kl. 11:54
dreamofstyle: Jeg også :) De er de beste jeg har hatt! :)

liveterherlig93

30.03.2017 kl. 17:45
fine favoritter:)

buroyfoto

30.03.2017 kl. 18:14
Gode produkter er ganske viktig å ha ja:) disse er jo veldig fine produkter også. Forstår det er en av dine favoritter til håret

byAnne

31.03.2017 kl. 11:55
buroyfoto: Ja :)

Charlotte

30.03.2017 kl. 19:45
brukt sånn tørshampoo men ikke den :)

byAnne

31.03.2017 kl. 11:55
Charlotte: Tror ikke akkurat denne finnes i Norge(ennå) da jeg kjøpte den i London. Men jeg elsker alle fra Batiste :)

Kamilla

31.03.2017 kl. 10:22
870kr for shampoo og balsam er jo helt vilt!! Kan tenke meg du fikk vondt i magen når du skulle betale hahaha! Fin spalte :D

byAnne

31.03.2017 kl. 11:57
Kamilla: Ja, det var helt sjukt! Betalte vel mer for shampoo og balsam enn selve klippen :O måtte se flere ganger på kvitteringen da jeg hadde kommet ut for å sjekke at de ikke hadde gjort feil. Tusen takk :)
byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits