• 28.03.2017, 21:30

Tasty Tuesday: Spaghetti Carbonara


Hei dere ♥

Det ble visst nok en sen oppdatering fra meg. Jeg kom nettopp hjem fra *trommevirvel* sameiermøte sammen med pappa. Han pleier alltid å dra på det alene, og det er jo selvfølgelig han som tar seg av avstemning og sånt, men jeg tenkte det kunne være lærerikt å se hvordan det hele foregår. Tidligere i dag har jeg vært hos tannlegen, og jeg hadde null hull! Allikevel må jeg tilbake i starten av juni for å trekke en av visdomstennene mine, noe jeg ikke akkurat gleder meg til. 

Men nok om dagen min. Tirsdager betyr en ny oppskrift, og denne er en favoritt her hjemme. Kanskje ikke den sunneste, men veldig velsmakende. Det hele er ferdig i løpet av under 20 minutter og er derfor perfekt til de dagene man ikke har så god tid. 

Du trenger(to personer):

♥ 1 pakke bacon

♥ Spaghetti til 2 

♥ 1 dl matfløte

♥ 2 eggeplommer

♥ Litt revet parmesan

♥ 1 liten løk

♥ Salt og pepper

Slik gjør du: 

♥ Kok pasta etter anvisning på pakken ♥ Skjær opp løken og bacon ♥ Stek løken til den blir myk og blank ♥ Tilsett baconet og la det steke noen minutter ♥ Ta stekepannen av platen ♥ Visp sammen eggeplommer, matfløte og parmesan og hell det over løk- og baconblandingen(OBS! Vær rask så det ikke blir eggerøre!) ♥ Bland sammen med pastaen og nyt!

Ha en fin kveld videre 

Ann Siren Moe Nilsen

28.03.2017 kl. 21:31
såg veldig godt ut <3

Victoria Larsen

28.03.2017 kl. 21:32
Ser kjempe godt ut! :D

byAnne

28.03.2017 kl. 22:08
Victoria Larsen: Veldig godt ja :)

Charlotte

28.03.2017 kl. 22:06
Så godt ut :)

men kun ete men da kutte ut løken siden tåler ikke den:)

byAnne

28.03.2017 kl. 22:09
Charlotte: Er veldig godt :) Du kan nok fint droppe løken :)

dreamofstyle

28.03.2017 kl. 22:49
For en nydelig skål :)

byAnne

28.03.2017 kl. 23:27
dreamofstyle: Tusen takk :) Tror jeg kjøpte den på Kremmerhuset for noen år siden, men tror dessverre ikke at de har den lenger :( Skulle gjerne hatt flere! <3

Nina

29.03.2017 kl. 01:08
Nam nam:)

byAnne

29.03.2017 kl. 22:30
Nina: :)

Ida

29.03.2017 kl. 02:37
Ohh, så godt! Eg lager alltid pasta carbonara uten egg eg :p Bruker philadelphia og melk/fløyte. Blir vel kanksje meir krema pasta då :)

byAnne

29.03.2017 kl. 22:30
Ida: Stod med egg i oppskriften jeg brukte :) Kanskje jeg skal prøve din versjon en annen gang. Bruker du philadelhia naturell?

Ida

30.03.2017 kl. 07:57
Ja, "vanlig" carbonara er med egg trur eg :) Bruker philadelphia naturell ja :)
byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits