• 09.05.2017, 16:00

Tasty Tuesday: Study snack


Hei dere ♥

Jeg regner med at det er flere enn meg som er i eksamensperioden nå, så derfor tenkte jeg at ukens "tasty tuesday" skulle være fem tips til sunn snack når man sitter og leser. Jeg vet hvor lett det er å ty til usunne løsninger når man sitter og leser, som brus, godteri, kaker og boller, men dette er mat som bare fører til dårligere konsentrasjon. Man burde heller få i seg mat som fører til et mer stabilt blodsukker, og unne seg en liten godbit når man gir seg for dagen. Det hjelper også å spise regelmessig, så det er viktig å huske å ta pauser når man leser. Her er hvertfall fem av mine favoritter når jeg leser. Disse er både raske og enkle å lage, smaker godt og er ganske sunne. 

Speltlompechips med guacomole: 

Dette er en stor favoritt hos både meg og kjæresten. Det er så enkelt. Man kutter bare 3-4 speltlomper i 8 "pizzastykker", pensler på litt olje og drysser over salt. (Det skal sies at jeg endte opp med å skrape av nesten alt saltet her siden det ble altfor mye). Stekes på 200 grader i 8-10 minutter. Når chipsen er i ovnen kan du lage guacomole. 


Banan-sandwich med peanøttsmør:

Dette er supergodt, og så enkelt. Man tar bare en banan som man skjærer i tynne skiver og smører litt peanøttsmør inni. Spises med gaffel. 

Smoothie: 

Smoothie er perfekt siden man kan lage det av det meste, er superenkelt og smaker fantastisk. Enkelt å drikke mens man leser også, så man ikke trenger å stoppe opp. Prøv for eksempel denne Pina colada smoothien jeg delte forrige uke(trykk på bildet)

Grønnsaker med dipp: 

En annen favoritt er å skjære gulrøtter og agurk i staver og spise med enten hummus eller holidaydipp. 

Frosne druer:

Et godt tips nå som sommeren nærmer seg, og temperaturen stiger, er frosne druer. Det er kanskje det aller enkleste tipset, men det smaker så godt! Man tar bare en frysepose med en neve druer oppi og legger i fryseren noen timer. 

Har dere noen tips? 

liveterherlig93

09.05.2017 kl. 16:15
mye godt:)

byAnne

10.05.2017 kl. 19:08
liveterherlig93: Så koselig at du likte innlegget :)

Gina Elena

09.05.2017 kl. 17:42
Å så masse godt :) Koselig!

byAnne

10.05.2017 kl. 19:08
Gina Elena: Ja, alt er kjempegodt :)

Elevele

09.05.2017 kl. 17:46
Her var det mye godt snacks :D Og frosne druer er kjempegodt- egentlig all frossen frukt :D

Kos deg med eksamenslesing :)

byAnne

10.05.2017 kl. 19:08
Elevele: Tusen takk :) Ja, det er kjempegodt :)

mairho

09.05.2017 kl. 22:09
Ååå, jeg elsker smoothie! Det tipset om speltlompechips altså!!! Når jeg var i London spiste jeg en veldig god nachos, men i en slik størrelse og litt mykere enn vanlig tortillachips, så da var det kanskje lomper det var laget av. Det må jeg virkelig prøve :-D

byAnne

10.05.2017 kl. 19:09
mairho: Ja, smoothie er kjempegodt :) Det er sååå godt med speltlompechips. De på bildet ble skikkelig crispy(nesten litt for brent) :)
byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits