• 20.05.2017, 22:00

Hva vil dere lese mer om?God kveld 

Jeg hadde egentlig tenkt til å titte innom før nå, men jeg ble helt oppslukt av eksamenssettene tidligere i dag. Siste eksamen er mandag 29.mai, og foreløpig er ikke kunnskapen min i logistikk de beste. Har gått glipp av noen viktige forelesninger da jeg var i Thailand og London, og jeg føler ikke at boka gir meg så mye. Heldigvis har jeg gode venner som jeg kan spørre, og jeg merker at jeg kan litt mer etter bare noen timer med øving. Jeg er litt usikker på hvordan bloggingen blir frem til jeg er ferdig, men jeg skal prøve å få oppdatert litt. Det er jo spådd strålende vær fremover, så da er det hvertfall enklere å få tatt fine bilder. 

Men når jeg er ferdig med eksamen har jeg masse tid til å blogge, så jeg tenkte å høre med dere om det er noe spesielt dere ønsker mer av på bloggen? Flere antrekk, oppskrifter eller andre typer innlegg, eller kanskje noe helt nytt? Jeg tar i mot alle tips, så får jeg se hva som blir gjennomført. 

Ha en kjempefin lørdag kveld videre ♥

livetmitt93

21.05.2017 kl. 19:41
liker det du deler jeg:)

byAnne

21.05.2017 kl. 20:50
livetmitt93: Tusen takk :) Veldig koselig å høre at det jeg gjør blir likt :)
byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits