• 26.05.2017, 17:00

Et lite studietips!


Hei dere ♥

I dag tenkte jeg å gi dere et lite tips til alle dere som sitter og leser til eksamen. Jeg vet ikke med dere, men jeg elsker å høre på musikk når jeg jobber med oppgaver eller leser til eksamen. Man stenger alle andre lyder ute(særlig hvis man har støyreduserende headset) og kan konsentrere seg om skolearbeidet. Ulempen med å høre på musikk er at man kan begynne å synge med hvis man virkelig liker sangen, eller begynne å tenke på hva teksten betyr. Jeg har lenge hørt på instrumentelle versjoner av kjente sanger, men selv da synger jeg med i hodet. Løsningen min ble Hans Zimmer. Et geni på denne jord som har laget filmmusikk fra utrolig mange kjente filmer, som Pirates of the Caribbean, Pearl Harbor, Inception, Interstellar, Lion king, The holiday og mange mange flere. Musikken er helt fantastisk, og det er ikke noe vokal, så hos meg er konsentrasjonen på topp. Det finnes masse spillelister på Spotify og Youtube så man kan sitte flere timer uten å tenke på å bytte musikk. 

Hans Zimmer hadde sin første konsert i Norge forrige lørdag, og jeg hadde såååå lyst til å dra. Dessverre ble alle de beste plassene utsolgt før vi rakk å bestille, og de plassene som var igjen var altfor langt unna scenen til at vi syntes det var verdt pengene. Liker dere å høre på musikk når dere leser? ♥

livetmitt93

27.05.2017 kl. 12:24
mye bra :)

byAnne

31.05.2017 kl. 13:49
livetmitt93: Koselig at du likte tipset :)
byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits