• 23.05.2017, 19:00

The ritual of sakuraHei dere ♥

Forrige uke var pappa i Gdansk med en kompis, og kom hjem med en liten ting til meg fra flyplassen. Det er skikkelig barndomsminner siden pappa reiste mye da jeg var yngre, og han hadde alltid med noe enten det var klær, godteri, leker, souvernir eller sminke. Jeg visste at de skulle innom et stort kjøpesenter som hadde Sephora, så jeg satte opp en liste med noen ting før han skulle dra. De gangene jeg har vært på Sephora har de ofte vært utsolgt for det jeg har tenkt til å kjøpe, så jeg satte opp fire ting for å sikre meg at de hadde noe. Vet dere hva? De var utsolgt for alle fire tingene jeg hadde satt opp! Snakk om uflaks! Heldigvis hadde de den ene tingen på flyplassen, så det ble gave allikevel. Jeg har hørt masse bra om denne serien, så jeg gleder meg masse til å prøve det ut. Jeg tenkte det var greit å ønske meg reisestørrelser først så jeg kan prøve ut produktene, før jeg eventuelt kjøper de store størrelsene. Perfekt når man skal reise til sommeren! I toalettmappen er det shampoo, skrubb, shower gel og body cream, som alle lukter helt fantastisk! 

Nå er det "bare" 6 dager igjen til sommerferie, og jeg gleder meg mer enn noen gang. I dag satt jeg en del timer på skolen med en venninne, og vi fikk til alle oppgavene som vi gjorde! For to-tre dager siden tenkte jeg at denne eksamenen aldri kom til å gå bra, men nå har jeg en god følelse. I tillegg er det jo mange dager igjen til eksamen.

Har dere prøvd disse produktene før? 

livetmitt93

23.05.2017 kl. 19:25
ikke prøvd :)

byAnne

24.05.2017 kl. 20:41
livetmitt93: :)

Charlotte

23.05.2017 kl. 20:01
nei aldri prøve de før :)

byAnne

24.05.2017 kl. 20:41
Charlotte: :)
byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits