• 13.06.2017, 12:00

New design


Hei dere ♥

Først må jeg bare starte med å si beklager for at jeg ikke har blogget på en uke. Jeg fjernet to visdomstenner på tirsdag, som gikk veldig bra, men jeg var litt redusert dagene etter pga smertene og at jeg ikke klarte å spise noe annet enn yoghurt, suppe, fiskepudding og is. Torsdag var jeg litt bedre så jeg dro på linjeforeningens båtfest og vors før det. Fredag jobbet jeg en del timer, og de siste dagene har det vært så dårlig vær at jeg nesten ikke har gjort noe. Jeg har derfor ikke hatt særlig mye å blogge om. Været er spådd mye bedre denne uken, og jeg har også en del planer. 

I går kveld så jeg at kvdesign.no hadde satt ned prisen på flere av bloggdesignene, så jeg bestemte meg for å kjøpe et. Tidligere har jeg alltid funnet et gratisdesign, men jeg har aldri vært helt fornøyd. Jeg betalte vel 100 kroner og jeg er utrolig fornøyd med hvordan det ser ut. Ingen sidemeny, store bilder, enkelt og tidløst. Det har alt jeg liker, og det ser ut til at det funker bra. Jeg håper dere liker det like mye som meg!
Nå skal jeg spise lunsj med noen venninner fra videregående, så vi blogges senere ♥

livetmitt93

13.06.2017 kl. 14:25
fint:)

byAnne

13.06.2017 kl. 15:51
livetmitt93: Tusen takk :) Jeg ble veldig fornøyd selv hvertfall :)

Rikke

13.06.2017 kl. 17:31
Veldig fint og elegant design! :) Det enkleste er ofte det beste! :)

byAnne

13.06.2017 kl. 21:17
Rikke: Så koselig at du likte det :) Ja, jeg synes det ble veldig fint :)
byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits