• 15.06.2017, 18:00

Ten things I want to do this summer


Hei dere ♥

Da var det en stund siden siste innlegg i "Thursday's ten"-spalten her på bloggen. Det er faktisk vanskeligere enn jeg trodde å komme på ulike lister med 10 ting å dele hver torsdag, så jeg tenker det blir de ukene jeg faktisk har en liste med 10 ting å dele. Nå som sommeren er her, tenkte jeg hvertfall å lage en liste med 10 ting jeg har lyst til å gjøre denne sommeren. 

1. Kjøre båt! Jeg tok nettopp båtførerprøven, så jeg gleder meg masse til å kjøre båt i Kragerø i slutten av juli. Målet er å bli 100% komfortabel og bli flinkere til å legge til ved bryggen. Lar nok kjæresten legge til inne i Kragerø hvor det er masse folk og båter, men kanskje jeg tør det også til slutt. Haha 

2. Lese bøker. Jeg har virkelig savnet å lese en roman de siste månedene. Sist jeg leste noe annet enn pensumbøker var vel i Thailand i starten av februar. Jeg har et par bøker i bokhyllen som jeg har planer om å lese, og kanskje jeg kjøper en til. Tips gjerne om noen bra bøker. 


3. Prøve ut nye oppskrifter. Jeg elsker å lage mat, men i hverdagen blir det ofte mange av de samme rettene. Derfor har jeg lyst til å lage nye retter i sommer, og dele de med dere hvis de blir gode. 

4. Grille med venner på stranda eller i parken. Det er så koselig å samle en gjeng og dra til Frognerparken eller på stranda, sitte på tepper, spise grillmat og kanskje bade. I fjor var vi en tur på Hovedøya med et vennepar, og det var så utrolig hyggelig. 

5. Spise masse is. Is er noe av det beste med sommeren, enten det er softis, kuleis eller pinneis. 


6. En tur ut med venner. Jeg er ikke den som er ute på byen oftest, men jeg liker definitivt best å være ute på sommeren. Da slipper man å fryse ihjel i køen inn til utestedet. 

7. Bade. Det hører med til sommeren å ta et bad, selv om jeg er ganske pinglete når vannet er kaldt. Står som regel og piner meg selv og går ut i vannet litt etter litt. 

8. Dra på vinsmaking. Om to uker skal vi til Italia, og da er planen å dra på Vinsmaking i enten Chianti eller Montalcino. Jeg har aldri vært på det før, så jeg gleder meg veldig. 

9. Trene og spise sunt. Selv om det er ferie har jeg ingen planer om å være støttemedlem på Sats Elixia, så jeg satser på å få trent en del når jeg er hjemme. I tillegg så ønsker jeg å spise ganske sunt i sommer, samtidig som jeg selvfølgelig skal unne meg litt godt også. 


10. Være mer spontan. Mange av de beste sommerminnene skapes når man er litt spontan, og bare sier JA til ting. Jeg liker godt å planlegge ting, men jeg skal være flink til å foreslå å finne på ting med venner nå som de først er hjemme i Oslo.

Hva vil dere gjøre i sommer?

livetmitt93

15.06.2017 kl. 18:19
du må kose deg masse:)

byAnne

15.06.2017 kl. 22:19
livetmitt93: God sommer til deg <3
byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits