• 22.06.2017, 14:30

2/5 SiviløkonomHei 

I dag våknet jeg allerede halv seks. Jeg er jo egentlig tidenes B-menneske, og våkner sjelden før klokken 10 hvis jeg ikke har på alarm. Likevel er det en anledning hvor jeg alltid våkner tidlig, og det er når eksamenskarakterene blir publisert. Jeg visste at karakteren på min siste eksamen dette semesteret skulle komme ut i dag, så jeg våknet tidlig for å sjekke. Den hadde selvfølgelig ikke kommet ut første gang jeg våknet, så jeg sovnet igjen, sjekket en gang til klokken 7, og sovnet igjen. I mellomtiden drømte jeg at jeg fikk E på eksamen, og våknet litt i panikk halv ti. Jeg fant mobilen og så at jeg hadde en melding fra en venninne i klassen, "Hvordan gikk logistikken?" Jeg logget inn og trodde nesten ikke mine egne øyne da jeg så at jeg hadde fått B! Jeg hadde aldri trodd at det skulle gå så bra i det faget med tanke på at jeg gikk glipp av noen viktige forelesninger og generelt syntes at faget var ganske vanskelig. Nå kan jeg virkelig ta sommerferie med god samvittighet, og vite at jeg har fått A i hele tre fag og B i et fag. Jeg er så fornøyd at jeg får ikke beskrevet det engang!

Med det er jeg ordentlig ferdig med andre året, og er 2/5 siviløkonom! Jeg merker at jeg er mer og mer fornøyd med valg av studie, og gleder meg til å fortsette med de neste tre årene. Men før vi starter igjen til høsten, skal jeg ta meg en velfortjent sommerferie! 

Vi blogges senere 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits