• 09.07.2017, 16:00

Firenze dag to


Hei igjen 

Jeg har masse bilder å vise dere fra Italia, så jeg tenker jeg tar alt i kronologisk rekkefølge etter hvilket sted vi var på. Skal prøve å ha noen andre innlegg også, slik at det ikke bare blir feriebilder. Først tenkte jeg å fortsette med bildene fra den andre dagen i Firenze. Det var utrolig mange severdigheter, så vi måtte velge ut hva vi ville bruke tid på siden vi ikke hadde mer enn én hel dag. 


Palazzo Vecchio

DavidPonte Vecchio er den eldste broen i byen. Tidligere var det her slakterne holdt til, mens i dag er den fylt opp med gullsmedbutikker på begge sider. Over butikkene er det faktisk leiligheter, som er enklere å legge merke til fra utsiden. 

Vi hadde tenkt oss inn i Santa Maria Del Fiore, men vi ble møtt av en evig lang kø. Heldigvis spurte vi noen, og fikk vite at køen var for de som hadde forhåndsbestilt billetter, og det hadde ikke vi. På vei til en annen kirke ble vi stoppet av en som ville selge "Skip the line"-billetter hvor man kunne komme inn uten å stå i kø, men vi fikk nesten bakoversveis da vi fikk vite at det kostet 45 euro per person!
Baptistery of San Giovanni

Vi endte med å gå inn i Basilica di San Lorenzo hvor det ikke var kø og mye billigere å komme inn. Kirken så kanskje ikke like imponerende ut fra utsiden, men den var helt nydelig inni! Bare se på taket fra innsiden!


På veien til neste severdighet gikk vi tilfeldigvis forbi Magnum, hvor man kunne lage sin egen is. Der valgte man først sjokoladetrekk(enten mørk, lys eller hvit sjokolade) og tre toppinger(jeg valgte brownie, pistasj og bringebær). Perfekt i varmen!

Så gikk vi videre opp mot Piazzale Michelangelo hvor det var nydelig utsikt over Firenze. Det var mye trapper oppover, så det var ganske slitsomt i varmen, men utsikten på toppen var verdt turen! Det var også flere restauranter på toppen hvor man kunne ta litt drikke og mat. 


Før middag dro vi på en rooftop bar hvor vi tok en drink. Et veldig populært sted med litt ventetid nede ved heisen. 


Så var vi på en nydelig restaurant(husker ikke navnet) hvor jeg spiste pasta med trøfler og creme brûlée. 


Har dere vært i Firenze før?

livetmitt93

09.07.2017 kl. 16:11
fine bilder:)

byAnne

11.07.2017 kl. 17:29
livetmitt93: Tusen takk :)

Den lille Pandaen c:

09.07.2017 kl. 20:57
Den isen så sikkelig god ut :P

byAnne

11.07.2017 kl. 17:29
Den lille Pandaen c:: Den var kjempegod :)

Charlotte

09.07.2017 kl. 22:02
kjempefine bilder :)

byAnne

11.07.2017 kl. 17:30
Charlotte: Tusen takk :)

Nina Strøm

10.07.2017 kl. 12:03
Det ser ut som at dere virkelig koser dere på tur. Firenze er nydelig! :)

byAnne

11.07.2017 kl. 17:30
Nina Strøm: Ja, det var en kjempefin tur :)
byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits