• 11.07.2017, 16:30

Måneden som gikk: Juni


Hei 

Jeg har klart å bli skikkelig forkjølet(igjen), så jeg går for det meste bare rundt hjemme og ser på Pretty little liars. Derfor tenkte jeg at det var en god anledning til å oppsummere måneden som gikk siden jeg ikke har fått gjort det ennå. Juni var en veldig koselig måned med både venner, familie og kjæresten. Jeg har jo hatt sommerferie siden 29.mai, så jeg har endelig hatt tid til å gjøre sosiale ting igjen etter en måned med eksamensperiode. 

Månedens høydepunkt:

Det er mange høydepunkter fra denne måneden, som date night på Nodee med Endre, 50-årsbursdag til kusinen til pappa, en helg hos kusinen min, middag med søsteren min og noen venner av henne, Siviløkonomenes årlige båtfest og båtførerprøven for å nevne noe. 


Månedens innkjøp:

Månedens innkjøp er uten tvil sandalene fra Birkenstocks, som jeg faktisk fikk i presang av den snille storesøsteren min. Tok et par dager å gå dem inn, men etter det har de vært helt fantastiske å gå i. Brukte dem så og si hver dag i Italia, og fikk verken gnagsår, vannblemmer eller vondt i føttene. 

Månedens serie:

Jeg har fått helt hekta på PLL igjen, og er snart på 4 sesong. Dette er en serie jeg så mye på før, men som jeg falt litt av etter hvert. Nå er jo serien avsluttet, så nå kan jeg se hele uten å måtte vente på ny episode hver uke slik jeg gjorde før. 


Månedens cravings: 

Smoothie bowls! Jeg har vært på The Juicery på Frogner to ganger og laget en hjemme. Det er helt fantastisk godt, og perfekt til frokost og lunsj. Kommer definitivt til å dra dit igjen!


Månedens antrekk:

Det ble visst dårlig på antrekksfronten denne måneden, men jeg kan glede dere med at jeg tok en del antrekksbilder i Italia som jeg skal publisere snart. 


Månedens nedtur:

Denne måneden har egentlig vært veldig bra, så det eneste jeg kan trekke frem her er å fjerne visdomstenner. Som jeg gruet meg der jeg lå i tannlegestolen. Det gikk fort, men det var ganske vondt etterpå, og jeg fikk ikke spist noe annet enn is, suppe, grøt og smoothie i starten. 

Hvordan var juni for deg?

 

Fredrikke Gustavsen

11.07.2017 kl. 16:35
Sååå fine bilder, elsker the juicery!!

byAnne

11.07.2017 kl. 17:30
Fredrikke Gustavsen: Tusen takk :) Ja, The juicery er sååå godt! :)

livetmitt93

11.07.2017 kl. 16:36
flott mnd:)

byAnne

11.07.2017 kl. 17:30
livetmitt93: Ja, det var en kjempefin måned :)

Charlotte

11.07.2017 kl. 21:55
Så fine bilder .)

byAnne

12.07.2017 kl. 11:27
Charlotte: Tusen takk :)
byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits