• 13.07.2017, 12:30

First day in Siena


Neste stopp på turen var Siena, og der var vi i to dager. Uten å vite om det på forhånd var det sommerens store happening i Siena akkurat da vi var der, så det var fullt av folk i gatene. Hver sommer er det et hesteløp, "Palio" med 17 lag. Lagene representerer de ulike distriktene i byen(de er veldig små) og det hele foregår på Piazzo del campo. Vi så ikke selve løpet siden det var så ekstremt mye folk, og vi ikke helt visste hva det var før etterpå. 


Piazzo de campo

Torget hvor hesteløpet blir avholdt er ganske lite, så det hele er over på under 2 minutter!


Etter en liten lunsj ved Piazza Del campo gikk vi videre til den gigantiske kirken "Duomo Di Siena", og kjøpte billetter til både kirken, utsiktspunktet og noen andre steder som vi endte med å ikke gå inn på. 

Vi hadde egentlig ikke planlagt å gå inn i kirken den dagen, siden vi nettopp hadde kommet. Det var kjempevarmt og jeg tok bare på meg en shorts og en singlett før vi skulle spise lunsj. Jeg var litt nølende om å gå inn siden jeg vet at antrekket ikke akkurat var passende. Jeg ble litt lettet over at jeg ikke var den eneste som gikk litt for lettkledd da vi kom inn, men plutselig kom det en dame og ga meg en plastpose med et sjal. Jeg tok det selvfølgelig på, og følte litt "shame on me" der jeg gikk. Sjalet var vel ikke akkurat så dekkende det heller, i og med at det var helt gjennomsiktig. Haha

Etter kirken gikk vi for å finne utsiktspunktet. Inne i et av byggene like ved kirken ble vi møtt av en evig lang kø, og siden vi allerede hadde betalt ble vi stående. De slapp inn folk puljevis og det var vel 4 puljer før oss, men det tok vel hvertfall en time. Da det endelig ble vår tur viste det seg at det var en vindeltrapp som var  så smal at man ikke kunne gå flere i bredden. Da skjønte vi fort hvorfor man måtte vente på at puljen både skulle gå opp og ned. Utsikten var helt fantastisk, og man så alle severdighetene ovenfra. Ha en fin torsdag videre! 

livetmitt93

13.07.2017 kl. 12:36
kjempefine bilder:)

byAnne

13.07.2017 kl. 16:44
livetmitt93: Tusen takk :)

Lilli

13.07.2017 kl. 14:30
Så fine bilder :)

byAnne

13.07.2017 kl. 16:44
Lilli: Tusen takk :)
byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits