• 13.07.2017, 20:00

Mine 10 beste pakketips


Hei dere

I dag tenkte jeg å dele 10 av mine beste pakketips. Jeg elsker å reise, men jeg er ikke like glad i å pakke. Med noen enkle tips blir pakkingen mye enklere og man er klar for å dra på tur. 

1. Lag liste over alt du skal ha med

Dette er kanskje det viktigste tipset mitt. Jeg har skrevet pakkeliste i flere år nå, og glemmer sjelden noe viktig når jeg skal på tur. Ved å skrive en liste får du oversikt over alt du skal ha med deg, og du får med deg alt fra ekstra hårstrikker til tanntråd. 

2. Ta bilder av antrekk som du har planlagt

Dette tipset er genialt dersom du pleier å pakke altfor mye. Ta bilder av antrekket med mobilen så har du oversikt over hvilke antrekk du satte sammen da du pakket når du skal kle på deg. 

3. Kjøp smarte reisestørrelser eller bruk mindre beholdere

Jeg har alltid med meg mindre størrelser av både shampoo, balsam, deodorant og andre produkter som vanligvis tar mye plass i kofferten. Dette får du kjøpt på blant annet Vita, Handysize og på flyplassen. 

4. Pakk plagg som kan brukes i flere antrekk

Du trenger som regel mindre klær enn du tror, og hvis du er smart kan du bruke de samme plaggene i en annen kombinasjon. Det er også smart å pakke tilbehør som sko og vesker som passer til flere antrekk, slik at du ikke trenger å ha med 6 par sko og 5 vesker. 

5. Pakk et skift i håndbagasjen

Man vet aldri om bagasjen blir borte, og hvis det først skulle skje er det greit å ha et ekstra skift i bagasjen. Etter å ha sett en smart pakkemetode på facebook har jeg begynt å rulle sammen en t-skjorte, sokker og undertøy i en rull. Det blir både kompakt og enkelt å finne. Hvis man i tillegg har en lett shorts(som er enklere å rulle) kan man ta med den også inni "rullen"


6. Rull klærne i stedet for å brette de

Dette er et tips jeg har tatt i bruk i det siste. Før pleide jeg alltid brette klærne og legge de oppå hverandre, men nå ruller jeg de sammen i stedet. Det sies at det tar mindre plass i kofferten, og gjør at klærne ikke blir så krøllete, men jeg er ikke helt sikker på om det stemmer. Det jeg synes er det beste med å rulle klærne er at man har bedre oversikt over klærne i kofferten, og lett kan finne det man leter etter. 

7. Legg skoene i en pose eller ta en dusjhette rundt

Jeg pleier alltid å legge skoene mine i en liten pose sånn at klærne mine ikke blir skitne. Har også sett et tips om å bruke en dusjhette(engangs som man finner på hoteller) rundt skoene. 


8. Legg ting inni skoene(f.eks. sokker og truser) og inni hatter hvis du skal ha med det. 

Da er det både enklere å finne undertøyet og det hjelper å holde på formen til skoene/hatten. Jeg la alt av undertøy i hatten min og la den motsatt vei av det bildet viser. Så la jeg de rullede klærne rundt(se bildet over).

9. Legg alt flytende i en pose

Hvor kjipt er det ikke å åpne kofferten og se at solkremflasken har eksplodert utover alt du har. Jeg pleier å legge alt flytende i poser som jeg knyter godt igjen. Man kan også skru av korken og legge et lag med plastfolie over før man skrur på korken igjen for å slippe søl. 

10. Legg viktige reisedokumenter på et sted

Jeg liker å ha alt jeg trenger til flyreisen på et sted slik at jeg lett finner det i vesken/sekken. Jeg kjøpte denne mappen i fjor, og her har jeg alltid pass, boardingkort, hotellbekreftelse og lignende. 


Hva er ditt beste pakketips? 

Charlotte

13.07.2017 kl. 21:52
fine tips :)

byAnne

14.07.2017 kl. 01:03
Charlotte: Koselig at du likte de :)

Lilli

13.07.2017 kl. 23:05
Gode tips (:

byAnne

14.07.2017 kl. 01:03
Lilli: Gøy at du likte de :)

Kristine Larsen

14.07.2017 kl. 01:34
Fine tips:-D

byAnne

14.07.2017 kl. 01:48
Kristine Larsen: Hyggelig at du likte dem :)

livetmitt93

14.07.2017 kl. 11:22
fine tips:)

byAnne

14.07.2017 kl. 22:31
livetmitt93: Koselig at du likte de :)

Kamilla

16.07.2017 kl. 13:29
Fine pakketips :D

byAnne

16.07.2017 kl. 22:11
Kamilla: Koselig at du likte de, Kamilla <3
byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits