• 23.07.2017, 12:30

Sommer er lesetid


Sommeren er den eneste tiden i året jeg har tid til å sette meg ned med en bok som ikke inneholder pensum. Så langt har jeg ikke lest så mye i sommer, så jeg håper jeg får tid til å lese litt mer i Kragerø nå. Jeg har hvertfall med meg to bøker. "Sammen til det siste" startet jeg på for en god stund siden, men ble lagt vekk til fordel for pensumbøkene. Den andre boken er den første i en serie som jeg har hørt mye bra om, så jeg gleder meg virkelig til å lese den. 


Sammen til det siste - Anna McPartlin:

"Det var en lys og klar dag i april. Førti år gamle Mia "Rabbit" Hayes var mange ting. Hun var Molly og Jacks elskede datter. Hun var Grace og Daveys søster og tolvåringens Juliets mor. Hun var Marjorie Shaws beste venninne og Johnny Fayes store kjærlighet. Og nå var hun på vei til et hospice for å dø.

Mia har vært syk lenge og forsøker å forsone seg med at hun snart skal forlate familien sin. Rundt henne står alle dem hun elsker, og som elsker henne like høyt tilbake. Molly kjemper forgjeves for å finne en kur mot datterens brystkreft, faren strever med å takle datterens sykdom, og resten av familien sliter med å ta farvel. Og hvem skal ta seg av Juliet når Mia er borte?"

De syv søstre av Lucinda Riley:

"Maia og hennes fem søstre er samlet i barndomshjemmet Atlantid, et vakkert og tilbaketrukket slott ved Genèvesjøen. De har akkurat fått vite at deres elskede far, de sky mangemillionæren Pa Salt, er død. Søstrene ble adoptert av Pa Salt, og nå har han etterlatt et spor til hver av dem som skal lede dem tilbake til deres opphav. Maias ledetråd fører henne til et forfallent herskapshus i Rio de Janeiro i Brasil.

I Rio i 1927, i byens storhetstid, har Izabelas far ambisjoner om at datteren skal giftes inn i aristokratiet. Samtidig er arkitekten Heitor da Silva Costa i gang med det som skal bli den berømte Kristusstatuen, og han skal snart reise til Paris for å finne den rette skulptøren til å fullføre hans store visjon. Izabela lengter etter å se verden, og hun klarer å overbevise faren om å la henne få lov til å følge med arkitekten og hans familie til Europa før hun gifter seg. I Paris møter hun den unge og ambisiøse skulptøren Laurent. Dermed vet hun også at livet aldri kommet til å bli det samme igjen."

Har du lest noen av disse bøkene? 

livetmitt93

23.07.2017 kl. 12:35
kos deg:)

byAnne

03.08.2017 kl. 14:11
livetmitt93: Tusen takk :)

Hege Kristin

23.07.2017 kl. 13:09
jeg holder faktisk på å lese den boken til høyre akkurat nå :D virker bra så langt :)

byAnne

03.08.2017 kl. 14:11
Hege Kristin: Fikk lest den ferdig i løpet av ferien :) Likte den ikke så godt i starten, men synes den tok seg opp etter hvert :)

Pie in the sky

23.07.2017 kl. 15:33
Kos deg med lesing i sommer! Håper du liker bøkene :-)

byAnne

03.08.2017 kl. 14:12
Pie in the sky: Tusen takk :) Fikk lest ferdig "Sammen til det siste" og likte den veldig godt :)

Lizbeth Osnes

24.07.2017 kl. 02:00
Åh, disse bøkene er fantastiske! Alt av Lucinda Riley er spesielt bra :-)

byAnne

03.08.2017 kl. 14:13
Lizbeth Osnes: Fikk lest ferdig "Sammen til det siste" og så vidt startet på "De syv søstre" :)
byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits