• 05.08.2017, 16:00

My goals for august


Ny måned betyr nye mål. Nå som det bare er to små uker igjen av sommerferien, må jeg prøve å få litt rutiner igjen. Jeg har jo tross alt hatt ferie siden 29.mai! Nå gleder jeg meg faktisk til skolestart og lære ting igjen. Ikke minst gleder jeg meg masse til å se mine medstudenter igjen. 

1. Spise sunt og holde godteri til helgene

Denne sommeren har jeg skeiet ut skikkelig og spist det jeg har hatt lyst på. Ikke at det nødvendigvis er noe galt å unne seg noe godt, men jeg merker at kroppen trenger litt sunnere kost nå. Jeg skal derfor prøve å spise sunnere og kun spise godteri i helgene. 

2. Være forberedt til forelesningene.

Jeg har store planer om å møte opp til alle forelesningene og være forberedt. Fagene jeg skal ha dette semesteret kommer til å bli krevende tror jeg, så det gjelder å jobbe fra første dag. 

3. Trene

Det har ikke blitt så mye trening denne sommeren heller. Jeg hadde store planer om å gjøre noen øvelser i Kragerø, og hadde med både matte, hoppetau og treningsklær, men det ble ikke brukt en eneste gang som følge av dårlig vær og mage. Fremover er planen å være på Sats flere ganger i uken! Jeg føler meg alltid mye bedre når jeg er flink til å trene. 

4. Komme meg til frisøren

Dette punktet er nesten flaut, men jeg har faktisk ikke vært hos frisøren siden oktober i fjor, så før skolestart skal jeg få booket meg en time hos en frisør. Planen er å klippe meg mye kortere. Jeg sliter bare med å finne ut hvor jeg skal klippe meg. Noen som har en frisør å anbefale i Oslo? 

5. Få orden på døgnrytmen

Dette er kanskje det viktigste punktet, som også er det vanskeligste. Jeg har tidenes verste døgnrytme for tiden. Jeg legger meg alltid etter midnatt og våkner ikke uten alarm før 10-12. Jeg må derfor bruke de neste to ukene før skolen starter på å få orden på døgnrytmen. 

Har dere noen mål for august? 

livetmitt93

05.08.2017 kl. 16:07
fine mål:)

byAnne

05.08.2017 kl. 22:20
livetmitt93: Tusen takk :)

Victoria Larsen

05.08.2017 kl. 16:51
Kjempe flotte mål!! :-)

byAnne

05.08.2017 kl. 22:20
Victoria Larsen: Tusen takk :)

veronicarood

05.08.2017 kl. 19:49
Flotte mål for august :-) Deilig med rutiner, og ikke minst en frisørtime ;-)

byAnne

05.08.2017 kl. 22:20
veronicarood: Tusen takk :) Ja, gleder meg masse til frisørtimen :)
byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits