hits
 • 04.01.2018, 19:30

Outfits of 2017


Hei dere 

Jeg skal prøve å få publisert de siste delene av oppsummeringen av høydepunktene fra 2017, men først tenkte jeg å oppsummere antrekkene jeg delte med dere i året som gikk. Det startet ganske bra, men dabbet veldig av mot slutten av året. Kanskje ikke så rart med tanke på at jeg tilbrakte nesten hele desember i pysj mens jeg leste til eksamen... 

Hvilket antrekk likte du best?

Klem 

 • 02.01.2018, 17:30

New year's dress


Hei dere!

Nå sitter jeg i SAS-loungen på Kastup etter en fantastisk nyttårsfeiring. Flyet går ikke før om to timer, men vi liker begge å ha god tid når vi skal ut og reise. Denne turen har vært helt fantastisk, og jeg gleder meg til å fortelle dere mer og vise bilder. Først tenkte jeg å vise dere kjolen jeg brukte på nyttårsaften. Denne bestilte jeg fra Nelly sent i november, og jeg har gledet meg masse til å bruke den. Tror det er en av de fineste kjolene jeg eier! Paljetter, lav rygg og splitt på siden. Bildene ble tatt på vei ut fra hotellet så de er ikke de beste. Ble i tillegg superklein siden det var så mange som gikk forbi. Greit nok å være nysgjerrig, men man trenger jo ikke å gå frem og tilbake 3-4 ganger for å stirre... Haha

Ha en kjempefin tirsdag videre! 

 • 07.10.2017, 16:30

Gårsdagens antrekk


Tenkte å stikke raskt innom for å vise dere gårsdagens antrekk. Jeg og kjæresten var på kino og middag med foreldrene hans. Vi så "The big sick", og jeg klarte ikke helt å bestemme meg for om jeg likte den eller ikke. Deler av filmen fikk meg til å trekke på smilebåndet, samtidig som jeg sukket da jeg så på klokken at det var en hel time igjen av filmen. Den var helt grei, men jeg kommer nok ikke til å se den igjen. Vi så forresten filmen på Vika kino, hvor verken kjæresten eller jeg hadde vært før. Der var det 18 års aldersgrense så man kunne kjøpe øl og vin som man kunne ha med inn, og det var overraskende deilig å kunne lene seg tilbake i stolen uten å høre noen som snakket. Etter filmen spiste vi på Sumo på Solli plass, et sted vi aldri har spist, men lenge har hatt lyst til å prøve. Maten var utrolig god, desserten var himmelsk, atmosfæren kjempekul med egen dj og ikke minst krølltang og rettetang ved toalettene. 

Visste ikke helt hva jeg skulle ha på meg i går, men endte opp med den nye blusen fra Bikbok som jeg kjøpte forrige helg. Synes den er så søt!

Ha en kjempefin lørdag videre!

 • 22.09.2017, 23:20

Date night outfit


Nok et sent innlegg fra meg, men jeg kom hjem for ikke så lenge siden. Jeg og kjæresten har nemlig vært på restaurant i kveld for å feire våre 4 år som kjærester(fikk aldri tid i forrige uke). Vi var litt usikre på om vi skulle prøve ut en ny restaurant denne gangen, men valget falt på en gammel favoritt, Tatakii(gamle Nodee) på Majorstuen. Her har vi vært noen ganger før, og det blir alltid vellykket. Vi startet med litt sushi og spicy edamamebønner til forrett før vi spiste favoritten crispy duck til hovedrett. Etter litt sorbet og petit fours rullet vi nesten bort til busstoppet. 

Jeg hadde jo som mål å poste to antrekksinnlegg denne måneden, og med bare en uke igjen, skjønte jeg at jeg måtte skjerpe meg. Derfor fikk jeg tatt noen raske bilder like ved busstoppet før middag. Toppen kjøpte jeg på Bikbok like før skolen startet, og klarte ved et uhell å kjøpe XS i stedet for S(jeg så tydeligvis bare S-en på lappen og oppdaget det rett etter jeg klippet av prislappen). Den er litt kort, men funket bra med et høytlivsskjørt. 

Ha en kjempefin kveld videre!

 • 23.08.2017, 19:00

Back to school - Outfit


Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg synes fortsatt det er gøy å pynte seg litt ekstra første skoledag etter sommerferien. Selv om jeg nå går tredje året på studiet mitt, og tiden hvor man brukte de første dagene på skolen til å snakke om ferien og leke er erstattet med forelesning fra første dag, synes jeg fortsatt det er spennende med første skoledag. I går var det nydelig vær, så jeg fikk endelig brukt en antrekkskombinasjon jeg har hatt i hodet lenge. 

Hva synes dere om antrekket? 

 • 28.07.2017, 13:00

One last outfit from Italy


Da vi var i Bologna de siste dagene av Italiaturen var det nærmere 40 grader, så jeg visste til slutt nesten ikke hva jeg skulle ha på meg. Den ene dagen endte jeg opp med dette skjørtet, og det har faktisk vært en favoritt siden jeg kjøpte det på H&M i *holdderefast* 2012! Toppen har også blitt mye brukt siden jeg kjøpte den for et par år siden på sommersalg. Sammen synes jeg det blir et kjempefint antrekk. På vei til restauranten tok vi et par bilder, men dere lurer kanskje på hvorfor det bare ble to bilder? 1. De andre ble uklare og 2. Det kom en nonne forbi da vi tok disse bildene, og hun stirret så stygt på meg at jeg rett og slett ikke turte å ta flere bilder. HahaDet ble det siste antrekket fra Italia denne gangen, men jeg satser på at jeg får tatt noen flere antrekksbilder i sommer. 

Ha en superfin dag videre! 

 • 24.07.2017, 16:00

Yellow dress


Denne gule kjolen dumpet ned i postkassa mi like før vi reiste til Italia, og det var faktisk årets sommergave fra kjæresten. Den er fra Ellos, er tidenes mest behagelige kjole og den er helt nydelig. Den er litt for lang, men jeg fikset det lett med et lite belte i livet. Jeg brukte den da vi var i Viareggio og satt og så solen gå ned i havet. Denne kjolen blir definitivt med til Kragerø på søndag!


Hva synes dere om kjolen?

 • 22.07.2017, 17:00

An outfit from MontalcinoDenne kjolen sto høyt på lista mi da jeg fikk sommerferie, men jeg utsatte det. Da jeg hadde bestemt meg for å kjøpe den fant jeg den ikke noen steder, verken i butikk eller på nett. Uken før vi skulle dra til Italia sjekket jeg nettsiden en gang til og plutselig var den der, i min størrelse! Jeg klikket den hjem, og den ble selvfølgelig med i kofferten. Jeg har fått litt dilla på sommerkjoler med lange ermer. Kanskje fordi den skjuler arret jeg har på skulderen, eller kanskje det er fordi de bare er veldig fine på. Jeg tror ikke jeg har noen andre grønne kjoler i skapet mitt, så den skiller seg ut. "Broderiene" er helt nydelige og tilfører kjolen det lille ekstra. Hva synes dere om antrekket? 

 • 08.07.2017, 14:00

Outfit from Siena


Hei dere!

Da er jeg hjemme igjen i Norge etter 9 fantastiske dager i Italia. Vi kom hjem i går kveld, og dro rett til søsteren min for å passe hunden deres. Internettet var ganske ustabilt, og siden vi hadde få dager på hvert sted ble bloggen satt til side. Jeg har masse bilder å vise dere, så det blir en del innlegg om Italia fremover. Kanskje jeg lager en miniguide også. Jeg tenkte hvertfall å starte å vise dere et antrekk fra Siena. Kjolen kjøpte jeg på Zara i fjor sommer, og jeg tror jeg kanskje har vist dere den en gang før i et antrekksinnlegg. Det er hvertfall en stor favoritt om sommeren!

Ha en kjempefin lørdag videre!

 • 14.06.2017, 16:30

Gårsdagens antrekk


Hei ♥

I går var det endelig fint vær, så jeg fikk brukt den nye kjolen som jeg kjøpte for noen uker siden på Bikbok. Den er superbehagelig å ha på og passer til det meste. Bildene er tatt av min supre venninne, Eveline. Hun har nettopp kommet tilbake etter et år på folkehøyskole hvor hun har gått foto. Hun er så flink bak kamera! I tillegg var hun så snill og redigerte lyset på bildene for meg. For en venninne! Merker at det skal bli bra å ha henne hjemme det neste året, for jeg har virkelig savnet å være med henne mens hun var på FHS. 

Hva synes dere om antrekket? ♥

 • 27.05.2017, 19:30

Sommer og (nesten) skolefri!


Hei dere ♥

For et vær vi har hatt i dag! Gradestokken har vært nærmere 30 grader i dag, og det er så herlig! Etter frokost hoppet jeg inn i bikinien og smørte meg inn med solkrem. Det ble noen timer på solsenga med logistikkboka i fanget og musikk på øret. Deretter var både jeg og kjæresten lei, og bestemte oss for å ta en tur til byen. Endte med at vi kjøpte is og gikk en tur i Frognerparken. Var så mange som grillet, spilte kubb og hadde det gøy på gresset. Ble skikkelig misunnelig, men om under 2 døgn har jeg også endelig sommerferie! Det skal bli helt fantastisk! 
Nå venter vi bare på at pizzadeigen skal heve ferdig, før det blir mer lesing i kveld. Håper dere nyter denne strålende lørdagen! ♥

 • 24.05.2017, 20:30

Dagens antrekk


Hei ♥

For et nydelig vær det har vært i dag! Jeg var oppe i 9-tiden og satt på med pappa ned til legen. Der tok jeg en boosterdose av hepatitt A-vaksinen som jeg tok før Thailand(Nå holder den mye lenger). Etter å ha sittet på venterommet i 20 minutter etterpå, tok jeg trikken til sentrum. Der tittet jeg litt i butikker i en time, før jeg møtte kjæresten utenfor eksamenslokalet. Han hadde nemlig sin første eksamen i dag! Etter det gikk vi mot Aker brygge og tok litt antrekksbilder under de fine rosa trærne ved rådhuset. Etter det tok vi en liten lunsj på Friday's hvor vi tilfeldigvis møtte på et vennepar. Nå sitter jeg igjen med eksamenssett, og teller ned dagene til jeg er ferdig. 

Ha en kjempefin kveld videre 

 • 16.05.2017, 23:00

Ready for tomorrow


Hei dere ♥

Er dere klare for i morgen eller? Her i huset er vi snart klare for morgendagens frokost. Venter bare på at oppvaskmaskinen skal bli ferdig så vi kan dekke på resten og at pavlovaen skal stekes ferdig. Jeg fikk helt sjokk da jeg leste i oppskriften like før klokken ni at den skulle stekes i hele to timer! Dagen i dag har forsvunnet helt til både eksamensøving og forberedelser til i morgen. Heldigvis har jeg fått god hjelp av både kjæresten og mamma. Hun var så snill og lagde sjokoladekake og kringle til oss, i tillegg til at vi fikk låne en fin hvit duk. Vi får hele 8 gjester i morgen, og to av jentene har jeg ikke sett på flere måneder! Gleder meg sånn! 

Tenkte å  vise dere antrekket til i morgen. Jeg er dessverre ikke eier av noen bunad, men synes jeg fant en fin kjole allikevel. Jeg var fast bestemt på at jeg ikke ville ha bunad da jeg skulle konfirmere meg for snart 6 år siden. Den gang var det ei i klassen min som mente at jeg kom til å angre, og jeg husker godt at jeg svarte at "Søsteren min hadde ikke bunad, og hun angrer ikke!" For å si det sånn... Jeg angrer! Problemet er at jeg og pappa ikke er enige om hvilken bunad jeg skal ha, men det er en helt annen historie. Når det er sagt, er jeg veldig fornøyd med både kjolen og blomsterkransen som jeg bestilte for anledningen. Sammen med en søt 17.mai-sløyfe, et blått smykke og nude pumps tror jeg det blir bra!Er dere klare for 17.mai? 

 • 04.05.2017, 20:00

Tuesday's outfitHei dere  ♥

På tirsdag satt jeg inne store deler av dagen og leste til eksamen i Arbeidsrett som jeg har i morgen. Jeg klarte ikke helt å konsentrere meg siden jeg visste at jeg skulle høre fra den jobben jeg søkte på. Jeg visste at hvis jeg ble oppringt var jobben min, og at det ikke ble meg hvis jeg fikk mail. Like før klokken to oppdaterte jeg mailen min og der var den. Jeg fikk altså ikke jobben, men jeg er fremdeles fornøyd med å være blant de 14 som kom til andregangsintervju. Det var jo tross alt 80 søkere! Det sto også at de likte meg godt, men at de hadde mange gode søkere.

Etter det ble jeg selvfølgelig litt nedfor, og sendte melding til kjæresten. Han kom hjem med en bukett med peoner som er favorittblomsten min, og en time senere satt vi på bussen ned til sentrum. Været er jo helt nydelig om dagen, så vi tok årets første is ute! Det var faktisk altfor varmt med skinnjakke. Det snødde jo forrige mandag! Etter å ha sittet litt i sola, gikk vi oppover Frogner og endte i Frognerparken. 
Ha en kjempefin torsdag videre  ♥

 • 18.04.2017, 19:00

Dagens antrekkHei ♥

I dag hadde jeg ikke forelesning, så jeg benyttet anledningen til å møte Birta som nettopp har kommet hjem fra utveksling i London. Det var godt å få henne hjem igjen, selv om det er under to måneder siden jeg besøkte henne. Vi satt lenge på kafé før vi gikk litt rundt og snakket. I tillegg var hun så snill og tok noen antrekksbilder av meg før vi begge skulle hjemover. Herlig å ha så fantastiske venner! I morgen er det forelesning igjen, og det er bare litt over to uker til første eksamen så jeg har nok å gjøre fremover. Jeg ligger heldigvis godt an, og har lest alt pensum, slik at alt jeg gjør fremover er repetisjon og oppgaveløsning. 


Ha en kjempefin tirsdag videre! 

 • 27.03.2017, 18:30

Dagens antrekk


Hei dere ♥

I dag har tiden gått så utrolig fort, men det er kanskje sånn når man ikke står opp før 12(!) Vi hadde ikke forelesning i dag, og jeg har jobbet mye med pensum i det siste så jeg ligger godt an. Nå har jeg faktisk lest alle kapitlene i alle bøkene mine, så nå er jeg klar for å ta fatt på oppgaver og tidligere eksamenssett. I tillegg må jeg innarbeide lovsamlingen min siden jeg har to fag med juss også. Jeg bestemte meg egentlig for å ta helt fri fra skolen i dag og heller gjøre andre ting. Jeg har fått planlagt og tatt bilder til flere blogginnlegg, vært på en liten tur og matet endene og etter middag skal vi en tur på trening og handle mat. Fikk også tatt noen antrekksbilder da vi var på turen, og endelig fikk jeg brukt den fine genseren som jeg kjøpte i London. 


Ha en fin mandag 

 • 18.03.2017, 13:00

Black & white outfit


Hei og god lørdag ♥ 

Jeg hadde som mål for denne måneden å dele to antrekksinnlegg med dere, men så langt har det vært dårlig med det. Derfor fikk jeg tatt noen bilder da vi skulle på restauranten Xích Lô med moren til Endre. Det ble et ganske enkelt antrekk med skinnbukse og hvit skjorte med røde lepper og neglelakk. Det enkle er jo ofte det beste ikke sant? Ellers har jeg store problemer med å smile om dagen, da to av visdomstennene er på vei ut(på samme siden) og tannkjøttet rundt er sårt. Godt jeg skal til tannlegen om litt over en uke. Må nok trekke de ut snart tenker jeg. Nå må jeg snart gjøre meg klar til fest hos en kompis i klassen. Ha en kjempefin lørdag videre! 

 • 22.02.2017, 17:00

Yesterday's outfit


Hei dere ♥

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle vise et antrekk med caps, men jeg har altså godt til innkjøp av en! Måtte innom flere butikker fordi de fleste kun har one-size. Det passer ikke mitt store hodet, men H&M ble redningen med størrelse Large. Hahaha.. Jeg er litt usikker på om jeg kler det, men jeg synes egentlig det er ganske kult med caps. Ikke minst er det supergreit til de dagene man har en dårlig hårdag. Sammen med en enkel hvit skjorte i lin og et par mørke jeans ble jeg veldig fornøyd med antrekket. Nå skal jeg på gruppetime på Sats. Jeg har ikke trent siden før Thailand, så dette kan jo bli spennende! Håper dere får en fin onsdag videre! 

 • 16.02.2017, 16:00

Outfit from the last nightHei dere ♥

Jeg tenkte jeg skulle vise dere bilder av antrekket fra den siste kvelden i Thailand. Denne forelsket jeg meg i etter jeg så et bilde på Instagram. Den var fra en australsk side, og ble dessverre altfor dyr med toll og frakt. Jeg klarte ikke helt å glemme den, og lette litt på andre nettsider etter noe lignende. Plutselig dukket det opp en som lignet veldig, fra Nelly! Liker godt at den er litt annerledes, og pyntet uten å være for pyntet. Tror merket het "Love triangle" og den finnes også i sort.Håper dere får en kjempefin torsdag videre ♥

 • 09.02.2017, 18:30

Outfit from my sister's wedding


Hei dere ♥

Jeg har jo allerede vist dere bilder av antrekket jeg hadde på meg i søsteren min sitt bryllup, men jeg tenkte at jeg også kunne vise dere det på, sammen med hår og sminke. Håret falt litt ned, men jeg var jo tross alt ferdig stylet klokken 10 siden jeg var den første av mange som skulle ordnes. Søsteren min hadde bestilt hår og sminke til alle jentene, og alle var kjempefine. Jeg ble veldig fornøyd med både sminken og frisyren, og det ble akkurat som jeg hadde tenkt meg. 

Jeg har forresten fått lov av søsteren min til å dele noen bilder med dere fra bryllupet så det kommer i løpet av helgen tenker jeg. 


Hva synes dere? 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign