hits
 • 06.01.2018, 17:30

Winter wonderland


Hei dere ♥

I dag har vi vært på årets første skitur, og det ble 20 km på Koppang som er like ved hytta. Det var nydelig vær med strålende sol, men det var iskaldt! Mellom 10 og 15 minusgrader hele tiden, og man ble kald fra topp til tå med en gang man stoppet litt opp for å ta pause. Mobilen min skrudde seg av med en gang på grunn av kulden, men heldigvis holdt mobilen til kjæresten seg på, så vi fikk tatt noen nydelige bilder. 

Ha en kjempefin lørdag videre ♥

 • 04.10.2017, 17:00

Bildene som aldri kom på bloggen #2


Før nå... 

Jeg tenkte at det var på tide med en ny runde med bilder som ikke har kommet på bloggen tidligere. Før pleide jeg alltid å slette disse bildene fra arkivet, men nå har jeg lyst til å bli flinkere til å spare på de nettopp til innlegg som dette. Jeg elsker slike innlegg selv, så jeg håper dere gjør det samme. Uansett så får jeg meg en god latter selv når jeg leter etter disse bildene(ikke at de er så vanskelig å finne...)

Da vi var i Italia i sommer tok vi rundt 1000 bilder, og en del av dem antrekksbilder til bloggen. Det var ikke alle bildene som ble like fine til å bli publisert, men nå tenkte jeg å dele fem av blinkskuddene med dere. 

Hva er finest? Ha hånden i lommen eller utenfor? Jeg tror jeg velger en mellomting jeg. 

Når man må vise hvor mye stretch det er i kjolen. 

"Hvorfor tar du bilde når jeg klør meg på haken?"

Retter bare litt på hatten jeg. Husker jeg følte meg så fin da jeg satt i den trappen og trodde at bildene kom til å bli sååå fine. Endte med at jeg ikke publiserte noen av dem, for de rett og slett var helt grusomme alle sammen. 

Og slik ser man ut når man er drittlei av sightseeing i 36 grader og sol... 

Ha en kjempefin onsdag videre!

 • 27.09.2017, 20:01

Snapchat lately


Hei dere ♥

I dag tenkte jeg å dele noen øyeblikk fra Snapchat med dere. Jeg pleier faktisk ikke å sende så mange bilder på snapchat, men nå hadde jeg faktisk noen som jeg kan vise dere. Synes ofte det er morsomt å lese slike innlegg siden bildene er mer i nuet og ikke så oppstilt som hvis man tar bilder med speilrefleksen. 

Jeg innså at jeg kanskje burde blitt hjemme da jeg fikk hosteanfall midt i forelesningen. Aldri vært så flau som da jeg holdt på å kaste opp. Dette skjedde i tillegg to dager på rad... / Klare for premieren på Les Misérables / Kjærestepar på premiere ♥

På vei til Ålesund / Jeg ble hjemme med skolearbeid siden jeg var småsyk mens Endre og faren dro på fjelltur / Middag på Orient / Verdens beste kakao på Lyspunktet i Ålesund

Så til og med en ubåt ved kaia / Soloppgang / En meget hard treningsøkt forrige torsdag. Var støl i flere dager etterpå!

Middag for å feire 4 fine år sammen med kjæresten på Tatakii. Startet med litt drinker, sushi og edamamebønner til forrett, favoritten vår crispy duck til hovedrett og petit fours/sorbet til dessert. En kjempekoselig kveld ♥

Beer pong i utkledningsbursdag / ALI reunited(Anne, Lina og Ingrid) - mine to bestevenner fra barne- og ungdomsskolen / Dobbeldate på søndag med taco, sjokoladefondant og litt vin i glasset. 

Hva synes dere om slike innlegg? 

 • 25.05.2017, 15:30

Pink blossom trees
♥ ♥ ♥

 • 12.02.2017, 13:30

Go where your dreams take you♥♥♥

 • 12.01.2017, 16:00

Best 9 of 2016


Hei dere ♥

Da var det nye semesteret i gang, og jeg trengte et par dager fri fra bloggen for å komme litt inn i rutiner igjen. Skal prøve å ta en del bilder på dagtid når jeg ikke har forelesning, slik at jeg har bilder til å publisere innlegg hver dag(håper jeg klarer det).Døgnrytmen min er fortsatt helt på trynet, og jeg sliter med å sove siden jeg ikke er vant til å legge meg tidlig etter to uker med ferie. Jeg er uansett veldig klart for et nytt semester, og nå har jeg jo også tre valgfag som jeg håper blir spennende. 

Uansett så skulle dette innlegget handle om noe annet. Jeg har sett flere på Instagram som har delt en kollasj med de 9 bildene fra 2016 med flest likes, så jeg tenkte jeg skulle dele mine med dere. Jeg la ut 43 bilder i løpet av året som gikk, og dette var mine ni. Merkelig hvordan et bilde av et juletre alltid får masse likes. 

Følg meg gjerne! Jeg heter @anned96

´
Hvis dere har lyst til å finne ut deres ni mest likte bilder, kan man finne det ut HER.

Vi blogges i morgen ♥

 • 06.12.2016, 17:00

Sunset


Hei dere 

Se så nydelige disse bildene er! Jeg/kjæresten tok de da vi var i sentrum på lørdag for å dra på julemarkedet. Denne årstiden bringer virkelig med seg noen vanvittig fine solnedganger, så det veier virkelig opp for denne mørketiden. Nå må jeg vende tilbake til pensumbøkene. Dere kan tro jeg gleder meg til å bli ferdig med de siste tre eksamenene! Dessverre har jeg den siste den 21.desember, men jeg satser på å få litt mer tid etter matten på mandag.


Ha en kjempefin tirsdag videre! 

 • 04.12.2016, 09:00

Jul i vinterland


Hei dere ♥

Selv om dagene for det meste går vekk i lesing til eksamen, er det viktig å ta en pause fra bøkene og gjøre noe koselig.En av mine desidert favoritting å gjøre før jul er å dra på julemarkedet i Spikersuppa i Oslo. Pariserjul, brente mandler, julelys overalt, små boder og masse folk. I går dro vi ned til sentrum, men da var det helt vilt mange folk så vi nesten ikke kom oss frem. Vi endte da opp med å ordne noen andre juleting og spiste en deilig thaisuppe i food courten på Steen og Strøm. De har veldig god mat, men jeg ble litt sur over at det ikke er mulig å få servert noe annet enn vann fra Voss(!) Jeg hater å betale penger for flaskevann i et land hvor vannet i springen faktisk smaker godt. Vi endte med å spise opp suppen før vi drakk opp colaflasken som vi hadde kjøpt tidligere da vi gikk derfra. Haha... Da vi kom ut begynte det å bli mørkt så da gikk vi en ny runde gjennom julemarkedet. Jeg skal definitivt ta en tur til eller to før jul. 

Har dere vært på julemarkedet? ♥

 • 26.11.2016, 14:30

Make it count


Hei søte lesere ♥

Da var første eksamen overstått. Jeg har en litt blandet følelse over hvordan det gikk. På den ene siden synes jeg at jeg fikk til mye, men jeg vet at jeg bommet på noe. Men sånn er det vel alltid når man har eksamen. Neste er allerede på torsdag, så det er bare å bruke dagene fremover på å lese og løse eksamensoppgaver. Pappa har allerede stilt seg til disposisjon den kommende uken og er mer enn klar for å hjelpe meg med regnskap. Han er jo så gira etter å hjelpe til, og spør ofte om jeg trenger hjelp til noe. 

I dag skal imidlertid bøkene legges vekk, for jeg og kjæresten skal nemlig på Thanksgiving-middag(to dager på etterskudd). Kjæresten til en kompis av oss er nemlig fra USA og har invitert en hel gjeng på Kalkun, hvor gjestene skal ta med tilbehøret. Jeg gleder meg masse til å møte nye folk og den gode maten. 


Se forresten på den nydelige solnedgangen som var i går. Snudde meg tilfeldigvis og la merke til den nydelige himmelen. Tok ikke lang tid før sko og jakke var på og jeg knipset i vei på terrassen. 

Ha en kjempefin kveld videre! ♥

 • 25.08.2016, 19:00

Bildene som aldri kom på bloggen #1


Hei dere!♥ 

Et innlegg jeg E-L-S-K-E-R å lese er "Bildene som aldri kom på bloggen". Dette er bilder som ikke ble like vellykket når man for eksempel skulle ta antrekksbilder. Jeg synes det er hysterisk morsomt å se bilder som ikke blir som man har tenkt, og jeg synes det er morsomt å ta seg selv litt lite høytidelig en gang i blant. Det blir jo mye overfladisk på rosablogger. Vanligvis har jeg slettet de bildene som blir stygge, men jeg ble inspirert til å lage et lignende innlegg selv, og har derfor samlet på de jeg kunne finne. Jeg gadd ikke å ta med typiske bilder som at man blunker eller snakker denne gangen. Hvis dere liker innlegget skal dere ikke se bort i fra at det kommer flere.

♥ Når man holder på å le seg i hjel etter at kjæresten får en ping pong-ball i hodet på stranden av noen små gutter som spiller like ved. 

♥ Når man er mer fokusert på å hoppe fra stein til stein enn å ta antrekksbilder.. 


♥ Når man har fått en gratis smaksprøve-cookie og er så sulten før restaurant-besøk.

Og selvfølgelig det beste til slutt.....

 

 

 

 


♥ Når hatten nesten blåser avgårde samtidig som man blir klissvåt bak på shortsen av en bølge.. 

Håper dere fikk dere en god latter ♥ 

 • 23.07.2016, 12:30

Some of the best memories are made in....♥♥♥♥

 • 27.06.2016, 16:00

Summer is a state of mind
Hei kjære lesere ♥

Denne bikinien klikket jeg meg hjem i fjor, men jeg tror jeg klarte å velge petite i stedet for normal, derfor er den helt håpløs for liten til å bruke alene. Heldigvis er det lite en shorts ikke redder i slike situasjoner, så det ble ikke så ille allikevel. Jeg elsker ryggen på den! I dag er det endelig spådd litt bedre vær etter noen grå dager. I går satt jeg og kjæresten under dyna halve dagen og så på LOST. Det har blitt en tradisjon å se på det når vi er her. Vi så de to første sesongene for to år siden, og nå fortsetter vi på sesong 3. Vi har jo begge sett det meste før, men ingen av oss har sett de siste to sesongene. Har hørt at de var dårligere enn de første, men man må jo se slutten! 

 Vi blogges ♥

 • 25.06.2016, 22:00

Keep some room in your heart..


for the unimaginable  ♥


 ♥ ♥ ♥

 • 24.06.2016, 20:30

Jomfruland ♥


Hei søte lesere

I går var jeg og kjæresten på en liten båttur. Turen gikk til Jomfruland som er en stor øy i skjærgården i Kragerø. I noen timer gikk vi rundt før vi spiste is og dro hjemover igjen. På veien så vi faktisk en sel som lå og duppet i vannet. Rakk dessverre akkurat ikke å ta bilde før den dukket under vannet. Jomfruland er kjent for den lange rullesteinstranden som trekker seg langs den ene langsiden av øyen. Når man star på stranden er det eneste man ser åpent hav. På veien til rullesteinstranden kom vi over Tårntjern hvor det var fullt av vakre vannliljer. Jeg tror faktisk aldri at jeg har sett disse fantastiske blomstene in real life.


Alt i alt var det en kjempekoselig båttur, og det var gøy å gjøre noe nytt som ikke var så langt unna.

 

Har dere vært på Jomfruland før?

 • 05.05.2016, 18:00

Spring is finally here!


Hei skjønne lesere ♥

Jeg tenkte å titte innom oppi all eksamenslesingen. 1 eksamen er fullført, men jeg har fortsatt 4 igjen. En av de verste er på tirsdag, så det blir lange dager med nesa begravet i pensumbøkene. Det er spådd utrolig fint vær til helgen her i Oslo, noe som er kjipt når man ikke har tid til å nyte det fine været. Men jeg skal unne meg noen gåturer, for man trenger jo en liten pause uansett. Dete er jo så utrolig fint ute for tiden, og det begynner endelig å bli vår! Jeg og kjæresten gikk en liten tur for noen dager siden for å lufte oss litt. Til min store glede så vi endelig vårblomster(selv om de sikkert kom for lenge siden) og grønne knopper på trærne. Endelig! Synes det er så fint når skogen er dekket av et hvitt teppe med hvitveis! 
Flere enn meg som er i eksamensperioden?
 

 • 10.04.2016, 12:00

Stay in bed ♥


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

 • 25.09.2015, 16:30

Capture life


Endelig fredag! 

Jeg kom på at jeg ikke har vist dere bildene som en venninne tok av meg rett etter studiestart. Hun er en fantastisk person med et utrolig talent som hobbyfotograf. Jeg blir helt inspirert av å se henne i aksjon. Jeg derimot har 3-4 ulike pose og ble litt klein. Da er det godt at man har en god venninne som jeg kan tulle og ha det gøy med. Jeg får nok øve til neste shoot. Var egentlig litt sliten etter noen lange dager med fadderuke og sminken var ikke helt på plass ser jeg i ettertid. Det ble veldig mange fine bilder, så jeg tenkte å vise dere mine favoritter! Hva synes dere om bildene?

 • 07.04.2015, 18:44

Rua Augusta


Hei dere. 

Den ene dagen skulle jeg krølle håret, og det tar jo halve dagen(minst 1 time), så jeg spurte han om han kunne finne ut hvordan man redigerte sånn at alt er sort-hvitt bortsett fra en ting. Han brukte ikke lang tid på å finne det ut, og så var halvparten av alle bildene redigert på denne måten. Haha. Jeg synes det blir veldig stilig og annerledes. Hva synes dere om denne typen redigering?

 • 05.04.2015, 21:43

Fullmåne - 04.04.15


Hei igjen. 

Ikke ofte dere får to oppdateringer servert på samme dag! Men jeg har et nydelig bilde å vise dere fra fullmånen som var i går. I noen deler av verden var det måneformørkelse, men det kunne man ikke se i Norge, dessverre. Kjæresten ble veldig ivrig, og tok med både stativ, telelinse og fjernkontrollen med ut på verandaen og knipset i vei. Bildene ble helt nydelige! Så dere fullmånen i går? 

 • 09.02.2015, 20:03

Be like snow. Cold, but beautiful


Hei dere ♥ Ny uke med nye muligheter. Bare noen dager igjen før en etterlengtet vinterferie! Jeg gleder meg sånn! Er mye spennende som skjer denne uken med både karriereveiledning på skolen, og et spennende møte med rådgiver på skolen jeg har tenkt til å søke på neste år. Har på følelsen av at dette blir bra! Tenkte jeg skulle prøve å få til et nytt design til dere snart. Jeg er så utrolig lei av det jeg har nå. 

Image and video hosting by TinyPic

Hva skal dere i vinterferien? 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign