hits
 • 20.02.2018, 20:30

Q & A - Kjæresten svarer


Hei dere ♥ Jeg tenkte å sette i gang en ny spørsmålsrunde, siden det er over ett år siden sist! Denne gangen tenkte jeg å kjøre en litt annen vri, og la kjæresten min svare! Det er bare å spørre om hva enn du måtte lure på om meg, så satser jeg på at svarene kommer i løpet av uken. Merker jeg er veldig spent på hva dere spør om og ikke minst hva han svarer. 

Håper dere får en fin kveld videre ♥

 • 05.01.2018, 13:00

Best nine of 2017


Hei dere 

I år som i fjor har jeg sjekket hvilke bilder som ble mest likt på Instagram i fjor. Ikke at det egentlig har noen kjempestor betydning for meg, men det er jo litt morsomt å sjekke hva folk liker. Ikke overraskende er fem av ni bilder av meg og kjæresten. Jeg har ikke vært superaktiv på Instagram i året som gikk, og jeg ser nå at jeg kun publiserte 28 bilder. Får se om jeg kanskje klarer litt flere i år. Jeg merker at jeg allerede gleder meg til å sjekke bestnine neste år, for jeg har på følelsen hva som kommer til å være det mest likte bilder. Mer om det senere ♥

 

Hvis du også vil sjekke hvilke bilder som var mest likt på din instagramprofil, kan du sjekke HER. Du må ha åpen profil, men du kan lett åpne profilen før du sjekker og gjøre den privat igjen etterpå. 

Har du sjekket bestnine? 

 • 26.09.2017, 20:00

Hva vil dere lese mer om?


I det siste har ikke akkurat motivasjonen til å blogge vært på topp. Et par uker med sykdom kombinert med dårlig vær og mye å gjøre gjør ikke underverker for oppdateringene her inne. Jeg har også slitt med å finne ting jeg kan blogge om, så derfor tenkte jeg å høre med dere lesere om hva dere vil lese mer om på bloggen fremover. Det kan være nye ting eller mer av eksisterende kategorier. Jeg blir hvertfall kjempeglad hvis du tar deg tid til å legge igjen en liten kommentar med noen forslag! 

Klem

 • 13.09.2017, 21:00

2 nye favorittblogger


Hei dere

I dag hadde jeg egentlig tenkt til å vise dere det nyeste tilskuddet i garderoben min, men jeg hadde helt glemt hvor dårlig lyset er når man kommer hjem klokken 18 på høsten. Derfor får jeg vise dere den en annen dag når jeg får tatt bedre bilder. Derfor tenkte jeg å tipse dere om to av mine favorittblogger for tiden. Jeg startet å lese blogger i 2010, og etter over syv år er jeg mildt sagt lei av de jeg har lest lenge, men det har nærmest blitt en vane å klikke meg inn. Derfor elsker jeg å finne nye blogger som gir meg ny inspirasjon, og da gjerne de som er mindre kjent. Det finnes utrolig mange flinke bloggere der ute!

Ingrid Bjugan

Denne vakre jenta oppdaget jeg i sommer, og har blitt en av de bloggene jeg besøker hver dag. Hun har en fantastisk stil som inspirerer meg, og bloggen er full av fine bilder. Ingrid har varierte innlegg med blant annet sminketips, antrekksbilder og hverdagsøyeblikk. Garderoben er til å dø for, perfekt winged eyeliner og nydelig hår. Perfekt blogg å besøke når man ønsker litt inspirasjon!

 

Stine Sophie

Denne bloggen oppdaget jeg for kun et par uker siden, og dette er en mye mer personlig blogg enn den forrige. Stine Sophie har nettopp gjennomgått sin sjette operasjon, og hun har vært veldig åpen på bloggen om tankene rundt operasjonene. Jeg beundrer styrken hennes og at hun alltid har et smil om munnen. Ellers er denne bloggen full av koselige hverdagsbilder med litt innslag av mat og mote. 

Har dere noen blogger å anbefale?

 

 • 13.06.2017, 12:00

New design


Hei dere ♥

Først må jeg bare starte med å si beklager for at jeg ikke har blogget på en uke. Jeg fjernet to visdomstenner på tirsdag, som gikk veldig bra, men jeg var litt redusert dagene etter pga smertene og at jeg ikke klarte å spise noe annet enn yoghurt, suppe, fiskepudding og is. Torsdag var jeg litt bedre så jeg dro på linjeforeningens båtfest og vors før det. Fredag jobbet jeg en del timer, og de siste dagene har det vært så dårlig vær at jeg nesten ikke har gjort noe. Jeg har derfor ikke hatt særlig mye å blogge om. Været er spådd mye bedre denne uken, og jeg har også en del planer. 

I går kveld så jeg at kvdesign.no hadde satt ned prisen på flere av bloggdesignene, så jeg bestemte meg for å kjøpe et. Tidligere har jeg alltid funnet et gratisdesign, men jeg har aldri vært helt fornøyd. Jeg betalte vel 100 kroner og jeg er utrolig fornøyd med hvordan det ser ut. Ingen sidemeny, store bilder, enkelt og tidløst. Det har alt jeg liker, og det ser ut til at det funker bra. Jeg håper dere liker det like mye som meg!
Nå skal jeg spise lunsj med noen venninner fra videregående, så vi blogges senere ♥

 • 20.05.2017, 22:00

Hva vil dere lese mer om?God kveld 

Jeg hadde egentlig tenkt til å titte innom før nå, men jeg ble helt oppslukt av eksamenssettene tidligere i dag. Siste eksamen er mandag 29.mai, og foreløpig er ikke kunnskapen min i logistikk de beste. Har gått glipp av noen viktige forelesninger da jeg var i Thailand og London, og jeg føler ikke at boka gir meg så mye. Heldigvis har jeg gode venner som jeg kan spørre, og jeg merker at jeg kan litt mer etter bare noen timer med øving. Jeg er litt usikker på hvordan bloggingen blir frem til jeg er ferdig, men jeg skal prøve å få oppdatert litt. Det er jo spådd strålende vær fremover, så da er det hvertfall enklere å få tatt fine bilder. 

Men når jeg er ferdig med eksamen har jeg masse tid til å blogge, så jeg tenkte å høre med dere om det er noe spesielt dere ønsker mer av på bloggen? Flere antrekk, oppskrifter eller andre typer innlegg, eller kanskje noe helt nytt? Jeg tar i mot alle tips, så får jeg se hva som blir gjennomført. 

Ha en kjempefin lørdag kveld videre ♥

 • 02.01.2017, 20:45

Året som gikk 2016: September - Desember


Hei dere ♥

Da var det endelig klart for den siste delen av årsoppsummeringen, og de fire siste månedene. 

September:

September startet med enda en kjærestetur, og denne gangen gikk turen til Amsterdam. En by og et land verken jeg eller kjæresten hadde vært. Her koste vi oss med sightseeing, god mat og litt shopping. Vi var der bare et par dager, men vi fikk sett utrolig mye. Lagde også en liten guide som dere kan finne HERJeg og kjæresten hadde vært sammen i 3 år den 14.september. Vi fikk ikke feiret siden jeg var på skolen hele kvelden. 

For dagen etter var det nemlig duket for Siviløkonomenes dag på skolen, og jeg og to venninner var ambassadører og hjalp til. Avsluttet med bankett på Bar Vulkan.

Var på slektstreff på Øvre Vang og besøkte den gamle kaninen min som nå bor hos kusinen til pappa før vi dro hjem. Lille Knerten som blir 8 år til våren!Oktober:

Oktober startet med at jeg jobbet på på den store rosa familiefotodagen i Spikersuppa i regi av Rosa Sløyfe. Fikk til og med sikret meg et lite bilde selv da det var stille. 

01.10 2016 OsloJ 44 . Foto Mikaela Berg
Jeg kunne endelig røpe at jeg og kjæresten har kjøpt vår første leilighet sammen. Den er ikke ferdig før tidligst juni 2019, men vi gleder oss veldig. Har allerede funnet ut litt av hvordan vi vil innrede, selv om det er en stund til. 


Vi arrangerte halloweenfest med gode venner, og koordinerte kostymene våre. November:

November skjedde det egentlig ikke så mye siden eksamensperioden nærmet seg med stormskritt. Jeg gikk over til Huawei etter å ha hatt iPhone i 6 år, og det er et valg jeg virkelig har vært fornøyd med.


Kjæresten overrasket meg med date night med kino og middag på Tatakii. 

Jeg ble ferdig med julegaver og opplevde utrolig dårlig service da jeg skulle kjøpe sminke på Kicks på Steen & Strøm. 

Kjæresten fylte år og vi spiste middag på Yaya´s. Stemningen var litt laber siden mormoren gikk bort dagen før bursdagen hans. Resten av uken ble et lite puslespill siden vi begge hadde eksamen den dagen hun skulle begraves. Det endte med at jeg ble i Oslo, og han dro opp til Ålesund rett etter den muntlige presentasjonen og rakk det med to minutter! Han returnerte tidlig dagen etter for da skulle vi nemlig på Thanksgivingmiddag hos et vennepar. 

Desember:

Desember kom og jeg var flere ganger i Spikersuppa for å se på julemarkedet og spise brente mandler. Jeg var ferdig med alle julegavene så førjultiden var egentlig veldig koselig hvis man ser bort fra eksamenstiden. Vi hadde en periode med helt fantastiske solnedganger i hovedstaden. 

Jeg leste mye til mine fem eksamener, og jeg klarte å forstue/slå høyre hånden da bussen bråstoppet og hånden min kræsjet i den gule stangen man holder seg i. Dette gjorde ikke akkurat underverker for jobbingen...

En god kompis kom en helg til Oslo etter å ikke ha sett han siden han flyttet tilbake til Bergen. Var nok en gang på julemarked og satt flere timer på Espresso House på Aker Brygge. Så var endelig siste eksamen over og jeg gikk ut av skolen med et stort smil rundt munnen siden det endelig var juleferie. Smilet gikk fort over til tårer etter å ha mottatt en veldig trist nyhet, og jeg satt og gråt på tbanen og forventet nesten å finne en jodel om "hun som gråt på tbanen". 

Jeg, pappa og Endre var i operaen på Nøtteknekkeren og spiste helt fantastisk sushi på Niwa etterpå. 


Og endelig var det jul 


Nå ser jeg frem til et nytt år med nye muligheter! ♥

 • 30.12.2016, 15:05

Året som gikk 2016: Mai-August


Hei dere ♥

Da er det klart for del 2 av oppsummeringen av 2016. Hvert år er denne delen den mest innholdsrike, men det er kanskje ikke så rart siden det endelig er lyst nok til å ta bilder, det er sommer og ferie og man finner på mye mer. 

Mai:

Mai var starten på en veldig lang eksamensperiode med 5 eksamener. Den første var allerede 3.mai og etter 5 timer med statistikk dro jeg og to venninner på Cocoa for å slappe av litt før neste eksamen sto for tur. Etter denne eksamenen var jeg også så sliten at jeg presterte å skrive mitt eget etternavn feil da jeg skulle signere meg ut. 


17. mai ble feiret med chapagnelunsj før jeg møtte Endre som hadde vært på en annen frokost. Vi spiste en is og så på folkemengden før vi fant ut at vi begge var slitne. Sluknet klokken 16 på sofaen og våknet med hodepine.. Tre dager senere var det også klart for enda en eksamen. 

Det var E-N-D-E-L-I-G vår og skogen var dekket av hvitveis. 

Juni:

Juni startet med enda en eksamen, som mildt sagt gikk rett vest. Etterpå møtte jeg Endre og spiste lunsj på Eataly, trøsteshoppet tre nye kjoler og seks hvitvinsglass, satt med føttene i en fontene for det var så himla varmt, og møtte to venninner for å se "Me before you" hvor jeg kom ut med sminke dratt ut i hele ansiktet. God start eller hva? 

Ellers var jeg og Endre på Furusetfestivalen med en kompis, før jeg dro i bursdag. 

En av mine beste venninner kom tilbake fra USA og vi hadde både photoshoot i Sørkedalen, hvor vi skiftet i det høye gresset mens biler passerte. Etterpå møtte vi hennes venner på St.hanshaugen og grillet. Kanskje en av de koseligste minnene fra sommeren. 

Ellers var vi på Kontraskjæret og så Belgia-Italia under fotball-EM med et vennepar og to andre venner. En full fyr sølte ølen i veska mi og jeg så ingen ting av kampen siden jeg lånte bort solbrillene mine til kompisen min. Haha

Et par dager senere hadde jeg siste eksamen, og det ble feire først med båtfest med linjen i tidenes regnvær og middag med kjæresten dagen etter på Mr.Bay. 

Jeg bestemte meg for å bli blondere. Nesten 6 timer satt jeg i frisørstolen, men jeg ble veldig fornøyd. 

Dagen etter dro vi ned til Kragerø hvor vi var i litt over en uke. Koste oss masse med tur til Jomfruland, brettspill, god mat og drikke og turer inn til Kragerø. 


Juli:

I juli dro vi til Torrevieja med pappa hvor vi var i 2 uker. Jeg var også på jobbtur til Førde hvor jeg jobbet på VG-lista. 13.5 time jobb i regnet og ikke en eneste dråpe varmtvann da vi kom tilbake på hotellet klokken 21(Tror Thon har spart på varmtvannstanken :P ) 
August: 

I starten av august dro vi en tur til Ålesund for å besøke familien til Endre. 
Jeg prøvde å finne igjen formen etter en lang sommerferie, men jeg tror jeg failet.. Haha

Jeg og Endre dro på Tusenfryd sammen etter å ha pratet om å dra dit i to år.

Skolen startet igjen, og det var klart for et nytt semester med nye fag. 


Det siste som skjedde i august var at vi arrangerte utdrikningslag for min kjære storesøster. En helt fantastisk dag!

Ha en fin kveld videre ♥

 • 27.12.2016, 22:30

Året som gikk 2016: Januar - april


Hei dere 

Nå som vi nærmer oss 2017 tenkte jeg å oppsummere året som har gått i tre innlegg. Det er jo det som er så fint med å ha en blogg, at man kan se tilbake i arkivet og se hva man gjorde. 2016 har vært et veldig bra år, til tross for noen nedturer, men slik er det jo alltid. Jeg ser veldig frem til 2017 og vet at jeg har mye bra i vente. 

Januar:

Januar startet med jobb, studenttorsdag på kroa, kafébesøk, bursdagsfeiring, at en av mine beste kompiser vant prisen for Årets ildsjel på Idrettsgallaen og vi dro for å se han under 25-årsjubileumet til kongen og dronningen. 

I slutten av januar dro jeg, søsteren min, kusinen min og en venninne av søsteren min til Roskilde i København på dagstur for å finne den perfekte brudekjolen til søsteren min. Tenk at det er én måned til vi drar til Thailand!Jeg startet året med masse treningsmotivasjon, og hadde mange bra økter. Motivasjonen dabbet selvfølgelig av i løpet av året, men jeg satser på å få trent masse i året som kommer. 

Februar:

Februar var en måned det egentlig ikke skjedde så mye. Vi var en tur i Ålesund for å besøke familien til Endre, og jeg brukte mye tid på å lese. 

Jeg og kjæresten tok en skitur til Tryvannstua og koste oss med kakao på termosen og kvikk lunsj i sekken. Jeg satser på at snøen kommer snart så vi kan ta flere skiturer sammen. 


Ellers feiret vi valentine's day på Dinner som har blitt en tradisjon, og jeg var så heldig og fikk både røde roser og makroner. Mars:

Mars startet med en tur i operaen med pappa. Vi så Anna Karenina og spiste på Ruffino's først. En kjempekoselig kveld. 

Jeg og kjæresten tok et glass vin på Verité før vi skulle møte deler av familien min og venner av pappa som hadde sett på skiskytter-VM i Holmenkollen for å spise. 

Det var endelig påskeferie og jeg fikk endelig tid til å lese noe annet enn pensumbøker.

Vi dro til Beitostølen med pappa hvor vi var et par dager. Sto i bakken, gikk en fantastisk skitur og fikk se den nye hytta til en venn av pappa. 

April:

Jeg feiret bursdagen min med familien med god mat, firkløverkake og masse fine gaver som denne mariusgenseren som mamma strikket til meg. 


Jeg feiret mine 20 år med 12 fantastiske venner og var på byen for første gang(utenom 18-årssteder). Lagde tapas til den store gullmedalje og inviterte en god miks av venner fra både ungdomsskolen, videregående, studiet og noen utenom. 

Jeg og kjæresten hadde en fantastisk langhelg i London hvor vi shoppet, spiste nydelig mat og dro på sightseeing. Helt fantastisk by som jeg aldri blir lei av. 
Og jeg ble som de fleste andre i Norge helt hektet på serien SKAM. Jeg gleder meg allerede til sesong 4. 

Del 2 kommer om noen dager ♥

 • 21.11.2016, 23:30

Pause. Relax. Breathe


Hei dere ♥

Jeg hadde egentlig planer om å blogge litt i helgen, men helgen ble ikke helt som forventet. Helgen var egentlig satt av til masse koselige ting i forbindelse med bursdagen til kjæresten min som var på søndag. På lørdag morgen våknet vi dessverre opp til at mormoren hans hadde gått bort, og det satte følgelig en demper på stemningen i helgen. Jeg får dessverre ikke vært med i begravelsen siden jeg har eksamen på fredag, så jeg er lei meg for at kjæresten må reise opp til Ålesund uten meg. Jeg vil jo så gjerne være der for han. 

I tillegg prøvde jeg å ta noen antrekksbilder, men det begynte å bli litt for mørkt dessverre. Dagene er ikke så spennende for tiden. Jeg sitter som regel med nesa i bøker og tidligere eksamenssett. Jeg har derfor bestemt meg for å ta en liten pause fra bloggen på grunn av eksamenstiden. Fem eksamener kombinert med mørketid er ikke helt optimalt når man skal blogge. Det kan hende det dukker opp noen innlegg, men jeg vil ikke lenger love at jeg skal prøve å bli flinkere til å oppdatere når jeg egentlig har andre ting som må prioriteres. Håper dere får en fin uke 

 • 01.09.2016, 16:00

Goals: september


Hei dere ♥

Da var visst sommermånedene forbi, men jeg håper at temperaturen holder seg litt til. Det har jo vært så fint vær den siste tiden! Ny måned betyr også en ny runde med mål. Denne gangen har jeg satt meg hele seks mål, hvor to av dem ikke er så konkrete. Trening i august gikk litt så som så, så jeg skal heller prøve å få til 2 ganger i uken, og heller bli glad hvis jeg får til flere økter. Det er mye spennende som skjer fremover med Amsterdamtur, innflyttingsfester, jubileum med kjæresten, slektstreff, middager og mye mer. Samtidig må jeg prøve å gjøre en stor innsats på skolen. 


Har dere noen mål for måneden? 

 • 31.08.2016, 20:00

Autumn tag


Hei dere ♥ 

For en stund siden så jeg at Marthe Borge hadde lagt ut en "Autumn tag" på bloggen sin. Jeg elsker slike innlegg, så jeg måtte bare stjele den og lage et eget innlegg. I dag er det offisielt den siste dagen av sommeren, og høsten står for tur. Selv om det er litt vemodig at sommeren er over, liker jeg høsten veldig godt! 


1. Har du noen planer for høsten?

 Ja, jeg og kjæresten stikker til Amsterdam allerede på lørdag. Det blir en ordentlig kjærestetur, og jeg gleder meg masse til å se hva Nederland har å by på. Ellers har jeg planer om å være sosial med både venner, familie og kjæreste. Jeg har jo både slektstreff, innflyttingsfester, bursdager og mye mer å se frem til. Ellers har jeg store planer om å være en flink student, og jobbe hardt før eksamenstiden i november/desember.

2. Favoritt høst-program på tv?

Jeg ser veldig lite på tv, og mye mer på Netflix. Akkurat nå ser jeg på "Full house", og har kommet til fjerde sesong allerede. Skikkelig barndomsnostalgi. Ellers kan det hende jeg begynner å se på Farmen i år igjen. 

3. Hva er din favoritt-høstrett? 

Uten tvil mammas lammestek! Med poteter til, grønnsaker, god saus og potetgull. 

4. Hva er ditt aller beste høstminne? 

Definitivt den høsten jeg ble sammen med Endre. 14.september 2013 - snart tre år siden allerede. Tiden går fort, men jeg er fortsatt like lykkelig med verdens beste kjæreste. 


5. Hvordan og hvor skal du feire Halloween? 

Planene er ennå ikke klare, men jeg har veldig lyst til å finne på noe gøy i år. Vurderer å invitere til noe her hjemme med gode venner, men er ikke helt sikker. 

6. Nevn 4 ting du elsker ved høsten?

1. Jeg elsker høstmoten. 2. Jeg elsker de vakre fargene i naturen, og gå en tur med kamera rundt halsen og ta bilder. 3. Jeg elsker at det er innafor å ligge under dynen en hel dag fordi været ikke lenger er strålende. 4. At jul er rett rundt hjørnet.

7. Nevn 3 ting du ikke elsker ved høsten?

Jeg liker ikke at det blir kaldere og mørkere. Eksamenstiden nærmer seg jo også jo lenger utover høsten man kommer, og det stressende hvor mye pensum man skal gjennom. Det siste må være at det blir vanskeligere å ta fine bilder til bloggen siden det blir fort mørkt. 

8. Favoritt høstduft? 

Jeg har vel ingen favoritt akkurat på høsten, men jeg er stor fan av "Flowerbomb" av Victor&Rolf. Den har jeg vel brukt i et par år, og jeg E-L-S-K-E-R den!

9. Shopper du på Black Friday? 

Jeg har gjort det de to siste årene, så får se hvordan det blir i år. Jeg har min første eksamen samme dag som den store shoppingdagen er. Kan hende jeg benytter tilbudene til å kjøpe litt julegaver, og kanskje benytter meg av "Cyber monday" i stedet. 

10. Har du noen hobbyer i høst? 

Har vel egentlig ingen spesielle hobbyer knyttet til noen årstider, men bloggen er jo en stor hobby. Som fulltidsstudent er det ikke rom for så mange hobbyer. 

11. Eplecider eller kakao? 

Helt klart kakao. Helst med masse krem på toppen. Gjerne med fyr i peisen og med skikkelig høstvær utenfor. 


12. Hva er det beste med høstmoten? 

Jeg elsker å kunne pakke meg inn i skjerf, gode cardigans og gensere, nøytrale farger. 

 

Hva skal dere i høst? ♥ 

 • 29.08.2016, 17:00

♥ Bachelorette party ♥


Hei dere ♥ 

Endelig kan jeg fortelle hva jeg har gjort i helgen. Jeg var livredd for å røpe noe, og sjekket innleggene før jeg publiserte. På lørdag overrasket vi nemlig verdens beste storesøster med et fantastisk utdrikningslag. Hele 11 jenter sto og ventet på henne da hun trodde hun skulle være hundepasser. I stedet ble det frokost og bobler før programmet var klart, og på med slør, krone og bånd. Hun ante ingen ting, så alle har vært veldig flinke til å holde det hemmelig. Jeg turte ikke en gang å ringe henne hele uken i frykt for å si "Vi sees på lørdag"! 


Etter frokosten dro vi videre til Megazone, hvor vi hadde femkamp. Det ble laser games, rodeo-okse, hinderløype, sumobryting og q-tip. Det var kjempegøy, og alle var litt småslitne etterpå. Etter det dro vi til Bislett bad rundt en times tid hvor vi svømte, tok badstue og satt i boblebad. Etter det gikk turen videre til Eidsvoll hvor forloveren bor hvor vi festet videre. 


Jeg dro til Eidsvoll på fredag for å hjelpe til med matlaging, baking, rydding og pynting. Alt ble veldig gjennomført, og kusinen min hadde laget søte "Hangover kits" til oss. De siste ukene har jeg også laget en scrapbook til søsteren min med bilder fra vi var små, og fra nyere tid. Med små historier og søte bilder ble den kommende bruden rørt til tårer. Koselig å se noen bli så glad for en gave man har brukt mye tid på. ♥ 

Håper at bruden ble fornøyd med dagen! Nå gleder jeg meg masse til bryllupet! ♥ 

 • 27.08.2016, 15:30

Summer faves


Hei søte lesere ♥

I dag tenkte jeg å dele mine favoritter fra i sommer. Jeg har sett mange youtubere og andre bloggere månedlig dele sine favoritter. Hos meg holder det en gang i blant, for jeg pleier som regel å ha mer sesongbaserte favoritter enn månedlige. Jeg glemte selvfølgelig en ting, men jeg tenker jeg heller kan dele den i et nytt innlegg, siden det er et produkt jeg kommer til å bruke utover høsten og vinteren også. 

Bikinier: Først vil jeg starte med mine to favorittbikinier som har blitt brukt masse i sommer. Den rosa er fra Triangl mens den turkise er fra Victoria's secret. Elsker de begge! 


Antibac: Antibac er alltid greit å ha med seg når man er ute. Denne fant jeg på Topshop da jeg nettopp hadde vært på en do hvor det ikke fantes såpe. Den lukter skikkelig godt av ananas og er en spray. 

Lip butter: Det er alltid greit å ha noe på leppene for å mykgjøre dem litt. Denne fra Nivea er veldig sommerlig og lukter kokos. 

Body butter: The body shop lanserte nylig en serie som er limited edition som heter "Pinita Colada" som lukter ananas  og kokos. Jeg kjøpte den lille versjonen av body butter som er perfekt å ha med seg på reise. 

Solbriller: Favorittene denne sommeren har vært de nyeste i samlingen fra Ray Ban. 

Solkrem: Solkrem er et must på sommeren, og jeg elsker denne fra Le tan(som også lukter kokos, sjokk eller hva?) og også leppepomaden fra Cosmica. Sykt kjipt å bli solbrent på leppene. 

♥Parfyme: Jeg elsker parfymene til Escada, og har hatt de som sommerduft i flere år. De har en ny duft hvert år, og "Aqua del sol" lukter helt fantastisk godt!

♥ Compeed: En nødvendighet hvis man skulle være så uheldig å få gnagsår.

♥ Klokke: Jeg elsker denne klokken som jeg fikk av kjæresten til bursdagen. Veldig maritimt med den stripete reimen, og kjempesmart siden man kan bytte reim selv. Fra Daniel Wellington. 

Hva har vært deres favoritter i sommer? 

 • 01.08.2016, 16:00

My goals for August
Hei skjønne lesere ♥

Da er vi inne i den siste sommermåneden. Er det bare meg, eller har denne sommeren gått utrolig fort? Uansett så er det klart for en ny runde med mål for måneden. Jeg droppet sommermånedene siden jeg ville slappe mest mulig av og ta livet med ro. Nå derimot er det klart for nye målsettinger før starten av et nytt semester. Skolen starter jo om bare noen uker og jeg er klar for å gi alt! Litt sosialt må selvfølgelig også inn på programmet. I tillegg har jeg store planer om å trene regelmessig og spise sunt. 


 Trene minst tre ganger i uken

♥ Forsøke å blogge hver dag

♥ Dra i alle forelesninger, og ta gode notater

 Kjøpe pensumbøker noen uker før skolestart, og skumme gjennom så jeg vet hva fagene innebærer

♥ Få til en date night eller en dobbel/trippel dateHar dere noen mål for august? ♥

 • 31.07.2016, 11:15

Ready for take offHei kjære lesere ♥

Siste dagen i juli. Bare tre små uker igjen av sommerferien før et nytt semester starter. Denne ferien har gått så fort. Jeg synes ikke det er lenge siden jeg gikk ut av eksamenslokalet 15.juni og endelig hadde sommerferie. Nå sitter jeg på Gardermoen og er snart klar for boarding. Jeg og kjæresten skal en liten tur til Ålesund for litt familiebesøk. Dette blir faktisk den andre turen min til Vestlandet denne uken, men heldigvis er det ferie og ikke jobb som står på agendaen. Vi blir til onsdag, og når jeg kommer hjem har jeg mer enn nok å gjøre. Skolebøker skal kjøpes inn, bursdagsfest til en venninne, muligens en tur ut med en venninne som fylte 20 år i sommer. 

Nå er det boarding, så vi snakkes fra Ålesund! 

 • 30.07.2016, 14:02

Følg meg på Bloglovin'!


Hei kjære lesere ♥

Nylig lagde jeg en bruker på Bloglovin'. På tide eller hva? Jeg har aldri sett poenget med å bruke denne siden før, men fikk virkelig øynene opp for den nå. Tenk hvor mye tid jeg kan spare på blogglesing! Med appen kan jeg sjekke om de bloggene jeg følger har oppdatert, og slippe å klikke meg inn flere ganger daglig. Særlig nå på sommeren er det veldig lite som skjer, og de fleste oppdaterer sjeldenere enn ellers. Følg meg gjerne!♥

 
 • 14.07.2016, 21:00

Hva ønsker dere å lese om?


♥ Noe av det jeg synes er vanskeligst med å blogge er å hele tiden komme opp med ideer til nye innlegg. Jeg prøver hele tiden å samle inspirasjon og ideer som jeg skriver ned i en liten notatbok. Men viktigst er jo at man skriver om noe som interesserer dere leserne. Det er jo tross alt dere som leser det som blir publisert.

Jeg lurer derfor på om dere har noen forslag til hva jeg kan blogge om og hva dere vil lese mer av? ♥

 

Ps. Jeg må bare si tusen millioner takk for kommentarene dere legger igjen. Det er så koselig å blogge når man får positive tilbakemeldinger og at folk tar seg tid til å skrive noen ord.♥

 • 01.07.2016, 17:00

Hello july


Hei skjønne lesere ♥ 

Tenk at vi allerede er inne i juli måned! Jeg synes det er helt vilt hvor fort sommeren går. Ikke at været minner så mye om sommer om dagen. Jeg glemte nemlig paraply i dag og var helt gjennomvåt da jeg kom hjem fra en liten bytur med en av mine beste venner fra studiene. Det ble noen herlige timer med litt shopping og en koselig kafédate på Espresso House. Planen var å finne en skinnjakke, og jeg endte opp med den gule skinnjakken fra Zara som alle har for tiden. Jeg synes den er så fantastisk fin, selv om "alle" andre også har den. Gleder meg til å bruke den! I tillegg ble det en liten pose fra Brandy Melville og litt sminke. Vi blogges senere 

 • 30.06.2016, 16:35

Summer tag


Hei kjære lesere ♥

Jeg må bare starte med å takke for alle som la igjen en kommentar om at de hadde lyst til å prøve ut oppskriften jeg la ut. Det er så hyggelig når folk setter pris på det jeg deler med dere. Er spent på om dere liker oppskriften, og dere får til at den ikke blir for søt. Haha. Men tilbake til overskriften; i går fant jeg et innlegg jeg bare må "stjele" hos Thelondongirl ,som har blitt en av mine favorittblogger. Legg gjerne igjen en link i kommentarfeltet hvis dere slenger dere på og lager innlegget selv. 

 

Planer for sommeren:

Jeg har allerede hatt ferie i to uker, men har heldigvis maaange uker igjen! Jeg har jo allerede vært i Kragerø i 10 dager, vært på båtfest med linjen min, date night med kjæresten og venninnekveld på Olivia. Foreløpig er planene for resten av ferien å tilbringe to uker i Spania med pappa og kjæresten min, to jobbdager i Førde, en tur til Ålesund. Resten tar jeg som det kommer. 

Favoritt sommerdrikk:

Jeg er veldig glad i iste og limonade på sommeren, og alt av fargerike paraplydrinker.  

Beste sommerminne:

Jeg har veldig mange fine ferieminner, takket være at foreldrene mine tok meg mye med på reise. Selv som 20-åring reiser jeg fortsatt med pappa på vår årlige tur til Spania. Kjæresten skal også være med for andre år nå. Ellers er sommeren 2014 et av mine fineste sommerminner. Nærmere bestemt ferieturen jeg og kjæresten hadde til Karpathos i Hellas. Der hadde vi en fantastisk uke hvor vi kjørte rundt på en quadbike for å utforske på egen hånd, dro på båt- og busstur til Olympos. Det var en helt fantastisk ferie sammen med min bedre halvdel.  

Favoritt grillmat:

Jeg har blitt mer og mer glad i grillmat, og jeg liker det meste. Favoritten er pølser med chilli og ost, hamburgere med cheddar og masse tilbehør, grillspyd med alt mulig godt eller indrefilet av svin. 

Favorittreisemål om sommeren:

Siden 2006 har sommerferien alltid bestått av 1-3 uker i Spania, så det tyder jo på at vi trives. I tillegg er jeg veldig glad i Hellas, og lengter tilbake. 

Favoritt sommersted:

Utenom Spania og Hellas er nok Kragerø en stor favoritt. Cruise rundt i den norske skjærgården med båten, spise is fra Tasty(en isbar), kjøre tube, lese bøker og bare slappe av. Hva jeg hører på i sommer:

Jeg har allerede delt en liste med sommersanger for 2016, og den finner dere HER.

Favoritt sommerduft:

Jeg har alltid elsket duftene fra Escada om sommeren. De lukter helt fantastisk! Ellers går jeg mye uten parfyme på sommeren, fordi det lett blir en magnet for alle mulige insekter. 

Jeg ser frem til:

Jeg ser frem til hva sommeren kommer til å bringe. I tillegg ser jeg frem til noe spennende som mest sannsynlig kommer til å skje etter sommeren.  

Tre ting jeg elsker med sommeren:

Jeg elsker å spise is, soft-is, kuleis, pinneis, shave ice.. I tillegg elsker jeg å ligge på stranden med en god bok mellom hendene, solbrillene på nesetippen og solkrem på kroppen. Å tilbringe tid med venner og kjæresten er også noe jeg elsker med sommeren. Hva skal dere i sommer? 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign