hits
 • 13.12.2017, 16:30

DIY: Christmas gift tags

 • Category: DIY

Hei søte lesere 

Jeg håper dere ikke er lei av innlegg som omhandler julen. Jeg elsker jul, og nå i eksamenstiden handler egentlig livet mitt mest om lesing og julekos. Er ikke akkurat så lett å få til f.eks. antrekksbilder når jeg sitter i pysjen hele dagen uten sminke, og snøen laver ned utenfor vinduet. Derfor tenker jeg at juleinnlegg er bedre enn at bloggen står stille. 

I dag tenkte jeg å tipse dere om en veldig enkel DIY. Jeg elsker å lage ting, men tiden strekker ikke til i eksamensperioden til å gjennomføre de største prosjektene. I tillegg har jeg allerede brukt mye penger på julegaver, så derfor trengte jeg et prosjekt som enkelt lot seg gjennomføre og som ikke kostet så mye. Jeg tok derfor turen innom Panduro Hobby og kjøpte noen enkle ting til hjemmelagde til/fra-lapper. Jeg hadde masse klistremerker liggende hjemme fra tidligere scrapbook- og julekortprosjekter. Derfor trengte jeg bare litt tykke røde ark, en fin tråd og figurstanse som trykker ut snøkrystaller. 

Jeg lette etter litt inspirasjon på Pinterest for å finne ut hvordan jeg ville ha de. Det første jeg gjorde var å finne en mal som jeg printet og klippet ut. Denne brukte jeg for å tegne opp på det røde arket. Et tips er å bruke binders for å lette tegne rundt. Etter jeg hadde tegnet opp, klippet jeg de ut og begynte å pynte. Til slutt lagde kjæresten hull med en hullemaskin(jeg klarer alltid å lage hull på feil sted) og tok en tråd gjennom. Vipps så har du hjemmelagde gavelapper som du kan feste på gavene dine! 

Ha en kjempefin onsdag videre 

 • 16.03.2016, 17:00

DIY inspiration - Easter

 • Category: DIY

Hei dere ♥

Nå er det ikke lenge igjen til påske! Jeg synes påske er en av de koseligste høytidene vi har. Påskeegg fylt med masse godteri, ferie, skiturer på fjellet med solo og kvikk lunsj og solen som skinner. Før pleide jeg å kjøpe en haug av påskesett fra Panduro og lagde sammen med venninner. Nå synes jeg det er nesten koseligere å lete etter inspirasjon på pinterest for å finne ideer til hva man kan lage. Jeg vet ikke hvor mye jeg rekker å lage, men jeg har hvertfall planlagt en liten oppskrift til dere som kommer snart! Hva er deres tradisjoner i påsken?♥

 • 23.12.2015, 14:00

DIY: Hot Cocoa mix ornaments

 • Category: DIY


Hei dere 

Lille julaften! Tenk at vi allerede er her. De siste dagene har gått så fort, så jeg er veldig glad for at jeg har vært ferdig med de fleste gavene. Det siste jeg fikk ordnet var en hjemmelaget gave som jeg ga til tre av mine venninner. Inspirasjon fant jeg på pinterest, og jeg falt umiddelbart for ideen. Hvis man i tillegg gir en søt kopp blir gaven komplett! Man trenger ikke så veldig mange ting, og det er i utgangspunktet veldig lett og relativt rimelig. Hvis du mangler noen julegaver er det bare å løpe og kjøpe de få tingene du trenger. 


Du trenger: Tomme julekuler som kan åpnes(mine er fra Panduro) ♥ Regia Originalkakao ♥ Strøssel ♥ Mini-Marshmallows ♥ Sjokoladebiter ♥ Teip Hyssing Lapper Papir


Fremgangsmåte:

Åpne julekulen og sett den i en kopp for at den skal stå stødig.

♥Åpningen på julekulene jeg kjøpte var litt små, så jeg lagde en enkel trakt av papir for å få alt nedi uten å søle.

♥Start med noen skjeer kakaopulver nederst. Ta så oppi sjokoladebitene, dryss over strøssel før du putter oppi marshmallowsene.

♥Teip toppen så den ikke løsner, knyt litt hyssing rundt og heng på en lapp hvor du skriver hva det er og hva man skal tilsette.

NB: Det tok fort litt tid å fylle de opp siden hullet var såpass lite. Måtte dele opp minimarshmallowsene. Et tips er å ta litt og litt kakaopulver om gangen så trakten ikke blir tett. 
Håper dere likte tipset 

 • 21.12.2015, 16:00

DIY: Foot scrub

 • Category: DIY


Hei søte lesere ♥ 

Nå er julaften rett rundt hjørnet og jeg gleder meg sånn! Jeg har vært ferdig med julegavene en stund nå, men hvis du ikke er det har jeg et enkelt tips til en billig julegave. Nemlig en hjemmelaget fotskrubb. Denne lukter peppermynte, og føttene blir silkemyke etter man har brukt den. Du kan jo også kjøpe en fotkrem for å gjøre gaven enda mer komplett. Mye av det du trenger har man hjemme, og krukkene finner man billig på Søstrene grene for eksempel. Peppermynteoljen kjøpte jeg på Cacas, men det finnes sikkert en billigere versjon også. 


Du trenger: ♥ Et glass med lokk(mitt er fra Søstrene Grene) Konditorfarge ♥ Peppermynteolje(min er kjøpt på Cacas) Olivenolje ♥ Sukker

Fremgangsmåte: 1. Hell først sukkeret i krukken til den nesten blir full. På den måten får du perfekt mengde og slipper å sløse. 2. Hell det så over i en bolle hvor du tar litt og litt olivenolje til konsistensen blir som på bilde 3. 4. Ta noen få dråper peppermynteolje før du tar noen dråper konditorfarge. 5. Rør godt om før du tar skrubben i krukken.Veldig fint hvis man pynter med litt hyssing og en liten lapp som forteller hva det er. 
Hva sier dere til flere DIY-innlegg? Har dere prøvd å lage deres egen skrubb?♥

 • 07.12.2015, 17:00

DIY: Easy christmas decoration

 • Category: DIY


Hei søte lesere ♥ 

Nå som julen nærmer seg synes jeg det er så koselig å bruke kreativiteten og lage litt julepynt. I helgen tok jeg meg en liten pause fra eksamenslesingen og lagde denne superenkle julepynten. Ideen fikk jeg fra en video på Yotube. Anbefaler å søke på "Christmas DIY" der og på Pinterest for litt inspirasjon. Det er sååå mye fint! Skulle ønske jeg bare hadde mer tid til å lage ting. Disse bokstavene skal jeg pynte opp rommet mitt med. Du kan selvfølgelig velge det ordet du vil, men jeg valgte noe så enkelt som "Jul". 

Du trenger: Rød maling, pensel, lim, noen ark/aviser, rødt glitter og små bokstaver(mine er fra Panduro)

1. Det første du gjør er å male bokstavene på alle sidene bortsett fra baksiden. Jeg brukte Akrylmaling så det var ikke noe problem å vaske vekk malingen på hendene med vann. La de tørke. 

2. Ta litt lim på et av arkene og pensle bokstavenes forside med lim. 

3. Dryss over glitter så det dekker hele forsiden av bokstaven. La det tørke før du "rister" av det overflødige glitteret. 


Slik ble resultatet mitt! 

Hva synes dere?

 • 29.03.2014, 20:04

DIY-sommerlige armbånd #1

 • Category: DIY

Hei ♥ Jeg tenkte jeg skulle lage en DIY-kolleksjon med ting man kan lage selv før sommeren. Dette er nummer 1 i serien. Lagde to veldig enkle og rimelige armbånd i dag. Er jo mye mer morsomt å lage selv + det kan bli en del billigere også. Materialene kjøpte jeg på panduro hobby. Si fra hvis dere liker sånne innlegg!

1. Det man trenger er en slags tråd og et peacetegn eller et evighetsymbol. Jeg brukte en skinnaktig tråd og en elastisk korallfarget tråd. 2. Klipp to like lange tråder. Mål rundt håndleddet og legg på 4-5 cm til. 3. Lag en løkke og tre den gjennom den ene siden. 4. Tre begge endene gjennom løkken og stram. 5. Gjør det samme på den andre siden. 6. Jeg valgte å ikke ha en lås så jeg knøt trådene bare rundt håndleddet. Derfor trenger man mer tråd. 7. På det andre armbåndet valgte jeg et "infinity"-symbol 8. Så gjorde jeg det samme som i steg 3 og 4. 9. Siden tråden var elastisk spratt den opp igjen så jeg knøt en vanlig knute for å holde trådene på plass. 


Resultatet:


Hva gjør dere i kveld?

 • 25.03.2014, 16:30

DIY- wall decoration

 • Category: DIY

Hei! Har alle hatt en fin dag? Tirsdag er virkelig ikke min favorittdag, selv om jeg har fritime som gjør at jeg får ekstra lang lunsj. Blir bare så ufattelig sliten akkurat på denne dagen. I morgen har jeg heldigvis bare en time, og det er favorittfaget mitt. I tillegg skal vi på Freia i morgen med klassen. Da får jeg forhåpentligvis til en liten treningsøkt etterpå selv om jeg er utrolig støl etter styrketesten i går. Men over til innlegget.


For noen år siden tok jeg ned alle Twilight-plakatene mine da den perioden gikk over. Da var det plutselig en gigantisk rosa vegg over senga, og siden den er av mur kan man ikke henge så mye der. I sommer så jeg en video på Bethany Mota sin youtubebruker som tok for seg dekorasjon til rommet som man kan lage selv, og bestemte meg for å lage en lignende. På denne måten kan jeg se tilbake på gode minner og hele tiden se koselige bilder av både venner, familie og kjæreste. I tillegg kan man jo bytte ut bildene med nye for litt variasjon. Enkelt og utrolig billig. Det er til sammen 38 bilder hvis noen skulle få lyst til å lage noe likt. Liker dere DIY-innlegg? I så fall kan jeg lage flere 

 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign