hits
 • 13.02.2018, 22:00

Fifty shades freed


Hei dere ♥ 

I kveld har jeg sett den siste Fifty shades filmen på kino. Jeg klarte faktisk å få med meg kjæresten på den første filmen, men han nektet å bli med på den andre, så de to siste har jeg sett sammen med Eveline. Kjempekoselig å finne på noe sammen på en vanlig ukedag! Jeg synes faktisk filmen var ganske bra, men jeg er jo veldig svak for romantiske filmer. Selv om denne serien er litt annerledes(hehe), så synes jeg egentlig de tre filmene var bedre enn forventet. I tillegg elsker jeg virkelig soundtracket til filmene. Hører spesielt mye på "For you" av Rita Ora og Liam Payne. En ting jeg kanskje ikke likte så godt med filmen var at bryllupet og bryllupsreisen var over nesten før filmen hadde startet... 

♥ Har du sett den siste filmen? 

 • 30.01.2018, 16:30

Serietips: Riverdale


Da jeg og kjæresten ble ferdig med å se Game of Thrones og The crown, var jeg ganske lost. Jeg hadde ingen serier jeg hadde lyst til å se, og scrollet opp og ned på Netflix for å finne noe å se på. Til slutt bestemte jeg meg for å sjekke ut "Riverdale" som er en Netflix original. Jeg ble ferdig med første sesong i går, og gleder meg allerede til å starte på sesong 2. Jeg føler at serien er en kombinasjon av Gossip Girl og Pretty little liars egentlig, siden serien er veldig typisk amerikansk high school, men samtidig er veldig spennende. Vi følger Archie, Betty, Jughead og Veronica som prøver å finne ut hvem som drepte quarterbacken Jason Blossom, sønnen i den rikeste familien i Riverdale.  Jeg har egentlig ikke lyst til å røpe noe av seriens handling, men jeg anbefaler dere å sjekke den ut hvis dere liker denne type serier! 

Har dere sett Riverdale?

 • 29.01.2018, 20:00

Still me


E-N-D-E-L-I-G! Jeg hoppet nesten av glede da jeg så at den siste oppfølgeren til "Et helt halvt år", som er en av mine favorittbøker, skulle komme ut. Jeg visste at forfatteren hadde skrevet ferdig den siste boken, men jeg trodde det var lenge til den skulle komme ut. Så på fredag var jeg innom Tanum for å sikre meg et eksemplar, så jeg gleder meg til å starte og lese den. Jeg tror at jeg kanskje skal spare den til den lange togturen til Bjorli om to uker. Jeg elsket hvertfall de to første bøkene, så jeg har store forventninger til den siste boken om Lou Clark. 

​❤ ❤ ❤

"Lou Clark vet mye. 

Hun vet hvor mange mil det er mellom hennes nye hjem i New York og kjæresten Sam i London. 

Hun vet at hennes rike, nye arbeidsgiver er et godt menneske, og hun vet at hans unge kone har hemmeligheter for ham. 

Det Lou ikke vet, er at hun kommer til å møte en mann som vil snu opp ned på livet hennes i New York. 

For amerikanske Josh vil komme til å minne henne så mye om en mann hun en gang kjente, at 

alt hun tror hun vet om kjærlighet vil bli utfordret. 

Lou aner ikke hva hun skal gjøre, men hun vet at det hun velger, kommer til å forandre alt. "

❤ ❤ ❤

Har dere lest bøkene til Jojo Moyes? 

 • 04.12.2017, 16:00

Disse julefilmene må jeg se hvert år!


En av de tingene jeg liker best i førjulstiden er å krype under dyna med en julebrus og litt godteri på bordet, og en julefilm på macen. Jeg har sett utrolig mange julefilmer, men det er 8 filmer jeg må se HVERT år. Jeg blir aldri lei av disse, og de gir meg masse julestemning. I tillegg pleier jeg å se en eller to nye filmer hvert år, så det er bare å komme med tips til hvilke filmer jeg burde se. Jeg har egentlig veldig lyst til å se "A bad moms christmas", men jeg tror ikke at jeg rekker å dra på kino midt i eksamensperioden... 

Hvilke julefilmer må dere se hvert år? 

 • 23.04.2017, 13:30

Serietips: Best førHei dere ♥

I dag må jeg bare tipse om en fantastisk serie! Jeg kom over et lite klipp på facebook av den nyeste serien med Linn Skåber, "Best før". Linn Skåber er jo helt hysterisk morsom, så dette måtte jo bare bli bra! Så bra at vi etter X antall lattekramper senere var gjennom alle 10 epiosodene(20 minutter hver). 


I denne serien møter vi Lena som allerede i første episode mister både jobb og mannen til fordel for en tidligere kollega som er 15 år yngre enn Lena. I tillegg på 40-årsdagen sin. Gjennom ti herlige episoder prøver hun desperat å stable livet på beina igjen, og vi følger henne på jobbjakt, første date etter bruddet, bryllup med innleid date for å gjøre eksen sjalu og mye mer. Dere må bare se denne serien! Jeg håper virkelig på en ny sesong! 

Ha en kjempefin søndag videre ♥

 • 19.03.2017, 21:30

Beauty and the beastHei dere ♥

Det ble visst en sen oppdatering fra meg i dag. I dag sov vi uten alarm, og det var veldig greit siden hodet ikke traff puta før nærmere 3 i går. Hadde det kjempegøy i går og møtte kjæresten som var med noen kompiser da vi skulle hjemover. Nattbussen bruker jo en time siden den kjører rundt halve byen, og da vi kom hjem spiste vi sushirestene som var igjen fra middagen. 

Etter å ha spist hjemmelaget pizza var vi på kino. Å se en film må være den beste aktiviteten man kan gjøre på en søndag. Vi så "Beauty and the beast", og for en film! Heldigvis har jeg en kjæreste som er like glad i Disney som meg, så vi storkoste oss de to timene. Emma Watson spilte utrolig bra, og filmen var helt nydelig! Det er mange mange år siden sist jeg så originalen, så jeg hadde faktisk glemt noen av detaljene, som gjorde det ekstra spennende. Haha 


Vi blogges i morgen ♥

 • 03.03.2017, 16:00

Fifty shades darkerHei dere ♥

Endelig helg og snart avreise til London! Jeg har ikke kommet så godt i gang med pakkingen akkurat, men jeg har funnet frem passet, kofferten og det jeg hadde av pund fra sist jeg var i London. Flyet mitt går veldig tidlig i morgen, så jeg må bli ferdig i kveld. Jeg gleder meg utrolig mye til å se en av mine beste venninner igjen, og selvfølgelig blir det ikke feil å gå nedover Oxford street heller. 

I går var jeg på kino med en annen god venninne, og vi så "Fifty shades darker". Jeg var ikke verdens største fan av den første filmen, og har heller ikke lest bøkene, men samtidig føler jeg nesten at man må se den. Jeg hadde veldig lave forventninger siden jeg hadde hørt av mange at den var dårlig. Jeg synes den var midt på treet egentlig, mest fordi den ikke hadde så veldig mye handling. Det som kunne blitt spennende ble avsluttet før det nesten hadde startet.. Men en ting som var veldig bra var soundtracket til filmen. Men det sier vel kanskje sitt om hvordan filmen var.. Haha

Nå må jeg begynne å pakke. Ha en kjempefin fredag! ♥

 • 24.02.2017, 17:00

Filmtips: LionHei ♥ Endelig helg!

I går hadde vi en kjempekoselig kveld sammen med foreldrene til kjæresten min. Det ble en skikkelig indisk helaften, selv om det ikke var planlagt egentlig. Først så vi "Lion" på kino før vi spiste et nydelig måltid på "Jewel of India" like ved. Kan anbefale Chicken Korma på det varmeste! Det var akkurat passe sterk(tok medium) og smakte helt nydelig! Og filmen var absolutt helt nydelig! Den er basert på en sann historie etter boken "A long way home" av Saroo Brierley.


Lion

Saroo er 5 år og bor i en liten landsby sammen med moren, storebroren Guddu og lillesøsteren. Storebroren er hans største idol, og en kveld overtaler Saroo broren til å ta han med på jobb som er like ved der de bor. Saroo sovner, og broren legger han på en benk og sier at han snart er tilbake. Senere våkner Saroo alene på plattformen, og går inn i et tomt tog for å lete etter broren. Her sovner han igjen og våkner når toget er i bevegelse og han er den eneste passasjeren. 

Han ender i Calcutta, flere hundre mil unna hjemmet. Det er ingen som forstår språket hans, og han lever som et gatebarn frem til et barnehjem tar han inn. Senere blir han adoptert bort til et australsk par som bor i Tasmania. Etter hvert kjenner han mer og mer på savnet etter sin egentlige familie, og bruker Google Earth til å søke etter hjembyen. 25 år senere er han endelig på vei! Men er fortsatt familien hans der?


Kos dere med film! Den går fortsatt på kino, men vær raske for den har vært ute en stund nå

 • 17.02.2017, 18:00

Serietips: The CrownHei dere 

Mange som har fått vinterferie i dag eller? Jeg har kun en forelesning som utgår, men det betyr at jeg ikke har forelesning før på onsdag! Det er selvfølgelig mye å gjøre på skolen allikevel, men jeg leste heldigvis masse før Thailand så jeg ligger ikke etter i noen av fagene. Vi har i tillegg kommet hjem igjen etter å ha vært hundepassere i nesten en uke, og både jeg og kjæresten savner Skype så masse. Mamma tok over i går og i morgen kommer de nygifte hjem igjen! Tenk at de har vært gift i to uker i dag ♥ Tenker jeg tar en tur ut dit i morgen og hilser på!

Uansett, dette innlegget skulle handle om en serie som jeg og kjæresten nettopp fullførte. Vi lastet ned noen episoder av "The crown" før vi dro til Thailand, og vi ble helt hektet. Dumt at det bare er 10 episoder foreløpig, men det skal visstnok komme fem sesonger til etter det så det blir 60 episoder totalt! Serien følger dronning Elisabeth II av Storbritannia(spilt av Claire Foy) og hennes regjeringstid. Serien er veldig spennende og veldig bra laget. Vi har hvertfall gledet oss til å se en ny episode så snart vi har vært ferdig med den forrige.


Har dere sett denne serien før? 

 • 05.02.2017, 15:00

Serietips: The OA


Hei ♥

Da var det klart for et nytt serietips. Jeg har sett flere tv-serier enn jeg klarer å telle, og med årene har jeg blitt mer og mer glad i å se noen episoder av en serie fremfor en film. En av mine favoritting for å koble av er å tappe i badekaret og sette på en serie. Jeg kom nylig over en ny Netflix original, "The OA" som virket veldig spennende. Serien er veldig ny(kom ut 16.desember) så det er bare én sesong ute foreløpig(vet ikke om det kommer flere). 


Etter å ha vært savnet dukker den unge, blinde jenta Prairie Johnson opp i hjembyen, nå med synet tilbake og store arr på ryggen. Mange spørsmål forblir usvart når Prairie ikke er villig til å fortelle verken foreldrene sine eller FBI om hvor hun har vært, hvem som har holdt henne fanget eller hvordan hun fikk tilbake synet. Hun avslører i stedet hele historien sin for fem utvalgte outsidere fra hjembyen som har sett en video hun la ut på Youtube. Gjennom episodene får vi vite alt. 


Dere burde virkelig undersøke denne serien som går under kategorien drama og eventyr. Serien er litt merkelig, men dere burde absolutt gi den en sjanse! 

Har dere noen serietips? 

 • 02.12.2016, 16:30

15 christmas movies that I love


Hei kjære lesere ♥

Nå som vi endelig er inne i den koseligste måneden i hele året, er det tid for å krype under teppet, med julegodt i skålen, julebrus fra Hamar&Lillehammer i glasset og snurre en julefilm. Jeg elsker den magiske følelsen man får av å se julefilmer, og jeg har mange jeg bare MÅ se hvert år. Love actually og The Holiday er kanskje de to julefilmene jeg har sett flest ganger. Jeg blir aldri lei! I tillegg elsker jeg å se Disney på julaften mens jeg knasker i meg innholdet i julestrømpen. Under har jeg samlet 15 av mine favoritter til jul. 


♥ The Holiday ♥ New year's eve ♥ Love actually 

♥ Elf ♥ Polarekspressen ♥ A christmas carol

♥ Santa Clause ♥ Hjelp, det er juleferie! ♥ Home Alone 1&2

♥Tre nøtter til Askepott ♥ Anywhere but home/Four Christmases ♥ Arthur Christmas

♥Snekker Andersen og julenissen ♥ Frozen ♥ Jul i Flåklypa

 


Hva er dine favorittjulefilmer? 

 • 25.11.2016, 19:00

Filmtips: The intern


Hei dere ♥

Jeg synes det er så gøy å tipse dere om filmer, så jeg tenkte å tipse dere om en ny denne fredagen også. Si gjerne fra hvis dette er en spalte dere liker, så skal jeg fortsette å fylle opp kategorien med tips. Når vi er inne i desember tenker jeg å dele mine favorittjulefilmer med dere. Det er så uendelig mange koselige julefilmer, og det er mange jeg MÅ se år etter år. 

Filmen jeg tenkte å tipse dere om i dag er "The Intern" med blant annet Anne Hathaway og Robert De Niro i hovedrollene. Jeg så denne filmen med en kompis for noen uker siden, og vi satt sikkert og lette etter en film begge hadde lyst til å se i en halv time. Vi likte begge filmen, så denne kan jeg absolutt anbefale til både gutter og jenter. 


Vi følger Ben Whittaker, en 70 år gammel enkemann som har oppdaget at han vil noe mer enn pensjonisttilværelsen har å by på. Etter å ha sett en flyer om en bedrift som søker senior interns bestemmer han seg for å søke. Selskapet er ledet av Jules Ostin, som har bygget opp nettbutikken "About the fit" som har vokst enormt siden lanseringen 18 måneder tidligere. Ben tar intern-stillingen meget seriøst, og vinner etter hvert tilliten til sjefen, og hjelper henne gjennom kriser både på hjemmebane og i selskapet. Denne filmen er både morsom og kjempesøt. 

Har dere sett denne filmen?
 • 18.11.2016, 17:00

Filmtips: Peal Harbor


Hei dere ♥

Endelig fredag! Nå som vinteren har kommet, er det perfekt å krype opp i sofaen med pledd, godis, kakao og snurre en film. Jeg elsker å lese filmtips på andre blogger, og har funnet flere bra filmer etter å ha sett diverse innlegg. Forrige helg skulle jeg og kjæresten se en film. Vi satt hvertfall 10 min og scrollet nedover Netflix uten å finne noe som begge hadde lyst til å se. Plutselig kom jeg på at vi hadde en film på Blu-ray som jeg aldri hadde sagt. Jeg har hatt den i sikkert fire år, men den varer i litt over tre timer, så jeg har aldri tatt meg tid til å se den. Både jeg og kjæresten var fornøyd med valget, og vi likte begge filmen. En veldig god blanding av historie, romantikk og action(+ kjekke skuespillere). Og ikke minst har Hans Zimmer gjort en vanvittig god jobb med soundtracket til filmen. Jeg fikk tårer i øynene bare av å høre musikken. Så hvis du har tenkt til å se en film denne helgen, kan jeg virkelig anbefale denne!

Filmen er basert på det japanske angrepet på den amerikanske stillehavsflåten Pearl Harbor på Hawaii 7.desember 1941. Vi følger bestevennene Rafe og Danny som begge er marinepiloter. Like før Rafe skal dra til England for å kjempe i krigen med Eagle Squadron, blir han forelsket i sykepleieren Evelyn. Senere følger vi den dramatiske tiden før, under og etter angrepet som kostet over 3000 mennesker livet. Jeg har ikke lyst til å spoile mer av filmen, så dere får rett og slett se den! 

Har dere noen filmtips? 

 • 25.10.2016, 16:00

Filmtips: Kongens nei


Hei dere ♥

Akkurat nå blogger jeg fra senga. Her har jeg stort sett ligget de siste dagene. På søndag fikk jeg helt plutselig feber, febersmerter og frøs skikkelig. Jeg føler meg heldigvis litt bedre nå, selv om jeg er veldig slapp. Satser på at jeg er i bedre form i morgen, så jeg får dratt i forelesning. Jeg har jo masse spennende som skjer fremover og ikke minst nærmer det seg eksamenstid hvor det er viktig å få med seg forelesningene. 

Uansett, så spurte pappa meg om jeg hadde lyst til å være med på kino og se "Kongens nei", så vi så den søndag kveld. Selv om jeg hadde smerter som gjorde at jeg ikke satt godt, var filmen utrolig bra. Historie var aldri mitt favorittfag på skolen, men det er alltid mer interessant å lære gjennom en film. Jeg lærte hvertfall masse om invasjonen av Norge under 2.verdenskrig. Gjennom filmen føler man den norske kongefamilien på flukt, og Kong Haakon VII sitt endelige valg overfor den tyske krigsmaktens ultimatum.Her er traileren: 

Har dere sett Kongens nei?
 • 13.09.2016, 18:30

Filmtips: Focus
Hei skjønne lesere ♥

Jeg tenkte å tipse dere om en film jeg så i går sammen med en kompis. Det er ikke alltid lett å finne en film som både passer for gutter og jenter. Valget sto mellom Taken 3 og Focus. Siden jeg hadde sett Taken 3 før, og den ikke fantes på Netflix, ble det Focus i stedet. Jeg var litt skeptisk, men den var faktisk veldig bra. Den var ganske uforutsigbar, noe jeg liker med sånne filmer. Er jo ikke så gøy å se på hvis man vet hva som skjer. 

Dette er handlingen hentet fra Wikipedia: "Nicky Spurgeon er en fantastisk profesjonell svindler som tar en amatørsvindler, Jess, under vingene sine. De får følelser for hverandre, men finner raskt ut at bedrag og kjærlighet ikke går så veldig godt sammen, særlig ikke når Nicky er en profesjonell løgner og svindler til å begynne med. De slår opp, bare for å møte hverandre igjen tre år senere. Og ting forvikler seg nok en gang." 

 

Har dere sett filmen før? 
byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign