hits
 • 21.12.2017, 17:00

Neglefin til jul


Hei dere ❤

I dag tok jeg meg en pause fra eksamenslesingen og fikk fikset neglene mine før jul. Jeg har aldri fikset neglene mine bortsett fra vanlig manikyr i utlandet som har blitt stygt nesten før jeg har gått ut døren. Nå prøvde jeg for første gang gelenegler som visstnok skal vare litt lenger. Jeg gikk for litt forlengelse siden jeg hadde så korte negler selv. Det er ganske uvant å ha så lange negler, men jeg merker at jeg allerede begynner å bli mer vant til det. 

Jeg gikk forresten til Hanne(@nailsbyhanneeb) som holder til på Sørenga. Kontakt henne på Facebook HER. Hun var veldig dyktig og utrolig hyggelig. Litt over en time senere gikk jeg ut med freshe negler til jul. Jeg elsker røde negler, og de passer veldig fint til både julekjolen og nyttårskjolen min i år. (Jeg har forresten betalt neglene selv, men ønsker å anbefale henne videre!)

Ha en kjempefin torsdag videre! 

 • 15.08.2017, 22:00

Short hair


I dag hadde jeg en avtale som jeg har gledet meg til l-e-n-g-e. Nemlig en tur til frisøren. Det er pinlig å innrømme det, men jeg hadde faktisk ikke vært hos frisøren siden slutten av oktober i fjor! Denne gangen prøvde jeg ut en ny salong og en ny frisør, da jeg ikke var helt fornøyd der jeg har gått før. Valget falt på Perfect Hair som ligger på Briskeby, og frisøren som heter Karianne. Når jeg bare skal klippe meg synes jeg det ofte er vel å koselig å skravle med frisøren enn å sitte på mobilen eller lese magasiner. Heldigvis var frisøren veldig lett å snakke om, og superhyggelig. Ikke minst var hun veldig dyktig, og kom med forslag og noen tips. Kan absolutt anbefale henne, og frisørsalongen så veldig ny og fresh ut. 

Denne gangen var jeg bestemt på å klippe meg kort, og jeg er kjempefornøyd! I fjor bleket jeg store deler av håret(beholdt min egen hårfarge i bunnen), og det ble en del lysere enn jeg hadde tenkt. I løpet av det siste året har håret vokst og skillet mellom min naturlige hårfarge og det blonde har blitt mye tydeligere. Nå har jeg endelig fått klippet vekk det meste av det blonde, og jeg merker at jeg allerede trives bedre med min egen hårfarge. Jeg kommer nok ikke til å bleke så store deler av håret igjen, men heller stripe det litt. 

(Ikke sponset)

Hva synes dere? 

 • 14.07.2017, 14:00

New favorite: Shower foam


Hei 

I dag tenkte jeg å tipse dere om min nye favoritt i dusjen. Denne kom jeg tilfeldigvis over da jeg var med en venninne i byen og vi var innom Rituals-avdelingen på Steen&Strøm. Dette dusjskummet lukter helt nydelig og er supermykt.  Den er dessverre limited edition, så jeg vurderer å hamstre et par til før sommeren er over. 


Ha en kjempefin fredag videre!

 • 23.05.2017, 19:00

The ritual of sakuraHei dere ♥

Forrige uke var pappa i Gdansk med en kompis, og kom hjem med en liten ting til meg fra flyplassen. Det er skikkelig barndomsminner siden pappa reiste mye da jeg var yngre, og han hadde alltid med noe enten det var klær, godteri, leker, souvernir eller sminke. Jeg visste at de skulle innom et stort kjøpesenter som hadde Sephora, så jeg satte opp en liste med noen ting før han skulle dra. De gangene jeg har vært på Sephora har de ofte vært utsolgt for det jeg har tenkt til å kjøpe, så jeg satte opp fire ting for å sikre meg at de hadde noe. Vet dere hva? De var utsolgt for alle fire tingene jeg hadde satt opp! Snakk om uflaks! Heldigvis hadde de den ene tingen på flyplassen, så det ble gave allikevel. Jeg har hørt masse bra om denne serien, så jeg gleder meg masse til å prøve det ut. Jeg tenkte det var greit å ønske meg reisestørrelser først så jeg kan prøve ut produktene, før jeg eventuelt kjøper de store størrelsene. Perfekt når man skal reise til sommeren! I toalettmappen er det shampoo, skrubb, shower gel og body cream, som alle lukter helt fantastisk! 

Nå er det "bare" 6 dager igjen til sommerferie, og jeg gleder meg mer enn noen gang. I dag satt jeg en del timer på skolen med en venninne, og vi fikk til alle oppgavene som vi gjorde! For to-tre dager siden tenkte jeg at denne eksamenen aldri kom til å gå bra, men nå har jeg en god følelse. I tillegg er det jo mange dager igjen til eksamen.

Har dere prøvd disse produktene før? 

 • 05.05.2017, 18:00

My favorite eye shadows


Hei dere ♥

I dag tenkte jeg å dele mine favoritter når det kommer til øyenskygger, koster og primer. Det er ikke så ofte jeg bruker øyenskygge, fordi jeg som regel prioriterer litt ekstra tid på puta i hverdagen, men når jeg har bedre tid eller skal noe spesielt pleier jeg alltid å legge litt øyenskygge. Selv om jeg har flere paletter i sminkeskuffen, faller jeg alltid tilbake på de gamle favorittene. Jeg liker best brune toner, men etter litt inspirasjon fra Lene Orvik, kjøpte jeg meg også en ny en fra NYX som har blitt en ny favoritt. 


Primer fra Urban Decay - Eyeshadow primer potion original Lilla øyenskyggekoster fra fra Real Techniques og blending brush 217 fra MAC ♥ Øyenskygge fra NYX i fargen "Fireball"  Palett fra MAC i fargen "Amber times nine" ♥ Øyenskygger fra MAC i fargene "Mulch" og "Honey Lust" ♥ Naked palette fra Urban Decay


Palettet fra MAC og det fra Urban Decay er veldig like, men det fra MAC har flere matte øyenskygger som passer bra til hverdags. Jeg bruker alltid primer, og favoritten er fra Urban Decay. Lett å påføre og gjør at sminken holder seg veldig bra. 

Har dere noen favoritter? ♥

 • 02.04.2017, 20:30

Dutch braid


Hei dere ♥

De siste dagene har jeg fått helt hekta på fletter, og jeg har lært meg to nye teknikker etter å ha sett litt på Youtube. Det er mange år siden jeg lærte å lage pariserflette, og endelig kan jeg også lage den såkalte "dutch braid". De er ganske like, bare at man fletter under i stedet for over.  Den ble ikke helt perfekt, men øvelse gjør vel mester? Denne tok meg kanskje 5 minutter å lage i dag(lagde for første gang i går), så det er en ganske rask frisyre å lage. Deilig å variere litt mellom å ha håret løst og i hestehale. 
Nå skal jeg hoppe i badekaret med en episode av "Gilmore girls" og vaske håret. Vi blogges mer i morgen!♥

 • 22.03.2017, 18:00

Tips: Peel off mask


Hei ♥

(Ikke sponset på noen måte)

Da jeg var på vei hjem fra London kjøpte jeg med meg en ansiktsmaske rett før jeg skulle hente bagasjen og dra hjem. Jeg var kjempesliten og orket ikke å bære så mye, så ansiktsmasken ble faktisk det eneste jeg kjøpte til meg selv på tax free butikken. Jeg har prøvd d

en ut en del ganger, og det har virkelig blitt en stor favoritt her hjemme. Ansiktmasker som man drar av er noe av det beste jeg vet, både fordi det er lettvint, men også fordi det faktisk er ganske morsomt å dra den av. Masken er fra Origins og heter Ginzing Peel off. Den peeler vekk døde hudceller når man drar den av og etterlater huden myk og deilig. I tillegg får man en fin glød av den. 


Du bare påfører et dekkende lag der du ønsker og lar den sitte på i 10 minutter til den er helt stiv. 

Et lite tips når du skal fjerne den er å smile(helt umulig) for da sprekker masken litt opp og man får lettere tak. Etter jeg har tatt av masken pleier jeg alltid å smøre inn med en fuktighetskrem. 

Og sist men ikke minst: mitt første bilde uten sminke på bloggen.. Haha


Har dere prøvd masken før? 

 • 10.02.2017, 20:30

Something new in my make-up bag


Hei og god fredag ♥

Jeg våknet nettopp fra en power nap som ble en god del lenger enn det jeg hadde tenkt. Jeg er altså så jetlagged om dagen. I går sluknet både jeg og typen før klokken 21 og jeg våkner gjerne en time før alarmen skal ringe. Veldig rart for et B-menneske som gjerne er våken til langt over 23(ehm.. gjerne over midnatt) og som knapt klarer å komme seg opp etter 10 alarmer. 

Uansett, så tenkte jeg å vise dere to nyheter i sminkepungen min. Jeg ble så glad da jeg så at avgangshallen endelig hadde fått inn igjen M.A.C! De hadde det jo for mange år siden, og så ble det borte til manges skuffelse før det dukket opp på innlands. Jeg endte opp med en ny leppestift og en ny highlighter, og fikk god hjelp fra en søt jente som jobbet der. Highlighteren ble jeg tipset om fra Eirin Kristiansen, og leppestiften var det hun i butikken som fant til meg. Kjøpte den egentlig til bryllupet, men glemte helt av den da jeg satt i sminkestolen, og endte med litt mørkere lepper. Men det er jo aldri feil med en ny rosa leppestift, eller hva?

Har dere noen sminkefavoritter?
 

 • 31.01.2017, 15:00

My favorite lip products


Hei dere ♥ 

I dag tenkte jeg å dele mine favoritter når det kommer til leppeprodukter. Jeg har alltid med meg enten leppepomade, lip gloss eller leppestift uansett hvor jeg går, og jeg hater å ha tørre og oppsprukne lepper. Før pleide jeg å bite meg i leppa og dro av hud, slik at jeg endte opp med å blø. Har heldigvis klart å stoppe med den uvanen for noen år siden. Noen andre som har gjort det samme?

♥ Kylie lip kit i fargen "Candy K": Har vært en stor favoritt siden jeg kjøpte den i september. Denne bruker jeg ofte hvis jeg skal noe spesielt som for eksempel bursdag, fest, middag osv. Lip glossen stivner på leppene slik at det ser ut som leppestift, og den holder i utrolig mange timer! 

♥ Lush lip scrub i "Bubblegum": Denne har jeg hatt en god stund, og lukter kjempegodt. Perfekt å skrubbe leppene med sånn at de blir myke. 

♥ Rosebud leppepomade:Etter jeg har brukt skrubben pleier jeg å ta på en god leppepomade, og da er denne favoritten. 

♥ Clarins lip gloss i "01 Rose shimmer": Denne har jeg alltid med meg, rett og slett fordi den er helt fantastisk på! Gir passe mye farge, ikke for mye shimmer og fukter leppene litt også. 

♥ Leppestifter fra Mac i fargene "Velvet Teddy" og "MAC red": Disse to er favorittleppestiftene mine. Bildet av fargene ble skikkelig dårlig, men hvis dere googler navnet kan dere se hvordan de ser ut. Den ene er den perfekte røde leppestiften og den andre er en dyp beige/nude leppestift. 

Har dere noen leppeprodukter å anbefale? 

 • 05.12.2016, 14:30

Mary-Lou manizerHei dere ♥

Jeg tenkte jeg skulle ta en liten pause fra eksamenslesingen(som allerede går tregt siden jeg har klart å få senebetennelse i tommelen) og vise dere to nye favoritter i sminkepungen min. Det ene er en highlighter fra The balm og den andre er en setting brush fra Real Techniques. Kosten bestilte jeg på Black Friday, og den er helt perfekt til å legge highlighteren. Jeg pleier å legge den på kinnbeinet, på neseryggen og under øyenbrynene. Den har passe med shimmer og fremhever ansiktstrekkene perfekt. 

Nå får jeg vende tilbake til makroøkonomibøkene. Ha en kjempefin dag ♥

 • 12.11.2016, 19:00

Litt nytt i sminkepungenHei dere ♥

I dag har jeg vært mange timer timer i byen på jakt etter julegaver, kalendergaver til kjæresten og et par ting til bursdagen hans neste helg. Det ble en del poser med hjem, og det ble to små poser til meg og. Jeg hadde nemlig et gavekort på Kicks.no som holdt på å gå ut, og jeg hadde bestemt meg for hva jeg skulle kjøpe da jeg kom inn på Steen & Strøm. Der opplevde jeg dessverre den dårligste servicen jeg har vært borti på lenge...  

Jeg pleier sjelden å kjøpe sminke i Norge, siden jeg alltid kjøper sminke på tax free eller utenlandske butikker med større utvalg. De gangene jeg trenger ny mascara, foundation, pudder eller andre basicting, pleier jeg å gå på Vita. Siden jeg hadde gavekort på Kicks tenkte jeg at jeg skulle kjøpe noe litt mer "spennende" enn basics i sminkepungen. Jeg gikk bort til Urban Decay hvor det var en del folk og få ansatte, og fant hyllen hvor de to tingene jeg skulle ha var. Skuffen sto åpen så jeg tenkte at jeg skulle være litt hjelpsom og finne ting selv og gå til kassen for å betale. Plutselig kom det en butikkmedarbeider og spurte om jeg trengte litt hjelp. Jeg svarte at jeg ikke trengte hjelp fordi jeg visste hva jeg skulle ha. Da svarte hun i en frekk tone at det ikke var lov å åpne skuffene selv, og at det blir ansett som tyveri(!) Jeg ble helt satt ut av det hele og sa at jeg ikke var klar over det. I stedet for å hjelpe meg med å ta ut de to tingene jeg skulle ha bare gikk hun videre. Jeg la primeren tilbake og gikk ut derfra, og ned til Kicks på Oslo City hvor jeg ble møtt av en kjempehyggelig og hjelpsom jente. Jeg har veldig sjeldent handlet på kicks, og var rett og slett ikke klar over at det ikke var lov(det er jo lov i uendelig mange andre sminkebutikker). Det står jo heller ingen skilt i butikken som sier at det ikke er lov å dra ut skuffene. Jeg forstår godt at de liker å ha kontroll over produktene sine med tanke på tyveri, men det er uendelig mange måter man kan snakke til en kunde som er litt hyggeligere. Jeg kommer nok ikke til å handle noe mer på Urban Decay på Steen & Strøm for å si det sånn. 


All nighter Long-lasting Makeup setting spray / Eyeshadow Primer potion - Original

Har dere prøvd noen av disse produktene? 

 • 03.08.2016, 16:00

New favorite: Shimmer blush


Hei dere ♥ 

Forrige uke skulle jeg møte en venninne i byen og sto på badet og skulle sminke meg. Jeg hadde overnattet hos mamma(som passet huset til en venninne) og pakket sekken i full fart da jeg dro hjemmefra. Det resulterte i at da jeg skulle sminke meg sto jeg der med kosten i den ene hånden, men manglet blush i den andre. Fikk låne venninnen til mamma sin, og jeg falt helt for den.  Heldige meg hadde spart på gavekort fra Kicks, så da var det rett på Steen og Strøm for å kjøpe den samme. Den er i fargen "Rose" og er fra Bobbi Brown. Jeg elsker fargene og den blir kjempefin på! Virkelig en ny favoritt i sminkepungen. Fikk veldig lyst til å teste ut noen andre produkter fra samme merket. Har dere noen anbefalinger? 
Ha en kjempefin dag videre! ♥

 • 19.06.2016, 12:00

Before/After: My hair


Hei dere ♥

I går var jeg som sagt hos frisøren, og forandringen ble stor! I det siste har jeg mislikt hårfargen min skikkelig, og jeg følte det var på tide å prøve noe nytt. Jeg endte opp med en "Beach blonde balayage" hvor jeg beholdt min egen farge i hodebunnen, og bleket resten av håret. Det er veldig uvandt å se seg selv i speilet, men jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Jeg var på KB St.hanshaugen hos en kjempesøt frisør som heter Daniella. Nå gleder jeg med til å gå sommeren i møte med lysere hår! Hva synes dere? 

 • 12.04.2016, 19:30

Kylie XOXO - Candy KHei dere ♥ 

Denne dagen har egentlig vært ganske så bra, sett bort i fra at jeg har blitt skikkelig forkjølet og nesten har brukt en hel pakke kleenex allerede.... Jeg blir nesten alltid småsyk etter en kveld på byen. Solen skinte og jeg kunne endelig ta i bruk solbrillene som jeg fikk til bursdagen min. I tillegg startet vi 11 i stedet for 8 som vi pleier å gjøre på tirsdager. På skolen fikk jeg lov til å prøve "Kylie lip kit" av en venninne, siden hun hadde klart å bestille to av den ene fargen. Det endte opp med at jeg kjøpte den andre pakken av henne. De er jo helt U-M-U-L-I-G-E å få tak i, siden de blir revet bort med en gang på siden. Fikk så vidt prøvd lip glossen før forelesningen startet igjen, og den var såå fin på. I tillegg holdt den veldig lenge selv om jeg både drakk og spiste. Den er forresten i fargen Candy K og er passe mørk, men passer perfekt til meg. Har dere Lip kits fra Kylie Jenner?

 • 27.03.2016, 17:00

Yellow nails for easter


Hei dere ♥

Selv om påsken nærmer seg slutt, måtte jeg bare lakkere neglene mine i en skikkelig påskegul farge på fredag. Jeg klarte selvfølgelig ikke å vente til det tørket så resultatet ble ikke så fint på den andre hånden, men det er ikke så farlig så lenge man ikke ser det på nært hold. Denne neglelakken er fra O.P.I og den passer jo like bra til sommeren med gyllen hud så jeg gleder meg til å bruke den mer. Jeg har sjelden tålmodighet til å lakke neglene, så det blir som oftest naturlige negler uten noe lakk, men det er jo så fint å ha litt farge også. 


Nå skal vi på kafé her i Lillehammer, før jeg må gjøre litt mer mikroøkonomi. 

Ha en kjempefin 1.påskedag søte lesere 

 • 30.11.2015, 16:30

Baby lips


Hei søte lesere ♥

Som veldig mange jenter elsker jeg leppepomadene fra Maybelline som heter "Baby lips". Jeg har to fra før av, men har alltid hatt lyst til å prøve ut flere. På torsdag var de på tilbud, og kostet bare 20 kr! Jeg dro rett til nærmeste Vita etter eksamen og hamstret. Fant ut at de hadde kommet med en julekolleksjon, med 5 ulike varianter. Kjøpte tre av dem og en electro. De tre til venstre lukter utrolig godt, men har ikke fått prøvd de på ennå. Den i electro-serien var utrolig fin på leppene hvertfall, og ga en nydelig rosafarge.
Ha en kjempefin kveld videre!

 • 24.09.2015, 17:30

Nails for fall


Hola chicas!

På fredag gikk matteforelesningen over tiden(igjen) og da blir det en dominoeffekt. Man rekker ikke t-banen til Majorstuen og rekker ikke bussen videre derfra. Siden bussen min ikke går så ofte utenom rush-tid tok jeg turen innom Vita. Foundationen min var helt tom, så jeg trengte en ny. Siden det var lenge til bussen gikk soste jeg rundt i butikken og kikket.  Plutselig fant jeg neglelakker fra Essie på tilbud. I det siste har jeg ikke gidder å lakke neglene mine, men føler meg så mye freshere med nylakkede negler. Falt for noen fine høstfarger. En beige, en helt sort og en mørk brun/burgunder. Jeg har allerede forelsket meg helt i den svarte og gleder meg til å prøve de andre også. 

Har dere en favorittfarge til neglene om høsten?

 • 05.06.2015, 19:45

9 favorittleppestifter fra MAC


MAC har lenge vært et av mine favorittmerker når det kommer til sminke. I løpet av noen år har jeg fått meg en liten kolleksjon med mange leppestifter, en del øyenskygger, blush, koster osv. Det er noe med deisgnet, fargen og ikke minst resultatet som jeg bare elsker. Derfor tenkte jeg at jeg skulle dele noen av mine favorittleppestifter med dere!

Her er litt info om de ni leppestiftene:

Øverste rad: Creme cup - Hue - Angel

Creme Cup: En veldig lys rosa med litt kaldere toner. Finishen er "Cremesheen"

Hue:En veldig lys rosa tone, i finishen "Glaze". 

Angel: Dette var faktisk min første leppestift fra MAC og den er en av bestselgerne deres. Den er i en myk rosatone. Finishen er "Frost" 

Midterste rad: Speed dial - MAC Red - Syrup

Speed dial: Dette er en av mine favoritter, og er en litt kald rosatone. Finishen er "Cremesheen":

MAC Red: Alle trenger en klassisk rød leppestift, og denne er min favoritt! Også en av bestselgerne deres, med satin finish. 

Syrup: En litt mørkere rosatone, i finishen "Lustre"

Nederste rad: Make me gorgeous - Pink pearl pop - Costa Chic

Make me gorgeous: Denne er en limited edition, og passer perfekt til sommeren med en intens korall-rosafarge. Finishen er "Amplified". 

Pink pearl pop: En veldig fin rosatone som er helt perfekt til de fleste anledninger. Finishen er "Cremesheen"

Costa chic: En perfekt sommerfarge som er veldig korall. Finishen er "Frost". 

 

Hvilken leppestift er din favoritt?

 • 31.05.2015, 20:50

Blondes have more fun


Hei dere.

Da har jeg bestemt meg for å starte å blogge igjen etter en lang periode uten. Jeg har rett og slett ikke hatt tid eller energi. Russetiden er over, og selv om jeg tilbrakte 2/3 av den i senga med bakteriinfeksjon i stedet for å feste, hadde jeg null energi eller motivasjon til å blogge. To av fire eksamener unnagjort, og nå gjenstår bare engelsk skriftlig og muntlig eksamen. Jeg gleder meg utrolig mye til å bli ferdig med videregående, og til å starte å studere til høsten! 

Selv om jeg er midt oppi eksamenstiden, unnet jeg meg en liten tur til frisøren i går. Den lille turen ble til nesten 5 timer, men jeg tror jeg aldri har vært så fornøyd noen sinne etter et frisørbesøk! Var på Karlsson Barlindhaug på St.hanshaugen, og fikk både klippet meg og stripet håret til sommeren. Skal definitivt tilbake dit flere ganger! 


Ha en kjempefin søndag videre!

 • 05.10.2014, 17:00

Shorter Hair. Don't care


Hei dere ♥ Planen for denne høstferien var jo å blogge masse, men det ble visst en pause fra bloggen også. Må innrømme at det var veldig deilig å slippe og tenke på å blogge. Har hatt en kjempefin ferie med en kort hyttetur med tre venninner, kjærestetid, treningsdate og masse god mat og kaker. Jeg bestemte meg også brått for å klippe håret mitt. På torsdag var jeg hos frisøren hvor jeg har godt siden jeg var liten og satt på telefonkataloger i frisørsalongen. Et av mine største kjennetegn de siste årene har jo vært de lange lokkene som i en periode nesten gikk over rumpa. Jeg har alltid elsket langt hår, men følte at det var tid for en liten forandring. Da jeg var ferdig lå det vel 15 cm med avklippet hår på gulvet. 

Før:
Etter:Hva synes dere?


byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign