• 05.06.2017, 15:30

Båtførerprøven: Check!


Hei mine fantastiske lesere ♥

Tidligere i år bestemte jeg meg for å ta båtførerprøven. Kjæresten sin familie har jo båt i Kragerø, så jeg tenkte det ville være greit å ta den. I går var jeg klar for ni timer med intensivkurs og prøve på slutten. Og gjett hva? Jeg besto! Det var faktisk enklere enn jeg trodde, og timene gikk overraskende fort. Nå kan jeg også kjøre båten i sommer. Jeg kom hjem sent i går, og de siste timene gikk med til å se minnekonserten etter terrorangrepet i Manchester. For en rørende konsert! Så mange flinke artister på et sted. 

I dag er egentlig planen å ta det helt med ro. Jeg har egentlig stått opp tidlig hver dag så langt i ferien, så det var deilig å sove lenge uten å ha på vekkerklokke i dag tidlig. I morgen skal jeg til tannlegen og trekke to visdomstenner, og jeg gruer meg utrolig mye. Noen som har noen erfaringer med å trekke visdomstenner? 


Ha en kjempefin mandag ♥

 • 17.05.2017, 20:30

Gratulerer med dagen, Norge!


Hipp Hipp Hurra!♥

Jeg håper at dere hatt en kjempefin feiring i dag. Jeg var ikke i seng før nærmere ett i går, og alarmen ringte allerede klokken 7 i dag morges. Tøft å stå opp med andre ord. Ble akkurat ferdig med å sminke og kle på meg, og lage til resten av maten før gjestene kom. Vi var samlet 10 rundt bordet, og det var en herlig miks av folk. Vi hadde tidenes buffet på kjøkkenet, og det så mye godt! En av fordelene med å hoste er definitivt alle restene man har igjen, så vi slapp jo å lage middag i stad. Rundt klokken 12 dro folk videre, og vi ble igjen for å rydde og ta oppvasken. Etter det tok vi en liten power nap, og ryddet litt mer. Resten av kvelden kommer nok til å gå med til lesing til eksamen. Tok ikke så mange bilder i dag, men her er noen av det ferdig pyntede bordet, maten og antrekket. 
Har dere hatt en fin 17.mai-feiring? ♥

 • 15.05.2017, 21:00

PeoniesHei dere ♥

Selv om mai måned betyr eksamener og stress, er det også mye å se frem til. Snøen smelter, fuglene kvitrer, dagene blir lenger og lysere, temperaturene stiger, trærne får grønne blader igjen, og sist men ikke minst.... butikkene selger peoner igjen! Det er virkelig en av mine favorittblomster, og jeg gleder meg alltid til denne tiden av året fordi man endelig kan pynte opp med de vakre blomstene igjen. Jeg var så heldig og fikk en nydelig bukett for to uker siden av kjæresten. Den brukte litt lang tid på å blomstre, så vi har hatt den en god stund, men nå er den helt nydelig!Dagene går som dere sikkert skjønner med til eksamenslesing, så det er derfor det er litt stille her inne. Heldigvis  er det "bare" to uker til jeg er ferdig, og da skal bloggingen forhåpentligvis bli mye bedre! I tillegg har jo jeg og kjæresten tatt på oss oppgaven å arrangere årets 17.mai-frokost, så i dag har vi handlet inn alt vi trenger til det. 

Nå må jeg tilbake til pensumbøkene! Vi blogges senere ♥

 • 10.05.2017, 16:30

17.mai: Inspirasjon til dekor


Hei dere ♥ 

Da er det bare en uke igjen til nasjonaldagen vår! Jeg og kjæresten har som sagt invitert til frokost, og vi blir vel 9-10 personer. Jeg har jo eksamen 2 dager etter så jeg var lenge litt usikker på om vi skulle hoste. Fant til slutt ut at jeg har lyst til å feire litt, og jeg har masse tid til å lese etter frokosten når alle drar andre steder. Det er faktisk første gang jeg arrangerer 17.mai-frokost, så jeg har lyst til å gjøre det fint med litt pynt. Jeg har ikke helt funnet ut hvordan jeg vil ha det ennå, men tenker å kjøpe inn litt pynt snart. Jeg tenkte på pom poms, men de hadde ikke rukket å komme frem i tide. Gjorde den feilen på Halloween og sitter derfor fortsatt igjen med 10 knæsj oransje som jeg ikke får brukt. Jeg har satt sammen en liten kollasj med inspirasjonsbilder som jeg fant på Pinterest, og noen favoritter som jeg fant på Nille og Kremmerhuset. 
Hva er deres planer for 17.mai? 

 • 26.04.2017, 21:00

Lukket førvisning på FineartHei dere ♥

I går kveld tok jeg en etterlengtet pause fra eksamenslesingen og var klar for en kveld litt utenom det vanlige. Vi var nemlig invitert på Vebjørn Sand sin nye utstilling på Fineart, "Guernica - Et vendepunkt". Han er en god venn av pappa som jeg også har kjent nesten hele livet, så det var veldig stas å få være med. Galleriet var fylt med malerier, og det er helt utrolig hvor mange bilder han har laget i løpet av både 2-3 år. Det ble en veldig vellykket kveld med reker, bobler, mingling og litt historie bak bildene. 

Litt om utstillingen: "26.april 1937 ble den spanske byen Guernica jevnet med jorden. På dagen 80 år etter at nazi-regime bombet den spanske byen åpner Vebjørn Sand sin hittil største malerutstilling". Jeg anbefaler alle å ta en tur innom!Ha en kjempefin onsdag videre ♥

 • 16.04.2017, 15:30

Snapchat lately


Hei dere ♥

Nå skal vi snart dra fra Ålesund. Det gikk ikke noe fly i morgen, så da drar vi en dag før påsken er over. Det er jo uansett greit å få en dag hjemme også til å ordne litt ting før hverdagen starter for fullt igjen. Det er jo under 3 uker til første eksamen, så jeg har nok å gjøre. I tillegg har jo min herlige bestiss kommet hjem igjen fra London, så jeg skal nok møte henne også den kommende uken. Jeg har også store planer om å opprettholde treningsrutinene jeg innarbeidet før påske, og prøve å holde bloggen gående. 

I dag tenkte jeg å dele noen bilder fra Snapchat i det siste. Jeg elsker slike innlegg selv, siden bildene er litt mer ekte og mindre oppstilte. Jeg sender egentlig aldri selfies, og legger stort sett ut ting på mystory hvis det skjer noe veldig spesielt. Jeg har litt lyst til å sende flere snaps slik at jeg kan lage innlegg som dette oftere. Hva synes dere? 


Ha en kjempefin første påskedag videre! ♥

 • 15.04.2017, 13:30

Atlanterhavsparken


Hei dere ♥

I går var vi i Atlanterhavsparken og gikk rundt i tre timer og så på seler, otere, pingviner, slanger og masse fisker. Jeg hadde faktisk ikke vært der før, og siden det var en av få ting som var åpent i påsken tok vi turen dit. Det var visst flere som tenkte samme tanken som oss, for parkeringsplassene var helt stappfulle og vi så ingen ting på det ene showet. Det gjorde egentlig ingen ting siden vi fikk sett mye annet. I tillegg var jo været helt strålende, og solen varmet faktisk litt. Vi tok masse bilder, så jeg tenkte jeg skulle dele et lite bildedryss med dere før vi skal ut på kafé. Ønsker dere en fantastisk fin påskeaften ♥

 • 03.04.2017, 19:35

Siste dag som 20!


Hei dere ♥

Er dere klare for en ny uke eller? Jeg var hvertfall mer enn klar i dag morges. Tror nok det er fordi jeg har bursdag i morgen, og jeg blir jo som en 5-åring igjen når det kommer til bursdager. Gleder meg sånn! Hadde god tid før jeg skulle på trening og holdt ut i fire timer logistikkforelesning. Det var den aller siste, noe som skremmer meg litt siden det betyr at eksamen nærmer seg. Det er nesten akkurat en måned igjen til første, så jeg må nok jobbe en del fremover med fagene mine. I morgen har jeg bestemt meg for å ta helt fri siden jeg ikke har forelesning, og bare nyte bursdagen min. Jeg vet at kjæresten har ordnet masse i dag, og jeg får verken gå inn på kontoret eller se hva som gjemmer seg under kaketinen i kjøleskapet.. Oppdaterer dere mer i morgen!


Ha en fin mandag videre ♥

 • 29.03.2017, 12:00

Morgenstund har gull i munnHei og god lillelørdag ♥ 

Denne uken har jeg bare to forelesninger, så jeg har nok av tid til å få gjort alt det jeg vil. Jeg får sove litt lenger, spise en god frokost, lese, blogge, trene og bare slappe av litt mer. En funfact om meg er at jeg sjelden spiser frokost hjemme før jeg skal på skolen. Jeg har som regel med en yoghurt som jeg spiser når jeg kommer frem. En veldig dårlig vane som jeg hatt i litt for mange år nå. 

Ha en kjempefin onsdag videre ♥ 

 • 24.03.2017, 21:30

Ting jeg gleder meg til


Hei dere 

Nok en sen oppdatering fra meg, men jeg har ikke hatt noen anelse om hva jeg skulle blogge om i dag. Planen var egentlig å ta noen antrekksbilder, men været var ikke helt på min side etter jeg kom hjem etter trening og skole. Derfor tenkte jeg å fortelle dere om noen av tingene jeg gleder meg til de neste månedene. Det er jo vår i luften og sommeren nærmer seg. 

♥ Bursdag

Den 4.april fyller jeg 21 år, og selv om jeg ikke skal ha noen stor feiring som i fjor, er det alltid stas å ha bursdag. Jeg skal ha en liten middag med familien fredagen etter. 


♥ Påske

Like etter bursdagen min er det påske, og palmesøndag reiser jeg, kjæresten og pappa på Beitostølen. Der blir det langrenn, slalom, kvikk lunsj, solo og forhåpentligvis litt påskesol. Denne turen har nesten blitt en årlig tradisjon, og det er alltid vellykket å dra opp dit. Dagen etter vi kommer hjem reiser vi videre til Ålesund for å besøke faren til kjæresten min. Der blir vi vel til søndagen før det er klart for siste innspurt med forelesninger før eksamensperioden. 


♥ Ferdig med eksamener og 2. året

Jeg er faktisk ferdig veldig tidlig i år med siste eksamen. 29.mai er jeg ferdig med min fjerde og siste eksamen for dette semesteret, og det skal bli så deilig med en litt lenger ferie. 


♥ Bergen med pappa

Dagen etter siste eksamen drar jeg en tur til Bergen sammen med pappa. Endre har fortsatt en eksamen igjen, så det blir bare oss to i to dager. Jeg har aldri vært i Bergen før, og det var jo der pappa studerte. Bare å si fra hvis dere har noen tips!


♥ Båtførerprøven

Endelig har jeg somlet meg til å melde meg på båtførerprøven. Jeg har tenkt på å gjøre det i et par år nå, og den 4.juni skal jeg på ekspresskurs i 9 timer med prøven på slutten. Håper jeg består så jeg kan cruise rundt i Kragerø i sommer. 


♥ Italia

I slutten av juni reiser vi med pappa til Italia. Jeg har faktisk aldri vært der før, så jeg gleder meg veldig. Vi har leid bil og har en hektisk tidsplan med hele 8 steder på 9 dager! Heldigvis er det ikke så lange avstander mellom alle stedene, så jeg tror det skal gå bra. Tenker å fortelle mer i et eget innlegg! 


♥ Kragerø

I løpet av sommeren skal vi også til Kragerø hvor kjæresten sin familie har hytte. Der blir det båtkjøring, isspising, brettspill, bading og hyttekos. Kanskje vi inviterer et vennepar nedover også. Noe du gleder deg til i månedene som kommer? 

 • 12.03.2017, 19:00

Sunday vibes


Hei dere ♥

Det ble visst en stille helg her inne, men det har egentlig ikke skjedd så mye spennende. Jeg hadde planlagt å ta bilder til to innlegg i dag, men da været var grått og kjedelig ble det ikke noe av. Jeg og kjæresten hadde bestemt oss for å ta frokosten ute i dag siden vi hadde lyst til å gjøre noe koselig sammen. Planen var å dra på The juicery, men der var det ikke en ledig sitteplass så vi får prøve det en annen gang. Vi endte opp på Espresso House(igjen) på Solli plass etter å ha vært innom 3-4 andre kaféer som var stappfulle. Plutselig fikk jeg en snap av søsteren min om at hun og mannen var på Aker Brygge så da tuslet vi ned dit og hang med dem en liten stund. Før vi dro hjem tok vi en tur i Frognerparken og spilte Pokemon Go! Ble litt hekta igjen da vi var i Thailand og da generasjon 2 kom ut for ikke så lenge. Fikk evolvet 25 stk med lucky egg, hatchet et 10 km egg og fanget 3 nye. Haha 

Planen for resten av søndagen er å lese litt logistikk før morgendagens forelesning og knaske litt på denne sjokoladen vi kjøpte i går. Var smaksprøve på Meny, og den var så god at den ble med hjem. Hvis jeg får tid skal jeg lese i "Det nye" som dumpet ned i postkassen tidligere denne uken. Ha en kjempefin søndag videre! ♥

 • 23.02.2017, 15:00

Travel - Explore - Live


Hei og god torsdag ♥

Dagen min startet brått i syv-tiden, og jeg vurderte lenge om jeg skulle dra på skolen eller ikke. Forelesninger klokken 8 er ikke min favoritt, men jeg kom meg ut døra og inn i auditoriet i dag også. De siste dagene har jeg hatt sykt lyst til å reise mer. Høres kanskje rart ut siden jeg kom hjem fra Thailand for to uker siden, men det er nettopp derfor jeg er sulten på å reise mer. Det er så mye mer av verden å se og oppleve. Hadde jeg ikke vært fulltidsstudent og hatt et større reisebudsjett hadde jeg nok satt stumpen på neste fly og bare opplevd verden! Det er jo lov å drømme seg litt bort når man sitter hjemme i kalde Norge med endeløst med pensumsider.


Som jeg savner denne utsikten og ikke minst Pool villaen vi hadde på Koh tao. Jeg skal definitivt tilbake til Thailand! 

Nå får jeg gjøre litt innsats i å komme gjennom kapittelet i Prosjektledelse før jeg skal på kino og middag med svigers. Ha en fin torsdag videre ♥

 • 18.02.2017, 18:30

Fastelavnsboller - En uke for tidlig ute..


Hei dere ♥ 

I dag har jeg hatt en effektiv dag. Har fått ryddet rommet, sortert kvitteringer og viktige papirer, vasket klær, handlet, gjort skolearbeid og sist men ikke minst bakt boller. Jeg trodde nemlig at det var fastelavn i morgen, og satte i gang med bakebollen. Etter å ha stekt det første brettet la jeg ut en snap hvor jeg fornøyd viste frem resultatet. Noen minutter senere tikket det inn en snap fra en venninne som sa at fastelavn ikke er før neste helg! Fortet meg å slette mystoryen, og ble litt flau. Men uansett er det jo aldri feil å ha hjemmelagde boller i hus! I morgen skal vi en tur til Nesodden for å besøke moren til Endre, og da blir det fastelavnsboller med syltetøy og krem uansett om det er en uke for tidlig. Vi skulle egentlig overraske henne med å komme på besøk hele gjengen, men det var tydeligvis ikke så lett å ikke røpe seg. Haha


Jeg fikk forresten hentet en pakke på posten med dette nydelig ullundertøysettet fra Kari Traa. Pappa visste at jeg ønsket meg et nytt sett og oppmerksom som han er, så han at det var medlemstilbud på Anton Sport forrige helg, så da ble det klikket hjem. Har gått i det siden jeg prøvde det på, og det er jo utrolig behagelig å gå i. Får vel komme meg ut på en skitur snart også så jeg kan bruke det igjen!

Ha en kjempefin lørdag videre 

 • 25.12.2016, 21:30

God jul ♥


Hei dere ♥

Håper alle hadde en fin julefeiring i går. Jeg hadde planer om å oppdatere dere, men fikk plutselig ansvaret for julegrøten av mamma. Jeg og kjæresten byttet på å røre i grøten, så vi begge fikk ordnet oss. Vi hadde en veldig koselig julefeiring, til tross for at vi brått fikk en ledig stol rundt bordet. Julen er en fantastisk tid for mange hvor man samler nære og kjære, men det er også en tid hvor det er viktig å tenke på de som ikke har det like bra. 

Her er et veldig lite bildedryss fra gårsdagen. Jeg lot kameraet ligge mesteparten av kvelden, men jeg rakk å forevige antrekket og et lite julebilde av meg og kjæresten før han dro til familien sin. 
Og til slutt et bilde av bordet i dag på første dags brunsj. 

Oppdaterer dere mer i morgen 

 • 23.12.2016, 18:00

Our christmas tree


Hei dere ♥

Jeg lovte dere tidligere denne uken at jeg skulle vise dere årets juletre. Vi fant det perfekte treet etter å ha sett på kun 3 ulike. Å finne juletre er like vanskelig hvert år. Jeg liker de store disneyaktige juletrærne som er store, mens pappa liker de smalere. Vi var begge fornøyde med denne edelgranen og med pynt ble det enda bedre. Det er en god blanding av gammel og ny julepynt, og i år droppet vi glitter og hjemmelaget pynt. 


Ha en kjempefin kveld videre 

 • 22.12.2016, 22:10

Nøtteknekkeren ♥Hei dere ♥ 

Akkurat nå sitter jeg og vurderer om jeg skal pakke inn litt julegaver, se en julefilm eller spille litt sims. Jeg burde vel gjøre førstnevnte siden jeg allerede har alt for mye å gjøre i morgen. Jeg hadde egentlig planlagt å lage et innlegg med hvordan jeg har pakket inn gavene mine som inspirasjon til dere, men jeg kan jo alltids spare bildene til neste år(aldri feil å ha innlegg klart til eksamensperioden). 

Nøtteknekkeren var forresten helt fantastisk, og det var helt ny oppsetning i år. Jeg hadde sett forestillingen for mange år siden med en venninne, og det var like nydelig som jeg husket. Kjæresten hadde aldri vært i operaen før og heller ikke pappa hadde sett denne. Vi storkoste oss i to timer med et glass vin i pausen, før vi dro til Niwa på CC-vest hvor de har helt fantastisk sushi. Kan virkelig anbefale maten der! Definitivt en av de beste sushiene jeg har smakt.Ha en kjempefin kveld videre ♥

 • 20.12.2016, 16:00

It's the most wonderful time of the year ♥


Hei dere ♥

Nå er det ikke lenge igjen til jul! Bare én dag igjen til siste eksamen dette semesteret, og så er det endelig juleferie. Jeg våknet av meg selv klokken 06:30 slik jeg alltid gjør når sensuren skal publiseres. I dag kom karakteren på "Forretningsjus" og jeg er meget fornøyd med resultatet. Nå er det bare å øve alt jeg har i dag før det er etterlengtet juleferie i morgen som starter med eksamensfest. Jeg tenkte å vise dere noen bilder fra fredagen som, da jeg og to venner var i byen en tur(som jeg fikk tilsendt). Vemund flyttet tilbake til Bergen i høst, så jeg hadde ikke sett han siden i sommer. Det var utrolig hyggelig å se han igjen! I tillegg drar Johanne på utveksling om bare noen dager, så det var siste muligheten til å se henne også. Vi gikk rundt på julemarkedet en stund før vi alle var så kalde at vi gikk ned til Aker brygge og satte oss på Espresso House noen timer. Der ble vi sittende og skravle til alle måtte videre. 

Ha en kjempefin dag videre ♥

 • 19.12.2016, 16:30

My favorite christmas ornaments


Hei dere ♥

Jeg har to dager med intens lesing foran meg før det E-N-D-E-L-I-G er juleferie. Det er ekstremt etterlengtet etter mange eksamener. Helgen som var ble ikke prioritert til lesing(kanskje ikke så smart), men jeg hadde det veldig koselig. Julemarked og kafé med en kompis som var i Oslo en helg og en studievenninne, bursdag på lørdag, pepperkakebaking og pynting til jul. Jeg tenkte å vente et par dager med å vise juletreet, men jeg tenkte å gi dere en sneak peek på favorittene mine på treet. 


Denne kjøpte jeg på Kastrup i januar da jeg var på vei hjem etter en dagstur for å finne brudekjole til søsteren min. Den var på salg, og jeg synes den var kjempesøt. 

Denne kjøpte jeg og kjæresten på en butikk i Amsterdam som kun solgte julepynt. Så mye fint, og jeg synes denne var såå søt. 

Denne fikk jeg av mamma i julekalenderen for 10 år siden, og den har vært en favoritt siden. 

Denne kjøpte vi også på den butikken i Amsterdam, og jeg synes det er et kjempefint minne fra turen. 

Denne ble også kjøpt i Amsterdam, og den var jo bare helt herlig!

Denne kjøpte vi i Paris som dere skjønner, i en kjempesøt butikk like ved Sacré-Coeur. 

Jeg tror denne er fra samme butikken som over, og denne er av porselen(håper jeg aldri knuser den..) og er enda et fint minne fra ferieturer med kjæresten. 

 

Og til slutt en litt mer utradisjonell julepynt. 

Denne fikk jeg også i kalenderen for 10 år siden etter at mamma og pappa hadde vært i Dubai. Ikke akkurat det man forbinder med jul, men jeg liker å ha den på treet uansett. 

Ha en kjempefin dag videre! ♥

 • 16.11.2016, 20:00

Intergalactic


Hei dere ♥

I eksamenstiden synes jeg det er veldig viktig å sette av litt tid til avslapping. Man sitter store deler av dagen foran pc-en med bøker og skrivebøker rundt seg, er ikke like mye ute(kremt) og gjør andre ting som ellers i semesteret. I dag hadde jeg tre timer forelesning før jeg dro hjem for å lese. Når motivasjonen og energien begynte å dale, bestemte jeg meg derfor for å ta et bad, og se den nest siste episoden av Glee. Husker at det var favorittserien min for noen år siden, men jeg sluttet å se på like etter Cory Monteith døde i 2013. Jeg likte best de tre-fire første sesongene, men jeg følte at jeg måtte avslutte serien helt. Så nå har jeg bare én episode igjen. Jeg pleier å sette ipaden på dolokket når jeg bader, fordi det er jo mye morsommere å se på noe når man f.eks vasker håret, har i hårkur eller bare vil slappe av. For å gjøre det hele enda bedre puttet jeg oppi en badebombe fra Lush(som heter Intergalactic), tente et duftlys og slappet av i 40 minutter i knallblått vann! Så fint. Jeg anbefaler alle med badekar å prøve ut disse badebombene. Litt dyre kanskje i og med at man bare får brukt dem en gang, men verdt det en gang i blant. 
Nå må jeg fortsette med forretningsjus! Ønsker dere alle en kjempefin onsdag videre 

 • 02.11.2016, 20:30

Halloween Party


Hei dere ♥

I helgen hadde jeg og kjæresten invitert en del venner over på besøk i anledning Halloween. Vi var vel til sammen 17 personer som var en god blanding av mine venner(fra ungdomsskolen, videregående og studiet) og kjæresten hadde invitert sine studievenner og kollegaer. Leiligheten var dekket med spindelvev og litt annen pynt, og vi hadde massevis av kake, jelly shots, punsj og godteri. Stemningen var veldig bra til tross for at det var en god miks med folk som ikke kjente hverandre fra før. I tillegg var det faktisk bare et(!) glass som knuste, og det er jo ikke så dårlig når det er mange mennesker på fest. 

Jeg husker så godt da jeg gikk på barneskolen og vi gikk fra dør til dør med bøtter i håp om å få godteri. Det begynner å bli noen år siden, men jeg er veldig glad for at vi bestemte oss for å feire Halloween i år. Det er jo så morsomt å kle seg ut også! 

Prøvde meg på en spindelvevkake, men melisen var litt for flytende så det rant litt utover. 
Til slutt må jeg jo vise dere kostymet jeg og kjæresten hadde. Vi hadde veldig lyst til å koordinere kostymene våre, men vi hadde ikke så lyst til å bruke så mye penger. Løsningen ble Ebay, og vi rakk heldigvis å få kostymet i tide. Vi sto mellom veldig mange alternativer, men pga. estimert frakt på Ebay, endte vi opp med "Clark Kent"  og "Supergirl". Jeg likte veldig godt at kjæresten gikk for Clark Kent i stedet for den vanlige supermanndrakten.

Feiret dere Halloween?
 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits