hits
 • 15.02.2018, 21:30

Valentine's day


Hei ♥

Nok en sen oppdatering fra meg. Jeg kom nettopp hjem fra gruppetime, og skal snart hoppe i badekaret, men jeg tenkte å først vise dere noen bilder fra gårsdagen. Det var jo Valentine's day, og jeg og kjæresten var ute og spiste på en av våre favorittrestauranter, Dinner. Vi har faktisk spist der hver Valentine's day siden vi ble sammen, så det er en koselig tradisjon. Vi pleier egentlig ikke å gi hverandre noen gave, men jeg var så heldig at kjæresten hadde kjøpt en nydelig bukett med røde roser til meg og en eske med makroner. 

Vi spiste edamamebønner og vårruller til forrett, crispy duck til hovedrett og sjokoladefondant/petit fours til dessert. I tillegg drakk vi to nydelige drinker. 

Gjorde dere noe koselig på Valentine's day? 

 • 01.01.2018, 17:30

2018


Ønsker alle leserne mine et godt nytt år! 

Kvelden vår ble feiret i Tivoli i København, men jeg tenkte å lage et innlegg om nyttårsaften senere. Jeg henger litt etter på bloggingen, men heldigvis starter ikke skolen før neste mandag, så jeg har bedre tid til å lage innlegg da. Vi reiser hjem igjen i morgen kveld, så vi har heldigvis en dag igjen. Vil ikke dra hjem! 

Håper dere hadde en kjempefin nyttårsaften! Klem 

 • 25.12.2017, 13:30

God jul ❤


God jul 

Da var julaften over for denne gang. Vi hadde en kjempekoselig julefeiring i går, med god mat og kaker og flotte gaver. Vi var fem personer til bords til middag, og senere kom storesøsteren min også etter jobb. Da ble det multekrem og julekaker før det var tid for å pakke opp gaver. Jeg og kjæresten fikk masse fint til leiligheten vår som er ferdig i 2019, så nå må vi finne et smart sted å oppbevare alt! Tenker kanskje å lage et innlegg senere og vise dere julegavene. Nå kommer snart foreldrene til Endre og mamma på 1. juledagsbrunsj. Ønsker dere alle en fin jul videre! 

 • 18.12.2017, 18:00

This year's christmas three


Hei dere ♥

I går fikk vi endelig pyntet juletre hjemme. Vi har aldri hatt noen tradisjon om å pynte juletre på lille julaften, så vi pleier egentlig å pynte tre når det passer for oss. Så i går ruslet vi ned til bensinstasjonen like ved der jeg bor og fant årets juletre som pappa og kjæresten min bar hjem igjen. Det var for en gangs skyld pappa som fikk bestemme hvilket tre vi skulle ha, men jeg tror alle ble fornøyde. Det ble faktisk enda finere enn jeg trodde det kom til å bli da vi så på det. Vi pleier forresten å ha edelgran. Jeg synes virkelig de er finest! Litt senere på kvelden fikk vi på litt lys og pynt, men jeg lurer på om jeg skal dra og kjøpe noen flere kuler. Det ble liksom så veldig mye grønt, og litt for lite julepynt synes jeg. Hva tror dere? 

Under ser dere forresten favorittkulen min. Den kjøpte jeg i liten butikk med masse nips da jeg og kjæresten var i Paris for to år siden. Jeg synes den er såå fin og jeg er kjemperedd for at den skal knuse! 

Har dere pyntet juletre ennå? ♥

 • 12.12.2017, 23:15

Pepperkakebaking


Hei og god kveld! 

Ble en sen oppdatering fra meg i dag, men jeg har rett og slett prioritert å lese til eksamen i dag. Jeg har eksamen i Mikroøkonomi II på torsdag, så det er bare å gi alt før den tid. I tillegg ble powernapen på sofaen litt lengre enn jeg hadde tenkt... Derfor tenkte jeg å raskt titte innom for å dele noen bilder fra pepperkakebakingen i helgen. 

Selv om jeg fortsatt har to eksamener igjen, prøver jeg å skvise inn litt tid til litt julekos. Så da mamma spurte om vi ville komme til henne og bake pepperkaker forrige søndag, var jeg ikke i tvil. Det er jo en tradisjon å bake pepperkaker hos mamma før jul, så jeg tok fri fra lesingen store deler av dagen. Jeg og kjæresten tok på oss julegenserene våre og bakte pepperkaker og lagde pepperkakehus. Det er det utrolig lenge siden jeg laget pepperkakehus! Etter å ha spist litt middag dro vi hjem hvor vi satte sammen huset og pyntet det i tillegg til å se på finalen av Farmen. Jeg synes egentlig at Halvor var den eneste verdige vinneren siden han alltid ga 100% på ukesoppdragene, saboterte ikke, stjal ikke mat fra fellesskapet eller brukte penger på seg selv på markedet slik flere av de andre gjorde.  

Flere enn meg som synes det er sykt koselig å lage pepperkaker i starten, men etterhvert blir man så lei av å kjevle og trykke ut figurer at man bare får lyst til å spise resten av deigen? Haha

Har dere bakt pepperkaker i år? 

 • 07.12.2017, 16:30

Inspo: Christmas gift wrapping


De siste par årene har jeg blitt mer og mer opptatt av at juleinnpakkningen skal være like fin som innholdet inni. Før så pleide jeg bare å pakke inn med et tilfeldig julepapir som jeg fant, med bånd, teip og saks. Det var om å pakke inn på kortest mulig tid, og jeg synes det var et ork. Nå derimot elsker jeg å sette på julemusikk og pakke inn gavene så fint som mulig. Jeg pleier å finne papir som er enkelt i stedet for med masse nisser og andre figurer, og heller pynte opp med bånd og pynt. Jeg synes det er så mye mer morsomt å gi bort gaver når de ser fine ut. Hvert år pleier jeg å lete etter litt inspirasjon på Pinterest til hvordan jeg vil pakke inn julegavene, så jeg tenkte å dele noen av favorittene med dere. Senere tenkte jeg å lage et innlegg med bilder av hvordan jeg har pakket inn mine gaver, og noen tips. 

Ha en kjempefin torsdag videre! 

 

 • 03.12.2017, 20:30

Så tenner vi et lys i kveld...


... Vi tenner det for glede. 

Første søndag i advent, og bare tre uker igjen til julaften. Akkurat nå føles det som det er uutholdelig lenge igjen til juleferie, og allerede i morgen er det en ny eksamen. Jeg har ikke helt oversikten over hvor mange mini-sammenbrudd jeg har hatt denne helgen, men jeg skulle virkelig ønske at vi hadde flere dager før eksamen i Finans II. Virkelig ikke et enkelt fag, eller et fag som jeg forstår lett. Jeg får bare bruke kvelden til å pugge litt mer, og gjøre mitt beste i morgen. Jeg har heldigvis mer kontroll på neste eksamen(tror jeg...). 

Uansett hvordan det går på eksamen i morgen har jeg store planer om å ikke gjøre noe skolearbeid resten av dagen. Jeg tenker å få unna de siste julegavene. Jeg mangler faktisk bare fire gaver nå, og litt innpakningspapir og pynt, så er jeg klar! Ellers tenkte jeg og kjæresten å ta en tur på julemarkedet i Spikersuppa og han har visst planlagt en overraskelse til meg i tillegg! Gleder meg ♥

Ha en kjempefin søndag videre ♥ 

 • 02.12.2017, 16:30

Dette ser jeg frem til i desember


♥ Adventskalender: Dette er tredje året på rad at jeg og kjæresten har adventskalender til hverandre. Vi får en gave annenhver dag, det vil si at vi får 12 gaver hver. Litt billigere og ikke minst enklere å finne på 12 gaver til en gutt i stedet for 24! Jeg gleder meg masse til å se hva som gjemmer seg i de ulike pakkene i år!

♥ Å bli ferdig med eksamen: Den personen som bestemte at siste eksamen skal være 22.desember kan umulig være særlig glad i jul, men jeg er altså ikke ferdig før bittelille julaften! Selv om eksamensperioden går ut over julestemningen, er jeg klar for å gi alt de siste ukene før jeg E-N-D-E-L-I-G kan ta juleferie med god samvittighet! 

♥ Julemarked: En årlig tradisjon er å dra i Spikersuppa med kjæresten og se på julemarkedet. Det er så koselig å gå rundt og se i de ulike bodene, spise brente mandler og høre på julemusikk. I år skal vi også en tur på julemarkedet som er i Tivoli i København og det gleder jeg meg masse til.

♥ Julaften: Julaften er selvfølgelig et av de største høydepunktene i desember. Sitte i pysjen med julestrømpe og disney på tv-en, grøt med mandel i, pynte seg til kvelden, deilig julemat sammen med familien, storesøsteren min som deler ut julegaver og julekaker. I år skal jeg feire med mamma, pappa, storesøsteren min og mannen hennes + hunden deres, Skype og storebroren min. 

♥ Julemat: Ååå jeg elsker måltidene i julen. Spesielt medisterkaker og julepølse som er favorittene mine. Og skjære skiver med edamerost og spise uten noe mer til. 

♥ Nyttårsaften: I år gleder jeg meg ekstra mye til nyttårsaften siden jeg og kjæresten skal reise bort. 30.desember reiser vi til København, og der skal vi være til 2.januar. Vi har bestilt bord på en restaurant i Tivoli. Nyttårskjolen er allerede klikket hjem, og jeg gleder meg masse til å vise den til dere!

 Bake julekaker: Selv om jeg har fire eksamener som jeg må lese til, må jeg presse inn litt tid til å lage julekaker. Kokosmakroner, brune pinner, havreflarn, risboller, pepperkaker og marsipan må jeg hvertfall få til å lage. 

♥ Pynte juletre: Hvert år går vi ned til bensinstasjonen like ved der jeg bor og finner juletre. Det blir alltid litt diskusjoner om hvilket tre som skal bli med hjem, siden jeg elsker de vide disney-juletrærne, mens pappa liker de tynnere grantrærne. Tre blir det uansett til slutt, og kjæresten min og på kvelden pyntes det. Både tre og resten av leiligheten med uendelig mye pynt. 

♥ Tilbringe tid med de jeg er glad i: Dette er kanskje det viktigste punktet. Julen handler om å være sammen med de man er glad i, enten det er familie, venner eller kjæreste. Etter en litt usosial eksamenstid har man endelig tid til å være sammen igjen og bare slappe av. Jeg har blant annet flere venninner som studerer andre steder som kommer hjem til jul, og jeg gleder meg masse til å se dem. 

Hva ser du frem til i desember?

 • 01.12.2017, 17:00

1. Desember - Julekalender


1. desember, fredag og ferdig med første eksamen. Det gikk ganske greit på eksamen i dag, så jeg venter spent på karakterskala fordi jeg allerede vet hvor mange poeng jeg har. Jeg hater virkelig eksamen multiple choice, for jeg blir alltid så sykt usikker og forvirret. Jeg må lære meg to ting til neste gang jeg har MC-eksamen. 1. Å velge "Jeg velger å ikke svare" på spørsmål jeg er usikker på siden vi får minuspoeng for feil svar og 2. Ikke ombestemme meg på de spørsmålene jeg er usikre på, og bytte svar. Min erfaring er at jeg som regel har tatt riktig spørsmål først. Denne feilen kostet meg 8 poeng i dag! Nå er neste eksamen på mandag, i Finans II så jeg kommer til å bruke helgen til å lese så mye jeg bare klarer. 

Jeg rakk akkurat å bli ferdig med min del av julekalenderen jeg og kjæresten har i år, så han kunne pakke opp en flaxkalender og to små sjokolader i dag. I morgen er det min tur, og ut i fra størrelsen har jeg mistanke om at jeg får det samme. Det er utrolig koselig å ha kalender sammen, selv om det er litt vanskelig å finne på gaver til hverandre. Jeg stresset sykt mye med å finne på den 12. og siste gaven, og fant til slutt noe som jeg var middels fornøyd med. Ble derfor passe irritert da jeg kom hjem og innså at jeg hadde én gave for mye. Jaja, da ble det 2 gaver i 1 da. Haha 

Nå skal jeg ta meg et lite bad før middag og The voice. Heia Agnes! 

Har dere julekalender? 

 • 24.11.2017, 14:00

Black friday


Hei dere ♥

I dag er det jo Black Friday, den store shoppingdagen. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg liker denne dagen eller ikke.. På den ene siden synes jeg slike dager(som nå har blitt til en hel uke) bare fører til at folk kjøper mer enn de trenger og går helt amok i butikkene bare fordi de ser et skilt med "salg". På den andre siden er det greit å handle julegaver og ting man kanskje har sett på lenge. Og det beste er at man trenger ikke en gang å gå ut av døren, siden nettbutikkene har de samme tilbudene. Jeg har allerede fått unna en del julegaver i dag, så nå nærmer jeg meg faktisk ferdig! Mangler også tre kalendergaver til kjæresten, så satser på at jeg finner noe kult. Bare å komme med forslag! Kjenner jeg meg selv rett, så ender jeg nok opp med noe til meg selv også. Jeg sitter hvert fall og refresher Nelly.com som har ulike tilbud hver time. Nesten så jeg blir stresset av å gå glipp av noe. 

Jeg og kjæresten er hundepassere i helgen, så akkurat nå jeg befinner meg hos storesøsteren min mens de er på julegaveshopping i Polen. Er bare én uke nå til første eksamen, så perfekt å sitte her og jobbe. Stille og rolig, bortsett fra at robotstøvsugeren deres begynte å støvsuge mens jeg satt og leste. Vet ikke helt hvem som skvatt mest, meg eller Skype. Haha

Slenger med noen Black Friday-relaterte jodels som jeg fant i dag morges. Kjenner meg veldig igjen i den blå, for mailboksen og meldingsappen på mobilen har blitt fylt opp av påminnelser om at det er tilbud. 

Har dere planer om å handle noe på Black friday? 

 • 28.10.2017, 21:00

A U T U M N


Hei dere og god lørdag kveld! 

Jeg håper virkelig at dere har hatt en superfin lørdag, og at dere har hatt like fint vær som vi har hatt i hovedstaden i dag. Jeg og kjæresten tok oss en dag fri fra eksamensmas og lesing, og tilbrakte noen timer i byen. Jeg hadde en rekke ting jeg hadde lyst til å se etter, men jeg fant faktisk ingenting! Er det ikke typisk?! Det eneste som ble med hjem var en liten øyenskygge fra NYX, samme som knuste da vi var i Italia i sommer, så ikke så veldig spennende. Etter at vi var lei av å titte i butikker og begynte å bli sultne, satte vi oss ned på Sumo på Solli plass. Vi delte tre ulike maki-varianter og en skål med edamamebønner og det ble egentlig en perfekt avslutning på byturen. Nå har vi benket oss foran tv-en med Skal vi danse og hjemmelagde vårruller. 

Ha en kjempefin lørdag kveld videre 

 • 16.10.2017, 21:30

I tenkeboksen


Hei dere! 

Det ble visst stille fra meg forrige uke. Jeg ble brått dårlig etter skolen tirsdag, og ble liggende i senga resten av dagen med feber og hodepine. Heldigvis ble jeg frisk igjen like fort som jeg ble syk, og var tilbake på skolen på torsdag igjen. Torsdag prøvde jeg å gjøre skolearbeid, men jeg var egentlig veldig fraværende siden tankene bare var ett sted. Pappa skulle nemlig opereres på fredag, og all så og si all energi gikk til å tenke på det. Jeg sov kjempedårlig natt til fredag, men var oppe like etter klokken 6 for å være med han før han skulle inn. Det kom noen tårer da jeg ga han en klem før han fulgte etter sykepleieren. Vi bestemte oss for å heller dra hjem og vente enn å sitte på sykehuset å vente. Jeg er ikke så veldig glad i sykehus, og det kunne jo ta noen timer. Etter litt frokost, noen episoder av Modern family ringte telefonen. Jeg tror jeg aldri har vært så lettet før som da jeg så at det sto "Pappa" på mobilen. Operasjonen var ferdig og den var velykket. 

Tilbake til overskriften, så har jeg vært litt i tenkeboksen med tanke på hva jeg skal gjøre med bloggen fremover. Den har absolutt ikke blitt prioritert i det siste siden jeg har masse å gjøre på skolen. I det siste har jeg følt at jeg ikke strekker til på noe område, og at jeg generelt har altfor mye som må gjøres. Studiet, trening, blogg, litt jobb og få tid til å være med venner, kjæresten og familien. Jeg synes det er veldig koselig å dele innlegg med dere, men samtidig så tar det mye tid å ta bilder, redigere, skrive innlegg og ikke minst finne ut hva man skal blogge om. Motivasjonen er heller ikke på topp, og høstværet har heller ikke vært på min side i det siste. Jeg tror jeg rett og slett får se hva jeg gjør, men da vet dere hvertfall grunnen til at det har vært litt stille her i høst. 

Nå skal jeg lage meg en smoothie og se på Bloggerne og Farmen. Ha en kjempefin mandag kveld videre! 

 • 09.09.2017, 13:00

Les misérables


Hei dere!

Det ble visst noen dager siden forrige innlegg, men jeg har rett og slett vært syk. Jeg var hjemme fra skolen på onsdag, men dro på torsdag og fredag da jeg bare hadde en forelesning. Både torsdag og fredag fikk jeg skikkelig hosteanfall midt i forelesningen, og holdt seriøst på å kaste opp av min egen hosting. Kjempeflaut! 

Men over til noe mer positivt. På torsdag fikk jeg melding fra en kompis i klassen som hadde vunnet to billetter til premieren av  "Les misérables" på Folketeateret, men som han ikke fikk brukt siden han måtte jobbe. Derfor var jeg og Endre så heldige at vi fikk billettene hans, så gårsdagen tilbrakte vi på musikal. Setene vi hadde fått var helt på midten, så det var helt perfekt. I tillegg satt Aksel Hennie to seter foran meg. Jeg hadde veldig lite kjennskap til musikalen, annet enn noen av sangene, så jeg ble positivt overrasket over hvor bra det var. Skuespillerne/Sangerne, kostymene, sangene og ALT var helt fantastisk. Vi satt vel i rundt 3 timer og så på, og alle i publikum reiste seg under den siste sangen i stående applaus. Anbefaler alle å se den! 

Nå må jeg hoppe i dusjen og pakke ferdig. Jeg skal nemlig på jobb, og vi skal overnatte på hotell siden det blir såpass sent(skal jobbe til 03!)

Vi blogges mer i morgen! 

 • 05.09.2017, 18:00

En rask update


Hei dere!

I dag hadde jeg egentlig mest lyst til å krype under dyna igjen da alarmen ringte. Jeg har blitt skikkelig forkjølet, og har både tett nese og vondt i halsen. Høsten kom visst brått på meg, så jeg hadde bare skinnjakke og en tynn topp da jeg var ute på lørdag. Jeg kom meg omsider opp av sengen og fikk med meg tre timer med forelesning i strategi. Jeg rakk til og med å kjøpe meg nesespray mens jeg ventet på t-banen på Majorstuen, så nå er det litt bedre. Nå skal jeg straks ut i regnværet for en liten brief på kontoret før jeg skal jobbe på lørdag. Etter det skal vi til søsteren til Endre for å få litt hjelp til å forstå elektrotegningen til leiligheten vår. Det er ikke lenge til alt skal bestemmes, og vi venter fortsatt på ny tegning og tilbud fra Sigdal. Gleder meg masse til å vise dere hvordan det blir! 

Lenge siden jeg har hatt et rent skravleinnlegg her på bloggen, men i dag innså jeg at jeg ikke hadde tid til å ta noen nye bilder, så jeg tenkte at det var bedre enn ingenting. 

Ha en kjempefin tirsdag videre! 

 • 20.08.2017, 22:00

Findings Festival 2017


I helgen var jeg på Findings på Bislett. Jeg bestilte billetter med en venninne fra skolen for en god stund siden, men dagen før fikk jeg melding fra en venninne fra vgs så vi endte med å vorse med henne og noen flere begge dagene. Veldig hyggelig å være mange, selv om man lett mister hverandre inne på festivalen. Det var egentlig spådd regn begge dagene, men heldigvis var det opphold hele tiden. 

Første dagen kom vi like før Alan Walker startet. Jeg hadde egentlig lyst til å få med meg både Galantis og Sonny Alven, men jeg var visst den eneste som ville høre på de, så vi ble litt lenger på vors. Jeg har inntrykk av at de fleste syntes at den andre dagen var best, og jeg er helt enig. 

Dagen etter var vi igjen klare, og vi kom inn akkurat i det Matoma startet. Vi sto ganske langt foran under store deler av konserten, før vi satt og spiste litt på tribunene og gikk rundt under Cezinando og Dj Snake som ikke er helt min type musikk. Vi fikk med oss store deler av konserten til Ina Wroldsen, og jeg synes hun er kjempeflink. Etter dette var det klart for siste konserten, og Karpe Diem var virkelig helt fantastiske. Til tross for en del dytting og noen albuer i hodet var dette uten tvil festivalens høydepunkt! 

Flere som var på Findings? 

 • 16.08.2017, 20:00

Vettakollen og Båntjern


I dag våknet vi endelig til strålende sol igjen. Er det bare meg eller har denne sommeren vært veldig dårlig værmessig? Jeg synes det stort sett har regnet eller vært kaldt. Uansett, så hadde jeg veldig lyst til å trene i dag, men hadde ikke samvittighet til å dra på Sats når det først var så fint vær. Derfor pakket vi med oss en sekk og gikk hjemmefra og helt til toppen av Vettakollen. Jeg husker godt at vi ble dratt med opp dit i gymtimene på ungdomsskolen, og jeg hatet virkelig den toppen. Nå som jeg gikk dit av fri vilje, var turen mye morsommere. Ikke minst er utsikten helt fantastisk!

Da vi kom til toppen skulle Endre ta noen bilder av den fantastiske utsikten, og klatret opp på "varden". Tre sekunder etter jeg hadde tatt bildet i midten hørte jeg de bak meg gispe og så han falle ned. Det ble heldigvis "bare" noen skrubbsår på leggene, men det så utrolig vondt ut. Jeg var mildt sagt livredd da jeg klatret opp samme sted for å ta noen bilder, men fikk god hjelp da jeg skulle ned. 

På veien ned igjen gikk vi ned til Båntjern, hvor jeg også har vært på utallige turer med klassen. #nostalgi

Har dere noen gang vært på toppen av Vettakollen?

 • 08.08.2017, 19:30

Kolsåstoppen


I dag spurte kjæresten om vi ikke skulle gå en tur opp på Kolsåstoppen. Vi har lenge snakket om å gjøre det, så det passet bra siden vi er like i nærheten som hundepassere. Jeg har faktisk vært på Kolsåstoppen én gang før, men da stoppet vi like før toppen. Det er nemlig fem år siden, og vi var på klassetur i geografitimen. Husker at vi skulle på den første revyfesten på vgs samme kveld, så halve klassen skulket utflukten. Jeg husker at vi gikk oppover i regnværet, og at vi måtte snu like før toppen for å rekke bussen tilbake igjen. Heldigvis ble turen i dag mye bedre. Vi pakket med en liten sekk med vann og bixit før vi gikk opp, og i dag var det i tillegg litt sol! Turen er ikke så veldig lang, og heller ikke spesielt krevende, men utsikten er helt nydelig! 

Har du vært på Kolsåstoppen før? 

 • 03.08.2017, 22:00

Home sweet home


Hei 

Da var vi hjemme igjen i Oslo etter 11 dager i Kragerø. Vi vurderte faktisk å dra i går kveld siden det var spådd heftig nedbør i dag, men vi hadde så mye som måtte ordnes at vi utsatte det til i dag morges. Vi var de siste som var på hytta for sesongen, så vi måtte gjøre alt som skulle ordnes. Båten skulle leveres på marinaen, kjøleskapet tømmes, utemøblene skulle inn osv. 

Jeg har så og si ikke tatt noen bilder denne turen, for ferien vår ble ikke helt som vi hadde planlagt dessverre. Allerede andre dagen begynte kjæresten å få feber og magevondt, og dagen etter var det min tur. Jeg hadde så vondt i magen at jeg knapt fikk puste til tider, og det kom og gikk. Det avtok etter noen dager, men magen var ikke helt med. Det var nok enten et slags magevirus eller en kraftig matforgiftning, men vi er ikke helt sikre. Da vi endelig følte oss bedre igjen hadde finværet forsvunnet, så de resterende dagene besto av regn, regn og atter regn! Vi føler vel egentlig at ferien var over før den i det hele tatt startet, men vi har jo kost oss litt også, selv om det ble flere turer til Svalbard(utedoen) enn turer med båten. Vi har allerede snakket om at vi heller bestiller en sydentur neste år, og heller er i Kragerø en langhelg, men vi får se. 

Ha en fin kveld videre! 

 

 • 23.07.2017, 12:30

Sommer er lesetid


Sommeren er den eneste tiden i året jeg har tid til å sette meg ned med en bok som ikke inneholder pensum. Så langt har jeg ikke lest så mye i sommer, så jeg håper jeg får tid til å lese litt mer i Kragerø nå. Jeg har hvertfall med meg to bøker. "Sammen til det siste" startet jeg på for en god stund siden, men ble lagt vekk til fordel for pensumbøkene. Den andre boken er den første i en serie som jeg har hørt mye bra om, så jeg gleder meg virkelig til å lese den. 


Sammen til det siste - Anna McPartlin:

"Det var en lys og klar dag i april. Førti år gamle Mia "Rabbit" Hayes var mange ting. Hun var Molly og Jacks elskede datter. Hun var Grace og Daveys søster og tolvåringens Juliets mor. Hun var Marjorie Shaws beste venninne og Johnny Fayes store kjærlighet. Og nå var hun på vei til et hospice for å dø.

Mia har vært syk lenge og forsøker å forsone seg med at hun snart skal forlate familien sin. Rundt henne står alle dem hun elsker, og som elsker henne like høyt tilbake. Molly kjemper forgjeves for å finne en kur mot datterens brystkreft, faren strever med å takle datterens sykdom, og resten av familien sliter med å ta farvel. Og hvem skal ta seg av Juliet når Mia er borte?"

De syv søstre av Lucinda Riley:

"Maia og hennes fem søstre er samlet i barndomshjemmet Atlantid, et vakkert og tilbaketrukket slott ved Genèvesjøen. De har akkurat fått vite at deres elskede far, de sky mangemillionæren Pa Salt, er død. Søstrene ble adoptert av Pa Salt, og nå har han etterlatt et spor til hver av dem som skal lede dem tilbake til deres opphav. Maias ledetråd fører henne til et forfallent herskapshus i Rio de Janeiro i Brasil.

I Rio i 1927, i byens storhetstid, har Izabelas far ambisjoner om at datteren skal giftes inn i aristokratiet. Samtidig er arkitekten Heitor da Silva Costa i gang med det som skal bli den berømte Kristusstatuen, og han skal snart reise til Paris for å finne den rette skulptøren til å fullføre hans store visjon. Izabela lengter etter å se verden, og hun klarer å overbevise faren om å la henne få lov til å følge med arkitekten og hans familie til Europa før hun gifter seg. I Paris møter hun den unge og ambisiøse skulptøren Laurent. Dermed vet hun også at livet aldri kommet til å bli det samme igjen."

Har du lest noen av disse bøkene? 

 • 25.06.2017, 12:30

Date nightHei dere 

På fredag var jeg og kjæresten på Nodee i Barcode, for å feire at vi begge har  sommerferie og har fått bra resultater det siste semesteret. Jeg tok jo visdomstennene dagen før Endre hadde siste eksamen, så vi måtte utsette middagen til jeg kunne spise ordentlig igjen. Vi koste oss med to forretter på deling, crispy duck og dessert. Vi klarer virkelig aldri å bestille noe annet enn Crispy duck når vi er på en restaurant som har det. Det er altfor godt! Servicen var også upåklagelig, så selv om prisene er litt stive, kan jeg absolutt anbefale restauranten til mer spesielle anledninger. 


Ha en kjempefin søndag!

 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign