hits
 • 16.01.2018, 21:30

New in: Wool sweater


Hei dere ♥

I høst kjøpte jeg en rosa ullgenser(se bilder HER) fra Samsøe Samsøe etter å ha hatt lyst til å kjøpe den i flere måneder. Jeg har ikke angret en eneste dag siden jeg kjøpte den, og bruker den ofte. Den passer til alt, i tillegg til at den er god og varm nå på vinteren. Da jeg fant en lignende genser i en nydelig kremfarge da vi var i Ålesund i helgen, var jeg helt sikker på at jeg måtte ha den. I tillegg var den på 30%, så jeg sparte nesten 400 kr! Det er faktisk det eneste jeg har kjøpt på januarsalg i år, men jeg synes det er bedre å kjøpe en ting som jeg vet at jeg kommer til å bruke mye, i stedet for 4 billigere gensere som jeg kanskje ikke bruker.

Nå må jeg hoppe i dusjen og pusse tennene. Jeg skal nemlig opp klokken 5 i morgen for å dra på jobb! 

Klem ♥

 • 27.12.2017, 22:30

Årets julegaver


Hei dere ♥

Det ble en sen oppdatering i dag, men jeg har brukt den siste timen på å laste opp bilder til dette innlegget. Jeg tok nemlig bilder av julegavene jeg(og kjæresten fikk i år). Det ble faktisk flest fellesgaver i år, og veldig mange ting til den nye leiligheten. Den er jo ikke ferdig før sommeren 2019, men det er greit å ønske seg noen ting nå slik at det blir mindre å kjøpe når vi flytter. Eneste problemet er at vi må finne et sted å oppbevare alt. Har allerede funnet litt plass øverst i et skap her hjemme og under sengen. 

Ny kosebukse fra Juicy Couture i velour / Hettejakke i velour / Pannebånd fra Kari Traa / Hjemmestrikkede sokker med mariusmønster / Mountain socks

Se på de flotte øredobbene jeg fikk. Har ønsket meg et par enkle øredobber en god stund, og jeg fant de perfekte fra Camilla Pihl. 

Bestekompisen vår som spleiset oss ga oss tidenes morsomste gave, en bøtte fylt med stearinlys og en flaske med bobler. Sto på kortet at det var til neste date night /  Grytekluter fra Lexington / Salt med hvitløk og chili fra Nicolas Vahe og red pepper.

Mamma pleier alltid å kjøpe julehefter til alle, og det er tradisjon at jeg får "Carl Barks' jul" / Trådløs mus / Julequiz-bok med 1000 spørsmål og svar / Gavesett fra Rituals

Vi har begynt å spare på et hverdagsservise fra Porsgrund, som heter "Sense". Fikk 12 runde tallerkener, men vi vurderer å bytte de til firkantede. Fikk også 4 skåler, et kakefat og to termokopper. 

Fikk et nydelig bestikksett ("Maria") med 40 deler fra HardangerBestikk / To lyshus fra Kahler

Stekepanne / Sett med bakeboller, dørslag, målekopper fra JosephJoseph / 2 sengesett / En kjøkkenvekt / Digital målekopp med vekt. 

Hva fikk dere til jul?

 • 29.11.2017, 19:00

New in: Sparkly earrings


Processed with VSCO with a5 preset

Hei og god onsdag ❤

Tenkte jeg skulle ta en rask pause fra eksamenslesingen og vise dere to av innkjøpene mine fra Black Friday. Jeg bestilte faktisk ganske mange pakker, men flesteparten er julegaver. Men det ble noen ting til meg selv også, og overraskende så ble det ikke noe klær, bortsett fra nyttårskjolen som jeg bestilte tidligere i uken da Nelly hadde black week med 25% off nelly brands. Pakken jeg fikk i dag inneholdt to par øredobber fra Glitter, og det var nettopp nyttårsaften jeg hadde i tankene da jeg bestilte de. De hadde nemlig 30% på alle varer på fredag. Jeg har ikke helt bestemt meg for hvilke jeg skal bruke enda, men begge passer veldig godt. 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Som dere ser så falt jeg for to dråpeformede øredobber som egentlig er ganske like, men samtidig ikke siden de har litt ulik utforming og det ene paret er sølvfarget og det andre er gullfarget. Det var et stort pluss at de ikke var så ekstremt tunge, noe jeg føler slike øredobber ofte er. 

Processed with VSCO with a5 preset

Hvilke synes du jeg skal bruke på nyttårsaften? ❤

 • 28.09.2017, 22:15

The cable knit sweater


Jeg har fått øynene mer og mer opp for å kjøpe klær brukt, og er ofte innom Tise for å se etter nye skatter. Jeg synes det er en kjempefin måte å skaffe seg noe nytt til klesskapet, og det er i tillegg rimeligere for lommeboka. Det siste jeg fant på Tise, var denne fine røde genseren. Jeg var til og med så heldig at hun bodde i nærheten, så på mandag tok jeg på meg joggeskoene og gikk i til sammen 50 minutter for å hente genseren. Perfekt siden jeg var superstøl etter torsdagens gruppetime(holder visst ikke å være støl i bare to dager!)

Nå som det begynner å bli kaldere ute elsker jeg å pakke meg inn i varme strikkegensere, og jeg elsket fargen på denne. Jeg har en ganske lik genser fra før som er fra Cubus som jeg betalte 499 kroner for i fjor, og denne her betalte jeg 150 kroner for, så det var litt av et kupp! Anbefaler alle til å sjekke ut Tise, Shpock, facebookgrupper eller bruktbutikker! 

Har du handlet noe på Tise før?

 • 15.09.2017, 18:00

Pink sweater


Nå har vi forflyttet oss til Ålesund, hvor vi skal bli til mandag. Det var jo usikkert om vi i det hele tatt fikk dratt denne helgen, men heldigvis ble pilotstreiken avblåst, og vi kom oss avgårde. Like før avreise fikk jeg også kjæresten til å knipse noen bilder av genseren som jeg lovte. Jeg pleier vanligvis ikke å bruke så mye penger på én genser, men denne gangen gjorde jeg et unntak. Jeg så den første gangen da vi var i Kragerø i sommer, men synes den var litt for dyr. Nesten to måneder senere tenkte jeg fortsatt på den, og oppdaget at den kostet 200 kroner mindre på Nelly.com. Da det tikket inn mail om 20% på knits, la jeg genseren i handlekurven og klikket hjem. Fant i ettertid ut at rabattkoden egentlig ikke gjaldt for Samsøe Samsøe, men den funket visst allikevel. Flaks! Jeg betalte altså 400 kroner mindre enn det den koster i butikk! Genseren heter forresten Nor O-N Short, og jeg er superfornøyd.

Hva synes dere om genseren?

 • 02.09.2017, 14:00

The perfect wool coat


Etter jul i fjor var jeg på utkikk etter en ny grå kåpe, men siden det nærmet seg slutten av sesongen fant jeg ingen. Da jeg så at butikkene begynte å få inn varmere jakker, begynte jeg å søke litt på ulike nettsider. Det var viktig for meg at den var av ull, hadde et fint snitt, gjerne en lengde som dekker rumpestumpen og jeg ville at den skulle være grå. Jeg fant til slutt en jeg likte veldig godt fra 2nd day. Jeg sendte mail til Day for å høre om den fantes i en butikk slik at jeg kunne få prøvd den på. Jeg fikk superraskt svar, og dagen etter var jeg i Hegdehaugsveien og kom ut med denne flotte kåpen. *Materialistisk lykke* Jeg fikk utrolig god service i butikken, så jeg kommer garantert til å handle der flere ganger! Gleder meg masse til det blir litt kaldere så jeg kan ta den i bruk. 

Ha en kjempefin lørdag 

 • 21.08.2017, 19:00

Basic t-shirts


I forrige uke var jeg på shopping med en venninne for å lete etter noe nytt til skolestart. Jeg kom faktisk kun hjem med en pose, med noe som jeg har lett etter i evigheter! Enkle t-skjorter er virkelig gull verdt å ha i skapet og kan brukes til alt, og jeg har lenge lett etter noen nye. Jeg vil at de skal være litt oversized, enkel utrigning og myke i stoffet. De jeg har fra før har begynt å få bittesmå hull nederst. Jeg fant den perfekte på Bikbok, så jeg kjøpte i sort, grå og hvit. Greit å kjøpe flere når man først finner den perfekte. I tillegg kostet det kun 59 kroner for en! 

Ha en kjempefin mandag videre! 

 • 12.08.2017, 16:00

Floral skirt


Den siste dagen i Italia var det nærmere 40 grader, og siden jeg begynte å bli litt lei sightseeing etter 7 byer på 9 dager, bestemte jeg meg for å titte litt i butikker. Hotellet vårt lå like ved en stor handlegate, og i butikkene var det air-condition så det ble helt perfekt i varmen. De fleste butikkene hadde stort salg, så det var ganske kaos av både folk og klær overalt. Jeg kom hjem med to skatter som var godt gjemt i kaoset. Dette skjørtet fant jeg på en italiensk kjedebutikk som jeg ikke husker navnet på, som jeg falt helt for. Det var én igjen, og det i min størrelse! Siden jeg kjøpte det har jeg lett etter en passende anledning å bruke det siden det er såpass pyntet og litt annerledes lengde og formlike under kneet og a-line). I dag kom det endelig en passende anledning, for om et par timer sitter jeg på toget på vei til en venninnes innflyttingsfest! Gleder meg super masse 

Ha en kjempefin lørdag 

 • 16.07.2017, 10:30

Buys from Sephora


Italiaturen var ikke akkurat noen shoppingtur, men én butikk hadde jeg på listen over ting jeg ville, nemlig Sephora. Siden vi ikke har den hjemme i Norge er det ekstra stas å komme inn i sminkehimmelen. Det var riktignok den minste Sephora-butikken jeg har vært i, men den hadde flere av de merkene jeg lette etter. Jeg parkerte pappa og Endre på en fortausrestaurant rett ved siden av og gikk inn. En god stund senere kom jeg ut, en del fattigere og med 4 produkter. Har ikke testet alle produktene så mye ennå siden jeg gikk en del uten sminke i Italia, så jeg gleder meg masse til å prøve de ut!


Benefit - Bigger than BB Big Easy: Jeg har lenge lett etter en foundation som jeg kan bruke på sommeren, som dekker litt uten å føles for tung. Jeg prøvde å finne en på egenhånd, men var litt lost så jeg endte med å spørre en som jobbet der. Har prøvd denne litt allerede, og so far so good. Eneste var at den kostet 400(!) og er egentlig ganske liten. Føler at de alltid anbefaler det dyreste når man spør om hjelp. 

Benefit - Ready set brow: Jeg har alltid bare brukt øyenbrynspudder på brynene mine, men jeg har lest at det er smart å bruke en brow gel over for at det skal holde seg på plass. 

Too Faced - Better than sex mascara: Denne mascaraen har jeg hatt før i en reisestørrelse, og jeg husker at jeg elsket den! 

Sephora - Triple action cleansing water: Jeg er lett å lure på mersalg, så hun ikke kassen fikk meg selvfølgelig til å kjøpe sminkefjerner også. Størrelsen er veldig praktisk å ha med når man reiser, så det var jo ikke helt et bomkjøp + at den ikke kostet så mye. 


Har dere prøvd noen av disse produktene før? 

 • 23.06.2017, 17:00

Birkenstocks


Hei 

Da disse skoene ble populære for et par år siden sa jeg til meg selv at jeg aldri skulle kjøpe de. I det siste har det virkelig blitt en ting jeg har likt bedre og bedre, og fant ut at jeg skulle skaffe meg et par Birkenstocks denne sommeren jeg også. Jeg har lenge savnet et par behagelige par sommersko som passer til det meste og er gode å gå i. Disse blir uten tvil med i kofferten til Italia neste uke, så jeg jobber med å gå de inn nå før vi reiser. Mine er i modellen "Arizona" og fargen "Habana". 


Hva er deres favorittsko om sommeren?

 • 16.06.2017, 16:30

My first buy from TiseHei dere ♥

I går kjøpte jeg mitt første plagg på Tise, i tillegg til at jeg nettopp var på posten og sendte avgårde mitt første salg. Denne blomstrete shortsen hadde de på Bikbok for to år siden, og jeg husker at jeg var innom sikkert 10 ulike butikker uten hell. Den var utsolgt over alt! Det var nesten så ille at jeg ble lei meg hvis jeg så noen som gikk med den. Haha. Da den dukket opp på Tise i min størrelse var jeg ikke i tvil. Denne måtte jeg ha! Noe av det beste var at den bare kostet meg 50 kr. 


Tise er en fantastisk app hvor man kan selge unna klær man ikke bruker i tillegg til å finne skjulte skatter som man kan kjøpe selv. Ofte kan man finne ting som er helt ubrukt med prislapper på til en redusert pris. I tillegg er det mer miljøvennlig å kjøpe brukt enn nytt. Gjenbruk gjør altså godt for både miljøet og lommeboken, og det liker vi! Jeg kommer definitivt til å fortsette å selge og kjøpe ting i denne appen. Jeg heter forresten @anneda på Tise. 

Har dere kjøpt noe på Tise før? 

 • 11.05.2017, 23:00

Lene Orvik collection, goodiebag og eksamenHei dere ♥ 

Nok en sen oppdatering fra meg, men denne dagen har gått i ett. Dagen startet med at jeg møtte en venninne på Bikbok. Vi må vel være de eneste som lader opp til eksamen med shopping. Lene Orvik hadde jo lanseringsevent i butikken på Karl Johan med den nye kolleksjonen sin. Det var servering av bakevarer, yoghurt med topping og ulike drikker fra Tine. Det var utrolig mye fint, men jeg endte opp med denne hettegenseren. Den er cropped, og jeg tenker den blir perfekt i sommer til min hvite shorts fra Levi's. Siden jeg var en av de 50(?) første som kjøpte noe fra kolleksjonen fikk jeg også med en goodiebag, med limonade, noisy og iskaffe fra Tine, neglelakk i en superfresh farge, parfymeprøve, lip gloss og en minimascara. 

Etter en times tid vendte vi snuta mot skolen hvor vi satt et par timer og øvde for harde livet. Da klokken nærmet seg halv to var det tid for å finne riktig rom, logge på pc-en og se på klokken som telte ned til eksamen. Tre timer senere var jeg ferdig med skilsmisseoppgjør, arv, pensjons og skatt. Jeg synes det gikk ganske bra, selv om noen av oppgavene var litt vanskelige. Nå er jeg halvveis og har neste eksamen på fredag. God natt ♥ 

 • 08.05.2017, 20:06

Off shoulderHei dere ♥

Jeg beklager at det ble stille fra meg i helgen, men jeg er midt i eksamensperioden nå, og måtte prioritere tid til lesing. Jeg har neste eksamen på torsdag i Personlig Økonomi, så de fleste timene går med til det. Ellers måtte jeg nyte det fine været på lørdag, så det ble en liten tur til byen med Birta. Det var markedsdag i Bogstadveien, men ingen av oss var egentlig så gira på å se i de ulike teltene. Jeg fant derimot denne fine toppen inne på Bikbok hvor det var 30% på alt. Synes den var så søt og veldig sommerlig. Jeg har falt helt for trenden med off shoulder i det siste. Jeg har jo et arr på skulderen som jeg helst ikke skal få sol på, så jeg går med plaster store deler av sommeren. Derfor elsker jeg virkelig slike topper som akkurat dekker over både arret og plasteret. Det fulgte også med en matchende choker fant jeg ut. Trodde det først var avtagbare stropper som lå i den lille plastemballasjen som var festet inni toppen. 


Ha en kjempefin kveld videre ♥

 • 21.04.2017, 21:00

Buys from Zara


Hei og god fredag ♥

Dagen i dag startet på jobbintervju. Det var 26 av 80 som kom til intervju, og det er visst flere som skal ansettes, så jeg krysser fingrene. Jeg synes hvertfall at det gikk bra selv, så det gjenstår å se når jeg får svar neste uke. Etter intervjuet tok jeg en tur i bogstadveien siden jeg ville prøve en kjole jeg hadde sett. Den falt ikke helt i smak, men jeg fant to andre ting på Zara som fikk bli med hjem. De har så utrolig mye fint for tiden, og jeg hadde gavekort fra bursdagen min. Jeg har lenge lett etter et skinnskjørt, og endelig fant jeg et som var fint. I tillegg fant jeg en rød kjole som var helt enkel, i et stoff som ligner på semsket skinn. Gleder meg masse til å bruke begge to!Ha en kjempefin fredag kveld 

 • 05.04.2017, 19:31

New in: White top


Hei ♥

I går var jeg innom Bikbok for å kjøpe en topp jeg har hatt lyst på kjempelenge. Siden jeg hadde bursdag fikk jeg en 30% rabattkupong siden jeg er medlem i kundeklubben deres. Jeg har sett på den en god stund, men har ikke prioritert å kjøpe den. Med 30% avslag kostet den under 200-lappen, så det ble en liten bursdagsgave til meg fra meg. Haha. Jeg synes den er kjempefin, både enkel og annerledes. 


Her er forresten en liten smakebit på en av gavene jeg fikk. Dette nydelige smykket fikk jeg av onkelen min og kona hans. 


Ha en kjempefin kveld videre 

 • 09.03.2017, 19:30

Some buys from London


Hei dere ♥

Jeg lovte dere å legge ut bilder av det jeg kjøpte i London. Selv om jeg følte at jeg hadde hundre poser på armene, ble det ikke like mye shopping som de gangene jeg har vært i London tidligere. Men jeg er veldig fornøyd med innkjøpene mine denne gangen, og jeg føler de var mer gjennomtenkt enn da jeg kjøpte A-L-T på Primark for noen år siden. Bildene ble ikke helt topp, og det var to klessplagg jeg ikke fikk noe fint bilde av, så dere får se det en annen gang i et antrekksinnlegg. I tillegg kjøpte jeg en del undertøy, men det gidder jeg ikke å vise..


Jeg har lenge lett etter den perfekte hvite skjorten som ikke er like stiv som den jeg har fra Ralph Lauren og som ikke er gjennomsiktig slik at jeg må ha singlet under. Jeg fant den perfekte på Topshop. 

På Topshop fant jeg også "stackable rings" som jeg har lett etter en stund. På Brandy Melville fant jeg dette søte armbåndet med en halvmåne. 


Øverst på lista sto et par nye Toms. De jeg hadde fra før er godt brukt og veldig slitte. Jeg gikk for denne nydelige fargekombinasjonen som jeg ble veldig fornøyd med. 

På Superdrug og Boots fant jeg meg en ny hårbørste, noen hårprodukter og sminkekoster fra Real Techniques. Ansiktsmasken kjøpte jeg på flyplassen på vei hjem, og den er fra merket Origins. 

Jeg har lenge hatt lyst på en enkel, tynn skinnjakke. Etter å ha lett i en del butikker fant jeg en på Forever 21. Det beste av alt var at den kostet 20 pund! 

Vi hadde egentlig tenkt til å dra ut, og derfor kjøpte jeg denne veska som jeg kunne ha pass, lommebok og sånt i. Det er visst ikke alle utestedene som godtar norske bankkort som legitimasjon, så derfor trengte jeg en veske som kunne ha plass til passet mitt. Vi endte opp med å ikke dra ut siden vi var helt utslitte og været var dårlig, men denne kan jeg bruke andre ganger. Kostet 5 pund på Primark, og var faktisk det eneste jeg kjøpte der. 

Denne myke off-shoulder-genseren fant jeg på Bershka. 

Og denne jumpsuiten er også fra Forever 21. 

Hva synes dere om innkjøpene?

 • 20.02.2017, 20:30

New in: Floral dress


Hei dere ♥

Denne dagen har bare forsvunnet. Jeg var oppe relativt tidlig med tanke på at jeg ikke hadde forelesning. Klokken 10 ble jeg plukket opp av en av mine beste venninner. Hun går på fotolinje på folkehøgskole og skulle ta bilder til et prosjekt. Jeg stilte som modell og vi hadde noen veldig morsomme timer. Vi skal vel tilbake i morgen og ta flere bilder. Da jeg kom hjem hadde det kommet en pakke i posten. Jeg bestilte en nydelig kjole på torsdag etter å ha sjekket nettsiden til H&M hver dag i en uke om de fikk inn størrelsen min igjen. Jeg tenker den blir kjempefin til våren og sommeren med sandaler og kanskje en skinnjakke. Må først finne en skinnjakke da..(har faktisk bare en gul en) Nå skal jeg lese litt mer i pensumbøkene mine før jeg skal se på premieren av bloggerne om en time. 


Ha en fin mandagskveld videre! 

 • 14.01.2017, 16:30

New in: Wool cardigan


Hei dere ♥

Før jul fant jeg en nydelig cardigan på Bikbok, men siden jeg hadde så mange andre ting som måtte kjøpes inn til jul, ble det til at den ble hengende igjen. På en liten shoppingrunde for en uke siden fant jeg den samme cardiganen på salgsstativet. Den var på 50% så da ble den med meg hjem. Siden har jeg nesten bodd i den, for den er så god og varm. 

Nå må jeg hoppe i dusjen og pakke trillekofferten. Jeg skal møte kjæresten om to timer på Nationaltheateret for å ta toget til Eidsvoll. Der skal vi på fest hos kusinen min og mannen, og vi overnatter til i morgen. Gleder meg masse til å se de igjen! Har også tatt bilder til en del blogginnlegg i dag, som jeg skal få redigert. Greit å ha bilder og ideer liggende til dager hvor man har dårlig tid.


Ha en fantastisk lørdag videre ♥

 • 22.12.2016, 12:00

New in: Lace up sweater


Hei ♥ 

Endelig juleferie! Juleferien startet ikke så veldig bra, så det var derfor det ikke ble noe blogging i går. Dette innlegget er egentlig skrevet for noen dager siden, men måtte bare legge til noen linjer. Om noen timer skal jeg i Operaen med pappa og kjæresten, og se på Nøtteknekkeren. Dette har jeg gledet meg til siden vi bestilte billetter i sommer! Ballett er jo så fint, og Nøtteknekkeren er jo toppen av julestemning. Etterpå skal vi ut og spise på Niwa hvor de har helt fantastisk sushi, før jeg sikkert skal lage litt julekaker og pakke inn julegaver i kveld. 

Jeg tenkte egentlig å vise dere det nyeste tilskuddet i gensersamlingen min. Jeg har lenge hatt lyst på en strikket genser med lace up. Endelig fant jeg en på Nelly(fra Only) i en vakker beige farge. Denne kommer til å bli brukt mye fremover! Ha en kjempefin dag videre! ♥

 • 29.11.2016, 15:13

Huawei P9Hei dere ♥

Jeg har i seks år hatt iphone som mobil. Gjennom de årene har jeg hatt veldig mye problemer med dvaleknappen, hjemknappen og batteri. Jeg har aldri knust telefonen og har behandlet den bra. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har vært på eplehuset eller andre butikker hvor den har blitt sendt til service. Forrige uke sluttet hjemknappen å funke, og jeg begynte å bli ganske lei iPhoner. Jeg bestemte meg derfor for å kjøpe et annet merke. 

I går kjøpte jeg meg min første smarttelefon som ikke er fra Apple. Valget falt på en fra Huawei. Så langt er jeg veldig fornøyd, og synes egentlig ikke det var så annerledes som folk skal ha det til. Litt tungvint å føre over ting som musikk, kontakter og apper selvfølgelig, men slik må man nesten regne med. 

Se så lekkert design den har! Noe av det beste med den må være at den har mye bedre batteri enn iphone, så jeg slipper å lade flere ganger i døgnet. 


Hvilken telefon har dere? 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign