• 23.01.2017, 22:15

Monday wants


Hei ♥

Mandag igjen dere! Er dere klare for en ny uke? Selv har jeg allerede gått litt inn i feriemodus, og jeg går hele tiden og tenker på hva jeg skal pakke med meg til Thailand. Men før lørdagens avreise er det mye som skal gjøres. Kofferter skal pakkes, pensum skal leses, blogginnlegg skal skrives(jobber med å forhåndsskrive innlegg siden jeg har hørt at internettet er veldig dårlig dit vi skal) og jeg har planer om å få trent litt. 

Nå sitter jeg og ser på Farmen mens jeg har sittet og sett litt på nettet. Det er en stund siden siste innlegg med ønsker, så jeg har funnet 10 favoritter. Jeg kunne godt tenkt meg alt sammen, men jeg får nok spare litt penger til Londonturen. Etter jeg så bilde på Instagram, falt jeg helt for lampa. Jeg drømmer om å ha den på soverommet vårt i leiligheten som er ferdig tidligst juni 2019. Det er jo ikke sikkert at jeg fortsatt har lyst på den  når innflytting nærmer seg da, men akkurat nå er det den jeg ser for meg. Parfymen så jeg på en video på Youtube og hun som viste den sa at hun hadde fått så mange komplimenter for at den luktet så godt, så jeg må se om jeg finner den neste gang jeg er på et parfymeri så jeg kan sjekke om den lukter godt. 


Knehøye støvletter HER / Lyserosa bikinitopp HER / Fjærlampe fra Vita Eos / Sort kjole HER / Grå topp HER / Bralette HER / Nude ballerinasko HER / Gullbestikk 16 deler fra Kitchn / Parfyme fra Armani / Rød veske HER

Der var visst reklamepausen over, så da får jeg fortsette å se. Ha en fortsatt fin kveld ♥

 • 13.01.2017, 19:30

Inspiration: Winter outfits


Hei og god fredag ♥

Selv om det foreløpig ikke har vært så mye snø denne vinteren, er det fortsatt iskaldt ute. Det er alltid vanskelig å finne ut hva man skal ha på seg for å se bra ut uten å fryse ihjel. Derfor lette jeg etter litt inspirasjon på pinterest som alltid. Jeg elsker å pakke meg inn i gode strikkegensere og store skjerf om vinteren, noe som blir gjenspeilet i disse bildene. Jeg synes også det noen ganger er vanskelig å bruke farger om vinteren, så jeg ender ofte opp med å bruke grå, hvit, beige og sort hver dag. 


Ha en fin fredag videre ♥

 • 07.11.2016, 18:00

Wanties


Hei dere ♥

Da var det mandag igjen og klar for en ny uke! Første eksamen nærmer seg med stormskritt, den første snøen har falt og det blir så fort mørkt at jeg føler jeg aldri ser dagslyset i hverdagen. Dette til sammen er ikke akkurat det beste utgangspunktet når man prøver å oppdatere bloggen. Det er en type innlegg jeg selv elsker å lese på andre blogger, som ikke krever at man tar fine bilder selv eller krever så alt for mye tid. I dag har jeg derfor samlet sammen fem ting jeg har på ønskelisten min for tiden. I og med at det snart er jul, og det kommer til å gå en del penger i julegaver og ikke minst bursdagsgave til kjæresten, tviler jeg på at det blir så mye shopping til meg selv. Men vi får se! Uansett så kan jeg jo ønske meg noe av det til jul. 

Poncho Her / Lace-up genser Her / Duftlys fra Voluspa her / Skål fra Kähler her / Pysjsett her

Noe du likte? 

 • 08.07.2016, 15:00

Summer lovin'
  

 • 27.04.2016, 16:30

Miss Independent - Bli sjef i ditt eget liv!
 

Hei søte lesere ♥

Før jeg og kjæresten reiste til London, var jeg innom alle bokhandlerne i Bogstadveien for å få tak i Eirin Kristiansen sin bok. Heldigvis hadde de akkurat fått inn en ny leveranse for de hadde jo blitt utsolgt med en gang. Som blogger følte jeg nesten av jeg måtte ha denne boken. Ikke bare ser boken helt fantastisk ut og egner seg perfekt som "Coffee table"-book, men innholdet er også helt fantastisk. Jeg har ikke fått lest meg gjennom hele ennå, men det er akkurat det som er perfekt med denne boken. Man kan ta den frem og lese akkurat de avsnittene man vil uten at det nødvendigvis er kronologisk. Jeg ble spesielt rørt av den kronikken som het "Kjære pappa" som handlet om hennes oppvekst med en alkoholisert far. Jeg beundrer hennes positive innstilling og stå-på-vilje! 

Jeg gleder meg til å ta pauser fra eksamenslesingen, med mine nye lesebriller på nesetippen, en kopp varm drikke, et duftlys og denne fantastiske boken mellom hendene. Her er det mye inspirasjon å hente!Leser dere bloggen til Eirin Kristiansen? 

 • 14.03.2016, 11:00

Monday inspiration


Hei dere ♥

I dag var jeg oppe og hoppet relativt tidlig med tanke på at jeg ikke hadde forelesning. Jeg skulle nemlig på Volvat hvor jeg tar laserbehandling på et keloid arr. Det var mye mer vondt denne gangen enn da jeg var der første gang for en måned siden. Håper det er verdt det og at det blir penere, men man vet jo aldri. Nå skal jeg snart på min aller første synstest. Jeg har merket at livet som student gjør meg ufattelig sliten i øynene etter en lang dag foran Mac-en og med nesa i pensumbøkene. Så det blir vel sikkert databriller på meg. 

Noe av det jeg elsker å gjøre når jeg har ekstra god tid er å scrolle gjennom alle de fine bildene på Weheartit. I dag samlet jeg noen av de bildene jeg likte best i en kollasj, sånn at dere kanskje også kan finne litt inspirasjon. Ha en kjempefin dag og en herlig ny uke! 

 • 12.10.2015, 16:30

Ebay finds


Hei søte lesere!

Nå nærmer det seg faktisk jul, og det er bare litt over 2 måneder igjen. Derfor tenkte jeg at jeg kunne vise dere noen Ebay tips, for der finner man veldig mye som man ikke finner i Norge + at det er mye rimeligere. Det liker vi! Jeg elsker slike innlegg, fordi det ofte er vanskelig å finne frem på Ebay. Tenkte at nærmere jul kan jeg lage noen ideer til hva man kan gi til venninner, familie og kjæreste. Uglematboks her / My bottle her / Iphone-deksel her / Duftlys her / Søte skinnhansker her / Lavendel spray her

 

Så dere noe fint?

 • 15.06.2015, 22:03

Project: Wardrobe


Hei dere

Et av de prosjektene jeg har satt for denne sommeren, er å fikse meg et nytt skap. Fra før har jeg noen lite praktiske trådkurver, som jeg hater til 1000! Drømmen hadde vel vært et walk-in-closet, men har i stedet 1.5 meter jeg må finne på noe smart med. Planen er å dra med pappa en tur på IKEA for å kjøpe inn skuffer og hyller der. Med PAX-systemet kan man jo designe skapet som man vil. Gleder meg sånn til å komme i gang! Her er litt inspobilder:Har dere noen tips?

 • 06.02.2015, 17:30

Wants


Hei. Dette innlegget er forhåndsskrevet, så nå sitter jeg nok på Gardermoen på vei til Ålesund. Har ikke vært der på nesten ett år så gleder meg masse. Er faktisk første gang jeg og kjæresten tar fly dit sammen. Var jo mange flyturer hvor den ene dro hjem igjen fra Ålesund/Oslo. Deilig å slippe å reise fra hverandre, men kunne være sammen. Satte sammen en liten ønskeliste. Det er jo så mye fint for tiden! Gleder meg til våren, og sikler etter alt sammen! 
Ananaslampe fra Åhlens / Hvit kjole her / Girlfriend jeans fra H&M / Sort topp her / Blå trench fra Gina Tricot / Parfyme fra Viktor & Rolf / Sko her

Ha en fin helg

 • 01.11.2014, 10:00

Hello November


Hei dere ♥ Da var vi inne i den siste høstmåneden. Trærne er tomme for blader, og på bakken ligger de i de vakreste fargene. Dette er måneden jeg må bli ferdig med julekalenderen til kjæresten, fikse før 20-årsdagens hans og ordne med andre julegaver. Mørket melder sin ankomst tidligere og tidligere, så derfor er det viktig å finne på koselige ting inne. Jeg har derfor satt sammen en liten kollasj med bilder fra We♥It med høstinspo. Ønsker alle en fin dag 

 • 22.04.2014, 17:07

Summer inspo


Hei dere ♥ Har ikke så mye tid til å blogge i dag siden jeg må øve på mattetentamen som jeg har i morgen. Satte derfor sammen en kollasj med inspirasjon til sommeren. Er ikke lenge igjen nå! Hva skal dere i sommerferien? 
 • 09.04.2014, 21:53

Wednesday inspiration
Natta 

 • 27.03.2014, 19:37

Before i die #1


Hei! Sorry at jeg ikke blogget i går, men jeg rakk dessverre ikke. Uansett så vil jeg ikke føle at jeg må blogge hver dag. I dag har jeg hatt en evig lang skoledag, før jeg var på pianospilling. Er trist at det ikke er så mange månedene igjen før jeg slutter. I mangel på noe å blogge om på en kjedelig dag satte jeg sammen en kollasj med bilder fra Weheartit med ting jeg vil gjøre. Noe dere også vil?

 • 17.03.2014, 22:03

Inspiration #1

Alle bildene er fra Weheartit

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits