hits
 • 05.12.2017, 18:00

My wishlist for christmas


Blir man noen gang for gammel til å lage ønskeliste? Pappa etterspør hvertfall en ønskeliste hvert år, og han sukker like mye hver gang over listen. Jeg synes alltid det er vanskelig å komme med ønsker når jeg starter på listen, men etterhvert finner man jo alltid noe man har lyst på. Om jeg trenger det får være en annen sak. Jeg og kjæresten har også satt opp en liten ønskeliste med ting vi trenger til leiligheten vår som er ferdig i 2019, men jeg droppet å ta med det siden listen ikke er helt klar ennå.

1. "Golden hoops" fra Camilla Pihl: Jeg synes disse øredobbene er så fine! De passer til både hverdag og fest og er perfekt i størrelsen. 

2. Juicy kosebukse: Føler meg litt fjortiss nå, men jeg elsker kosebuksene mine fra Juicy. De to jeg har er blitt flittig brukt de siste årene, og jeg bruker de hele tiden når jeg er hjemme. 

3. Pannebånd fra Kari Traa: Jeg er ikke så fan av å bruke lue når jeg er på skitur, så et nytt pannebånd hadde vært supert. 

4. Gavesett fra Rituals: Jeg elsker produktene fra Rituals, og har lenge hatt lyst til å prøve flere av produktene. 

5. Vinglass fra Eva Solo, "Riesling" og "Bourgogne": Dette er noe jeg og kjæresten ønsker oss sammen. Vi har allerede fire hvitvinsglass i serien, men trenger flere og rødvinsglass. 

6.  "Trine inviterer" kokebok: Jeg har de to første bøkene til Trine, og bruker alltid bloggen hennes når jeg leter etter matinspirasjon. Hun har så mange gode oppskrifter. 

7. Sminkekoster fra Real Techniques: Jeg får aldri nok av gode sminkekoster, og de fra Real Techniques er virkelig favorittene mine. 

8. Morphe palette 35OS: Jeg har siklet superlenge på dette øyenskyggepalettet fra Morphe, men har aldri blitt til at jeg har klikket det hjem. Synes det har så mange fine farger!

 

Hva ønsker du deg til jul? 

 • 02.11.2017, 16:00

My goals for November


 

♥ Bli ferdig med julegaver 

Kanskje ikke så realistisk, men jeg har lyst til å prøve å være ferdig med julegavene innen første eksamen som er 1. desember. Tviler litt på at jeg klarer det, men greit å ha et mål å strekke seg etter. Jeg har en anelse om hva jeg skal gi til noen, mens andre har jeg litt større problemer med å vite hva jeg skal gi. Jeg har faktisk noen gaver allerede, så jeg har hvertfall startet! 

♥ Lage julekalender til kjæresten

Vi hadde egentlig bestemt oss for å ikke lage julekalender i år. Helt til mamma satte igjen kurven som vi tidligere har lånt av henne til å legge gaver oppi, fordi hun trodde vi kom til å spørre om å få låne den. Vi ble derfor enige om å gi kalendergave annenhver dag, slik at vi får 12 gaver hver. Tidligere har vi hatt en maksgrense på 400-500 kroner med en regel om at det ikke skal være godteri. Det har vært helt ekstremt vanskelig å finne 12 ting som holder budsjettet, så i år tenkte vi å gjøre det annerledes. Fire av dem kan være godteri, fire skal være småting som f.eks. leppepomade, julepynt osv og de fire siste kan være litt større. Vi tenkte at de fire siste kunne være til lørdag/søndag. Har allerede noen ideer, så jeg gleder meg allerede! 

♥ Lese. Lese. Lese!

Selv om det nærmer seg jul, er det ingen tvil om hva hovedfokuset fremover er. Jeg har eksamen 1,4,14 og 22 desember i fire ganske krevende fag, så jeg kommer nok til å sitte begravet i bøker og notater fremover. 

♥ Gi kjæresten en fantastisk bursdagsfeiring.

Kjæresten fyller år den 20. november, og selv om det er like før første eksamen, må vi jo feire litt for det. Tenker å lage en god kake og ta han med ut på lunsj kanskje. Vet ikke helt hva det blir til av feiring ellers. 

♥ Fortsette å dra på gruppetime hver torsdag

De siste ukene har jeg prøvd å dra på "Strength & core" hver torsdag, og jeg merker at det gir meg så mye! 45 minutter med styrketrening gjør underverker og jeg blir alltid i supergodt humør av å være der. Jeg bruker mer tid på å komme meg dit og hjem igjen enn selve treningsøkten(gruppetimen er ikke på det nærmeste treningssenteret mitt), men det er sååå verdt det! Jeg skal prøve å få dratt hver torsdag fremover, så lenge det ikke er noe annet som kræsjer. 

Har dere noen mål for november? 

 • 03.09.2017, 12:00

10 things to do on a sunday


Helgene etter skolestart pleier alltid å være fulle av program,og fra 12.august og 23.september har jeg faktisk ikke en eneste lørdag uten noe på tapeten. Derfor blir søndagene ekstra hellige, og den dagen i helgen man har tid til å gjøre andre ting. For mange er søndag en nedtur etter lørdagskvelden, og det er lett å glemme å nyte dagen skikkelig. Derfor har jeg laget en liste med 10 ting man kan gjøre på en søndag. 

♥ Rydde i garderoben: 

Nå som høsten er like rundt hjørnet, er det dessverre på tide å legge vekk bikinier, shorts, sommerkjoler for sesongen, og finne frem varmere klær. Når man først er i gang kan man sortere klærne i ulike hauger etter hva man vil beholde, hva man vil prøve å selge og hva som blir gitt bort til Fretex. 

♥ Ha hjemmespa: 

En av mine favoritting å gjøre på en søndag er å ha hjemmespa. Jeg er så heldig å ha badekar hjemme, og jeg elsker å ligge der mens jeg ser på Netflix, vasker håret. Gjerne med en liten badebombe fra Lush, en ansiktsmaske og skrubb i tillegg. Når man først er i gang kan man stelle neglene og lakke de så man ser smashing ut til den kommende uken.  

♥ Ta en treningsøkt eller gå en tur: 

Søndager er en av mine favorittdager å trene på, rett og slett fordi det er den perfekte måten å avslutte helgen på. Hvis det er fint vær kan det være deilig å gå en tur i naturen fremfor å dra på treningssenter. Skader ikke med litt frisk luft! 

♥ Se serier/filmer i senga: 

Det ultimate late alternativet. Selv om jeg liker å være produktiv på søndager, E-L-S-K-E-R jeg å ligge i senga hele dagen og bare se på serier eller filmer. Gjerne i armkroken til min kjære. 

♥ Lese en bok: 

Det blir lite skjønnlitteratur på meg nå som semesteret er i full gang, men jeg liker veldig godt å slappe av med en bok. 

♥ Skriv lister til uken som kommer: 

Et av mine faste gjøremål på søndager er å skrive lister for uken som kommer. Liste over hva man skal ha til middag + handleliste, hva jeg skal få gjort av pensum i løpet av uken, gjøremål, treningsøkter osv. Jeg pleier også å oppdatere kalenderen min med det som skjer den kommende uken av forelesninger, avtaler osv. 

♥ Lag noe godt til middag/bak noe godt: 

I hverdagen er det ikke alltid man har så god tid til å lage de beste middagene, så her i huset er helgen alltid et høydepunkt på matfronten. Søndag er jo en perfekt mulighet  til å lage noe ekstra godt. Man kan også benytte muligheten til å bake noe man kan ha med til lunsj eller et annet bakverk. 

♥ Forhåndsskriv noen innlegg til den kommende uken:

 Dette er kanskje det punktet som har reddet meg fra å ikke gi opp bloggen helt. Som fulltidsstudent har man ikke mye tid til overs. Når man skal skvise inn litt blogging mellom sosiale ting, trening, søvn på bare 24 timer, er forhåndspublisering gull verdt. Jeg pleier ofte å bruke søndager til å skrive noen innlegg til den kommende uken. 

♥ Dra på kafé: 

Det er ikke så ofte jeg er på kafé lenger, rett og slett fordi det blir så dyrt i lengden, men noen ganger er det absolutt koselig å dra på kafé med venninner, familie eller kjæresten. 

♥ Få unna litt skolearbeid: 

Som student får man egentlig aldri jobbet nok med skole, og man har mye man skal gjennom på et semester. Det anbefales å jobbe 200 timer i løpet av semesteret med hvert fag på studiet vårt, og siden vi kun har 12 timer forelesninger sier det seg selv at man må jobbe mye på egenhånd. Derfor blir det ofte litt skolearbeid på søndager. 

Hva liker du å gjøre på en søndag? 

 • 01.09.2017, 16:00

My goals for september


Jeg kan ikke tro at de herlige sommermånedene offisielt er over, og at vi er kommet til september allerede! Etter litt for mange ferieuker ble livet plutselig hektisk igjen, og det er mye som skjer for tiden. Skolen har startet, og mesteparten av dagene går med til forelesninger og selvstudie. I tillegg har vi vært på to tilvalgsmøter angående leiligheten vår, og alt skal bestemmes i denne måneden. Jeg tenker å lage et innlegg om dette senere når jeg får tegningene fra Sigdal. Selv om det er mye å gjøre for tiden har jeg satt meg noen mål for måneden, slik jeg pleier å gjøre. 

1. Spise sunt og holde godteri til helgene

Denne hadde jeg som mål for august også. Jeg har faktisk vært ganske flink til å drikke brus i helgene, og jeg har spist mye mindre godteri enn jeg gjorde i sommer. Jeg merker allerede forskjell på kroppen og huden at jeg har vært flinkere, så dette skal jeg fortsette med i september!

2. Finne på noe koselig på 4-årsjubileumet vårt

Den 14.september er det faktisk hele 4 år siden jeg og kjæresten ble sammen. I år er det en torsdag, men vi tenkte å gjøre noe koselig sammen dagen etter. 

3. Dra på en gruppetime i uken

Jeg elsker egentlig gruppetimer, og den følelsen jeg har på slutten når jeg vet at jeg har gitt alt. Jeg har blitt litt kresen på gruppeinstruktører etter å ha trent en del ganger på Sjølyst hvor de har en som er helt fantastisk flink. Problemet er at det er et stykke unna meg, så det er lettere å trene på det senteret som er nærmere meg. Målet er å komme meg på hvertfall en gruppetime hver uke, så jeg tenkte jeg kanskje skulle bytte på å dra på de to sentrene. 

4. Bestemme oss for tilvalg

Dette er kanskje det morsomste punktet på listen, men vi må faktisk sette oss ned og finne ut hva vi ønsker å endre på i leiligheten. Tilvalg er dyrt, så det er viktig å finne ut hvor mye penger man egentlig kan bruke, og velge ut i fra det. Første prioritet er å få kjøkkenet slik vi ønsker, så får vi se videre om vi får gjort noe med parketten og fliser på badet. 

5. Poste to antrekksinnlegg

Jeg elsker høstmoten, så jeg har som mål å få postet to antrekksinnlegg på bloggen i løpet av september. Det bør jeg da klare, eller hva?

Har dere noen mål for september? 

 • 05.08.2017, 16:00

My goals for august


Ny måned betyr nye mål. Nå som det bare er to små uker igjen av sommerferien, må jeg prøve å få litt rutiner igjen. Jeg har jo tross alt hatt ferie siden 29.mai! Nå gleder jeg meg faktisk til skolestart og lære ting igjen. Ikke minst gleder jeg meg masse til å se mine medstudenter igjen. 

1. Spise sunt og holde godteri til helgene

Denne sommeren har jeg skeiet ut skikkelig og spist det jeg har hatt lyst på. Ikke at det nødvendigvis er noe galt å unne seg noe godt, men jeg merker at kroppen trenger litt sunnere kost nå. Jeg skal derfor prøve å spise sunnere og kun spise godteri i helgene. 

2. Være forberedt til forelesningene.

Jeg har store planer om å møte opp til alle forelesningene og være forberedt. Fagene jeg skal ha dette semesteret kommer til å bli krevende tror jeg, så det gjelder å jobbe fra første dag. 

3. Trene

Det har ikke blitt så mye trening denne sommeren heller. Jeg hadde store planer om å gjøre noen øvelser i Kragerø, og hadde med både matte, hoppetau og treningsklær, men det ble ikke brukt en eneste gang som følge av dårlig vær og mage. Fremover er planen å være på Sats flere ganger i uken! Jeg føler meg alltid mye bedre når jeg er flink til å trene. 

4. Komme meg til frisøren

Dette punktet er nesten flaut, men jeg har faktisk ikke vært hos frisøren siden oktober i fjor, så før skolestart skal jeg få booket meg en time hos en frisør. Planen er å klippe meg mye kortere. Jeg sliter bare med å finne ut hvor jeg skal klippe meg. Noen som har en frisør å anbefale i Oslo? 

5. Få orden på døgnrytmen

Dette er kanskje det viktigste punktet, som også er det vanskeligste. Jeg har tidenes verste døgnrytme for tiden. Jeg legger meg alltid etter midnatt og våkner ikke uten alarm før 10-12. Jeg må derfor bruke de neste to ukene før skolen starter på å få orden på døgnrytmen. 

Har dere noen mål for august? 

 • 15.06.2017, 18:00

Ten things I want to do this summer


Hei dere ♥

Da var det en stund siden siste innlegg i "Thursday's ten"-spalten her på bloggen. Det er faktisk vanskeligere enn jeg trodde å komme på ulike lister med 10 ting å dele hver torsdag, så jeg tenker det blir de ukene jeg faktisk har en liste med 10 ting å dele. Nå som sommeren er her, tenkte jeg hvertfall å lage en liste med 10 ting jeg har lyst til å gjøre denne sommeren. 

1. Kjøre båt! Jeg tok nettopp båtførerprøven, så jeg gleder meg masse til å kjøre båt i Kragerø i slutten av juli. Målet er å bli 100% komfortabel og bli flinkere til å legge til ved bryggen. Lar nok kjæresten legge til inne i Kragerø hvor det er masse folk og båter, men kanskje jeg tør det også til slutt. Haha 

2. Lese bøker. Jeg har virkelig savnet å lese en roman de siste månedene. Sist jeg leste noe annet enn pensumbøker var vel i Thailand i starten av februar. Jeg har et par bøker i bokhyllen som jeg har planer om å lese, og kanskje jeg kjøper en til. Tips gjerne om noen bra bøker. 


3. Prøve ut nye oppskrifter. Jeg elsker å lage mat, men i hverdagen blir det ofte mange av de samme rettene. Derfor har jeg lyst til å lage nye retter i sommer, og dele de med dere hvis de blir gode. 

4. Grille med venner på stranda eller i parken. Det er så koselig å samle en gjeng og dra til Frognerparken eller på stranda, sitte på tepper, spise grillmat og kanskje bade. I fjor var vi en tur på Hovedøya med et vennepar, og det var så utrolig hyggelig. 

5. Spise masse is. Is er noe av det beste med sommeren, enten det er softis, kuleis eller pinneis. 


6. En tur ut med venner. Jeg er ikke den som er ute på byen oftest, men jeg liker definitivt best å være ute på sommeren. Da slipper man å fryse ihjel i køen inn til utestedet. 

7. Bade. Det hører med til sommeren å ta et bad, selv om jeg er ganske pinglete når vannet er kaldt. Står som regel og piner meg selv og går ut i vannet litt etter litt. 

8. Dra på vinsmaking. Om to uker skal vi til Italia, og da er planen å dra på Vinsmaking i enten Chianti eller Montalcino. Jeg har aldri vært på det før, så jeg gleder meg veldig. 

9. Trene og spise sunt. Selv om det er ferie har jeg ingen planer om å være støttemedlem på Sats Elixia, så jeg satser på å få trent en del når jeg er hjemme. I tillegg så ønsker jeg å spise ganske sunt i sommer, samtidig som jeg selvfølgelig skal unne meg litt godt også. 


10. Være mer spontan. Mange av de beste sommerminnene skapes når man er litt spontan, og bare sier JA til ting. Jeg liker godt å planlegge ting, men jeg skal være flink til å foreslå å finne på ting med venner nå som de først er hjemme i Oslo.

Hva vil dere gjøre i sommer?

 • 01.05.2017, 16:00

My goals for mayHei ♥

1.mai dere! For meg betyr det at det bare er noen få dager igjen til første eksamen på fredag, og 28 dager til jeg er ferdig med alle fire. Målene denne måneden handler først og fremst om eksamen, så får alt annet være en bonus. Jeg og Endre har forresten invitert en gjeng hit på frokost på 17.mai, selv om jeg har eksamen to dager senere. Fant ut at jeg hadde lyst til å gjøre noe kos den dagen uansett, så hvorfor ikke? Man trenger et lite avbrekk i eksamenslesingen uansett, og jeg tenker å lese på kvelden. 

Har dere noen mål for mai?

 • 06.04.2017, 17:00

Thursday's ten: Ting jeg vil gjøre i påsken


Hei dere ♥

Nå nærmer det seg påskeferie, så jeg tenkte å dele 10 ting jeg har lyst til å gjøre i påsken i denne ukens "Thursday's ten". Det blir en travel påske med beitostølen fra søndag til onsdag og Ålesund fra torsdag til søndag. Jeg har store planer om å slappe av mest mulig siden det nærmer seg eksamensperiode, og bare gjøre koselige ting. 


♥ Gå en deilig skitur. Jeg har ikke gått en eneste skitur så langt denne sesongen, så nå er det virkelig på tide. Jeg har jo også splitter nytt ullundertøy, skibukse og langrennsjakke. Det blir herlig å gli bortover med sola i ansiktet og kvikk lunsj i sekken. 

♥ Spise kvikk lunsj og drikke solo. Kvikk lunsj og solo hører til påsken for min del, og er alltid med i sekken. 

♥ Gå på kafé. Vi pleier alltid å dra på kafé når vi er i Ålesund, så jeg håper vi får til det denne gangen også. 

♥ Lage videoblogg. Jeg lover ingen ting, men jeg har veldig lyst til å få til en liten videoblogg fra Beitostølen. Noen klipp fra skibakken, fjellet osv. 

♥ Spise påskegodt. Jeg og kjæresten har allerede handlet inn alle favorittene, så jeg gleder meg til å nyte påskeegget vårt. 


♥ Stå på ski. Jeg har også planer om å blåse støv av slalomskiene mine og se om ferdighetene fortsatt er der. Før var jeg i bakken flere ganger i uken, men nå blir det som regel bare en gang i året. 

♥ Feire bursdag med familie. På fredag blir vi ni personer her og skal feire bursdag. Storebroren min fylte 29 år dagen før min bursdag, så det blir dobbel feiring. Tradisjonen tro skal vi ha raclette, og mamma skulle stille med sjokoladekake. 

♥ Ta masse bilder. Det er alltid koselig å ta masse bilder når man har ferie, så jeg håper jeg får tatt masse bilder. 

♥ Se "Hop". Da jeg var i New York i påsken for fire år siden, lå jeg i sengen siste dagen siden jeg var syk. Jeg skrudde på tv-en og der var det en animasjonsfilm som handler om en ung kanin som heller vil spille trommer enn å bli påskeharen etter faren. Jeg så aldri hele filmen, så jeg har veldig lyst til å se hele. 

♥ Lese en bok som ikke er pensumbok. Jeg må nok lese litt til eksamen selv om det er ferie, men jeg har også lyst til å få skvist inn noen sider fra en bok som ikke innebærer logistikk, personlig økonomi, arbeidsrett eller prosjektledelse!


Hva er deres planer for påsken? 

 • 01.04.2017, 14:00

Mål for April


Hei dere ♥

Da er vi inne i april. Og bare tre dager igjen til bursdagen min! Dette er en av favorittmånedene mine, med bursdag, påske og at det begynner å bli vår. I tillegg betyr det at jeg nærmer meg første eksamen med stormskritt. Den 5.mai har jeg første eksamen i arbeidsrett, men jeg heldigvis ferdig den 29.mai med to eksamener mellom der igjen. En ny måned betyr også en ny runde med månedens mål. 


De siste ukene har jeg hatt masse motivasjon til å trene, og jeg har fått til tre gode økter i uken. Jeg har også vært fast på gruppetimen "Core" og jeg planlegger å fortsette å gå på denne. Jeg har spist ganske sunt, men jeg har begynt å drikke brus igjen etter å ha drukket brus veldig sjelden de siste to årene(utenom før jul). Derfor vil jeg prøve å begrense det til helgene og ferier. Jeg har også store planer om å planlegge blogginnlegg til eksamenstiden, slik at det ikke blir bloggpause slik jeg måtte i fjor på samme tid. 

Har dere noen mål for april? ♥

 • 30.03.2017, 17:30

Thursday's ten: My favorite hair products


Hei ♥

(Ikke sponset)

Torsdag betyr et nytt innlegg i den nye "Thursday's ten"-kategorien min. Denne uken tenkte jeg å dele favorittene mine når det kommer til hårprodukter. Jeg er opptatt av å bruke gode produkter for å ta vare på håret mitt. Jeg prøver å vaske håret 3 ganger i uken, ikke gre det når det er vått, ikke varmebehandle det så mye og ta hårkur én gang i uken for å nevne noe. Tenkte kanskje å lage et eget innlegg om hårtips en annen gang. Jeg har prøvd en del hårprodukter, så jeg tenkte jeg skulle vise dere mine favoritter for tiden.


♥ MAST volume 1 og 2: Jeg har hatt den tynneste i 5 år nå og jeg elsker den like mye nå som jeg gjorde da jeg fikk den. Den lager fantastiske krøller, som blir ekstra fine når man børster dem ut når de blir kalde. Jeg fikk volume 2(den tykkeste) til jul i år, og har ikke fått prøvd den ut så mye enda, så jeg trenger at jeg skal bruke den litt mer fremover. Jeg synes krøllene sitter i kjempebra med disse, og man kan selv regulere hvor varmt man vil ha krøllstavene. 

♥ Invisibobble: Disse hårstrikkene er helt fantastiske! Gjennomsiktige, skånsomme mot håret og kjempepraktiske. Jeg tror de kommer i ulike farger, men jeg har de som er blanke. 

♥ Shampoo(blå) og balsam(balsam) fra Shu Uemura: Denne shampooen og balsamen er fantastiske på flere måter. Lukter godt, er drøye i bruk, gjør håret kjempemykt og fint. Et stort minus er prisen. Sist jeg var hos frisøren spurte jeg om hun hadde noe tips til noe jeg kunne bruke siden jeg slet mye med floker etter jeg bleket håret. Jeg trodde jeg skulle få et serum eller noe lignende, men hun mente at det ville hjelpe å bytte shampoo og balsam. Det står jo aldri priser på hyllene med produktene, så jeg endte opp med å betale 870(!) for disse to små flaskene. Helt vilt! Jeg kommer nok til å kjøpe en annen neste gang, selv om jeg likte disse veldig godt! Jeg har byttet mellom to typer for å ikke bruke opp denne for fort. 

♥ Varmebeskyttende spray fra Catzy: Jeg tror jeg fikk denne i en goodiebag for en stund siden, og jeg bruker den alltid når jeg krøller håret. Jeg føler den beskytter håret bra, har en grei lukt og håret blir ikke klissete. 

♥ Hårkur fra Tigi: Denne hårkuren har jeg hatt i snart et år og nå er den nesten tom. Denne hårkuren er helt fantastisk, og trenger kun å være i 5-10 minutter. Den gir masse fuktighet og lukter godt. Håret blir kjempemykt etterpå. Jeg tror frisørsalongen min har sluttet å selge den, og jeg vet ikke helt hvor jeg kan få tak i den, så kan hende jeg må finne meg en ny. Noen som har tips til en bra hårkur? 

♥ Hårbørste fra Mark Hill: Jeg har alltid hatt en enkel hårbørste fra Glitter som har blitt dårligere og dårligere. Da jeg var i London bestemte jeg meg for å kjøpe en ny på Boots og valget falt på denne. Den er akkurat perfekt størrelse og lugger ikke. 

♥ Tørrshampoo fra Batiste: En god gammel favoritt er tørrshampoo fra Batiste. Jeg har brukt disse i mange år, og har vel prøvd ut de fleste duftene nå. Perfekt hvis håret er litt ufresht en dag, eller man ikke vil vaske håret hele tiden når man trener. 

♥ Hårolje fra Moroccan oil: Denne lukter så godt! Mange år siden jeg først prøvde den, og jeg har også prøvd andre håroljer, men denne er favoritten. Ganske drøy i bruk og gjør håret kjempemykt!

Har dere noen hårprodukter å anbefale? 

 • 23.03.2017, 19:00

Thursday's ten: My birthday wishlist


Hei dere ♥

Om litt over en uke har jeg bursdag, og jeg fyller 21 år. Ikke den mest spennende alderen, men jeg elsker bursdager. Derfor har jeg satt sammen en liten kollasj over ting jeg har på ønskelisten til denne ukens "Thursdays ten". Jeg synes det blir vanskeligere og vanskeligere å ønske seg ting, og det er mange ting jeg egentlig har lyst til å ønske meg til den nye leiligheten, men som jeg ikke har plass til å oppbevare. Jeg får heller ønske meg de tingene nærmere innflytting i 2019. 


♥ Øredobber fra Caroline Svedbom. Jeg synes disse er utrolig fine og perfekte til anledninger hvor man skal pynte seg litt ekstra

♥ Ryktet går - Etter mørkets frembrudd. Jeg har dette brettspillet i den andre versjonen, og jeg har så lyst til å prøve ut den nye også. Så morsomt å spille med venner. 

♥ Duftlys fra Voluspa, Jeg får ikke nok av duftlys, og synes det er herlig å tenne et lys på kvelden. 

♥ Vinglass fra Eva Solo(Bourgogne). Jeg og kjæresten samler på vinglass fra denne serien, og har allerede rieslingglass, men nå trenger vi rødvinsglass

♥ Flettering fra Jane Kønig. En helt enkel og søt ring 

♥ Gavekort. Det er så mye fint i butikkene om dagen, så derfor ønsker jeg med gavekort på for eksempel Zara, H&M, Bikbok eller Nelly. 

♥ Kabinkoffert. Dette vet jeg allerede at jeg får siden jeg var med da den ble kjøpt. Hehe. Det er helt perfekt til de gangene man ikke skal ha bagasje, eller trenger en stor håndbagasje hvis man skal på en lenger tur. 

♥ Ballerinasko. Jeg synes denne typen sko er så søte og passer til det meste på våren og sommeren. 

♥ Vil du vedde? Dette brettspillet er kjempemorsomt, og jeg har spilt det noen ganger hos kusinen min. Skulle gjerne hatt det til vennekvelder. 

♥ Shorts fra Levis 501. Jeg har allerede en short i mørkeblå, men skulle gjerne hatt en i hvit, sort eller lyseblå også. 

Ha en kjempefin torsdag videre 

 • 16.03.2017, 20:30

Thursday's ten: Playlist


Hei dere ♥

Motivasjonen har ikke vært på topp den siste tiden, og jeg har slitt litt med å finne ut hva jeg kan skrive om. Jeg har jo allerede innført oppskriftsinnlegg på tirsdager, og nå tenkte jeg å gjøre noe lignende med torsdager. Cathinthecity har lenge hatt "Tuesday's ten" hver tirsdag hvor hun deler alle mulige innlegg med en liste på 10 punkter. Jeg har derfor blitt inspirert til å gjøre noe lignende, og tror at det vil hjelpe litt på bloggfronten. Da har jeg alltid to dager i uken hvor jeg vet hva slags innlegg jeg kan lage, og har de andre 5 dagene åpne for andre ting. Si gjerne fra hvis dere synes det er en bra idé! Denne torsdagen tenkte jeg å dele 10 av mine favoritter på musikkfronten. Jeg hører veldig mye på Ed Sheeran sitt nye album(♥) Det er så utrolig mange fine sanger på det albumet! I tillegg liker jeg veldig godt de tre sangene som er fra soundtracket til "Fifty shades darker".

Har dere noen sanger å anbefale? ♥
 

 • 01.03.2017, 19:00

Mine mål for marsHello March! ♥

Jeg synes det er helt vilt at vi allerede har kommet til mars! Den aller første offisielle vårmåneden. Jeg elsker at det blir litt lysere for hver dag som går, men jeg merker også at det ikke er så lenge til første eksamen. Heldigvis tror jeg at jeg har nok tid til å forberede meg til 5.mai. Siste er heldivis den 29. mai så jeg har lang sommerferie i år. Jeg har allerede noen planer klare, men jeg og kjæresten lurer litt på om vi skal ta en liten tur bare vi to også. Tenker å dele de ulike planene med dere senere. Ellers betyr jo en ny måned en ny liste med mål. Jeg tror jeg glemte at hele listen i februar siden jeg var helt i feriemodus i Thailand. Men denne måneden skal jeg gi alt! Her er hvertfall månedens mål!

Har dere noen mål for måneden? ♥

 • 03.01.2017, 20:33

Mine mål for januarHei dere 

I fjor delte jeg månedens mål med dere nesten hver måned og dette er en spalte jeg har lyst til å fortsette med. Jeg liker å sette mål for en kortere periode fremfor de "vanlige" nyttårsforsettene, nettopp fordi det er mye enklere å klare de(for min del hvertfall). Som de fleste andre handler mine mål for januar om trening og kosthold, nettopp fordi jeg ikke har trent så mye i eksamensperioden og i julen og jeg har spist masse god mat, julekaker og godteri(med god samvittighet). Nå føler jeg at kroppen trenger å renses litt og komme litt i gang. Her er hvertfall mine mål for denne måneden. 


Jeg liker ikke å sette mål som "Trene tre ganger i uken", "lese x antall timer" og "publisere x antall innlegg", fordi alle uker er forskjellige og man vet aldri helt hva man får tid til. 

Hva er deres nyttårsforsetter?
 

 • 15.12.2016, 18:30

Christmas tag
Hei dere  Jeg fant et kjempesøtt innlegg på en annen blogg som het "Christmas tag", hvor det var 10 spørsmål. Jeg fikk lyst til å svare selv, men la til 5 spørsmål til. Det er bare å kopiere hvis dere har lyst til å ha samme innlegg selv. Link gjerne til bloggen deres så jeg kan lese hva dere har svart. Er spennende med andre sine tradisjoner. 

1. Gløgg eller kakao? Jeg har aldri vært noen stor fan av gløgg, så for meg er kakao med krem det aller beste. 

2. Hva gleder du deg mest til med julen? Jeg gleder meg til å endelig ha ferie som jeg kan tilbringe med familie, kjæresten og venner som kommer hjem fra studier både i Norge og i utlandet. Denne ferien skal jeg virkelig slappe av og bare kose meg. 

3. Ekte eller plastikk juletre? Ekte! Vi pleier alltid å kjøpe tre like ved der vi bor hvor jeg og pappa aldri blir enige fordi han liker de smale, mens jeg vil helst ha store Disney trær. 4. Favoritt julesang? Åååå jeg har så mange favoritter, men jeg tror faktisk "Fairytale of New York" og "Driving home for christmas" er de største favorittene. 

5. Hvilke lukter minner deg om jul? Klementiner, julemat, kanel og juletre kanskje? 

6. Har du begynt å kjøpe julegaver/er du ferdig? Jeg er faktisk helt ferdig! Ble ferdig innen desember, så jeg er veldig fornøyd. Mangler bare å pakke de inn. 

7. Hva ønsker du deg til jul? Jeg delte ønskelisten min forrige helg, du finner den HER8. Favoritt julefilm? Love actually

9. Favoritt julegodt? Jeg er veldig glad i juleskum og marsipan. Sistnevnte er best hjemmelaget. 

10. Kjøpe eller lage julekaker? Helt klart hjemmelaget. Å bake julekaker er jo noe av det koseligste som finnes før jul!11. Favorittjulekake? Jeg er veldig glad i kromkaker, kokosmakroner og havreflarn. 

12. Beste juleminne? Jeg har utrolig mange koselige minner fra julen, men det er særlig et jeg husker veldig godt. Jeg var kanskje 4 år og vi skulle feire julen på Beitostølen i en hytte vi hadde leid. Jeg var syk med lungebetennelse, og jeg våknet på julaften av at storebroren min spurte meg om han skulle hente litt saft til meg. Da han kom tilbake fortalte han at han hadde sett julenissen i stua, og jeg gikk selvfølgelig rett på. 

13. Fargede julelys eller hvite? Vi har begge deler faktisk. Vi har hatt de fargede så lenge jeg kan huske, men vi supplerte med en pakke med hvite siden det var litt få lys. Det ble hvite siden vi ikke fant lignende som vi hadde. 


14. Ser du på noen julekalendere på tv? I år har jeg faktisk ikke fulgt med på noen julekalender. Jeg pleide alltid å se på Blåfjell og "Jul i svingen", men jeg liker ikke helt de nye julekalenderene. 

15. Hva spiser du til jul? Vi spiser alltid ribbe, medisterkaker og julepølse med masse tilbehør til. Jeg har aldri vært så opptatt av tilbehøret så lenge det er poteter og brun saus til. 

Ha en kjempefin torsdag videre ♥

 • 11.12.2016, 14:00

Dear santa...


Hei dere ♥ 

Da er vi allerede kommet til tredje søndag i advent. Derfor tenkte jeg å dele ønskelisten min til jul. I år er ønskelisten veldig variert, men en god blanding av noen rimeligere gaver og noen litt dyrere. Jeg synes det blir vanskeligere å komme med ønsker for hvert år, men det er vel bare et tegn på at man har det man trenger, og mer enn det. Jeg kommer sikkert på en million ting som vi trenger til den nye leiligheten, men siden den ikke er ferdig før i 2019 er det jo et spørsmål om hvor man skal oppbevare det før den tid. Derfor venter vi nok med det til julen før vi flytter. Etter det kommer sikkert ønskelistene til å være preget av praktiske ting man trenger i leiligheten enn materialistiske ting som nå. 


Hva ønsker du deg til jul? ♥

 • 08.12.2016, 17:30

Top 10 christmas songs


Hei søte lesere ♥

Julesanger er noe jeg aldri blir lei av, og jeg starter som regel å høre på et par uker før desember. I eksamenstiden har jeg også funnet en liste på Spotify med mange av favorittene på piano. Helt perfekt når man sitter og leser, siden det ikke er noen som synger. Da ender jeg ofte med å synge med, og da blir ikke lesingen like effektiv som den burde. Under finner dere mine 10 favoritter, og jeg tror faktisk den øverste er favoritten. Samtidig så er det ingen sang som "Driving home for christmas" når det kommer til den ultimate julestemningen. Hva er din favorittjulesang? 

 • 03.11.2016, 18:00

My goals for November


Hei dere ♥

Jeg kan ikke tro at vi allerede er i november! Er det bare meg, eller har denne høsten gått ekstremt fort? Jeg føler at dagene bare suser forbi, og "to do"-lista bare blir lenger og lenger. Det er tre uker til første eksamen, og det er mye som skal pugges og øves på frem til jeg er ferdig den 21.desember. Julegaver må jo også handles inn, så jeg må bare henge i og gi alt den siste tiden. Siden vi er inne i en ny måned passer det med noen nye mål. Fokus kommer til å være på studiene fremover, så jeg har ikke så mange mål. 


♥ Gi alt på skolen! Med fem eksamener er det nok å gjøre fremover, og jeg har så ekstremt lyst til å gjøre det bra på eksamenene mine nå før jul. 

♥ Kjøpe julegaver. Planen er å være ferdig med alle julegavene i løpet av Black Friday-helgen i år. I og med at jeg har en uendelig lang eksamensperiode, må jeg nesten prøve å bli ferdig med det før. Jeg har allerede kjøpt gave til fem personer, men mangler en del fortsatt. 

♥ Gi kjæresten en bra bursdagsfeiring. Kjæresten fyller 22 år den 20.november, og selv om det er rett før eksamenstiden er det klart at han må feires. Planene er ikke helt klare ennå for hva vi skal finne på, men uansett blir det nok bra. Jeg må også bli ferdig med gaven hans. 

♥ Gå noen turer eller trene på treningssenter. De siste ukene har vært preget av alt for mye å gjøre, sykdom og lite motivasjon så det er et par uker siden sist jeg var på Sats. Jeg får prøve å se hva jeg får til, så jeg setter meg ikke noe konkret mål om hvor mange økter jeg skal klare. 

♥ Sende "GLEDE" til 2490. De tre siste årene har jeg gjort dette og støttet Kirkens bymisjon så de kan gi bort to gode måltider til mennesker i rus- og gatemiljøet. Det koster 80,- og jeg synes det er vel verdt det! Fantastisk å kunne bidra med at to personer får en julemiddag, som er noe mange tar som en selvfølge. 

Har dere noen mål for november? 

 

 • 04.10.2016, 21:00

Five favorites on Instagram


Hei dere ♥

Jeg har lenge hatt lyst til å dele noen av favorittene mine på Instagram med dere. Jeg er innom instagram hver dag, og scroller meg nedover opptil flere ganger daglig. Jeg er ikke den mest aktive og inspirerende brukeren selv, men jeg finner mye glede i å se hva andre legger ut. Det er alltid masse inspirasjon å finne og det er veldig mange som er flinke til å poste fine bilder. Jeg har hvert fall funnet fem av mine favoritter her: 


@wonderful_places

Denne kontoen har jeg fulgt i flere år. Her kan man drømme seg bort til ulike destinasjoner i verden. Jeg liker veldig godt at hvis man ser et bilde og tenker "Dit vil jeg dra" så står det alltid hvor bildet er fra. Jeg hater når jeg ser et bilde på insta av for eksempel et klesplagg som jeg har lyst på, og det er helt umulig å finne hvor det er fra. 


@bo_seaofb

Bo Mulder deler fantastiske, fine bilder og garderoben hennes er til å dø for. Dette er en konto jeg har åpnet øynene mer og mer for. Jeg elsker kontoer som denne hvor man kan scrolle seg nedover og få masse inspirasjon. For tiden planlegger hun bryllup i Toscana og bildene fra området er helt nydelig!@malin_dahl

Malin var en av mine favorittbloggere, men hun sluttet rett før sommeren til min store fortvilelse. Alle bildene følger en rød tråd, og jeg finner alltid masse inspirasjon ved å se på bildene hennes. Klesstilen hennes er veldig søt og feminin, og jeg har funnet flere skatter til mitt eget klesskap etter å ha sett på hennes bilder. @mastinmat

Denne kontoen kom jeg over forrige uke etter å ha startet å se på "Masterchef - Norges beste hobbykokk". Martin er 22 år og studerer medisin. Jeg ble veldig imponert over hvor flink han er til å lage mat og ikke minst til å dandere maten. På instagramkontoen hans finner du masse oppskrifter som ikke krever mye tid eller ingredienser. 


@norgejodel

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har planlagt å legge meg tidlig, men har endt opp med å scrolle nedover Jodel til klokken har passert midnatt. Jeg ler meg i hjel av enkelte av jodlene. På instagram er det en egen konto hvor de har samlet mange av de morsomme. Det er jo helt utrolig hvor hysterisk morsomme enkelte personer er. Det er ofte jeg ler ekstra høyt hvis jeg kan kjenne meg igjen i det. 

Hvis dere har lyst til å følge meg heter jeg @anned96. Jeg har privat profil, men godtar alle så lenge det ikke er noe spesielt.

Har dere noen instagramkontoer som er verdt å følge? ♥

 

 • 01.10.2016, 12:00

My goals for October


Hei søte lesere ♥ 

Da var vi allerede i oktober. Er det bare meg eller forsvant september helt? På østlandet hadde vi strålende vær langt ut i den første høstmåneden, og det er først de siste dagene vi har virkelig fått kjenne på det rufsete været høsten bringer med seg. Uansett, så betyr en ny måned at jeg har satt opp noen nye mål. Jeg har valgt å kutte ut målet om antall ganger på treningssenteret. Tiden strekker ikke alltid til, og jeg føler meg rett og slett enda verre når jeg vet at jeg skulle ha trent så så mange ganger i løpet av uken. 

♥ Kutte ut godteri!

 Jeg har som mål for denne måneden å ikke spise noe godteri, kaker, is eller drikke brus hele måneden. Litt ambisiøst kanskje, men jeg har rett og slett lyst til å bli flinkere til å kutte ut søtsaker. Jeg har bestemt meg for å ha noen få unntak, som f.eks en innflyttingsfest og halloween-party. Jeg og kjæresten har også blitt enige om at en liten knekk med 70% sjokolade er lov for å ikke gå helt på veggen. Jeg gleder meg til å teste ut sunnere alternativer som smaker godt, og håper at jeg finner noe som jeg kan dele med dere!

♥ Poste minst to antrekksinnlegg

Høsten er den fineste årstiden for antrekksbilder, og jeg fikk faktisk oppdatert bloggeriet med flere antrekk i september. Planen er at oktober ikke skal være noe dårligere, så jeg får dra med meg kjæresten, en venninne eller stativet ut for å knipse litt. 


♥ Ha meat-free monday 

Jeg er langt i fra vegeterianer, men jeg liker godt å ha minst én rett uten kjøtt. Nå som høsten er her for fullt, er for eksempel suppe veldig godt å spise. Planen er å få testet ut noen nye retter. Hjemmelaget falafel virker hvertfall veldig fristende. 

♥ Arrangere en fantastisk halloweenfest!

Jeg og kjæresten har invitert en hel gjeng på Halloweenfest hos oss helgen før den 31. oktober. Planen er å kle oss ut, pynte leiligheten og fylle den opp med venner. Vi driver allerede og planlegger antrekk som passer sammen. 

♥ Lese masse! 

Selv om det er trist å si det, er det ikke veldig lenge til første eksamen, og jeg har store planer om å stå på med lesing for å gjøre mitt beste på eksamen. Fagene jeg har nå er veldig interessante, men det er mye som skal læres! 

♥ Gå en tur i høstværet og knipse bilder

Noe av det jeg liker best med denne årstiden er definitivt alle de fine fargene ute i naturen. Jeg har store planer om å gå en tur med kjæresten og knipse litt høstbilder. Kanskje pakke med litt niste og kakao for å gjøre det hele enda litt koseligere.

Har dere noen mål for oktober? ♥

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign