• 31.01.2016, 19:30

Uken som gikk #4


 

Hei søte lesere ♥ Da var det klart for enda et innlegg med Ukens oppsummering. Tenk at vi allerede er ferdig med januar! Her i Oslo ser det jo ut som at våren har kommet, selv om jeg vet at det er for godt til å være sant. Heldigvis blir det bare lysere fremover, og det skal bli så deilig å endelig kunne ta ordentlige bilder igjen!


 

Ukens opptur: Den koselige jentekvelden jeg hadde med to studievenninner i går hvor vi spiste take away og bare skravlet i timesvis. Treningen denne uken har også vært bra med to egentreninger og to gruppetimer. Måtte hver uke være like bra!

Ukens nedtur: Nedturen denne uken må nesten være at jeg har sendt inn iphonen min på service på grunn av batteriet og at skjermen visstnok var løs(?) Derfor har jeg nå typens Iphone 4S og det er så uvant at den er treigere, ikke finger-id, funker ikke å ta videosnaps osv. Hjalp heller ikke da jeg tok feil laderledning da jeg skulle til en venninne. Ukens innkjøp: Denne uken må jeg stolt si at jeg faktisk ikke har kjøpt noen ting! Det er ikke ofte jeg ikke kommer hjem med et plagg eller to, særlig nå som det er så mye salg. Men neste helg blir det nok en tur på Moa, og da MÅ jeg besøke favorittbutikken min hvor jeg alltid finner noe fint. 

Ukens film: På fredag var jeg og kjæresten på kino og så "The revenant" med Leonardo Dicaprio i hovedrollen. En veldig bra film, selv om jeg gjemte meg i armkroken til kjæresten da scenene var som verst. Ble dramatisk i salen også da noen ropte ut "Er det en lege i salen?" Vet ikke helt hva som skjedde, men håper det gikk bra. 


Ukens høydepunkt: 
I dag tidlig bestemte jeg og kjæresten for å booke oss en ny klisseferie siden SAS hadde lagt ut billige flybilletter. Røper hvor turen går senere. 

Ukens craving: Boller! Helt siden fotballfrue la ut video om hvordan man lagde boller uten sukker og hvetemel har jeg cravet hjemmelagde boller. Og i går ble det 21 boller, men med sukker og hvetemel. Kan ikke forestille meg noe annet.


 

Ha en kjempefin søndag videre ♥

 • 28.01.2016, 21:15

Before bedtime


Hei søte lesere ♥  

Er det en ting jeg må prøve å bli flinkere til, så er det å legge meg tidligere. I tillegg er jeg dårlig til å legge fra meg alt av skjermer før jeg skal prøve å sove. Jeg har lest flere steder at det gjør søvnen dårligere og at man bruker lenger tid på å sove fordi man er på mobilen så sent. Fremover skal jeg prøve å heller lese i en bok. Jeg elsker jo egentlig å lese, men det blir sjelden til at jeg prioriterer det i hverdagen. Tenk så mye mer man får ut av å lese en god bok, enn man får av å scrolle nedover Instagram. Jeg har i tillegg kjøpt meg en te fra Yogitea som heter "Bedtime" som jeg kan kose meg med mens jeg leser. Den er hvertfall veldig god med smak av vanilje og kamomille. Teposene er de søteste med små quotes på. Hva er deres "Bedtime routine?
"An attitude of gratitude brings opportunities." ♥ 

 • 27.01.2016, 21:30

Just do it!Hei søte lesere og god lille-lørdag  ♥ 

 I dag startet dagen med 3 timer matteforelesning. Ikke favoritten akkurat, men kom meg overraskende gjennom denne gangen også. Haha. Det som er deilig med å starte så tidlig på onsdager, er at vi slutter 10:45! Derfor hadde jeg mange timer hjemme hvor jeg har gjort litt mer skolearbeid og tatt litt bloggbilder. Nå kom jeg nettopp hjem fra Elxia, "21 minute body" og "Strength and core" har kroppen fått kjørt seg gjennom denne onsdagskvelden. Nå skal jeg hoppe i dusjen før det blir en tidlig kveld. Håper dere har hatt en fin dag!

 • 26.01.2016, 16:00

Wake me up when it's friday!


Hei dere ♥ 

Tirsdag har for meg blitt den nye blåmandag. Det er den eneste dagen vi har seks timer med forelesning, og vi starter umenneskelig tidlig. Siden jeg kom hjem har jeg sett to episoder med "Brothers and sisters", spist x antall m&m(der røk det nyttårsforsettet) og drukket et deilig glass med sjokolademelk. Akkurat nå står valget mellom om jeg skal ta meg en power nap eller ta et bad, før det blir en date med matteboken og integrasjon. Gleder meg allerede til helgen, til å endelig sove lenge igjen og bare slappe helt av. 


Ha en fin dag videre chicas ♥


 • 25.01.2016, 19:30

Trend: Lace-up
Hei dere ♥ 

Håper dere har hatt en bra mandag. Jeg har kickstartet uken med en treningsøkt, skolearbeid, rydding av rommet og vasking av klær. I tillegg lagde jeg den fantastiske thaisuppen til middag.(Oppskrift HER) Nå skal jeg begrave hodet i skolebøkene igjen, og prøve å styre unna skuffen med alt tax free godiset jeg kjøpte i går. Føler alltid at treningen er bortkastet hvis jeg propper i meg masse usunt etterpå. 

Men før det tenkte jeg å vise dere min absolutte trendfavoritt for tiden. Den er ikke akkurat ny, men den er like aktuell nå som den var i 2015. Vanligvis er jeg skeptisk til å kjøpe en hel haug med klær som er trendy, fordi de stort sett ikke er like "in" noen måneder senere. I tillegg kan denne trenden fort se litt trashy ut, men hvis man ikke kjøper genserne/kjolene med de dypeste utringningene elsker jeg plaggene med snøring. Foreløpig eier jeg kun genseren over, men jeg sikler etter den sorte kjolen under. Plaggene kan jo brukes både til hverdag og fest. Under har jeg plukket ut noen favoritter. Sort kjole fra Bikbok / Hvit genser fra Bikbok / Hvit skjorte Her / Svarte pumps Her / Lyseblå genser fra Gina Tricot / Røde støvletter Her (ikke sponset)

Hva synes dere om lace-up?

 • 24.01.2016, 16:43

Uken som gikk #3


Hei dere ♥

Det ble visst noen dager uten oppdateringer, men jeg har rett og slett manglet motivasjon og tid. Det er ikke like lett å få tatt bilder når det er iskaldt ute, lite/ingen sol og dårlig lys. Nå er det snart klart for en ny uke, og jeg er motivert til å yte litt ekstra både med skole, trening og bloggen. Har flere ideer til innlegg, så må egentlig bare få tatt bilder. Her kommer uansett en liten oppsummering av uken som gikk. 

Ukens høydepunkt: Ukens høydepunkt var uten tvil i går. Da var nemlig jeg, søsteren min, kusinen min og en venninne av søsteren min på dagstur til København. Neste år skal nemlig storesøster gifte seg, og i går fant vi drømmekjolen hennes! Så morsomt å være med på og se på alle de fine kjolene. Dagen ble brukt til en god frokost på Lagkagehuset før vi tok diverse tog og taxi for å komme frem til brudesalongen i Roskilde. Til slutt gikk vi litt på Strøget hvor vi spiste en god middag og drakk drinker før vi dro tilbake til Kastrup. En hektisk, men fantastisk dag. 

Ukens latter: Må være i brudesalongen hvor kusinen min skulle poppe en flaske med musserende og holdt den mot en vegg med skråtak inne i salongen. Korken spratt av, traff taken og havnet flere meter bak henne der søsteren min sto. Og skråtaket ble dekket av vin. Haha uttrykket til kusinen min var helt priceless. Ukens innkjøp: Det er jo fortsatt januar, som betyr at butikkene fortsatt er fylt med salg. Det ble en tur på Bikbok hvor jeg kjøpte dette fantastiske skjørtet som jeg også har i burgunder. Det sitter som et skudd, og kostet bare 99,-! Fant også en natttskjorte, men den tenker jeg å vise dere i et senere innlegg. Ukens nedtur: Jeg elsker å sove lenge i helgene, så ukens nedtur er uten tvil at jeg måtte stå opp tidlig da vi skulle reise til København. Det er andre lørdagen på rad at jeg har måttet stå opp så tidlig, for forrige lørdag var jeg på jobb 06:30! Neste lørdag, da skal jeg sove lenge!


Ukens opptur: 
 
Utenom turen til København har uken vært fylt med andre festligheter som to cafébesøk med to venninner fra videregående, en trening- og lunchdate med kjæresten på torsdagen og quiz på studentkroa med en koselig gjeng. 


Hvordan har deres uke vært? ♥

 • 19.01.2016, 16:00

Chiapudding med mango og pasjonsfrukt


God kveld skjønne lesere ♥

For litt siden delte jeg oppskrift på chiagrøt, men jeg MÅ bare tipse dere om denne toppingen til. Den er helt himmelsk! Oppskriften finner du HER. Grøten lages helst kvelden før for å få riktig konsistens, og er perfekt til frokost. Den metter virkelig og med denne toppingen smaker det helt nydelig. Det eneste du trenger å tilsette er en kvart mango og 1 pasjonsfrukt som du deler i to og skraper ut innholdet med en skje. Virkelig helt nydelig!
Har dere noen gode smakskombinasjoner til chiapudding?

 • 18.01.2016, 20:18

Golden favorites


Hei dere 

Dette har vært en treg mandag. Fikk gjort unna litt skolearbeid før jeg møtte en venninne i byen. To timer satt vi på Espresso House og skravlet i vei før hun måtte dra. Så shoppet jeg litt siden jeg ventet på kjæresten som var på synstest. Ble noen småting med hjem som jeg ble fornøyd med. Er jo så mye fint på salg at det er farlig. Jeg som skal ut og reise på lørdag burde absolutt ikke shoppe. 


 

Gull er en av mine favoritter og både smykkeskrinet og rommet har enkle gullting. Den lille notatboken pleier jeg å skrive opp ideer til bloggen og hva jeg skal ha med i ulike innlegg. Ananasen fant jeg på H&M Home i høst. Det er også et lys så jeg gleder meg til å prøve den ut. Klokken fikk jeg av kjæresten til 18-årsdagen og har blitt brukt mye de siste to årene. Nøkkelringen kjøpte vi da vi var i Paris i høst oppe i den offisielle butikken til Eiffeltårnet. 


Nå tenkte jeg at jeg skulle prøve ut den nye yogamatten min og Sats Elixia sin nye Online training

 • 17.01.2016, 20:00

Uken som gikk #2


God kveld søte lesere ♥ 

Da har enda en uke gått. Det var første uken på skolen etter en måned ferie. Uken har både vært litt både og, men det var veldig koselig å se mange igjen etter en lang ferie. Her kommer ukens oppsummering hvertfall. 

Ukens opptur: 

Denne uken har det skjedd mye gøy. Kroa sammen med gode venninner og kompiser på torsdag, 25-årsjubileumet til kongen og dronningen på slottet sammen med kjæresten og min fantastiske kompis som vant prisen for Årets Ildsjel på idrettsgallaen. Jobb på lørdag var faktisk også veldig gøy da det var et av de beste oppdragene jeg har jobbet på. I tillegg fikk vi tidenes diggeste hamburger før vi skulle dra fra kjøkkenet. Dagens sushimiddag var også helt fantastisk. 


Ukens nedtur: 

Det er vel ikke noen stor overraskelse hva som er uken nedtur. Jeg skrev et mer utfyllende innlegg om det HER for de som ikke har lest det allerede. 

Ukens innkjøp: Det har jo vært masse salg i det siste, og jeg fant to skatter på tilbud på Boozt.com. Clutchen fikk jeg av kjæresten og den er helt fantastisk fin! Både casual og pyntet på en og samme tid. Bagen er perfekt som treningsbag og får plass til alt jeg trenger når jeg er på Sats Elixia. 

Ukens sang: 

 Jeg elsker virkelig denne sangen, og den for meg alltid til å smile fra øre til øre. Fikk først øynene opp for den da Derek Hough og Bindi Irwin danset salsa til den i "Dancing with the stars" før jul. Dere burde sjekke ut dansen i tillegg, og de andre for den saks skydl!

Ukens motivasjon: Denne uken har motivasjonen vært på topp, og jeg har faktisk trent tre ganger. Har også prøvd noen nye øvelser på trening, så jeg gleder meg til å fortsette med treningen. 

Ukens gullkorn:

Jeg og kjæresten hadde akkurat spist ferdig en fantastisk middag med hjemmelaget maki, og satt og så om det gik noe spennende på tv på en søndag kveld. Vi var ikke akkurat helt enige om hva vi skulle se på. 

Meg: Oooo kanskje "Say yes to the dress" går i kveld!

Endre: Jeg tror det er kansellert, men den tredje Xmen-filmen går i kveld

Meg: Særlig, men det går bra for "Kardashians" går om et kvarter!

Endre: ....... 

 


Håper uken deres har vært fantastisk! ♥ 

 

 • 16.01.2016, 18:30

Generasjon prestasjon


Hei dere ♥ 

Det er noen dager siden sist. De siste dagene har vært en følelsesmessig berg-og-dalbane  hvor humøret var på topp på torsdag med gode venninner og kompiser på studentkroa for å feire årets første studenttorsdag, til jeg gikk helt i bakken på fredag, frem til i dag hvor humøret ble litt bedre igjen til tross for å ha stått opp 05:30 for å jobbe i 6 timer. Jeg pleier ikke å dele personlige innlegg på bloggen. Rett og slett fordi det er ukomfortabelt og ikke minst vanskelig å formulere slike innlegg. Allikevel tenkte jeg at jeg skulle dele det som skjedde på fredag fordi jeg synes det er et tema som er veldig viktig. Ikke minst tenker jeg å lufte tankene mine litt. Det er lenge siden jeg har skrevet noe hvor jeg har nølt med å trykke publiser, og som oftest havner slike tankeinnlegg i utkastmappen, hvor den aldri ser dagens lys. 


 

Der smalt det. Jeg var så spent da jeg logget inn for å sjekke karakteren min i markedsføringsledelse i går morges. Den siste av totalt fire karakterer fra første semester. Jeg og en kompis hadde lagt ned uendelig mange timer i denne prosjektoppgaven og følte at vi hadde gjort en god jobb. Skuffelsen var derfor stor da jeg det var en D som møtte meg. Jeg klarte nesten ikke å tro på det, og stod bare og stirret på mobilen som lå på baderomsvasken. Jeg følte at verden falt sammen og jeg følte meg faktisk fysisk dårlig. Motivasjonen for dagens forelesning forsvant, og jeg ville aller helst legge meg tilbake i senga og bare bli der. På veien til busstoppet hørte jeg på en skikkelig feelgood-sang, som dagen før hadde fått meg til å smile fra øre til øre. Nå var smilet forsvunnet. Tvert i mot måtte jeg kjempe mot tårene da jeg satt på bussen, noe jeg ikke helt klarte. Jeg tok meg sammen, frem til jeg møtte to jeg studerer med. De hadde begge fått A, og da han ene spurte hvordan det gikk fikk jeg tårer i øynene igjen. Venninnen min spanderte en Chocolate chip cream på meg på Starbucks for å muntre meg opp. Selv om jeg selvfølgelig unnet venninnene mine en god karakter, følte jeg meg totalt håpløs. Jeg vet selvfølgelig at det kunne gått verre enn en D, men akkurat i dette faget hadde jeg trodd at det skulle gå så mye bedre. Derfor er skuffelsen så stor.


 

Dagens ungdom blir ofte kalt "Generasjon perfekt". Vi streber konstant etter å være perfekte, og leter etter anerkjennelse. Man skal prestere på skolen og på jobb, men samtidig være sosial. Vi skal ta perfekte selfies hvor øyenbrynene er on fleek, få flest likes i sosiale medier. Det er skapt en egen uniform hvor "alle" har Canada goose/parajumper, uggs, dyre vesker og Raplh Lauren skjorter. Og ikke minst må vi jo trene jevnlig og spise sunt for å passe inn i klærne. Jeg vet om mange som ikke klarer presset, og sliter med å leve opp til andres forventninger, og ikke minst sine egne. 

Hvorfor er det sånn at jeg lar en dårlig karakter ødelegge hele dagen min, to dager etter jeg har fått toppkarakter i et annet fag? Hvorfor skal jeg føle meg håpløs og tvile på mine egne evner på grunn av en dårlig karakter? Hvorfor skal en dårlig karakter føles ut som verdens undergang når den egentlig ikke betyr så mye i havet av andre karakterer. Bare tenk hvor mange karakterer jeg kommer til å sitte med etter endt studie.  Og tenk hvor patetisk det egentlig er å gråte på bussen over en karakter, når verden er fylt med så mye vondt. 


 

Jeg synes det er viktig å blogge om ting som ikke er like rosenrøde, selv om det er personlig og veldig ukomfortabelt å dele. Jeg er selvfølgelig fortsatt skuffet over karakteren, men jeg begynner å innse at det finnes verre ting i livet. Det er derfor jeg skriver dette også, som en påminnelse til alle andre at det er greit å få en dårlig karakter. Det er menneskelig å gjøre feil, og det er menneskelig å få en dårlig karakter. De fleste som studerer vil oppleve en eller annen gang å få en karakter man ikke er fornøyd med. 

Håper dere likte innlegget♥ 

 • 13.01.2016, 20:01

Oppskrift: Chia pudding


Hei dere  ♥

Etter å ha lest utallige blogger med oppskrift på Chiapudding i et år, bestemte jeg meg endelig for å prøve det ut. Jeg var en smule skeptisk til at det kom til å bli godt, men tenkte at det uansett var verdt å teste. Jeg lagde to ulike, så tenkte å dele oppskriften på den senere. Både jeg og kjæresten ble overrasket over hvor godt det var, så jeg kommer garantert til å lage det igjen. Det er jo kjempesunt og inneholder lite kalorier, mye fiber, og er rik på omega 3. I tillegg skal det visstnok gi deg mer energi, og det er jo ikke feil! 

Du trenger(1 person):

♥4 ss chiafrø

♥2 dl melk(jeg brukte kokosmelk, men man kan fint bruke annen melk)

♥1 ts vaniljepulver

♥ Litt honning 

♥Topping av eget ønske. Jeg tok bringebær og kokos.

Fremgangsmåte:

Bland alt sammen og hell over i glass/boller. Sett dem i kjøleskapet i noen timer, helst over natten, så har du perfekt frokost til dagen etter. Deilig å slippe å stresse med frokost tidlig på morgenen. Topp med det du vil 


♥Har du prøvd chiapudding? 

 • 11.01.2016, 18:00

Anne tipser: Duftpinner


Hei dere 

I morgen er det første skoledag i nytt semester og første forelesning er allerede klokken 8! Etter en måned med ferie er jeg for første gang klar for å starte igjen. Dagen i dag har vært sykt avslappet selv om jeg startet tidlig på Elixia med en venninne. Etter det har jeg spilt Sims 4(haha) i noen timer og bare slappet av. Anyways, det dette innlegget egentlig skulle handle om var et lite tips fra meg. Jeg hadde et gavekort fra The body shop liggende før jul, og siden det holdt på å gå ut måtte jeg forte meg og finne noe. Jeg hadde lyst til å teste noe annet enn sminke og body butter siden jeg har prøvd så mange av de før. Valget falt blant annet på noen duftpinner. Disse lukter veldig friskt av granateple og bringebær. Lukten spres til hele rommet, så nå lukter soverommet helt himmelsk. Hadde aldri prøvd duftpinner før, og synes lukten sprer seg mye mer enn med duftlys. 
Har dere prøvd disse duftpinnene før? 

 • 10.01.2016, 16:38

Uken som gikk - Uke 1


Hei dere ♥

Da er jeg hjemme etter en liten jobbvakt i kulden. Selv i snøstorm var det koselig å dele ut kakao og kaffe på gjenåpningen av Bøler T-banestasjon. Den koseligste overraskelsen var å møte på min gamle pianolærer som jeg ikke hadde sett på to år. Nå skal jeg nyte en god middag og slappe av resten av kvelden. 

Jeg tenkte å starte med en ny spalte på bloggen, etter inspirasjon fra Marthe Borge, nemlig å oppsummere hver uke i ett innlegg med høydepunkt. Tenker å tilpasse litt hver uke, siden det ikke nødvendigvis er hver uke jeg shopper noe som er interessant å vise. Jeg håper innlegget faller i smak. 

Opptur:

Denne uken har vært helt super! Jeg fikk møtt tre av mine gode venninner på Friday's på mandag før to av dem dro tilbake for å studere. Jeg har trent en del og fått tilbrakt mye tid med kjæresten. Vi bestemte oss endelig for sommerferie så nå er det bestilt. Gårsdagens bursdag var også superkoselig som toppet seg med at en av mine beste kompiser vant prisen for Årets Ildsjel på Idrettsgallaen! Så fortjent!Ikke minst kom endelig snøen som betyr at det snart er tid for skitur, aking i korketrekkeren og slalom. 

Nedtur:

Uken har egentlig vært upåklagelig så det eneste negative er at det har vært så ekstremt kaldt!

Innkjøp:

Jeg fortalte kanskje at vottene mine ble borte på nyttårsaften? Selv om det bare er votter, ble jeg utrolig lei meg og ikke minst veldig overrasket siden jeg bare var med kjente. Gleden var derfor stor da pappa var så snill å kjøpe nye til meg. Det er de fineste vottene, og ikke minst supervarme!

Sang: 

 

Ukens cravings:

Jeg har spist en del ost og kjeks de tre siste dagene. Det er så godt med salte kjeks med brie eller kremost på. Fikensyltetøy oppå brien er også helt fantastisk. Bør absolutt prøves!

Ukens serie:

Etter "The Carrie Diaries" kom ut på netflix har jeg sett 11 eller 12 episoder. Jeg elsket "Sex and the city" og jeg var litt skeptisk til den nye serien, men ble positivt overrasket. Hvis dere likte SATC burde dere absolutt se denne! Hva synes dere om innlegget?

 • 09.01.2016, 12:00

Saturday mornings


...Saturdays, big shirts, messy hair, music and coffee...

Det er utrolig deilig å sove lenge, ligge i senga og scrolle nedover sosiale medier og ikke ha noen planer for de neste timene. Sånn lyder hvertfall min lørdag formiddag. Etterpå skal vi i bursdag før vi skal overnatte hos søsteren min. I morgen er det opp på jobb i noen timer. Kan ikke si jeg gleder meg til å stå i snøvær og minusgrader, men tror det blir koselig uansett. Nå får jeg endelig stå opp og ordne til frokost. 


Ha en fantastisk fin dag!

 • 08.01.2016, 11:00

Workout songs for 2016


Hei skjønne lesere 

Et av målene mine for januar 2016 var å trene 2-3 ganger i uken. Jeg har nå klar for ukens andre økt på Sats, og jeg tenkte å kjøre armer i dag. Kjørte "Leg day" på onsdag og har skikkelig gangsperre. Slet med å reise meg opp fra saccosekken da jeg satt foran peisen i går. For meg er musikk utrolig viktig når jeg trener. Det går som regel 1000 ganger lettere, særlig når man trener cardio. Her er mine favoritter for tiden. 

Hva er deres favorittsanger når dere trener? 

 • 05.01.2016, 13:30

Gårsdagens antrekk


Hei kjære lesere ♥ 

En av tingene jeg virkelig vil bli flinkere til med bloggen, er å ta flere antrekksbilder. Sist jeg tok bilder var faktisk i oktober! Jeg elsker selv å lese blogger med outfit-bilder, men jeg må nesten få noen til å ta dem for meg. I går trosset jeg minusgradene og fikset noen bilder til dere. Jeg elsker dette skjørtet som jeg kjøpte rett før jul og bruker det så ofte jeg kan.  


Skjørt og genser fra Bikbok / Klokke fra Urban Outfitters / Sko fra Paris / Veske fra Michael Kors


Ha en kjempefin dag videre!

 • 04.01.2016, 16:30

10 favoritter på salg


Hei dere ♥

Som mange sikkert har fått med seg er det salg på Nelly, med over 100 sider med godbiter. Jeg har allerede lagt inn en liten bestilling, hvor alt egentlig var kategorien sommerklær. Gleder meg som alltid til pakken kommer og at jeg kan bruke plaggene. Her har jeg samlet 10 av mine favoritter fra salget, hvor alle er ganske rimelige.

(ikke sponset på noen måte)Creme jumpsuit her / Hvite blondebukser her / Lace boots her / Hvit blomstrete kjole her  / Sort kjole her / Brun genser her / Støvletter her / Grå joggebukse her /Turtleneck kjole her  /Blå jumpsuit her

Har dere shoppet på januarsalg ennå?

 • 03.01.2016, 12:30

Mine mål for januar
God morgen mine kjære lesere ♥

Jeg har aldri vært særlig fan av nyttårsforsetter. Man gir alltid fullt de første ukene i januar, men så dabber det ut innen februar. Når året er omme husker du ikke engang hva du hadde som nyttårsforsetter. I år ble jeg inspirert av en annen blogger til å i stedet sette meg mål for hver enkelt måned, så da får jeg se om det blir enklere. Her er hvertfall mine mål:

♥Trene 2-3 dager i uken

♥Spise sunnere, og bare spise godteri fredag og/eller lørdag

♥Kutte ut brus igjen etter to måneder med julebrus 

♥Ta initiativ oftere til å finne på noe med venner 

♥Gå minst én skitur


Ha en kjempefin dag videre!

 • 02.01.2016, 14:37

2016


Godt nyttår dere ♥

2016! Nytt år og nye muligheter. Nyttårsaften ble feiret hos en venninne like ved Tryvann. Spiste helt fantastisk mat, fikk møtt mange jeg ikke hadde sett på lenge og hadde det utrolig koselig. Fikk ikke sett en eneste rakett pga tåken, og favorittvottene mine fra Uggs ble borte fra veska, men alt i alt var det en fin kveld. Satser på at 2016 blir minst like bra som 2015!


Ha en kjempefin dag videre!

 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits