• 31.01.2017, 15:00

My favorite lip products


Hei dere ♥ 

I dag tenkte jeg å dele mine favoritter når det kommer til leppeprodukter. Jeg har alltid med meg enten leppepomade, lip gloss eller leppestift uansett hvor jeg går, og jeg hater å ha tørre og oppsprukne lepper. Før pleide jeg å bite meg i leppa og dro av hud, slik at jeg endte opp med å blø. Har heldigvis klart å stoppe med den uvanen for noen år siden. Noen andre som har gjort det samme?

♥ Kylie lip kit i fargen "Candy K": Har vært en stor favoritt siden jeg kjøpte den i september. Denne bruker jeg ofte hvis jeg skal noe spesielt som for eksempel bursdag, fest, middag osv. Lip glossen stivner på leppene slik at det ser ut som leppestift, og den holder i utrolig mange timer! 

♥ Lush lip scrub i "Bubblegum": Denne har jeg hatt en god stund, og lukter kjempegodt. Perfekt å skrubbe leppene med sånn at de blir myke. 

♥ Rosebud leppepomade:Etter jeg har brukt skrubben pleier jeg å ta på en god leppepomade, og da er denne favoritten. 

♥ Clarins lip gloss i "01 Rose shimmer": Denne har jeg alltid med meg, rett og slett fordi den er helt fantastisk på! Gir passe mye farge, ikke for mye shimmer og fukter leppene litt også. 

♥ Leppestifter fra Mac i fargene "Velvet Teddy" og "MAC red": Disse to er favorittleppestiftene mine. Bildet av fargene ble skikkelig dårlig, men hvis dere googler navnet kan dere se hvordan de ser ut. Den ene er den perfekte røde leppestiften og den andre er en dyp beige/nude leppestift. 

Har dere noen leppeprodukter å anbefale? 

 • 30.01.2017, 17:00

Spørsmålsrunde!

 • Category: Q&A

Hei dere ♥

Siden jeg er i Thailand, med dårlig internettilgang, tenkte jeg at jeg kunne kjøre en spørsmålsrunde som jeg kan svare på når jeg kommer hjem igjen. Det er bare å spørre om det dere lurer på, så svarer jeg på det jeg føler meg komfortabel med å dele med dere. Spør i vei!


Ha en kjempefin mandag videre! 

 • 25.01.2017, 20:00

Coffee because adulting is hard..


Hei dere ♥

De som kjenner meg godt vet at jeg ikke er noe morgenmenneske. Det å komme seg opp om morgenen uansett hvor mange timer jeg har sovet. Ikke er jeg så glad i kaffe heller, men jeg begynner så smått å like det litt mer. Favoritten er å helle oppi litt melk og kaffesirup med karamellsmak. Ikke akkurat den sunneste kombinasjonen, men det er heller ikke så ofte jeg drikker kaffe. Kanskje 1-2 kopper i løpet av en uke. Jeg pleier å litt over en halv kopp med kaffe, en god dæsj med melk og ca. en spiseskje med karamellsirup. Det smaker helt nydelig, og kan anbefales de som ikke er så glad i kaffesmaken. Jeg prøver å ta litt mindre melk og sirup for hver gang slik at jeg venner meg mer til kaffesmaken. I helgene hender det også at jeg bytter ut noe av melken med litt sjokolademelk. Med nystekte boller smaker det forresten enda bedre.Hahaha. Kan ikke være sunn hver dag si. 

Ha en kjempefin onsdag videre 

 • 24.01.2017, 16:00

Tasty Tuesday: Nachos


Hei dere ♥

I dag tenkte jeg å dele oppskriften på noe vanvittig godt. Jeg har jo laget nachos før, men dette er den beste oppskriften jeg har prøvd. Det var faktisk en kompis som A-L-D-R-I lager mat som lærte meg det. Hemmeligheten er vel egentlig flytende cheddar(som man får på boks fra Santa maria) og å legge alle ingrediensene lagvis. Sammen med hjemmelaget guacomole og rømme blir det helt himmelsk! Det blir en ganske stor form, så det blir litt rester, men det er jo bare godt å ha med til lunsj. Denne er virkelig verdt å prøve ut! Karbonadedeigen kan også byttes ut med bønner hvis man vil ha den vegetarvennlig. 

Du trenger: 

♥ 1 pakke karbonadedeig

♥ 1 boks cheddar cheese

♥ 1 boks mais

♥ 1/2 paprika

♥ En neve cherrytomater

♥ En pose tortilla chips

♥ Revet ost

♥ Rømme

♥ Hjemmelaget guacomole

Sett på 200 grader under- og overvarme. Stek karbonadedeigen i litt smør/olje. Brekk tortillachipsen i mindre biter og legg et lag nederst i en ildfast form. Legg lagvis karbonadedeig, cheddar, tomater, paprika, mais og tortillachips. Avslutt med revet ost på toppen. Lag guacomole ved siden av og nyt måltidet!Ha en kjempefin tirsdag videre 

 • 23.01.2017, 22:15

Monday wants


Hei ♥

Mandag igjen dere! Er dere klare for en ny uke? Selv har jeg allerede gått litt inn i feriemodus, og jeg går hele tiden og tenker på hva jeg skal pakke med meg til Thailand. Men før lørdagens avreise er det mye som skal gjøres. Kofferter skal pakkes, pensum skal leses, blogginnlegg skal skrives(jobber med å forhåndsskrive innlegg siden jeg har hørt at internettet er veldig dårlig dit vi skal) og jeg har planer om å få trent litt. 

Nå sitter jeg og ser på Farmen mens jeg har sittet og sett litt på nettet. Det er en stund siden siste innlegg med ønsker, så jeg har funnet 10 favoritter. Jeg kunne godt tenkt meg alt sammen, men jeg får nok spare litt penger til Londonturen. Etter jeg så bilde på Instagram, falt jeg helt for lampa. Jeg drømmer om å ha den på soverommet vårt i leiligheten som er ferdig tidligst juni 2019. Det er jo ikke sikkert at jeg fortsatt har lyst på den  når innflytting nærmer seg da, men akkurat nå er det den jeg ser for meg. Parfymen så jeg på en video på Youtube og hun som viste den sa at hun hadde fått så mange komplimenter for at den luktet så godt, så jeg må se om jeg finner den neste gang jeg er på et parfymeri så jeg kan sjekke om den lukter godt. 


Knehøye støvletter HER / Lyserosa bikinitopp HER / Fjærlampe fra Vita Eos / Sort kjole HER / Grå topp HER / Bralette HER / Nude ballerinasko HER / Gullbestikk 16 deler fra Kitchn / Parfyme fra Armani / Rød veske HER

Der var visst reklamepausen over, så da får jeg fortsette å se. Ha en fortsatt fin kveld ♥

 • 22.01.2017, 20:00

London callingGod søndag dere 

En av mine beste venninner er for tiden på utveksling i London. Vi har snakket mye om at jeg må få til å besøke henne mens hun er der. Endelig fant vi en helg som passet for oss begge og jeg fikk bestilt flybilletter. Det blir faktisk femte gang jeg er i London, og første gang jeg er på tur med bare en venninne. Jeg er så heldig at jeg kan sove hos henne så da blir jo turen en del billigere enn om jeg skulle bo på hotell. Gleder meg masse til å se henne igjen og oppleve en av mine favorittbyer sammen med henne. Jeg tror det skal mye til å finne to jenter som er like glade i å shoppe som oss, så det blir bra å gå nedover Oxford street med en som aldri blir mettet på shopping. 

Har dere vært i London før?

 • 21.01.2017, 21:00

Today's outfit


Hei dere ♥

Nå har jeg nettopp spist en nydelig middag. Det ble biff, fløtegratinerte poteter, kryddersmør og en form med løk og sjampinjong i dag. Vi feiret nemlig at jeg gikk opp tre karakterer på matte konteeksamen, og at kjæresten har gjort det utrolig bra på sine. Jeg strøk jo før sommeren i fjor(sammen med halve klassen), og jobbet veldig hardt i hele høst for å gjøre det bedre. Jeg var så utrolig nervøs dagene før eksamen, men følte at det gikk bra da jeg gikk ut lokalet. Like før karakteren kom ut angret jeg på at jeg hadde fortalt nære og kjære at jeg var sikker på at jeg kom til å stå denne gangen. Heldigvis gikk det over all forventning, så jeg er superfornøyd!


I dag var jeg og kjæresten en tur i byen for å ordne noen ting før vi reiser. Og endelig fikk jeg tatt noen fine bilder til å oppdatere antrekkskategorien. Det har jo gått noen uker siden sist. Denne ponchoen kjøpte jeg høsten for to år siden på H&M, men jeg har glemt litt av den. Den er egentlig helt perfekt siden den er superbehagelig å ha på og man kan kombinere med mye forskjellig. Ha en kjempefin lørdagskveld videre 

 • 19.01.2017, 21:30

Et lite hei


Hei ♥

Jeg titter egentlig bare innom for å si hei i dag. Denne dagen har bare forsvunnet. Jeg hadde forelesning allerede klokken 8 og etter det dro jeg rett på trening. Ble en ganske kort, men effektiv økt med fokus på armer. Etter det har timene bare flydd avgårde med lesing, planlegging av blogginnlegg, handling av mat frem til vi drar til Thailand, vasket klær og tatt et godt bad. Jeg prøver å lese så mye som mulig nå før jeg drar til Thailand, slik at jeg ikke henger veldig langt bak når jeg er tilbake. 

Jeg må også takke for alle som legger igjen kommentarer her på bloggen. Det setter jeg veldig pris på! Kan ta litt tid før jeg godkjenner kommentarer siden jeg liker å svare på de samtidig, men dere må vite at jeg leser alle sammen og dere gjør meg utrolig glad. 


Gammelt bilde fra Amsterdam i høst
 

Nå skal jeg se gårsdagens episode av Farmen kjendis(flere som ser på? Ha en fin kveld alle sammen! ♥

 • 18.01.2017, 20:00

What's in my school bag


Hei dere ♥

Nå som et nytt semester er i gang tenkte jeg å vise dere hva jeg pleier å ha med meg i skolebagen. Jeg pleier å bytte mellom denne vesken på de dagene jeg ikke skal ha med så mye og en sekk fra Day til de dagene jeg har med meg tunge bøker. Utenom eventuelle bøker er innholdet ellers stort sett det samme. Av skoleting har jeg en notatbok, almanakken min, kalkulator, pennal og macbook air. 

Uten mat og drikke duger helten ikke! Jeg pleier alltid å fylle på drikkeflasken med en gang jeg kommer til skolen. Vanligvis har jeg med litt rester fra gårsdagens middag, rundtykke/brød med pålegg eller frukt, men Skyr og småsulten er også store favoritter for raskt påfyll. Tyggis eller pastiller er også noe jeg må ha med meg for å ha noe å tygge på og for å få bedre ånde etter lunsj. Hehe


Jeg har alltid med meg essensielle ting som mobil, lommebok og nøkler uansett hvor jeg drar. I tillegg har jeg med meg mobillader, selv om jeg ikke har trengt den siden jeg fikk ny mobil. 

Jeg har alltid med denne lille toalettmappen med hårbørste, håndkrem, speil, leppepomade, pudder, hårstrikk og fliseklemmer, antibac, bind/tamponger og medisiner(paracet, naproxen osv). Alltid greit å være forberedt tilfelle det er tomt for såpe på toalettene, man har en megafloke, får mensen o.l.

Hva har dere alltid med dere i skoleveska?

 • 17.01.2017, 16:30

New workout kicks


Hei dere ♥

Tidligere i dag hentet jeg en etterlengtet pakke på posten. Oppi esken lå disse nydelige joggeskoene fra Asics, modellen heter GT-2000. Det begynner å bli en stund siden sist jeg kjøpte joggesko, og de jeg bruker på Sats Elixia hadde virkelig sett sine bedre dager. Hadde til og med begynt å bli et lite hull foran. Jeg gleder meg masse til å prøve disse ut etterpå på trening. Ha en kjempefin tirsdag videre 

 • 16.01.2017, 17:30

8 bøker jeg anbefalerYou know you've read a good book when you turn the last page and feel a little as if you have lost a friend. -Paul Sweeney​

Jeg har alltid elsket å lese bøker, og har alltid funnet stor glede i det å åpne en ny bok. Man vet aldri hva slags fortelling som venter når man åpner forsiden. Jeg tenkte å vise dere 8 av mine absolutte favoritter, men jeg har mange flere! Flere av disse bøkene har jeg lest flere ganger, og jeg blir aldri lei. Alle disse bøkene har en trist historie, men de er tvers igjennom fantastiske alle sammen. Håper dere tar dere tid til å lese minst én av dem!

 Castros revolusjon på Cuba i 1956 skiller de to bestevenninnene Alicia og Nora. Mens Nora flytter til USA med familien blir Alicia igjen og opplever fattigdommen som preger landet under Castros regime. Flere år senere blir Alicia alvorlig syk, og Nora bestemmer seg for å reise til Cuba for å hjelpe henne.

 I Idas dans følger vi 18 år gamle Ida Corwin. Hun er sterk, smidig og energisk, med en stor lidenskap for ballett. Ballettkompaniet skal snart ha premiere, og Ida nekter å ta det med ro, til tross for en sterk forkjølelse som ikke vil gi slipp. Moren gir seg ikke og tar yngstedatteren med til legen. Forkjølelsen viser seg å være akutt lymfatisk leukemi. Denne boken er skrevet av moren Gunhild og følger Idas lange kamp mot kreften. Dette er en sann historie.

♥Jentebarn har ingen verdi i India. Når Kavita føder en datter, dreper ektemannen den nyfødte. Noen år senere føder hun nok en datter og trygler ektemannen om å få tilbringe én natt med datteren. Kavita redder den nyfødte ved å gi henne til et barnehjem, uten at mannen oppdager det. Datteren Asha blir adoptert av en familie i USA, og det eneste hun vet om bakgrunnen sin er at hun er fra India. Hun legger ut på en intens jakt for å finne tilbake til sine røtter. Historien fortelles av de Kavita, adoptivmoren og Asha over en periode på 20 år. 

♥ Paris 1942: Sara, en ti år gammel jødisk jente, gjemmer sin fire år gamle bror i et skap like før familien arresteres av det franske politiet i den beryktede oppsamlingen av jøder som er kjent som Vél d´Hiv. Hun låser skapdøren og legger nøkkelen i lommen, overbevist om at hun vil være tilbake om noen timer. 

Paris 2002: I anledning sekstiårsmarkeringen for Vél d´Hiv blir Julia Jarmond bedt om å skrive en artikkel om denne svarte dagen. Mens hun undersøker saken, snubler hun over Saras historie, og Julia føler seg tvunget til å skrive om skjebnen til jenta.

♥ "The fault in our stars" handler om 16 år gamle Hazel Grace Lancaster, som har hatt kreft i lungene siden hun var 13 år. Takket være et medisinsk mirakel har hun et par år igjen å leve. Selv om hun helst vil bruke denne siste tiden hjemme, vil foreldrene at hun skal ha et liv, og tvinger henne til å delta i en støttegruppe for ungdom med kreft. Her møter hun Augustus Waters som forandrer hele livet hennes. 

♥ Will Traynor er rik, kjekk, velutdannet og han har draget på damene. Han er storfornøyd med jobben sin, har funnet drømmedama og livet er fylt med reising og spennende opplevelser. Plutselig tar livet hans en helomvending når han blir påkjørt av en motorsykkel og blir lam fra halsen og ned. Han trenger hjelp til alt og må overvåkes 24 timer i døgnet. Livskvaliteten synker enormt og hverdagen består kun av smerte. Han blir deprimert, mister jobben, vennene og kjæresten. Han ønsker ikke å leve lenger. 

Så møter han Lou Clark. En sjarmerende, blid ung dame som blir ansatt som assistenten hans. Hun går ikke med på å bli overkjørt av Wills sarkastiske, nedlatende kommentarer slik alle andre gjør, men svarer igjen og gir Will noe å tenke på. For hver dag som går ser det it til at Will har fått tilbake noe av livsgleden. Hun tror at hun har gjort livet hans bedre, men hun vet lite om hemmeligheten han skjuler for henne...

♥ Boken følger to kvinner som bor i Afghanistan. Mariam på 15 år, en uekte datter av en rik forretningsmann blir giftet bort til Rasheed som er 30 år eldre etter at moren dør. 20 år senere gifter han seg med Laila, en moderne jente fra Kabul som også er 15 på det tidspunktet. Begge har mistet sine nærmeste, og blir stadig banket opp av ektemannen Rasheed. Vi følger også de strenge reglene i Sharialoven som gjør livet enda vanskeligere. 

♥ "Alt jeg vil er å leve, men det kan jeg ikke," skrev Regine Stokke(1991-2009) bare fire uker før hun døde, 18 år gammel. Over 100 000 mennesker fulgte Regines kamp mot kreften gjennom hennes blogg Face your fear". Regines siste ønske var at bloggen skulle utgis som bok, og resultatet er en varm, omtenksom og reflektert bok om liv og død, vennskap og kjærlighet og om hvordan møte sin egen frykt. Boken består av blogginnlegg, tekster fra familien og bilder som Regine selv fotograferte.

Har du lest noen av disse bøkene? Har du noen andre bøker å anbefale? 

 • 14.01.2017, 16:30

New in: Wool cardigan


Hei dere ♥

Før jul fant jeg en nydelig cardigan på Bikbok, men siden jeg hadde så mange andre ting som måtte kjøpes inn til jul, ble det til at den ble hengende igjen. På en liten shoppingrunde for en uke siden fant jeg den samme cardiganen på salgsstativet. Den var på 50% så da ble den med meg hjem. Siden har jeg nesten bodd i den, for den er så god og varm. 

Nå må jeg hoppe i dusjen og pakke trillekofferten. Jeg skal møte kjæresten om to timer på Nationaltheateret for å ta toget til Eidsvoll. Der skal vi på fest hos kusinen min og mannen, og vi overnatter til i morgen. Gleder meg masse til å se de igjen! Har også tatt bilder til en del blogginnlegg i dag, som jeg skal få redigert. Greit å ha bilder og ideer liggende til dager hvor man har dårlig tid.


Ha en fantastisk lørdag videre ♥

 • 13.01.2017, 19:30

Inspiration: Winter outfits


Hei og god fredag ♥

Selv om det foreløpig ikke har vært så mye snø denne vinteren, er det fortsatt iskaldt ute. Det er alltid vanskelig å finne ut hva man skal ha på seg for å se bra ut uten å fryse ihjel. Derfor lette jeg etter litt inspirasjon på pinterest som alltid. Jeg elsker å pakke meg inn i gode strikkegensere og store skjerf om vinteren, noe som blir gjenspeilet i disse bildene. Jeg synes også det noen ganger er vanskelig å bruke farger om vinteren, så jeg ender ofte opp med å bruke grå, hvit, beige og sort hver dag. 


Ha en fin fredag videre ♥

 • 12.01.2017, 16:00

Best 9 of 2016


Hei dere ♥

Da var det nye semesteret i gang, og jeg trengte et par dager fri fra bloggen for å komme litt inn i rutiner igjen. Skal prøve å ta en del bilder på dagtid når jeg ikke har forelesning, slik at jeg har bilder til å publisere innlegg hver dag(håper jeg klarer det).Døgnrytmen min er fortsatt helt på trynet, og jeg sliter med å sove siden jeg ikke er vant til å legge meg tidlig etter to uker med ferie. Jeg er uansett veldig klart for et nytt semester, og nå har jeg jo også tre valgfag som jeg håper blir spennende. 

Uansett så skulle dette innlegget handle om noe annet. Jeg har sett flere på Instagram som har delt en kollasj med de 9 bildene fra 2016 med flest likes, så jeg tenkte jeg skulle dele mine med dere. Jeg la ut 43 bilder i løpet av året som gikk, og dette var mine ni. Merkelig hvordan et bilde av et juletre alltid får masse likes. 

Følg meg gjerne! Jeg heter @anned96

´
Hvis dere har lyst til å finne ut deres ni mest likte bilder, kan man finne det ut HER.

Vi blogges i morgen ♥

 • 08.01.2017, 17:00

Ny favoritt - Kylling i curry


Hei kjære lesere ♥
Siste feriedagen for denne gang. Heldigvis er det ikke så lenge til Thailand og ny ferie. Håper bare at regnværet gir seg der nede og at flommen snart er over. I dag har jeg bare daffet rundt i pysjen og sett på Tour de ski. Tenkte å dele en av mine nye favorittoppskrifter. Vi har lagd den flere ganger, og den slår alltid godt an her i huset. Oppskriften er igjen fra Trinesmatblogg så all credz til henne. Men det er aldri feil å tipse dere videre om oppskriften, er det vel?

​Til to personer trenger du:

♥ 300 g kylling i terninger♥ 1 boks kokosmelk ♥ 1/2 rødløk i båter ♥ 2 hvitløksfedd(finhakket) ♥ 1/2 chili(finhakket) ♥ 1 cm revet ingefær ♥ 1 ss tomatpuré ♥ 2-3 ts rød currypasta ♥ 1 gulrot i tynne strimler ♥ 1/2 rød paprika i tynne strimler ♥ saften av en halv lime ♥ 1-2 ss fish sauce ♥ 1 ts sukker ♥ noen cherrytomater ♥ ris/quinoa til to personer ♥ koriander(kan sløyfes) 

Vi hadde ikke koriander denne gangen, og jeg hadde også oppi en neve sukkererter. 

Slik gjør du:

♥ Skjær opp kyllingen og grønnsakene så alt er klart før du starter å steke. 

♥ Stek kylling i litt nøytral olje, gjerne i to omganger. Legg til side. Kok ris/quinoa etter anvisning på pakken.

♥ Ha 2ss av kokosfettet (øverste laget i kokosmelkboksen) i en gryte og tilsett løken. Fres den et par minutter før du tilsetter hvitløk, chili og ingefær. 

♥ La det frese før du tilsetter currypasta og tomatpuré. La det surre litt før du har oppi gulrøttene og paprikaen sammen med resten av kokosmelken. 

♥ Gi sausen et oppkok før du tilsetter sukker, fish sauce og lime. La det koke i 5 min før du tar oppi kyllingen og cherrytomatene. La det koke i ytterligere 5 minutter. 

Håper det smaker 

 • 07.01.2017, 16:00

Drop it like a squat!Hei dere ♥ 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra ukens tredje treningsøkt. Jeg og kjæresten hadde egentlig booket oss på cycling klokken 10, men han følte seg dårlig og jeg var altfor trøtt til at jeg ville dra alene. Så vi sov noen timer til før jeg tok en liten tur alene. Da jeg åpnet skuffen med treningstøy innså jeg at det var på tide å vaske treningsklær siden utvalget ikke var så stort. Endte opp med en fargerik shorts som ikke matcher skoene i det hele tatt.. Haha. Fikk et par nye løpesko i posten i går, men måtte returnere de siden de akkurat var litt for små, så må vente noen uker før jeg får nye. 

Nå skal vi bare nyte den siste helgen før skolen starter igjen, og kanskje bestemme oss for årets ferieturer ♥ Ha en kjempefin lørdag videre!

 • 04.01.2017, 19:00

My workout playlist


Hei dere ♥

Jeg tipper mange av dere har som nyttårsforsett å trene mer. Jeg har så langt gjennomført to gode treningsøkter denne uken, og flere skal det bli. Motivasjonen min er på topp, så vi får se hvor lenge den varer. En av de tingene som hjelper på motivasjonen min når jeg først har kommet meg til treningssenteret er musikk. Jeg har nettopp oppdatert min spilleliste med 10 nye favoritter, som dere finner under. Har dere noen musikktips?

 • 03.01.2017, 20:33

Mine mål for januarHei dere 

I fjor delte jeg månedens mål med dere nesten hver måned og dette er en spalte jeg har lyst til å fortsette med. Jeg liker å sette mål for en kortere periode fremfor de "vanlige" nyttårsforsettene, nettopp fordi det er mye enklere å klare de(for min del hvertfall). Som de fleste andre handler mine mål for januar om trening og kosthold, nettopp fordi jeg ikke har trent så mye i eksamensperioden og i julen og jeg har spist masse god mat, julekaker og godteri(med god samvittighet). Nå føler jeg at kroppen trenger å renses litt og komme litt i gang. Her er hvertfall mine mål for denne måneden. 


Jeg liker ikke å sette mål som "Trene tre ganger i uken", "lese x antall timer" og "publisere x antall innlegg", fordi alle uker er forskjellige og man vet aldri helt hva man får tid til. 

Hva er deres nyttårsforsetter?
 

 • 02.01.2017, 20:45

Året som gikk 2016: September - Desember


Hei dere ♥

Da var det endelig klart for den siste delen av årsoppsummeringen, og de fire siste månedene. 

September:

September startet med enda en kjærestetur, og denne gangen gikk turen til Amsterdam. En by og et land verken jeg eller kjæresten hadde vært. Her koste vi oss med sightseeing, god mat og litt shopping. Vi var der bare et par dager, men vi fikk sett utrolig mye. Lagde også en liten guide som dere kan finne HERJeg og kjæresten hadde vært sammen i 3 år den 14.september. Vi fikk ikke feiret siden jeg var på skolen hele kvelden. 

For dagen etter var det nemlig duket for Siviløkonomenes dag på skolen, og jeg og to venninner var ambassadører og hjalp til. Avsluttet med bankett på Bar Vulkan.

Var på slektstreff på Øvre Vang og besøkte den gamle kaninen min som nå bor hos kusinen til pappa før vi dro hjem. Lille Knerten som blir 8 år til våren!Oktober:

Oktober startet med at jeg jobbet på på den store rosa familiefotodagen i Spikersuppa i regi av Rosa Sløyfe. Fikk til og med sikret meg et lite bilde selv da det var stille. 

01.10 2016 OsloJ 44 . Foto Mikaela Berg
Jeg kunne endelig røpe at jeg og kjæresten har kjøpt vår første leilighet sammen. Den er ikke ferdig før tidligst juni 2019, men vi gleder oss veldig. Har allerede funnet ut litt av hvordan vi vil innrede, selv om det er en stund til. 


Vi arrangerte halloweenfest med gode venner, og koordinerte kostymene våre. November:

November skjedde det egentlig ikke så mye siden eksamensperioden nærmet seg med stormskritt. Jeg gikk over til Huawei etter å ha hatt iPhone i 6 år, og det er et valg jeg virkelig har vært fornøyd med.


Kjæresten overrasket meg med date night med kino og middag på Tatakii. 

Jeg ble ferdig med julegaver og opplevde utrolig dårlig service da jeg skulle kjøpe sminke på Kicks på Steen & Strøm. 

Kjæresten fylte år og vi spiste middag på Yaya´s. Stemningen var litt laber siden mormoren gikk bort dagen før bursdagen hans. Resten av uken ble et lite puslespill siden vi begge hadde eksamen den dagen hun skulle begraves. Det endte med at jeg ble i Oslo, og han dro opp til Ålesund rett etter den muntlige presentasjonen og rakk det med to minutter! Han returnerte tidlig dagen etter for da skulle vi nemlig på Thanksgivingmiddag hos et vennepar. 

Desember:

Desember kom og jeg var flere ganger i Spikersuppa for å se på julemarkedet og spise brente mandler. Jeg var ferdig med alle julegavene så førjultiden var egentlig veldig koselig hvis man ser bort fra eksamenstiden. Vi hadde en periode med helt fantastiske solnedganger i hovedstaden. 

Jeg leste mye til mine fem eksamener, og jeg klarte å forstue/slå høyre hånden da bussen bråstoppet og hånden min kræsjet i den gule stangen man holder seg i. Dette gjorde ikke akkurat underverker for jobbingen...

En god kompis kom en helg til Oslo etter å ikke ha sett han siden han flyttet tilbake til Bergen. Var nok en gang på julemarked og satt flere timer på Espresso House på Aker Brygge. Så var endelig siste eksamen over og jeg gikk ut av skolen med et stort smil rundt munnen siden det endelig var juleferie. Smilet gikk fort over til tårer etter å ha mottatt en veldig trist nyhet, og jeg satt og gråt på tbanen og forventet nesten å finne en jodel om "hun som gråt på tbanen". 

Jeg, pappa og Endre var i operaen på Nøtteknekkeren og spiste helt fantastisk sushi på Niwa etterpå. 


Og endelig var det jul 


Nå ser jeg frem til et nytt år med nye muligheter! ♥

 • 02.01.2017, 13:05

The first outfit of 2017


Godt nyttår dere! ♥

Jeg håper alle hadde en fantastisk feiring på nyttårsaften. Vi spiste litt julemat med pappa før han kjørte oss ned til en venninne som disket opp med entrecote, fløtegratinerte poteter og løk og sopp som var stekt i ovnen. Utrolig godt og ikke minst koselig. Etter det dro vi tre til to andre venninner hvor det var samlet mange gode venner fra vgs og noen nye fjes til fest. Kvelden endte nede på Aker Brygge hvor vi dessverre ikke så så mange raketter, men stemningen var på topp uansett. 

I går var vi hos svigermor i det nye huset hennes og ble servert hummer. Siden jeg ikke fikk tatt noen bra bilder av nyttårsantrekket, passet jeg på å få noen bilder av gårsdagens antrekk. Nå gleder jeg meg utrolig mye til å starte det nye året og håper det byr på mye bra.

Ha en kjempefin mandag ♥ Siste delen av årsoppsummeringen kommer senere i dag!

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits