• 20.02.2015, 14:34

Friday Bliss


Late dager på hytta hvor man går i kosedress, uten sminke og vinterpels på leggene. Hva er vel bedre enn det? Når man i tillegg har litt mørk sjokolade
og den nyeste utgaven av Costume, er det bare å senke skuldrene og nyte de siste dagene av vinterferien. På en annen side blir i dag kosedressen byttet ut med vanlige klær, morratrynet skal få på seg krigsmalingen, og vinterpelsen skal bort! For i ettermiddag kommer nemlig kjæresten oppover med tog, og bordet skal dekkes med en deilig biffmiddag. Jeg gleder meg sånn *hihi*
Jeg blir alltid glad når jeg ser at det er vareprøver i blader. Elsket spesielt den parfymen! Kanskje jeg må kjøpe den!


Jeg vil alltid ha en hangup på blonder, og jeg har igjen funnet ut at jeg må investere i sorte sandaler!

Ha en kjempefin helg! 

 • 18.02.2015, 12:00

Hearts
På Beitostølen kjøpte kjæresten disse nydelige øredobbene til meg. De er enkle og stilrene, men samtidig litt annerledes og romantiske. En perfekt liten Valentines-gave i tillegg til alt det andre  De er forresten fra merket Hjerter. 

 • 17.02.2015, 16:33

Fastelavnsboller


 Hei dere   Siden vi satt i bilen store deler av søndagen, ble det ikke noen fastelavnsboller. Men man kan jo ikke la en sjanse for boller med krem og syltetøy gå fra seg, så jeg lagde et stort brett med boller i går. Jeg har blitt mer og mer glad i gjærbakst, så lenge jeg har nok tålmodighet til å vente på hevingen. Pyntet de med melis på toppen, og masse pisket krem og bringebærsyltetøy inni. Hvem kan si nei til noe sånt? 

Bakte dere Fastelavnsboller?♥ 

 • 16.02.2015, 19:32

Beitostølen


Hei. Jeg har dessverre vært borte fra bloggen noen dager, men har virkelig hatt det travelt. I helgen var jeg, kjæresten og pappa på Beitostølen på en liten helgetur. Pappa dro opp onsdagen, som gjorde at jeg og typen måtte ta bussen. Satt flere timer i kø, og ble veldig forsinket. Fikk en lang dag i bakken på lørdag med strålende sol, god lunsj på Peppes og en koselig feiring av Valentine's day. 

 Hva har dere gjort i helgen?

 • 10.02.2015, 17:34

Oppskrift: Hjemmelaget musli


Hei dere♥ Har lenge tenkt på å legge ut flere oppskrifter på bloggen. Jeg er veldig glad i å lage mat, og det er sjeldent det ikke blir noe hjemmelaget til middag her hjemme. Frokost derimot er det sjeldent at jeg spiser, rett og slett fordi jeg elsker å sove, og prioriterer heller det. Når jeg først lager frokost(som da blir i helgene), elsker jeg å lage noe ekstra godt. En av favorittene er helt klart Yoghurt med hjemmelaget musli med akasiehonning på. 

Du trenger: ♥250g havregryn ♥ 100g sesamfrø ♥ 100g valnøtter ♥ 100g mandler ♥ 100g hasselnøtter ♥2 dl vann ♥ 2ss honning ♥ 2ss smør    ♥ Litt kokos


Fremgangsmåte: 

♥Ha havregryn, kokos og sesamfrøene i en bolle.

♥ Hakk opp valnøtter, mandler og hasselnøtter og ta det over i bollen. Dryss over litt salt.

♥ Varm opp vann, honning og smør. Når alt er smeltet, heller du det over i bollen og rører godt.

♥ Hell alt over på et stekebrett med bakepapir, og fordel massen utover.

Stekes på 140 grader i ca. 1 time. Husk å røre rundt hvert 15.minutt. 

Håper dere vil prøve ut denne oppskriften! 


 • 09.02.2015, 20:03

Be like snow. Cold, but beautiful


Hei dere ♥ Ny uke med nye muligheter. Bare noen dager igjen før en etterlengtet vinterferie! Jeg gleder meg sånn! Er mye spennende som skjer denne uken med både karriereveiledning på skolen, og et spennende møte med rådgiver på skolen jeg har tenkt til å søke på neste år. Har på følelsen av at dette blir bra! Tenkte jeg skulle prøve å få til et nytt design til dere snart. Jeg er så utrolig lei av det jeg har nå. 

Image and video hosting by TinyPic

Hva skal dere i vinterferien? 

 • 08.02.2015, 14:30

3 blogganbefalinger


Hei. 

Etter en lang periode med lite motivasjon og sykdom, tenkte jeg å prøve ut noe nytt på bloggen. Denne gangen har jeg lyst til å anbefale noen blogger jeg liker veldig godt. For meg er det viktig med en blogg hvor det ikke er altfor mye reklame, jevnlige oppdateringer, store og fine bilder og masse inspirasjon. Jeg har lest blogger siden januar 2010, da jeg startet å lese Voe og Fotballfrue. Etter mange år har jeg fått flere favoritter, og jeg leser i dag utrolig mange. Trykk på navnet for å komme til bloggen!

Marie


Dette er en blogg jeg oppdaget på ny på torsdag. Første gangen jeg var innom var vel da "Det Nye jenta" gikk på tv. Denne vakre jenta kom tross alt på 2.plass! Bildene hennes er vakre og gjennomførte, og hun har en garderobe man kan dø for. Alle innleggene inspirerer og gir meg tips. Vil absolutt anbefale å ta en titt på denne bloggen. 

Marthe


Ååå, hvor skal jeg starte? Jeg oppdaget bloggen i starten av sommeren i fjor. Hun er virkelig alt jeg leter etter i en blogg! Masse oppskrifter på god mat(har prøvd ut flere av rettene), fine antrekk, morsomme innlegg og lite reklame. Sånt liker vi! Marthe virker som en helt fantastisk og genuin person, som bryr seg om alle og hun er den eneste bloggeren jeg føler legger litt humor i innleggene uten å prøve for hardt. Stå på Marthe!

Karoline Karoline sin blogg er ikke den jeg besøker hver dag, men allikevel er det noe som får meg til å klikke innom en gang i blant. Hun har utrolig fine antrekk, og kort tekst så man faktisk orker å lese hele. Anbefales!

Noen blogger dere anbefaler? 

 • 07.02.2015, 15:22

Gårsdagens antrekk #060215


Hei dere. 

For første gang på lenge var det fint vær hjemme i Tigerstaden, så før vi dro tok vi noen antrekksbilder. Byttet selvfølgelig ut skoene og jakken før jeg dro, siden det er spådd opptil 20 m/s i dag! Jaja, har jo landet på Vigra i 22 m/s så overlever vel denne gangen også. Senere i kveld skal vi på bryllupsfest til kusinen til kjæresten. Ha en kjempefin kveld videre! Nelly Topp / Rebecca Stella Jakke / Bikbok bukse / Uggs sko

 

 • 06.02.2015, 17:30

Wants


Hei. Dette innlegget er forhåndsskrevet, så nå sitter jeg nok på Gardermoen på vei til Ålesund. Har ikke vært der på nesten ett år så gleder meg masse. Er faktisk første gang jeg og kjæresten tar fly dit sammen. Var jo mange flyturer hvor den ene dro hjem igjen fra Ålesund/Oslo. Deilig å slippe å reise fra hverandre, men kunne være sammen. Satte sammen en liten ønskeliste. Det er jo så mye fint for tiden! Gleder meg til våren, og sikler etter alt sammen! 
Ananaslampe fra Åhlens / Hvit kjole her / Girlfriend jeans fra H&M / Sort topp her / Blå trench fra Gina Tricot / Parfyme fra Viktor & Rolf / Sko her

Ha en fin helg

 • 05.02.2015, 19:01

Sushiholic


Hei dere. Denne skoleuken er kort for min del. Kyssesyken setter meg veldig tilbake, og jeg får en grusom hodepine av å anstrenge meg. Skulle egentlig hatt heldags i nynorsk i dag, men kom frem til at det kom til å bli for mye. Det viktigste er å bli frisk. Har heller jobbet med markedsføringsoppgave de siste dagene i mitt eget tempo med masse pauser. Begynner å bli lei av å være så mye hjemme, men det er jo slik jeg blir fortere frisk. I dag hadde jeg skikkelig lyst på sushi, og kjæresten var så snill at han fikset det på vei hjem. Da fikk jeg igjen brukt det fine sushiserviset mitt! Nå må jeg pakke til Ålesund. Reiser i morgen ettermiddag, og det er spådd et herlig vær med 19 m/s på lørdag. Ha en kjempefin kveld!

 • 02.02.2015, 17:47

50 spørsmål

 • Category: Meg

1. Hvor gammel er du om fem år? Om fem år er jeg snart 24 år. Sykt å tenke på.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Venninner på skolen.

3. Hvor høy er du? 168.5 tror jeg.

4. Hvilken film så du sist? Letters to Juliet som jeg så for noen helger siden. Er mer en serie-person, og Gossip Girl er den store favoritten for øyeblikket.

5. Hvem ringte du sist? Mamma

6. Hvem ringte deg sist? Mamma

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Elsker deg like mye prinsessa mi" fra kjæresten. 

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Sende sms, helt klart. Da kan jeg svare når det passer, bruke lenger tid på å tenke og jeg kan være så fjern jeg bare vil. Å ringe er også noe jeg er lei av etter avstandsforhold hvor vi snakket på telefon hele tiden.

9. Hva er ditt favorittsted? Denne er sååå vanskelig. Har så mange favorittsteder, men vil gjerne tilbake til New York. 
10. Hvilket sted foretrekker du minst? Legen og tannlegen. Er livredd for både sprøyter og blod, så trives ikke så veldig der. 

11. Når så du moren din sist? På lørdag da hun fulgte meg hjem til kjæresten fra jentekveld. Alle i familien + kjæresten nekter å la meg dra hjem alene på kvelden. 

12. Hvilken øyefarge har du? Blå

13. Hvilken julesang er din favoritt? Fairytale of New York - Pogues

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De skilte seg for 8 år siden dessverre.

15. Når våknet du i dag? Våknet vel rundt 10, fant ut at jeg måtte dra en halvtime før for å dra i møte med Idrettsstyret på skolen. 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Håper jeg fortsatt er med kjæresten, har en god jobb, en kosete og lubben katt og kanskje barn.

17. Hva skremte deg om natten som barn? At det faktisk lå en ulv under senga, etter at pappa sa " Vær snill jente og sov, så ulven ikke tar deg". Haha, jeg lå og skalv i flere timer. Grunnen var at han hadde sett et dyr utenfor hytta på natten, og trodde det var en ulv. 

18. Hvilket youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? 


19. Hva er din beste egenskap? Altfor vanskelig å svare på så spurte kjæresten. Fikk dette til svar: "Du er veldig omtenksom, snill mot alle og vil ingen vondt"

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er veldig utålmodig

21. Sover du med eller uten klær om natten? Varierer veldig, men blir ofte uten. 

22. Hvor mange puter har du i sengen? Enten to eller fem(tre pynteputer)

23. Hva er det rareste du har spist? Ingen anelse

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Har Macbook Pro 15"

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Fryser veldig lett på beina, så foretrekker sko eller sokker, men barbeint når jeg er på stranda! Elsker å få sand mellom tærne.

26. Hva hører du på akkurat nå? Elsker "Love me like you do" av Ellie Goulding for tiden! Eller "Lover, where do you live?" av Highasakite

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Ben and Jerry's med Chocolate fudge brownies

28. Hvilken dessert er din favoritt? Sjokoladefondant og Creme Brulee.

29. Den største premien du har vunnet? Vant faktisk 500 kroner på flaxlodd i julen. 

30. Liker du kaffe? Nope

31. Hva drikker du helst til frokost? Smoothie eller melk

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Norsklæreren! Han er en helt fantastisk lærer.

33. Kan du spille poker? Nope.

34. Hva har du spist i dag? En skyr og to hjemmelagde sjokoladeboller. Ikke bra!

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Synes andre verdenskrig er interessant så må si Hitler og Anne Frank. 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Aner virkelig ikke. Hører for det meste på radio i bilen. 

37. Vil du ha barn? Ja! Men om en god del år!

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk og spansk. 

39. Sover du på en spesiell side? På siden, helst med kjæresten inntil meg. Eller på magen.

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet! Med sand mellom tærne. 
41. Hva bruker du helst penger på? Klær, sko, smykker og.... toast i kantinen på skolen. Merker jeg nesten gruer meg til å slutte på VGS bare pga. den.

42. Eier du dyrebare smykker? Fikk en del til konfirmasjonen, og har ellers en del fra bursdager og jul osv. 

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Ser aldri på tv, men elsker Pretty little liars, Gossip Girl og Grey's Anatomy

44. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg skal faktisk til Ålesund som er hjembyen til kjæresten min. Vi skal i bryllup til kusinen hans. 

45. Kan du stå på slalåm? Ja, jeg gikk på slalom i 3-4 år. Men lenge siden jeg har stått nå.

46. Hvordan imponerer man deg? Med fine øyne, et stort smil og en sprudlende personlighet. 

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den standard ringetonen alle med Iphone har.

48. Fortell 3 ting som leserne antagelig ikke vet om deg?

 1. Jeg har aldri prøvd verken snus eller røyk. Veldig stolt. Haha
 2. Jeg spilte piano i nesten 7 år
 3. Jeg har egentlig en kanin, som nå bor hos kusinen til pappa. 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En nydelig rose som jeg fikk av kjæresten på fredag. 

50. Er du sosial?  Både og egentlig. Er veldig sosial med de jeg kjenner, men er litt sjenert overfor de jeg ikke kjenner. Trives godt i eget selskap også da. 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits