• 29.02.2016, 16:30

Ukens som gikk # 8


Hei dere ♥

Mandag igjen. Siste dagen i februar. Tenk at det er fire år til neste gang vi ser denne datoen. I morgen er det offisielt den første vårmåneden, og jeg gleder meg sånn til det blir varmere i luften og at dagene blir enda lengre. En ny uke betyr også en ny oppsummering av uken som gikk. Det var en veldig dårlig blogguke, og jeg har generelt tatt lite bilder. Sånn blir det noen ganger når man må sjonglere studier, venner, kjæreste, jobb og hundre andre ting. 

Ukens opptur:

Jeg må si at denne ukens opptur har vært at jeg har vært supersosial hele uken. Mandag var jeg på kafé med en barndomsvenninne som jeg ikke hadde sett siden september. I tillegg kom mamma på middag hvor vi serverte henne hjemmelaget fiskesuppe og bountykake. Tirsdag var jeg og kjæresten ute og spiste på Døgnvill med faren hans. Onsdag fikk jeg endelig sett av mine beste kompiser igjen etter han har vært i Lillehammer og New York i forbindelse med at han ble kåret til årets ildsjel på Idrettsgallaen i januar. Hele 4 timer satt vi og skravlet om alt og ingen ting før vi og nabobordet ble bedt om å gå fordi de egentlig stengte for en halvtime siden. Haha. Torsdag var det igjen middag med faren og søsteren til kjæresten. Alle uker burde vært som denne!

Ukens craving: 

På mandag lagde jeg som sagt Bountykake, og det ble jo selvfølgelig rester som jeg småspiste på hele uken frem til springformen til min store fortvilelse var tom. Haha XP Kaken var uansett helt fantastisk, så jeg kommer nok til å lage den igjen. Da skal dere få oppskrift! 

Ukens nedtur:

Ukens nedtur må være at hele lørdagen forsvant til jobbing, og at det var iskaldt å tilbringe 9 timer ute. Ble noen varme kakaokopper fra Espresso house for å si det slik! Noe som var positivt med å jobbe var at vi på slutten av dagen fikk antrekket vi hadde gått med. En lang treningstights, treningsgenser og knæsjrosa løpejakke gratis. Ikke verst det!

Ukens innkjøp:

Det eneste jeg har kjøpt denne uken er en fantastisk skinnbukse fra Zara. I tillegg har jeg bestilt en kjole på Nelly som jeg tenkte å bruke på bursdagsfeiringen min i april. Gleder meg sånn til å fylle 20!

Ukens sang: 

Adele gjestet Ellen Show forrige uke, og da sang hun "When we were young". En helt fantastisk sang som jeg har hørt på mange ganger denne uken. 

Ønsker dere alle en fantastisk uke!
 • 28.02.2016, 17:30

The perfect leather pants


Hei dere ♥

I lang tid har jeg lett etter de perfekte skinnbuksene, men jeg har egentlig aldri funnet noen som har sittet perfekt og i tillegg sett smashing ut. Forrige uke kom jeg over bloggen til "Thelondongirl" som jeg anbefalte i innlegget under, og hun hadde nylig kjøpt noen helt fantastiske skinnbukser som var fra Zara. På mandag da jeg var med en venninne måtte jeg bare innom Zara, og noe av det første som møtte meg på stativet var disse buksene. Heldigvis hadde de størrelsen min igjen. 


Jeg har aldri hatt skinnbukser før, så har ikke helt funnet ut hva jeg skal bruke de til. Derfor satte jeg sammen en kollasj med bilder fra Weheartit med litt inspirasjon. Skrik ut hvis du har noen tips! 


Ha en fortsatt fin søndag! 

 • 27.02.2016, 12:30

3 nye favorittblogger


Hei dere ♥ 

Akkurat nå er jeg på jobb, så dette innlegget ble skrevet i går kveld. I det siste har blitt ganske lei mange av de bloggene jeg har lest i det siste. Etter å ha lest bloggen til Caroline Berg Eriksen i over 6 år, har jeg knapt vært innom på snart en måned. Bloggen hennes interesserte meg rett og slett ikke like mye lenger, og jeg fant ut at det nærmest hadde blitt en vane for meg å klikke meg inn. Jeg har nå funnet ut at de bloggene jeg liker best er de som er på ca. samme alder som meg, fordi vi naturlig nok er på samme sted i livet enn en på snart 30 år med mann, barn, hund og stakittgjerde. Derfor tenkte jeg å tipse dere om tre nye favoritter, som til tross for å ikke være øverst på topplisten alltid leverer innlegg som jeg finner inspirasjon i. Er det ikke det alle drømmer om? 

Kristine Angvik

Kristine har nettopp startet å blogge igjen etter noen år med pause. Jeg leste bloggen hennes fast da hun bodde i Molde, og jeg har virkelig savnet å lese innleggene hennes. Nå har hun flyttet til Oslo, studerer journalistikk og jobber i en klesbutikk.Denne jenta har stil med stor S, en utrolig evne til å formulere gode innlegg og virker som en jente som er veldig down to earth og morsom. På bloggen hennes finner man masse motetips, antrekk, hverdagsbilder og tanker. 

Malin Dahl:Malin oppdaget jeg i fjor da Bikbok repostet et av bildene hennes. Denne vakre jenta har en fantastisk fin garderobe, to vanvittig søte hunder og et utrolig fint rom. Bloggen er blitt en av mine store favoritter med hennes lyse bilder og kort men fengende tekst. På denne bloggen finner du masse DIYs, antrekk, hverdagsbilder, tips, innkjøp, ebay buys, trening og skjønnhet. 

The london girl:

Bloggen til Christina Marie oppdaget jeg forrige uke da hun fulgte meg på Instagram. Hun studerer i London, så bloggen hennes er proppet med London tips som kommer godt med nå som jeg snart skal dit. Christina har en fantastisk fin stil og en garderobe jeg gjerne skulle hatt selv. På bloggen hennes deler hun antrekk, tips, innkjøp, oppskrifter og reiser. 

 /Alle bildene er tatt fra bloggene deres./

Leser dere noen av disse bloggene? Hvem er deres favoritter? 
 

 • 23.02.2016, 16:00

Study snackHei dere ♥ 

Som student tilbringer man mye tid med nesa i en pensumbok. En av mine must haves når jeg leser er å ha enten noe godt å drikke, mat eller snack ved siden av meg. Dette for å slippe å ta pauser hele tiden når man er sugen på noe godt. Sikkert mange som kjenner seg igjen at man får lyst på noe eller kommer på noe man burde gjøre så fort man har satt seg ned med bøkene. En av mine favoritter er superenkel å lage, sunn og som smaker veldig godt. I tillegg krever det ikke så mange ingredienser. 

For å lage hummusen tar du en boks med kikerter(jeg kjøper de fra Gogreen) som du skyller godt og siler av vannet med et dørslag. Så moser jeg ertene i en stavmikser sammen med saften av en halv sitron og 1 ss tahini. Når hummusen har fått en dipp-konsistens tilsetter du litt salt og 1 ts spisskummin. Jeg pleier å dyppe gulrøtter og agurk i hummusen. Perfekt snack som man kan spise uten at man må konsentrere seg. (kan tilsette litt vann eller olivenolje hvis du vil ha den litt tynnere)Litt chai tea latte må også til når man sitter og leser. 

Hva er deres beste tips til Study Snack? 

 • 21.02.2016, 22:14

Uken som gikk #7


Hei kjære lesere 

Da er det klart for enda en runde med ukens oppsummering. Jeg synes ukene går så vanvittig fort. Tenk at det snart er mars allerede! I dag var jeg oppe tidlig for å prøve ut en ny gruppetime, kalt "Barre". Det var ballettinspirert styrketrening, og jeg som aldri har danset kjente det mer enn godt. Haha XD Da jeg kom hjem hadde kjæresten lagd bananpannekaker til oss som jeg skal dele oppskrift med dere til uken. Etter det smurte vi oss ski og tok årets første skitur. 

Ukens innkjøp:

Klapp på skulderen til meg denne uken, for jeg har nemlig ikke shoppet noe som helst! Prøver å shoppe minst mulig nå før London i april, og heller kjøpe klær som ikke alle andre har når vi er der. 

Ukens høydepunkt:

Høydepunktet denne uken er helt klart dagens skitur. Det ble ikke tidenes lengste tur, og vi fant ikke helt riktig vei da vi skulle tilbake. Vi tok t-banen til Frognerseteren og gikk inn til Tryvannstua. Det var flere enn oss som hadde ideen om å ta en tur ut i dag, så vi bestemte oss for å ta en annen løype tilbake. Planen var å ende opp ved Midtstuen, men skiltene er så misvisende så vi endte plutselig opp ved Holmenkollen skistadion og gikk ned til Holmenkollen stasjon i stedet. Har ikke gått der på to år, så er vel derfor vi gikk feil. Haha

Ukens nedtur: 

Jeg tror ukens nedtur må være at jeg fikk ikke blogget så mye, eller tatt så mange bilder denne uken. Merket det veldig godt da jeg skulle sette med ned og lage dette innlegget. 

Ukens sang:

Ukens sang er Pillowtalk av Zayn. Jeg tror jeg har hørt denne sangen hver dag på vei til og fra skolen. Jeg synes helt ærlig at Zayn gjorde et riktig valg med å forlate One Direction! 

Ukens opptur:

En av ukens oppturer må virkelig være fredagens middagsselskap. Vi hadde nemlig en kompis og kjæresten hans på besøk. Hun er amerikansk så hjernen måtte skjerpes for å snakke engelsk en hel kveld. Uvant, men deilig å snakke litt engelsk igjen. Vi spiste taco, hjemmelaget sjokolademousse og spilte Ticket to ride. En veldig koselig kveld! 

Hvordan har uken deres vært?♥
 
 • 20.02.2016, 12:00

Oppskrft: Tortillapizza med tacorester
Hei dere ♥

Det er sikkert flere enn meg som hadde taco til middag i går, og som kanskje har litt rester igjen? Derfor tenkte jeg å dele et middagsforslag som er superenkelt og veldig godt med dere. 

Du trenger:

Bunn og Saus: ♥ Tortillalefser ♥ 1-2 dl creme fraiche ♥ 1 ss olivenolje ♥1 ss hvitvinseddik ♥ 1 fedd hvitløk ♥ salt og pepper

Fyll: ♥ Rester fra taco(jeg brukte kjøttdeig, tortillachips, mais) og revet ost 

Sett på ovnen på 200 grader. Bland ingrediensene til sausen og smør den utover tortillalefsene. Legg på fyllet og revet ost. Stekes i 5-8 minutter til osten er smeltet og skorpen er litt gylden. Når det er noen få minutter igjen legger du på tortillachipsen.

Jeg lagde også en annen variant hvor jeg la på pinjekjerner og spekeskinke sammen med parmesan og vanlig revet ost. Når den var ferdig stekt la jeg på masse ruccula, helte over litt olivenolje og krydret med salt og pepper. Dette er min favorittpizza når vi er ute og spiser! Så godt!

Bon Appétit

 • 16.02.2016, 16:30

Anne tipser: Cleanser


Hei dere ♥

Jeg tenkte dere å tipse om en av mine store favoritter når jeg skal fjerne sminke. Denne pleier jeg å fjerne hudsminken med etter å ha brukt rensemelk og et mildere rensevann først. Den er ganske sterk, men den tar virkelig A-L-T! Det er utrolig hvor mye som er igjen etter å allerede ha fjernet med rensemelk, men med denne får man virkelig tatt det som er igjen. I tillegg er den veldig drøy i bruk, for den siste jeg hadde kjøpte jeg i sommer. Da jeg var på Vita forrige uke hadde de 3 for 2 på alle produktene i denne serien så da måtte jeg kjøpe med meg to stykker + et produkt jeg har hatt lyst til å prøve lenge. 

(ikke sponset på noen måte)

Har dere prøvd dette rensevannet? ♥

 • 15.02.2016, 13:00

Uken som gikk #6


Hei kjære lesere ♥

Ny uke og nye muligheter. Jeg synes ukene går så ekstremt fort, og at jeg skriver disse oppsummeringsinnleggene hele tiden. I dag skal jeg først til Grønland for å fikse nytt pass før jeg har et ærend. Deilig å ikke ha forelesninger på mandager. Da får man en grei start på uken, og man får i tillegg gjort en del ting man ikke rekker ellers.


 

Ukens opptur:

Denne uken har vært veldig bra med mye på planen. Jeg har fått trent flere ganger, feire Valentine´s day med kjæresten(se innlegget under), var med mamma hele lørdagen for å være hundepasser og feire morsdag på forskudd. I tillegg hadde vi klassefest på onsdag, og selv om jeg bare var på vorset, var det veldig koselig

Ukens innkjøp:

Denne ukens innkjøp er denne fantastiske trenchen fra Bikbok i en herlig blågrå farge. Jeg gleder meg masse til minusgradene forsvinner og jeg kan ta i bruk denne vakre jakken. 

Ukens nedtur:

Ukens nedtur var på tirsdag hvor jeg krabbet ut av senga for å rekke forelesning klokken 8. Holdt på å falle hundre ganger fordi naboen ikke strør og mistet nesten bussen bussen fordi jeg måtte gå s-a-k-t-e. Da jeg endelig hadde satt meg på t-banen og skulle sjekke hvilket auditorium vi skulle ha forelesning i, kom jeg på at vi bare hadde en forelesning i stedet for to, og den startet selvfølgelig 11! Jeg hadde heller ikke med en eneste bok. Orket ikke å stresse hjem igjen så jeg dro på skolen, så en episode av "Jane the virgin", lagde noen blogginnlegg og gjorde litt skolearbeid uten boka. 

Ukens serie:

Er det en serie jeg aldri trodde kom til å bli nevnt på denne bloggen så er det Prison break. Men nå er jeg blitt hekta. Selv om det er 11 år siden serien kom ut, hadde jeg aldri sett en eneste episode. Super spennende!Ukens høydepunkt:

Denne ukens høydepunkt er uten tvil gårsdagen. Dagen var fantastisk fra start til slutt med frokost, badekar, middag og roser. Blir alltid helt stappmett når vi spiser på Dinner. Venterett med rekechips, fritert spinat og nøtter, forrett med vårruller som var så gode at vi glemte å ta bilde, vår favoritt crispy duck til hovedrett og sjokoladefondant til dessert. 


Ønsker dere alle en fin uke! ♥

 • 14.02.2016, 17:30

Happy Valentine´s dayHei søte lesere ♥ 

Det ble en sen natt i går, da vi begynte å se på "Prison break" etter vi allerede hadde sett en film. Det er jo så spennende at man ikke klarer å stoppe etter bare én episode. Jeg som var så skeptisk til den serien da det ikke er helt min type serie. I dag våknet vi i 10-tiden, og jeg sto opp og lagde frokost på sengen. Ble omelettmuffins, smoothie og kakao/chai tea latte med et kort og en boks med melkehjerter. Jeg hadde også kjøpt en ny kaffekopp til kjæresten som han fikk kaffen i. Jeg var superheldig og fikk 10 røde roser og makroner fra Sebastien Bruno. Min favoritt!♥ I tillegg tappet han i badekaret, lagde en sti av roseblader, tente lys og satte på koselig musikk. Hihi ♥ 

Nå skal vi ut og spise på Dinner som har blitt en tradisjon på Valentine's. Vi må jo også feire at vi har vært sammen i 2 år og 5 mnd ♥ Oppdaterer dere i morgen med uken som gikk og bilder fra i kveld. 

Håper dere alle får en fantastisk dag, og ikke glem at det er morsdag i dag♥

 • 11.02.2016, 18:30

Filmtips til Valentine's day


Hei søte lesere ♥ 

På søndag er det Valentine's dere! I den anledning tenkte jeg å tipse om mine favoritt klissefilmer. Jeg elsker denne typen filmer, men det er ikke alltid like lett å få med kjæresten på å se disse. Morsomt hvis dere kommenterer hvilke filmer dere har sett, eller kommer med andre tips. Jeg planlegger å kanskje få sett en film på listen over filmer jeg ikke har fått sett ennå. Hvis du ikke har kjæreste er det også veldig koselig å se disse filmene med venninner eller til og med familie. Det er jo morsdag også på søndag, og jeg vet at mamma liker flere av disse filmene. 

♥ Sex and the city the movie ♥ The proposal ♥A walk to remember ♥ Dear John ♥ Life as we know it ♥ Notting hill ♥ Safe haven ♥ P.s. I love you ♥ The last song

♥The lucky one ♥ Pretty woman ♥ The vow ♥ Fifty shades of grey ♥ Titanic ♥ 50 first dates

♥ 27 dresses ♥ Valentine's day ♥ The notebook ♥ The ugly truth ♥ Letters to juliet ♥ Made of honor

Hvilke filmer har dere sett? Har dere noen filmtips? ♥

 • 10.02.2016, 17:00

The perfect trenchcoat


Hei dere ♥ 

Jeg har lenge siklet på de nydelige trench jakkene de har hatt på Bikbok i nydelige farger. I mine øyne er de perfekte til det meste på våren. Prisen på 499,- har gjort at jeg ikke har kjøpt det fordi jeg egentlig synes det er litt mye for et plagg på Bikbok når det meste der koster 199-299 kroner. Forrige uke var jeg med på en fokusgruppe på skolen hvor jeg og tre andre snakket om hvorfor vi valgte å studere akkurat det vi valgte og hva som var viktigst når vi valgte. Som takk for at vi hjalp til med undersøkelsen fikk vi et "universal presentkort" på 500 kr. Da var det ikke vanskelig å finne ut hva man skulle kjøpe. Gleder meg masse til temperaturen stiger litt mer, og jeg kan bruke den! Elsker virkelig den grå-blå fargen. Hva synes dere?

 • 09.02.2016, 19:00

Den internasjonale pannekakedagenHei og god tirsdag ♥

Dagen i dag har ikke vært helt på topp. Var sååå trøtt da jeg sto opp for å rekke forelesning klokken 8. Da jeg satt på t-banen skulle jeg sjekke hvilket auditorium vi skulle i, og da kom jeg på at vi ikke startet før 11! Ble sittende tre timer på skolen uten å egentlig ha noe å gjøre siden jeg ikke hadde med bøker. I pausen scrollet jeg gjennom nettaviser, og kom plutselig over en artikkel om at det er den internasjonale pannekakedagen i dag. Dagens uflaks stoppet ikke, og jeg klarte å lese 8 dl melk i stedet for 0.8 dl, så måtte lage hele røren på nytt. De ble veldig gode til slutt, men synes konsistensen var litt svampete, så deler heller oppskrift en gang de blir mer vellykket!

Ha en fin dag videre! ♥ • 08.02.2016, 13:00

Uken som gikk #5


Hei og god mandag!♥

Ny uke og nye muligheter. Men først vil jeg oppsummere forrige uke før vi drar hjem til Oslo igjen. Det har vært en fantastisk helg her i Ålesund, men det er alltid deilig å komme hjem igjen til rutiner, selv etter en langhelg. Skal prøve å ta litt flere bilder denne uken, selv om det er mye på planen med skole, trening, klassefest, Valentine's og kanskje middag med venner. 

Ukens opptur:

Denne uken har vært ganske vanlig, med unntak av en tur til Sunnmøre. I går hadde vi besøk av mormoren til typen, en fantastisk dame på snart 93 år! Det er så koselig å høre på historier fra gamle dager og jeg følte jeg bare satt og smilte. 

 

Ukens innkjøp:

Jeg har lenge siklet etter noen nye leppestifter fra Mac, og de har jo begynt å selge Mac på Gardermoen(innland) så da ble det to med hjem. Den ene i fargen "Velvet Teddy" og den andre i "Creme in your coffee". Elsker begge! Kjøpte også en bukse fra Gina, og noen sko på salg, men de tenker jeg å vise dere når våren kommer i stedet. Ukens serie:

Denne serien hadde jeg egentlig ingen planer om å se da den kom ut på Netflix. Men dere vet når vennene dine snakker non-stop om en serie du ikke har sett, og du faller helt ut av samtalen. Det var dette som skjedde, så jeg begynte å se på serien. Til min store overraskelse og kjærestens fortvilelse liker jeg faktisk serien. Så morsom og annerledes fra det jeg pleier å se på. Finnes på Netflix. Ukens nedtur:

Jeg har fått en type allergisk reaksjon i huden(elveblest) og jeg vet ikke helt hva det er jeg reagerer på ennå. Kan være noe kryssallergi siden jeg er allergisk mot bjørk og gress. Hjelper heldigvis med litt body butter med aloe vera og allergitabletter. I tillegg er det en stor nedtur at jeg ikke har fått trent denne uken. Får blir bedre denne uken!


Ønsker dere alle en fantastisk uke! 

 

 • 07.02.2016, 14:00

10 tips til Valentine's day
Hei søte lesere ♥

Akkurat nå sitter jeg på Sunnmøre, og har nettopp spist en sen frokost og fastelavnsboller mens vi ser på tremila i Kollen. De siste dagene har vært avslappende og jeg har lagt bloggen litt vekk nå som vi er på besøk. Kameraet ligger hjemme, så jeg tenkte at jeg i stedet kunne komme med noen tips til Valentine's day som er neste søndag. Jeg er i utgangspunktet litt i mot å bruke masse penger på en slik dag, for det viktigste er jo å finne på noe sammen med den man elsker. Og hvis man ikke har en kjæreste man kan dele dagen med kan man jo finne på noe koselig med noen venninner. Jeg og kjæresten har hvert fall planene klare, og jeg har tenkt på noen koselige overraskelser. 


♥ Røde roser er jo nesten et must på Valentine's. Jeg elsker i hvert fall å få blomster av kjæresten. 

♥Til jul for to år siden kjøpte jeg en kortstokk på Nille, skrev en ting jeg elsket med kjæresten på en liten lapp som jeg limte på hvert kort. Så lagde jeg hull i kortene og knøt dem sammen med et fint bånd. Litt tidkrevende, men ikke så kostbart å lage. Jeg vet at typen likte denne veldig godt. 

♥ Å gi hverandre massasje er veldig koselig, og utrolig godt. Utrolig koselig hvis man tenner noen lys og setter mobilen på lydløs! Massasjeolje her og duftlys Her

♥ Jeg har fått to bamser fra Tinka-serien av typen, og de er såå søte! Finnes i flere størrelser og også kopper.

♥ Litt sjokolade er også godt å få, og melkehjerter er jo perfekt på en dag som Valentine's day!

♥ På Japanphoto kan man få bildet sitt i en snøkule med små røde hjerter i. Anbefaler å sjekke om man kan gjøre det i butikk, fordi de glemte å sende meg melding da min var ferdig etter jeg bestilte. I tillegg hadde de ikke klippet bildet til og satt det inni kulen. Litt skuffet der, men ble veldig fint når den var ferdig. 

♥ Valentine's day er også en god mulighet til å ta på noe ekstra fint, både undertøy og antrekk. Undertøyssett Her 

♥ Hvis du ikke har en kjæreste som er allergisk mot jordbær er det helt fantastisk med jordbær dyppet i sjokolade! 
♥ En gave som er veldig enkel, og utrolig koselig er "Love coupons" som man kan printe ut gratis med ferdiglagde kuponger på ting som massasje, frokost på senga og noen lapper hvor man kan skrive selv. Helt gratis hvis man har printer og et søtt bånd som man kan knyte lappene sammen med. Gift coupons printables her 

Håper dere likte tipsene! ♥

(Ukens oppsummering kommer i morgen kveld i stedet fordi jeg ikke har med kamera til å ta bilde av ukens innkjøp)

 • 04.02.2016, 12:00

Hjemmelaget tomatsuppe med Brushetta


Hei dere ♥
Hvis dere ikke allerede har funnet ut hva dere vil ha til middag i dag, har jeg et lite tips. Nemlig en stor favoritt her hjemme med hjemmelaget tomatsuppe og brushetta til. Denne retten er perfekt på denne årstiden hvor det er guffent og kaldt ute. Oppskriften fant jeg i favorittkokeboka mi "Trines mat". Hun har så mange fantastisk gode retter! Har prøvd ut det meste, og gleder meg til å prøve de fra den nye boken også. Det å lage hjemmelaget tomatsuppe tar ikke så lang tid som man skulle tro, og smaker så mye bedre enn posesupper. Den blir i tillegg litt mer mettende med brushettaen. I tillegg er den jo vegetarisk så da passer den jo godt til mitt mål for februar om å ha en middag i uken uten kjøtt! Du trenger:
Tomatsuppe: ♥ 1/2 rødløk ♥ 1-2 fedd hvitløk ♥ 1/2 rød chilli ♥ 2 bokser hermetiske tomater ♥ 2-3 store tomater ♥ 3-4 grønnsakskraft(buljong) ♥ salt og pepper ♥ basilikum
Bruschetta: ♥En fin baguette ♥ små tomater ♥ 1 mozzarella ♥ olivenolje ♥ maldonsalt ♥ balsamico

 

Fremgangsmåte: 

Start med å kutte opp chillien, rødløken og hvitløken(eller press den i en hvitløkspresse)

Varm litt olje i en gryte og fres rødløken, chilien og hvitløken til løken blir blank. 


Tilsett hakkede tomater, grønnsakskraft og tomater som du har hakket i terninger. 


La suppen koke i 15-20 minutter. Smak til med salt og pepper. Når den har kokt ferdig kjører du suppen jevn med en stavmikser/blender. 

Mens suppen koker kan du lage brushettaen. Skjær opp baguetten i skiver og legg de på en bakepapirkledd plate. Hell litt olivenolje over og dryss litt maldonsalt over. Stekes i ovnen på 250 grader i 3-5 minutter til de er gylne i skorpen. 
Hakk cherrytomatene i små biter, og del opp mozzarellaen i skiver eller terninger. Dryss over brødet og hell litt balsamico over(den kremete er veldig god!) Bon Appétit♥
 • 02.02.2016, 17:00

Next trip: London


Hei søte lesere ♥

Jeg nevnte så vidt i Ukens oppsummering at jeg og kjæresten hadde bestilt oss en ny tur. Denne gangen går turen til en av mine favorittbyer, nemlig London! Vi skal være der lørdag-mandag i april og har allerede begynt å planlegge. Jeg har vært der tre ganger tidligere med pappa, og typen har vært der en gang tidligere. Ingenting er bedre enn å være på tur med kjæresten!Jeg er verdens dårligste når det kommer til kart og å orientere meg med tbanenett, men heldigvis er kjæresten helt motsatt. 

Flybillettene fikk vi veldig billig, så nå gjenstår det å finne et rimelig hotell som har grei standard og litt sentralt. Skrik ut hvis dere har noen tips. Jeg gleder meg allerede til å ta London eye for første gang, spise god mat, utforske nye sider av byen sammen med kjæresten og ikke minst shoppe! Skal helt klart ha shoppestopp fremover, med noen unntak. Del gjerne tips hvis dere har!(Alle bildene er fra Weheartit)

Har dere vært i London før? ♥

 • 01.02.2016, 10:00

Goals for february
Hei kjære lesere ♥

Da var vi inne i en ny måned, og vi går endelig mot lysere tider igjen. I januar satte jeg meg 5 mål i stedet for å lage nyttårsforsetter for hele året. Det funket egentlig veldig bra, og var motiverende. Jeg fikk trent masse, spist litt mindre godteri, kuttet ut brus, vært sosial med venner. Det eneste jeg ikke fikk gjort var å gå en skitur. I starten av januar var det ikke noe snø, og da snøen kom var det plutselig opp mot -20 grader. Nå er det jo nesten ikke snø på bakken, så jeg får satse på at det kommer litt snø så jeg kan ta en skitur. 

Mine mål for februar:

♥ Meetfree monday - jeg vil prøve å spise litt mindre kjøtt, og prøve meg på noen vegetarretter fremover. Om det ikke blir mandag, skal jeg hvertfall ha en dag uten kjøtt til middag! Denne uken tenker jeg å lage hjemmelaget tomatsuppe med bruschetta. Tenker også å dele oppskrift med dere! 

♥ Fortsette å trene 2-3 ganger i uken - Jeg har allerede meldt meg på to gruppetimer denne uken, og gleder meg stort! Det er så deilig å trene(eller mer etterpå), og det motiverer meg til å spise sunnere. Vil jo ikke at treningen skal være forgjeves. 

♥ Finne på en romantisk overraskelse til Valentine´s day - Det trenger jo ikke å koste så mye. Vi har allerede booket bord på Dinner, som vi har feiret valentine's de to andre gangene vi har feiret sammen. 

♥ Lese "Den ene pluss en" av Jojo Moyes - Jeg holdt på å skrive at jeg skulle lese den ut, men tilfelle det blir litt for ambisiøst tenker jeg at det holder å komme et godt stykke. Hehe


Har dere noen mål for februar?♥

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits