• 28.02.2017, 17:00

Måneden som gikk: Februar


Hei dere ♥ 

Da har vi allerede kommet til siste dagen i februar. Så langt har dette året gått utrolig fort! Jeg har vært i Thailand, vært hundepasser, feiret Valentine´s og jobbet en del med skole. Jeg tenkte derfor å oppsummere måneden som gikk. 

Månedens høydepunkt:

Ikke overraskende var månedens høydepunkt storesøsteren min sitt bryllup i Thailand den 03.02.17. En fantastisk dag! Flere bilder HER


Månedens antrekk: 

Jeg har faktisk postet tre antrekk denne måneden, to fra Thailand og ett her hjemme. Nå som det bare blir lysere ute blir det enklere å ta antrekksbilder ute. Jeg har store planer om å få postet flere enn jeg gjorde i fjor!


Månedens serie:

Rett før vi dro til Thailand begynte jeg å se på Gilmore Girls. Hvorfor har jeg aldri sett den serien før?! 


Månedens film:

Månedens film må bli Lion som jeg så forrige torsdag. En nydelig film!

Månedens sang:

Jeg har fått "Never say never" av The Fray på hjernen etter bryllupet. Søsteren min har veldig lik musikksmak som meg, så spillelistene var fylt med sanger som jeg digger! 

Månedens koselige: 

Noe av det koseligste denne måneden var å passe Skype, som er hunden til søsteren min og mannen hennes. Jeg var litt skeptisk til å passe en så stor hund i nesten en uke, særlig siden jeg ikke har så mye peiling på hunder, men det gikk overraskende bra. Jeg fikk heldigvis med meg kjæresten, så vi bodde hjemme hos dem en uke. Så koselig at vi mest sannsynlig skal passe henne igjen om noen uker. 


Månedens latter:

Må være da jeg lagde fastelavnsboller en uke for tidlig. Stolt over perfekte boller la jeg ut på Mystory at jeg var klar for morgendagens fastelavns. Et par minutter senere tikket det inn en snap fra en venninne hvor det sto "Du vet at det ikke er før neste søndag?" Sjekket kalenderen min og så at det ikke var før uken etter. Selv om jeg ble kjempeflau og slettet mystoryen, er det alltid godt med boller. Frøs ned en del av dem så jeg hadde til helgen etter så jeg kunne spise fastelavnsboller når det faktisk var fastelavn. 

Månedens innkjøp: 

Jeg tror månedens innkjøp må være denne nydelige kjolen som jeg kjøpte på H&M. Var innom 4-5 butikker og nettsiden flere ganger uten hell. Plutselig dukket den opp igjen på nettsiden i min størrelse og jeg klikket den hjem midt i forelesningen.. Gleder meg masse til å bruke den til våren og sommeren.Hvordan var måneden som gikk for dere? 

 • 27.02.2017, 20:00

Pakketips: Weekend tripHei dere 

Det ble visst noen dager med stillhet her. Helgen gikk så fryktelig fort med både kafédate med en venninne jeg ikke hadde snakket med på noen år. Tiden gikk fort og etter 5-6 timer var jeg på vei hjem. På bussen ringte kjæresten og spurte om jeg ville være med han på julebord(veldig forsinket) siden en hadde blitt syk. Jeg var hjemme i nøyaktig 10 minutter før jeg satt på bussen ned mot sentrum igjen. Vi hadde en koselig kveld med middag og stand-up på Latter før vi endte på en pub like ved Stortinget. Gårsdagen suste også forbi med besøk fra søsteren min og mannen hennes. 

På lørdag reiser jeg til London for å besøke en venninne som er på utveksling der. Gleder meg masse, og har allerede begynt å stresse litt over at jeg må pakke. Jeg blir til mandag, men jeg vet at man rekker mye i London på to-tre dager. Jeg vurderte om jeg skulle ta bagasje eller bare håndbagasje, men jeg fant ut at jeg vil ha plass til litt shopping. Selv om jeg har bagasje med mye plass tenkte jeg å dele noen pakketips med dere. Med noen triks får man plass til det man vil ha med og litt rom for shopping. 

♥ Lag pakkeliste. Dette er min #1 når jeg skal ut og reise. Ved å skrive en liste over alt jeg vil ha med er sjansen for at jeg glemmer noe mindre enn hvis jeg bare hiver oppi ting i kofferten.  

♥ Sett sammen antrekk på forhånd. Veldig greit når man skal på kortere turer, og det gjør det enklere å ta med det man faktisk trenger. Man trenger ikke 5 kjoler og 4 par sko til en weekend. Veldig greit å ta bilder av antrekkene med mobilen slik at man husker det når man kommer frem.  

♥ Prøv å pakke klesplagg som kan matches i ulike antrekk. Hvis du kan bruke et plagg flere ganger, sparer du plass i kofferten. Basics er veldig greit å pakke da man kan matche med mye forskjellig. 

♥ Viktige dokumenter i egen mappe. Jeg liker veldig godt å ha alt av viktige dokumenter som pass, billetter osv. i en egen mappe som jeg kjøpte i fjor. 


♥ Reis i de tyngste og største plaggene. Et triks er å kle på seg det som tar mest plass i kofferten(eller veier mest) når du skal på flyet. En tykk cardigan, tunge sko osv tar unødvendig mye plass som du kan bruke på andre ting. 

♥ Legg strømpebukser og sokker inni skoene. Sparer plass og kan også hjelpe for å beholde formen på skoene. 

♥ Pakk shampoo, balsam osv i små beholdere. Jeg elsker alt av toalettsaker som man kan få i miniatyrbeholdere. Hvis du ikke finner favorittshampooen din i reisestørrelse, kan man få kjøpt slike smarte beholdere som er tomme. Enkelt å fylle på og tar ikke så mye plass. Mine er fra Gotoob.  

♥Pakk sko som passer til flere antrekk. Sko tar ofte mye plass i kofferten, men ved å finne et eller to par sko som passer til det man skal ha på seg har man med en gang mer plass. Viktig å ha hvertfall et par behagelige sko hvis man skal til en storby og man vet at man kommer til å gå mye. 

♥ Rull sammen klærne for å holde dem krøllefrie. I stedet for å legge plaggene flatt oppå hverandre, kan det være smart å rulle de sammen. 

♥ Legg ting som kan lekke i en lukket pose. Hvor mange har ikke opplevd å åpne kofferten og finne masse solkrem/shampoo utover alt du eier. Derfor pleier jeg alltid å legge dette i en egen pose som er lukket. 

Har dere noen pakketips? 

 • 24.02.2017, 17:00

Filmtips: LionHei ♥ Endelig helg!

I går hadde vi en kjempekoselig kveld sammen med foreldrene til kjæresten min. Det ble en skikkelig indisk helaften, selv om det ikke var planlagt egentlig. Først så vi "Lion" på kino før vi spiste et nydelig måltid på "Jewel of India" like ved. Kan anbefale Chicken Korma på det varmeste! Det var akkurat passe sterk(tok medium) og smakte helt nydelig! Og filmen var absolutt helt nydelig! Den er basert på en sann historie etter boken "A long way home" av Saroo Brierley.


Lion

Saroo er 5 år og bor i en liten landsby sammen med moren, storebroren Guddu og lillesøsteren. Storebroren er hans største idol, og en kveld overtaler Saroo broren til å ta han med på jobb som er like ved der de bor. Saroo sovner, og broren legger han på en benk og sier at han snart er tilbake. Senere våkner Saroo alene på plattformen, og går inn i et tomt tog for å lete etter broren. Her sovner han igjen og våkner når toget er i bevegelse og han er den eneste passasjeren. 

Han ender i Calcutta, flere hundre mil unna hjemmet. Det er ingen som forstår språket hans, og han lever som et gatebarn frem til et barnehjem tar han inn. Senere blir han adoptert bort til et australsk par som bor i Tasmania. Etter hvert kjenner han mer og mer på savnet etter sin egentlige familie, og bruker Google Earth til å søke etter hjembyen. 25 år senere er han endelig på vei! Men er fortsatt familien hans der?


Kos dere med film! Den går fortsatt på kino, men vær raske for den har vært ute en stund nå

 • 23.02.2017, 15:00

Travel - Explore - Live


Hei og god torsdag ♥

Dagen min startet brått i syv-tiden, og jeg vurderte lenge om jeg skulle dra på skolen eller ikke. Forelesninger klokken 8 er ikke min favoritt, men jeg kom meg ut døra og inn i auditoriet i dag også. De siste dagene har jeg hatt sykt lyst til å reise mer. Høres kanskje rart ut siden jeg kom hjem fra Thailand for to uker siden, men det er nettopp derfor jeg er sulten på å reise mer. Det er så mye mer av verden å se og oppleve. Hadde jeg ikke vært fulltidsstudent og hatt et større reisebudsjett hadde jeg nok satt stumpen på neste fly og bare opplevd verden! Det er jo lov å drømme seg litt bort når man sitter hjemme i kalde Norge med endeløst med pensumsider.


Som jeg savner denne utsikten og ikke minst Pool villaen vi hadde på Koh tao. Jeg skal definitivt tilbake til Thailand! 

Nå får jeg gjøre litt innsats i å komme gjennom kapittelet i Prosjektledelse før jeg skal på kino og middag med svigers. Ha en fin torsdag videre ♥

 • 22.02.2017, 17:00

Yesterday's outfit


Hei dere ♥

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle vise et antrekk med caps, men jeg har altså godt til innkjøp av en! Måtte innom flere butikker fordi de fleste kun har one-size. Det passer ikke mitt store hodet, men H&M ble redningen med størrelse Large. Hahaha.. Jeg er litt usikker på om jeg kler det, men jeg synes egentlig det er ganske kult med caps. Ikke minst er det supergreit til de dagene man har en dårlig hårdag. Sammen med en enkel hvit skjorte i lin og et par mørke jeans ble jeg veldig fornøyd med antrekket. Nå skal jeg på gruppetime på Sats. Jeg har ikke trent siden før Thailand, så dette kan jo bli spennende! Håper dere får en fin onsdag videre! 

 • 21.02.2017, 16:00

Tasty tuesday: Kremet pasta med laks


Hei og god tirsdag ♥

Tasty tuesday er en spalte jeg har innført de siste ukene hvor jeg deler en oppskrift med dere. Jeg lover ikke at det blir hver tirsdag, men så langt det lar seg gjøre. Denne uken tenkte jeg å dele en superenkel rett med dere som virkelig var ferdig på null komma niks. Laks sammen med kremet pasta og litt grønnsaker. Jeg valgte å lage den kremede sausen litt syrlig med litt lime, men man kan også droppe det hvis man foretrekker det. 

Du trenger(to personer):

♥ 250 g laks ♥ 1 pakke asparges ♥ 1/2 rødløk ♥ 1-2 dl Matfløte og litt lettrømme ♥ Salt og pepper ♥ Saften av 1/2 lime ♥ Pasta til to personer ♥ litt ingefær ♥ 1/2 chili ♥ 1 ss fish sauce ♥ 1 fedd hvitløk

Slik gjør du: 

♥ Legg laksen i en ildfast form og krydre med ønsket krydder. Jeg brukte en miks til fisk fra Oliviers&Co. Hell over litt olivenolje og stek i ovnen på 200 grader i 12 minutter. Kok opp pasta etter anvisning på pakken.

♥ Skjær opp rødløken i tynne skiver og del aspargesen i mindre biter. Finhakk chili, hvitløk og ingefær. Fres løk, hvitløk i smør før du tilsetter chili, ingefær og asparges. Tilsett fløten og litt rømme. Smak til med salt og pepper. Tilsett limesaften og fish sauce. 

♥ Bland sausen med pastaen og server med laksen på toppen. 

Håper det smaker! ♥

 • 20.02.2017, 20:30

New in: Floral dress


Hei dere ♥

Denne dagen har bare forsvunnet. Jeg var oppe relativt tidlig med tanke på at jeg ikke hadde forelesning. Klokken 10 ble jeg plukket opp av en av mine beste venninner. Hun går på fotolinje på folkehøgskole og skulle ta bilder til et prosjekt. Jeg stilte som modell og vi hadde noen veldig morsomme timer. Vi skal vel tilbake i morgen og ta flere bilder. Da jeg kom hjem hadde det kommet en pakke i posten. Jeg bestilte en nydelig kjole på torsdag etter å ha sjekket nettsiden til H&M hver dag i en uke om de fikk inn størrelsen min igjen. Jeg tenker den blir kjempefin til våren og sommeren med sandaler og kanskje en skinnjakke. Må først finne en skinnjakke da..(har faktisk bare en gul en) Nå skal jeg lese litt mer i pensumbøkene mine før jeg skal se på premieren av bloggerne om en time. 


Ha en fin mandagskveld videre! 

 • 19.02.2017, 13:30

Prana resort samui


Hei ♥

Jeg tenkte jeg skulle vise bilder fra det tredje og siste hotellet vi bodde på da vi var i Thailand. Dette het "Prana resort samui" og lå på Koh Samui. Her bodde vi i tre netter før vi reiste hjem igjen til kalde Norge. Hotellet lå like ved stranden, og man måtte kun krysse en vei for å komme dit. Å krysse veier kan i seg selv være farlig i Thailand, men hotellet hadde to vakter som hjalp hotellets gjester trygt over. Den første kvelden spiste vi på hotellets takrestaurant som hadde helt himmelsk mat, men også det dyreste måltidet vi spiste i løpet av ferien. Kostnadsmessig var det dyrere å spise og drikke i hotellets barer og restauranter, men fortsatt veldig billig i forhold til norske priser. Frokosten var inkludert, og utvalget var helt enormt. Ha en fin kveld videre ♥

 • 18.02.2017, 18:30

Fastelavnsboller - En uke for tidlig ute..


Hei dere ♥ 

I dag har jeg hatt en effektiv dag. Har fått ryddet rommet, sortert kvitteringer og viktige papirer, vasket klær, handlet, gjort skolearbeid og sist men ikke minst bakt boller. Jeg trodde nemlig at det var fastelavn i morgen, og satte i gang med bakebollen. Etter å ha stekt det første brettet la jeg ut en snap hvor jeg fornøyd viste frem resultatet. Noen minutter senere tikket det inn en snap fra en venninne som sa at fastelavn ikke er før neste helg! Fortet meg å slette mystoryen, og ble litt flau. Men uansett er det jo aldri feil å ha hjemmelagde boller i hus! I morgen skal vi en tur til Nesodden for å besøke moren til Endre, og da blir det fastelavnsboller med syltetøy og krem uansett om det er en uke for tidlig. Vi skulle egentlig overraske henne med å komme på besøk hele gjengen, men det var tydeligvis ikke så lett å ikke røpe seg. Haha


Jeg fikk forresten hentet en pakke på posten med dette nydelig ullundertøysettet fra Kari Traa. Pappa visste at jeg ønsket meg et nytt sett og oppmerksom som han er, så han at det var medlemstilbud på Anton Sport forrige helg, så da ble det klikket hjem. Har gått i det siden jeg prøvde det på, og det er jo utrolig behagelig å gå i. Får vel komme meg ut på en skitur snart også så jeg kan bruke det igjen!

Ha en kjempefin lørdag videre 

 • 17.02.2017, 18:00

Serietips: The CrownHei dere 

Mange som har fått vinterferie i dag eller? Jeg har kun en forelesning som utgår, men det betyr at jeg ikke har forelesning før på onsdag! Det er selvfølgelig mye å gjøre på skolen allikevel, men jeg leste heldigvis masse før Thailand så jeg ligger ikke etter i noen av fagene. Vi har i tillegg kommet hjem igjen etter å ha vært hundepassere i nesten en uke, og både jeg og kjæresten savner Skype så masse. Mamma tok over i går og i morgen kommer de nygifte hjem igjen! Tenk at de har vært gift i to uker i dag ♥ Tenker jeg tar en tur ut dit i morgen og hilser på!

Uansett, dette innlegget skulle handle om en serie som jeg og kjæresten nettopp fullførte. Vi lastet ned noen episoder av "The crown" før vi dro til Thailand, og vi ble helt hektet. Dumt at det bare er 10 episoder foreløpig, men det skal visstnok komme fem sesonger til etter det så det blir 60 episoder totalt! Serien følger dronning Elisabeth II av Storbritannia(spilt av Claire Foy) og hennes regjeringstid. Serien er veldig spennende og veldig bra laget. Vi har hvertfall gledet oss til å se en ny episode så snart vi har vært ferdig med den forrige.


Har dere sett denne serien før? 

 • 16.02.2017, 16:00

Outfit from the last nightHei dere ♥

Jeg tenkte jeg skulle vise dere bilder av antrekket fra den siste kvelden i Thailand. Denne forelsket jeg meg i etter jeg så et bilde på Instagram. Den var fra en australsk side, og ble dessverre altfor dyr med toll og frakt. Jeg klarte ikke helt å glemme den, og lette litt på andre nettsider etter noe lignende. Plutselig dukket det opp en som lignet veldig, fra Nelly! Liker godt at den er litt annerledes, og pyntet uten å være for pyntet. Tror merket het "Love triangle" og den finnes også i sort.Håper dere får en kjempefin torsdag videre ♥

 • 15.02.2017, 17:30

Bophut beach


Hei dere ♥

Da var det onsdag og det er allerede en uke siden vi kom hjem fra Thailand. Jeg har fortsatt litt bilder å vise dere, og i dag tenkte jeg å vise dere noen bilder fra stranden rett ved der vi bodde på Koh Samui. Vi var i området Bophut, og stranden var helt perfekt. Nesten ingen folk, ingen selgere, noen solsenger, gratis frukt, kafé/bar rett ved og supervarmt vann. Eneste som var litt irriterende var at det ikke var så langt til flyplassen, så det var litt støy når flyene landet eller lettet. Skulle gjerne hatt flere dager på øya til å utforske litt mer.


Savner virkelig å få servert en hel kokosnøtt med deilig kokosvann. 

Har dere vært i Thailand? ♥

 • 14.02.2017, 16:30

Tasty tuesday: Grønne wrapsHappy valentine's day til dere som feirer det ♥ 

Jeg og kjæresten skal ut og spise i dag, på Dinner, hvor vi har spist hver Valentines siden vi ble sammen. Kjenner jeg oss rett blir det nok crispy duck som vanlig. Vi klarer virkelig ikke å bestille noe annet enn den fantastiske retten når vi er der, men den er jo så himmelsk god! 

En annen rett som smakte utrolig godt var middagen vi lagde på søndag. Oppskriften fant jeg igjen på Trines matblogg(som alltid), men jeg har lyst til å dele den med dere uansett. Ha en kjempefin tirsdag videre 

 • 13.02.2017, 17:30

Big Buddha - Wat phra yai


Hei dere ♥

Den siste dagen i Thailand dro vi til "Wat Phra Yai" som er et buddhistisk tempel med en 12 meter høy Buddha-statue. Stemningen rundt var helt spesielt, og alle gikk enten rolig for seg selv eller snakket veldig lavt. I tillegg måtte man ta av seg skoene før man skulle opp de 75 trappetrinnene opp til statuen og derfra var utsikten helt fantastisk! 

Jeg leste på forhånd at det var viktig å kle seg passende når man skulle i slike templer. Man skulle dekke knær, skuldre og helst ankler. Jeg så flere som ikke hadde gjort det, som gikk i singlett og korte shorts selv om man til og med kunne låne sjal og kimonoer gratis ved bunnen av trappen. Jeg hadde ikke med så mange klær som dekket alt, men fant til slutt en maxikjole i kofferten som jeg ikke hadde fått brukt ennå og en kimono over. 


Ha en fin mandag videre 

 • 12.02.2017, 19:30

Svar på spørsmålsrunden

 • Category: Q&ATjener du penger på bloggen? Nei, det gjør jeg ikke og har heller aldri gjort det. Jeg har aldri gått inn for å få bloggen min høyt opp da bloggen er en hobby som kommer etter studier og tid med venner, familie og kjæreste. Det hadde jo selvfølgelig vært veldig gøy hvis jeg en gang hadde tjent noe da. Noen som har noen tips til hvordan man går frem?

Hva skal til for at du blir fast leser av en blogg? :D Fine bilder og et ryddig design, jevnlige oppdateringer, interessante innlegg og gjerne tips. 

Gi noen gode grunner til hvorfor du blogger? Jeg startet å blogge i 2010(annet bloggnavn) og holdt på frem til det sa stopp juni 2013. Da ble det en pause frem til våren 2014 hvor jeg opprettet denne. Jeg hadde fått mye dritt fra jenter i klassen på den forrige bloggen, så jeg turte ikke helt å fortelle folk om den nye bloggen. Selv tre år senere er det flere av mine venner som ikke vet om bloggen, men de som vet om den har alltid vært støttende. Jeg blogger først og fremst fordi jeg liker å dele bilder og tekst, og ha et sted som er bare mitt. 

Hvilken blogg er din all time favorite? Denne var veldig vanskelig! Jeg startet å lese blogger i januar 2010 og da var det Voe og Fotballfrue som var de aller første jeg leste fast. Jeg leser de fortsatt fast, men jeg føler det er mer av en vane enn at de er favoritter. Jeg tror jeg fint kunne klart meg uten å klikke meg inn. Etter som tiden har gått har jeg tittet meg innom en del andre fast, men noen har også blitt borte gjennom tidene, som for eksempel Mamma til Michelle som jeg ikke orket mer etter alle clickbait-overskriftene. De største favorittene per dags dato er Marthe Borge, Eirin Kristiansen og Lene Orvik. Jeg følger vel 50 ulike blogger på Bloglovin, men det er disse tre jeg synes jeg får noe ut av å lese. Masse inspirasjon og tips. 


Hva jobber du /studerer du med? Jeg studerer Økonomi og Ledelse(Siviløkonom) på Handelshøyskolen BI i Oslo. Jeg trives veldig godt og er veldig fornøyd med valg av både studie og skole. I tillegg har jeg en liten ekstrajobb som freelancer i et eventbyrå, men det begynner å bli en stund siden sist jeg har jobbet på grunn av eksamenstid og Thailand. 

Hva er drømmejobben, uavhengig av studier og hvor man bor i verden? Jeg er veldig usikker, men heldigvis har studiet mitt mange muligheter. Jeg har ennå litt tid før jeg må bestemme meg for hvilken spesialisering jeg ønsker å ta på masteren. Foreløpig liker jeg veldig godt markedsføring og jusfagene jeg har hatt. 

Er det noe du er misfornøyd med, med studiet ditt? Nja, i alt er jeg veldig fornøyd, men jeg er en smule lei alle fordommene som følger av å gå på den skolen jeg gjør. Det er nesten så man ikke vil si hvilken skole man går på når folk spør. Ellers er det selvfølgelig noen forelesere jeg gjerne skulle ha byttet ut, men alt i alt er jeg veldig fornøyd med både fag, studievenner og skole.


Kan du nevne tre ting du og Endre har til felles? <3 Vi har mange ting til felles, samtidig som vi er ulike på andre områder, men vi er begge veldig glad i å reise, veldig barnslige og glad i å lage mat for å nevne noe.

Hva liker du best med kjæresten din? At han er utrolig snill og omtenksom. Han kjenner meg godt og vet alltid hva jeg trenger. I tillegg er han romantisk og veldig kjekk. 

Hva mener du er perfekt antall barn? Jeg har alltid tenkt at to er perfekt. Vil helst ikke ha enebarn og heller ikke for mange. 
Hva liker du best ved familien din?​ Familien min er veldig liten, og består av ganske ulike individer. Til tross for dette er vi en sammensveiset gjeng som har det koselig i hverandres selskap. Vi stiller opp for hverandre når det trengs, og man kan alltid sende en melding eller ringe hvis det er noe.

Anser du deg selv som en romantisk type? Ja, det vil jeg absolutt si. 


Hva er favoritt treningsformen din? Helt klart styrketrening. Jeg er ikke noe fan av verken tredemølle eller sykler med mindre det er på gruppetime. 
Hva er favorittserien din? Jeg har sett ekstremt mange serier og har vel ingen klar favoritt. Akkurat nå ser jeg på Gilmore Girls og skjønner ikke helt hvorfor jeg aldri har sett den før. Ellers elsker jeg Grey's anatomy og One tree hill.

Hva er ditt favorittsted i verden? Jeg elsker å reise, helst til nye steder hver gang. Samtidig er det alltid godt å komme hjem igjen, og jeg setter ofte pris på enkle ting som at man kan drikke vann fra springen etter jeg har vært i andre land hvor man ikke kan det. 

Hva er favorittmaten din? Og favorittrestaurant? Jeg elsker taco, pizza, sushi og thailandsk biffsalat med sticky rice(som kona til bestevennen til pappa lager). Jeg har flere favorittrestauranter avhengig av hva jeg har lyst til å spise, men Dinner like ved Nationaltheateret er en stor favoritt. Dette var her jeg og kjæresten hadde vår første ordentlige date, og vi har vært der hver Valentine's day siden.

Har du en favorittfilm? Jeg liker veldig godt "Me before you" og "The Fault in our stars"

Hvordan sjanger liker du best på filmer? Helt klart romantiske filmer. Nicholas Sparks sine romaner som er gjort om til film er blant mine favoritter. 

Hva er favorittboken din? Jeg har veldig mange favoritter, men jeg tror jeg må si "Tusen strålende soler" av Khaled Hosseini. En helt fantastisk bok som jeg har lest tre eller fire ganger nå. 

Kan du vise ditt favoritt plagg/antrekk? Jeg har flere favorittplagg, men den gule skinnjakka og den sorte enkle hverdagskjolen er to av de. 


Hvor er du om 5 år? Ferdig med studiet og forhåpentligvis i en jobb jeg elsker. Fortsatt sammen med Endre og i den nye leiligheten vår som er ferdig sommeren 2019. 

Hva ville du gjort hvis du var Sophie Elise for en dag? :D Så morsomt spørsmål! Jeg ville fortsatt å bruke stemmen hennes til å rette fokuset på viktige ting slik hun for eksempel gjorde med påskeeggene fra Freia. 

Hvis du kunne valgt hvem som helst i verden, hvem ville du ha hatt som middagsgjest? På denne var jeg litt usikker på om jeg skulle velge en litt seriøs person, men det første navnet som poppet opp i hodet mitt var Leonardo Dicaprio. Så kjekk og han virker som en bra fyr. 
Hva tenker du om vegetarianere? Noe du kunne blitt selv? Jeg har stor respekt for vegeterianere, og synes det er helt utrolig hvordan de klarer å få i seg alle næringsstoffer som kroppen trenger ved å spise andre ting enn kjøtt. Selv tror jeg ikke at jeg hadde klart det for lenger tid, men kunne helt klart utfordret meg selv med en uke eller en måned. Selv om jeg ikke spiser et kosthold fritt for kjøtt har jeg fokus på å spise middager uten kjøtt hver uke.
Hvor mange timer sover du om natten, sånn ca? Som regel alt for lite, men alt mellom 5 og 8 timer de dagene jeg har forelesninger. ​ 

Hva er ditt beste minne? Jeg har uendelig mange gode minner, og siden det er alt for vanskelig å velge et minne fra barndommen, tror jeg at jeg må si den dagen jeg ble sammen med kjæresten min. Det var utrolig koselig da han spurte om jeg ville være kjæresten hans.
Kan du nevne dine 5 beste kvaliteter? Denne måtte jeg spørre min kjære om, og han sa omsorgsfull, positiv, god lytter, hjelpsom og reflektert.. Haha, jeg synes det er så ufattelig kleint å skrive slikt. 

Hva gjør deg glad?​ Å være blant de jeg er glad i, enten det er en rolig kveld med film og godteri med kjæresten, familiemiddag, jentekveld eller en tur ut på byen. 
Hvor vil du bo når du blir eldre? Akkurat nå føles det naturlig å bli boende i Oslo eller området rundt. Både jeg og kjæresten har store deler av den nærmeste familien her, og vi trives veldig godt her begge to.

Hva har du gjort hittil i dag? Har hatt en ganske lat søndag hvor vi våknet veldig tidlig av at hunden til søsteren min ville ut. Kjæresten var så snill at han gikk ut på tur med henne, ga henne mat og lekte som gjorde at jeg fikk sove litt til. Ellers har vi gått tur, laget utrolig god mat som jeg kommer til å dele oppskrift med dere på tirsdag og nå er vi klare for finalen av Farmen Kjendis. 


Føler du deg voksen, eller fortsatt som en ungdom? Begge deler egentlig. Noen ganger føler jeg meg veldig voksen, mens andre ganger føler jeg meg ung. Jeg husker godt i fjor da jeg feiret 20-årsdagen og hadde ballonger og pynt overalt, "Jeg føler meg mer som en 5-åring enn 20".En god blanding kan man si. 

Liker du best seriøse personer eller tøysete personer? Hvis det ikke fantes noen mellomting)Hvis det ikke fantes noen mellomting tror jeg at jeg hadde gått for tøysete personer. Man må jo le litt!

Hva syntes du om Trump? Jeg synes vel ikke noe særlig om han, og håper han ikke gjør alt det han snakket om i valgkampen sin, som f.eks. å bygge den muren. 


Ha en fin søndagskveld videre!

 • 12.02.2017, 13:30

Go where your dreams take you♥♥♥

 • 11.02.2017, 12:00

Camilla ♥ Torjus -03.02.17


God søndag dere ♥

Da er det endelig klart for et lite bildedryss fra bryllupet til storesøsteren min. Bryllupet foregikk som dere kanskje har fått med dere på Koh tao i Thailand, og det var helt fantastisk. Vi var vel totalt 19 personer til stede.  Veldig koselig å se storesøster bli gift, og hun var så nydelig! Jeg hadde nesten glemt hvor fantastisk kjolen var siden jeg var med på prøvetime i Roskilde. 

Vielsen fant sted ute, og heldigvis var det ikke så ekstremt varmt den dagen. Det var ikke sol, og regnet som var spådd holdt seg unna utenom 10 minutter noen timer før vielsen. Det ble litt forsinket siden presten ankom øya senere enn planlagt, men vi ble servert litt drinker og ananasjuice før det hele startet. 

De hadde tidenes kuleste oversikt over hva som skulle skje på kvelden. 

Meg og min kjære. Veldig fornøyd med at slipset hans passet min kjole. 

Og så kom øyeblikket vi alle ventet på. Musikken ble satt på og til "Canon in D" kom først min vakre kusine bortover og ned trappen.

Like bak henne kom søsteren min sammen med storebroren vår. Det var et utrolig rørende øyeblikk og jeg tror ikke et øye var tørt. 


Og så var det tid for ekteskapsinngåelse, og begge sa ja, selv om søsteren min hadde mistet stemmen kvelden før og kun klarte å hviske tidligere på dagen. Brudgommen overrasket også bruden med at presten spilte "Over the rainbow" på trompet. 


Med forlovere

Meg og den fine storesøsteren min 

Etter det forsvant de en times tid for å ta bilder, og da ble det mer mingling og litt drikke før det var klart for middag. 


Etter buffet med all slags god thaimat og taler var det klart for kake, den første dansen og kasting av brudebukett og sløyfe. Det var en venninne av Camilla som fanget buketten, og storebror som fanget sløyfen. 


Og så har vi etablert en litt klein tradisjon hvor de som fanger buketten og sløyfen må danse sammen. Hadde kanskje ikke vært så ille hvis ikke det ble valgt en rolig sang i tillegg. Haha

Og så var det klart for afterparty på stranden hvor det var bål som man kunne grille marsmellows og lage smores, masse glowsticks og små bord med puter rundt i typisk Thailandstil..

Nå skal vi hente Skype, som er hunden deres som vi skal passe den kommende uken før de kommer hjem igjen. 

Har dere vært i bryllup før?

 • 10.02.2017, 20:30

Something new in my make-up bag


Hei og god fredag ♥

Jeg våknet nettopp fra en power nap som ble en god del lenger enn det jeg hadde tenkt. Jeg er altså så jetlagged om dagen. I går sluknet både jeg og typen før klokken 21 og jeg våkner gjerne en time før alarmen skal ringe. Veldig rart for et B-menneske som gjerne er våken til langt over 23(ehm.. gjerne over midnatt) og som knapt klarer å komme seg opp etter 10 alarmer. 

Uansett, så tenkte jeg å vise dere to nyheter i sminkepungen min. Jeg ble så glad da jeg så at avgangshallen endelig hadde fått inn igjen M.A.C! De hadde det jo for mange år siden, og så ble det borte til manges skuffelse før det dukket opp på innlands. Jeg endte opp med en ny leppestift og en ny highlighter, og fikk god hjelp fra en søt jente som jobbet der. Highlighteren ble jeg tipset om fra Eirin Kristiansen, og leppestiften var det hun i butikken som fant til meg. Kjøpte den egentlig til bryllupet, men glemte helt av den da jeg satt i sminkestolen, og endte med litt mørkere lepper. Men det er jo aldri feil med en ny rosa leppestift, eller hva?

Har dere noen sminkefavoritter?
 

 • 09.02.2017, 18:30

Outfit from my sister's wedding


Hei dere ♥

Jeg har jo allerede vist dere bilder av antrekket jeg hadde på meg i søsteren min sitt bryllup, men jeg tenkte at jeg også kunne vise dere det på, sammen med hår og sminke. Håret falt litt ned, men jeg var jo tross alt ferdig stylet klokken 10 siden jeg var den første av mange som skulle ordnes. Søsteren min hadde bestilt hår og sminke til alle jentene, og alle var kjempefine. Jeg ble veldig fornøyd med både sminken og frisyren, og det ble akkurat som jeg hadde tenkt meg. 

Jeg har forresten fått lov av søsteren min til å dele noen bilder med dere fra bryllupet så det kommer i løpet av helgen tenker jeg. 


Hva synes dere? 

 • 08.02.2017, 17:00

Thailand through Snapchat


Hei kjære lesere ♥

Da er jeg tilbake igjen i Norge, og FY så kaldt det er her! Etter å ha vært på reise i nesten et døgn hentet pappa oss på flytoget. Turen tilbake gikk veldig bra, og vi hadde ikke like dårlig tid mellom mellomlandingene som vi hadde ned til Thailand. Jeg har enda masse bilder jeg tenkte å vise dere, men jeg må se gjennom de først, så derfor tenkte jeg å vise det jeg har lagt ut på Snapchat i mellomtiden. Jeg pleier vanligvis ikke å legge ut så veldig mye på mystory, men denne ferien har det blitt en del. Minner dere også om at dere fortsatt kan sende inn spørsmål til spørsmålsrunden. Tenkte å svare på den i løpet av helgen. 

Jeg ble veldig glad da jeg så at de hadde fått inn MAC igjen på Gardermoen, så ble to nye ting som jeg tenkte å vise dere i et eget innlegg / Den obligatoriske "Vi skal på ferie-snapen" / Et enda mer obligatorisk bilde av solnedgang fra flyvinduet.


De hadde veldig bra utvalg av filmer på flyet så jeg så både "Bridget Jones' baby" og Date night" / Laaaang tur / Endre påpekte likestillingen i den ene brosjyren til Bangkok airways hvor mannen var pilot og damen flyvertinne

Endelig fremme på Coral Grand resort Koh tao / Taxibåter på stranden / Solnedgang på en thairestaurant

Det var en mann som grillet mais på stranden og jeg er sikker på at han bar flere titalls kilo på den ene skulderen / Mais! / De mest baggy buksene da jeg skulle ta massasje


En liten drink / Ananas fra samme fyr som solgte mais / Han skar de sykt pro så det var superenkelt å spise

Fremme på View point resort i Pool villa 2(se eget innlegg)/ Enda et solnedgangsbilde / Litt vin ved eget basseng

Heldigvis ikke giftig, men ble fortsatt litt satt ut av den / Room service i pool villaen / Utrolig masse dyr rundt på resortet, og vi fikk besøk av to katter da vi spiste middag.

Frokost før jeg skulle ordnes før bryllupet / Jeg var den første som ble sminket og ordnet på håret, så jeg var klar mange timer før vielsen / Endelig var kjolen på og klar for å se storesøster si JA til mannen i sitt liv. 

De hadde ordnet det utrolig fint der seremonien ble holdt / Kreativ oversikt over kvelden / Endelig gift! 

Photobooth med masse props / Afterparty på stranden med glow sticks / Fremme på Koh samui og Bophut beach

Armbånd som vi fikk på Prana resort samui / Enda en drink på stranden / Nydelig kokosvann

Litt kulturelt med "Big Buddha" / Fly hjem igjen / Mellomlanding i Helsinki før vi endelig kom hjem igjen

Ha en kjempefin onsdag videre! ♥

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits