• 31.03.2014, 20:10

Spørsmålsrunde

 • Category: Q&A

Hei ♥ Siden jeg er en ny blogger, tenkte jeg at dere kunne spørre meg spørsmål. Dere kan spørre om det dere vil, men jeg tar vekk spørsmål hvis de blir for personlige. Svarer en gang i løpet av uken! 


Ha en fin kveld videre 

 

 • 30.03.2014, 17:00

Hello spring


Hei ♥ Flere enn meg som har strålende sol i dag? Det gjør virkelig noe med meg at temperaturen er høyere og solen titter frem oftere. Blir i så godt humør og det er deilig å slippe unna tunge vinterklær. Selv om jeg er halvt begravet i skolearbeid, tok jeg en liten tur ut med kameraet og fant noen små vårtegn som jeg bare måtte ta bilde av. Hva gjør dere i dag? 


 • 30.03.2014, 11:00

Ønskeliste: bursdag


Hei ♥ På fredag blir jeg jo 18, og derfor tenkte jeg at jeg kunne dele ønskelisten til bursdagen min med dere. Slet med å komme på noe å ønske meg, men kom på noen ting til slutt. 

 1. Iphone 5s 

2. Polaroid kamera


3. Penger
(er jo alltid greit å få)

 

4. Skjerf fra Acne


 

5. Klokke fra Michael Kors/ Marc by Marc Jacobs i gold eller rosegold


 

6. Ray-Ban aviator "mirror blue" 

 

7. Lave converse

 

Noe dere også ønsker dere?

 

 

 • 29.03.2014, 20:04

DIY-sommerlige armbånd #1

 • Category: DIY

Hei ♥ Jeg tenkte jeg skulle lage en DIY-kolleksjon med ting man kan lage selv før sommeren. Dette er nummer 1 i serien. Lagde to veldig enkle og rimelige armbånd i dag. Er jo mye mer morsomt å lage selv + det kan bli en del billigere også. Materialene kjøpte jeg på panduro hobby. Si fra hvis dere liker sånne innlegg!

1. Det man trenger er en slags tråd og et peacetegn eller et evighetsymbol. Jeg brukte en skinnaktig tråd og en elastisk korallfarget tråd. 2. Klipp to like lange tråder. Mål rundt håndleddet og legg på 4-5 cm til. 3. Lag en løkke og tre den gjennom den ene siden. 4. Tre begge endene gjennom løkken og stram. 5. Gjør det samme på den andre siden. 6. Jeg valgte å ikke ha en lås så jeg knøt trådene bare rundt håndleddet. Derfor trenger man mer tråd. 7. På det andre armbåndet valgte jeg et "infinity"-symbol 8. Så gjorde jeg det samme som i steg 3 og 4. 9. Siden tråden var elastisk spratt den opp igjen så jeg knøt en vanlig knute for å holde trådene på plass. 


Resultatet:


Hva gjør dere i kveld?

 • 27.03.2014, 19:37

Before i die #1


Hei! Sorry at jeg ikke blogget i går, men jeg rakk dessverre ikke. Uansett så vil jeg ikke føle at jeg må blogge hver dag. I dag har jeg hatt en evig lang skoledag, før jeg var på pianospilling. Er trist at det ikke er så mange månedene igjen før jeg slutter. I mangel på noe å blogge om på en kjedelig dag satte jeg sammen en kollasj med bilder fra Weheartit med ting jeg vil gjøre. Noe dere også vil?

 • 25.03.2014, 20:11

The big waffle day!


I dag er det den store vaffeldagen som sikkert mange har fått med seg, og jeg har nettopp stått på kjøkkenet i en time og stekt x antall vafler. Vafler er jo den klare favoritten til pappa, så han var overlykkelig da jeg sa jeg kunne lage det. Nå skal jeg snart se på Costa del Kongsvik. Starter sent i morgen, så blir deilig å sove litt lenger. Elsker onsdager! 

Ha en fin kveld videre!

 • 25.03.2014, 16:30

DIY- wall decoration

 • Category: DIY

Hei! Har alle hatt en fin dag? Tirsdag er virkelig ikke min favorittdag, selv om jeg har fritime som gjør at jeg får ekstra lang lunsj. Blir bare så ufattelig sliten akkurat på denne dagen. I morgen har jeg heldigvis bare en time, og det er favorittfaget mitt. I tillegg skal vi på Freia i morgen med klassen. Da får jeg forhåpentligvis til en liten treningsøkt etterpå selv om jeg er utrolig støl etter styrketesten i går. Men over til innlegget.


For noen år siden tok jeg ned alle Twilight-plakatene mine da den perioden gikk over. Da var det plutselig en gigantisk rosa vegg over senga, og siden den er av mur kan man ikke henge så mye der. I sommer så jeg en video på Bethany Mota sin youtubebruker som tok for seg dekorasjon til rommet som man kan lage selv, og bestemte meg for å lage en lignende. På denne måten kan jeg se tilbake på gode minner og hele tiden se koselige bilder av både venner, familie og kjæreste. I tillegg kan man jo bytte ut bildene med nye for litt variasjon. Enkelt og utrolig billig. Det er til sammen 38 bilder hvis noen skulle få lyst til å lage noe likt. Liker dere DIY-innlegg? I så fall kan jeg lage flere 

 

 • 24.03.2014, 16:40

10 ting om meg


Hei dere! God mandag alle sammen. Sorry for fravær de siste dagene, men jeg hadde besøk av kjæresten i helgen, og jeg ville få en header på plass før jeg startet ordenlig. Var en som kommenterte at jeg kunne blogge om 10 fakta om meg, og jeg tenkte at det er en greit måte å få dere til å bli mer kjent med meg. 


♥Jeg elsker å reise og jeg har vært i 15 forskjellige land.

♥Kjæresten min bor i Ålesund og vi har vært sammen siden september.

♥Jeg har spilt piano i 6.5 år, men skal slutte til sommeren.

♥Jeg ble født 04.04.96, så jeg blir 18 om bare 11 dager!

♥Jeg elsker The Script og Taylor Swift
♥Jeg elsker kaniner, og jeg liker så og si alle bildene til bunnymama på instagram

♥Favorittfargen min er rosa, og jeg blir furten hvis de ikke har rosa skje når jeg kjøper is.

♥Jeg smiler med tungen ute 90% av alle gangene jeg blir tatt bilde av. Vet ikke helt hvorfor.

♥Jeg elsker Pretty little liars, Glee, One Tree hill, Frustrerte fruer, Grey's Anatomy og Sex and the city

♥Jeg elsker sommeren og skulle gjerne bodd et varmere sted


Noe dere ikke visste om meg?

 • 19.03.2014, 21:33

Forslag til hva jeg kan blogge om?


Hei dere! Endelig har jeg fått på plass et slags design. Mangler header som dere kanskje ser, men tenker jeg kanskje skal få ordnet det i løpet av helgen. Er veldig uvant å blogge igjen etter å ikke ha blogget i nesten et år. Kommer nok ikke til å blogge hver dag, men når jeg føler for det. Fint hvis dere legger igjen en kommentar om hva dere vil at jeg skal blogge om Bilde fra Stcoholm i sommer

Har dere noen forslag til hva jeg kan blogge om? Kanskje en spørsmålsrunde?

 • 17.03.2014, 22:03

Inspiration #1

Alle bildene er fra Weheartit

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits