• 31.03.2015, 17:51

Konkurranse - Hvor befinner jeg meg?


Hei dere. Endelig fikk jeg tid til å sette meg ned og blogge igjen. Jeg er nemlig på ferie med pappa og kjæresten min. Men hvor jeg er må dere nesten gjette, for tenkte jeg skulle lage en konkurranse av det. Tenker å finne en premie i morgen som for eksempel et smykke eller noe. Kommenter hvilken by jeg befinner meg i, og jeg trekker jeg ut en vinner på fredag! Hvis du i tillegg vet navnet på noen av stedene på bildene har du større sjanse for å vinne. 

Her er noen ledetråder:

 • Jeg befinner meg i Europa et sted i et solfylt land. 
 • San Fransisco møter Brasil nede ved elven
 • Kirsebærlikør er veldig populært her nede. 
 • Europas vestligste punkt befinner seg like ved(på fastlandet altså)


Lykke til! 

 • 27.03.2015, 18:00

5 Ebay Finds


Hei dere! For en stund siden la jeg inn mine to første bestillinger på Ebay, og jeg er helt frelst! Så mye fint, til en billig penge. Vet aldri hvor lang tid det tar med frakt, men hvis man ikke trenger tingene med en gang, går det bra. Verdt å vente når man får noe fint til en rimeligere pris. Det som er veldig positivt er at hvis man handler for under 350 kr inkludert frakt, slipper man å betale toll! Det er jo alltid greit å slippe unna. 

Flash Tattoos her / Iphone deksel her / Smykke her / Klokke her / Kul ring her

Har dere handlet på Ebay før? 

 • 18.03.2015, 20:51

Trend: Twin sets


En av vårens store trender er matchende topp med underdel. Settene er jo kjempesmarte siden de både kan brukes sammen, eller hver for seg med en annen underdel/overdel. Personlig er jeg litt usikker på om jeg liker denne trenden siden jeg ofte synes det blir litt mye med matchende antrekk. Samtidig må jeg innrømme at jeg likte noen av disse veldig godt. Under har jeg plukket ut seks favoritter. 

Beige her / Korall her / Hvit blonde her / Ferskenfarget her / Grå her 

Tror dette er min favoritt:


Perfekt i mine øyne med åpen rygg, den viser ikke altfor mye mage i forhold til mange av de andre. I tillegg er fargen klassisk, og skjørtet kan jo brukes til alt! Finnes her

Hva synes dere om denne trenden? 

 • 17.03.2015, 17:00

To tips til sunnere snacks


Hei!

Jeg tenkte jeg skulle dele to tips på sunne snacksvarianter. Det beste er at du bare trenger tre ulike ingredienser! Peanøttsmør, banan og eple. Jeg har ofte lyst på noe godt, og som oftest blir det noe usunt som er lettvint. I dag derimot fikk jeg fryktelig lyst på peanøttsmør, så jeg lagde masse godt. 

Banan-sandwich: Dette er så enkelt, men samtidig ufattelig godt. Man skjærer bare bananen i skiver og tar to og to med peanøttsmør i mellom. Pleier å spise det med gaffel siden det blir fryktelig klissete. 

Eplebåter med peanøttsmør: Dette er også vanvittig godt og framgangsmåten sier seg vel selv? 

 

Men selvfølgelig klarer jeg ikke å være 100% sunn, så det ble et glass sjokomelk i tillegg. Haha Har dere noen tips til sunn snacks?

 • 16.03.2015, 21:56

Yesterday's outfit


Hei og hopp! Da var det en ny uke med en ny start, og vi nærmer oss påske med stormskritt. Etter en fantastisk helg med nydelig sol var det nedtur med skole fra 08.15-16.35 i dag med matteprøve på slutten. Gleder meg sånn til påske at det er lite som ødelegger humøret mitt for tiden. Tenkte forresten på en ting som kunne blitt morsomme blogginnlegg. Er jo mange bloggere som har "Ukens spørsmål" som er en mini-spørsmålsrunde hvor man legger ut svar på de spørsmålene som kommer gjennom uken. Kunne dette vært interessant? Legg igjen din mening, og gjerne et spørsmål eller flere i kommentarfeltet.

Uansett, her er gårsdagens antrekk. Deilig å kunne bruke tynnere klær, med bare legger og ikke minst endelig kunne finne frem solbrillene igjen. Jeg elsker solen, og nå som jeg endelig er frisk igjen har jeg så mye mer energi! 

Primark Bukse / NLY Sko / Sheinside Topp / Rebecca Stella Jakke / Ray Ban Solbriller 

Vil dere at jeg skal starte med ukens spørsmål? Ha en kjempefin kveld!

 • 15.03.2015, 17:49

1.5 år


Hei dere. I går hadde jeg og kjæresten vært sammen i ett og et halvt år! Tenk at det allerede har gått 18 måneder siden han spurte om jeg ville være kjæresten hans! Sommerfuglene kribler fortsatt i magen, og vi har det bedre enn noengang. Og for et fantastisk vær vi hadde i Oslo i går. På vei til tbanen fikk jeg ideen om å gå i stedet og vi endte opp ved hovedinngangen til Frognerparken før vi tok trikken videre. Jeg måtte innom Aker Brygge og levere mobilen min fordi det muligens er noe galt med batteriet. Etter det gikk vi mer rundt, fikk ordnet litt ting og bare slappet av i solen. Etter det var det duket for biffmiddag med søtpotetpuré og hjemmelaget kryddersmør. Til dessert ble det masse frukt og bær med smeltet sjokolade. Roser ble det visst også på meg. Hihi


Håper alle har hatt en kjempefin helg. Kommer antrekk fra i dag enten senere i kveld, eller i morgen. 

 • 11.03.2015, 17:32

Finally!


De siste 2 månedene har jeg vært kraftig redusert på grunn av kyssesyken. Sats Elixia statistikken min har vært statisk på 0 i hele 9 uker og jeg har måttet avstå fra flere vurderinger på skolen, rett og slett fordi jeg ble sliten av å konsentrere meg.  Det har vært kjemperart å ikke orke noen ting, men i det siste har jeg vært mer og mer rastløs, som er et godt tegn. Men i dag fikk jeg endelig gode nyheter! Jeg er frisk igjen!♥ Nå kan jeg endelig begynne å trene litt igjen, jeg kan feire russetiden som jeg vil og kan leve mer normalt igjen. Virkelig en gladnyhet på en solfylt onsdag. Må bare ta det rolig frem til påske, men det er jo ikke så lenge til! ♥ 

Ha en kjempefin onsdag videre!

 • 08.03.2015, 21:24

Dagens antrekk


Hei dere 

Da har det visst rukket å bli mars siden sist jeg oppdaterte, og det skyldes vel egentlig bare mangel på motivasjon og skrivesperre. Nå er det snart mandag, formen begynner å bli bedre etter 8 uker med kyssesyken og solen begynner endelig å komme frem. For tiden er det mye skole, men snart er det jo påske hvor jeg skal reise bort, noe jeg kommer tilbake til senere. Så venter bursdag, russetid og eksamenstid, før tiden på videregående er over. Det er helt sykt hvor fort dette går! Dette ble et litt skravlete innlegg, så dere får heller se bilder fra tidligere i dag da vi gikk en liten tur i nærområdet. 

Topshop: Jakke / Selected Femme: Bukse og genser / Marc by Marc Jacobs: Klokke / Nly: Sko 


Hva har dere gjort i helgen?

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits