• 31.03.2016, 22:00

Anbefaling: Den ene pluss en


Hei dere ♥

Et av målene mine for mars var å lese ut "Den ene pluss en" av Jojo Moyes, og bare noen dager før kalenderen viste april rakk jeg å lese ut denne fantastiske boken. Forfatteren er den samme som står bak "Et helt halvt år" og "Etter deg". Det som er farlig med forventninger, er at man fort kan bli skuffet. Etter å ha lest hennes to andre bøker var forventningene skyhøye, og heldigvis innfridde denne boken til mine forventninger. 

Litt om boken:

"Med to fulle jobber og to barn, gjør hardtarbeidende Jess det beste ut av en hektisk hverdag. Plutselig får datteren sitt livs sjanse, men Jess har til sin store fortvilelse ikke råd til å gripe den. 

En dag møter Jess Ed, en mann som tilsynelatende har alt. Han er rik og suksessfull, men i Jess sine øyne også ekstremt arrogant. Det Jess ikke vet er at Ed nylig har fått sitt liv brutalt snudd på hodet. Han ønsker å hjelpe Jess og barna, men vil han klare det, når hans egen fremtid er høyst usikker?"

/Hentet fra Norli

Denne boken var ekstremt rørende, morsom og velskrevet historie som fikk meg til å sluke side opp og side ned. Dette er en bok som virkelig er vanskelig å legge fra seg. En ting som er nødvendig for meg når jeg leser en bok, er at den ikke skal være forutsigbar. Det verste jeg vet er når jeg vet hvordan boken ender allerede i de første kapitlene. Dette følte jeg virkelig ikke med denne boken. Jeg ble flere ganger overrasket, som ofte kan få meg til å like boken enda mer. Jeg håper inderlig at det kommer flere bøker fra denne fantastiske forfatteren. 

Har dere noen boktips?♥

 • 29.03.2016, 16:30

10 interiørfavoritter under 200 kr!


Hei dere ♥ 

Nå er det faktisk ikke lenge til jeg endelig fyller 20 år. Det er vel ingen hemmelighet at jeg gleder meg til å flytte hjemmefra, og innrede som vi(les: jeg) har drømt om. Heldigvis har jeg og kjæresten veldig lik stil, selv om jeg kanskje er hakket mer glad i duppeditter og krimskrams. Men som student er ikke budsjettet for interiørting det største, og så og si alt går jo til møbler. Heldigvis finnes det jo flere butikker med billigere varianter som er minst like fine. Her har jeg samlet sammen 10 favoritter som jeg fant fra Kremmerhuset, H&M, Lagerhaus, Nille og Miss Etoile. I tillegg har søstrene grene veldig mye fint og billig. 


 

Ananasfat fra H&M / Ananasvase fra H&M / Serviettholder fra H&M / Serveringsbrett fra Nille / Opphengstavle fra Kremmerhuset / Kurv fra Kremmerhuset / Verdenskart fra Kremmerhuset / Telyshus fra Kremmerhuset / Marmorbrett fra Lagerhaus / Eggeglass fra Miss Etoile

Hva synes dere? 

 • 28.03.2016, 12:00

Uken som gikk #12


Hei dere ♥

Siste feriedag. Litt surt, men samtidig skal det bli deilig å komme tilbake til vanlige rutiner med kosthold, trening og skole. Døgnrytmen er jo helt snudd på hodet, men det er jo sånn det skal være når man har ferie. Nå er det bare en uke til jeg har bursdag, så det er absolutt mye morsomt i vente. I tillegg reiser jeg og kjæresten til London om litt under tre uker. Før påsken er helt over må jeg jo selvfølgelig oppsummere uken som har vært. Endelig har jeg både noe å fortelle og bilder å vise. 

Ukens opptur:

Ukens opptur er definitivt den etterlengtede ferien. Som student har man ikke lenger høst- og vinterferie, og da setter man ekstra pris på de tre feriene man har. Det har vært utrolig deilig å slappe av og sove lenge hver dag. I tillegg har det vært utrolig mye god mat, kaker og godteri. Turen på Beitostølen med pappa var veldig koselig og vi hadde en helt fantastisk skitur rett før vi dro. Her snakker vi helt vindstille med sol fra skyfri himmel. Ekstra gøy at jeg har blitt sterkere i armene så jeg klarte å skøyte opp brattere bakker og staket flere kilometer. Også veldig koselig den siste helgen med svigers på Lillehammer med full avslapping, brettspill og kafébesøk. 

Ukens antrekk:

Ukens antrekk blir fort ukens eneste antrekk, men jeg fikk endelig brukt den nye buksen min. Det var dessverre litt for kaldt til å gå uten jakke, og det var egentlig ikke sol heller. Gleder meg sånn til jeg kan pakke de tykke genserene, store sko og jakker innerst i garderoben frem til neste høst/vinter. 

Ukens craving:

Påskeegg! I år har jeg vært så heldig at jeg fikk påskeegg fra pappa, mamma og svigers. Alt fra smågodt til påskegodt. Tror nok jeg må legge litt ekstra innsats i treningen fremover. Haha

Ukens nedtur: 

Denne uken har egentlig ikke hatt noen nedturer. Det eneste er at påsken er over, og at det nærmer seg eksamenstid.

Ukens latter:

Må være i går da jeg satt og scrollet nedover bloggen til Eirin Kristiansen. Siden hun la ut første bildet av "By Malene Birger"-veska "Peggy" har jeg hatt lyst på en selv. 

Meg: Ååå så fin den vesken er!

Endre: Mener du den runde kakeboksen der?

Jaja, i mine øyne er hvertfall den vesken perfeksjon. Hun får visstnok kameraet sitt nedi i tillegg til annet småtteri som man ofte har med seg ut. 


/Bildet lånt fra Eirin sin blogg. 

Ukens film: 

På fredag var jeg og mamma på kino for å se oppfølgeren til Mitt store fete greske bryllup. Jeg visste at mamma elsket den første filmen, så jeg foreslo at vi kunne se oppfølgeren sammen på kino. Den var faktisk veldig morsom, og nesten like bra som den første filmen. Å være på kino med mamma er jo en opplevelse i seg selv, for hun ler så hele salen rister og gråter gledestårer. Den første filmen er på Netflix forresten. 

Ukens innkjøp:

De siste ukene har jeg sjekket mailboksen hver dag om Nelly hadde salg på sine egne merker. Jeg har nemlig siklet på en fantastisk fin kåpe i en måned nå, men jeg vet at Nelly ofte har rabattkoder på NLY trend og NLY one osv så det er ikke vits å betale full pris(med mindre man trenger plagget med en gang). Endelig fant jeg en rabattkode på 15% på Eirin Kristiansen sin blogg og da bestilte jeg den med en gang. Dagen etter var det selvfølgelig 20% på samme jakken, men pytt pytt. Skal vise den når jeg får den i posten. 

Hvordan var deres uke? 

 • 27.03.2016, 17:00

Yellow nails for easter


Hei dere ♥

Selv om påsken nærmer seg slutt, måtte jeg bare lakkere neglene mine i en skikkelig påskegul farge på fredag. Jeg klarte selvfølgelig ikke å vente til det tørket så resultatet ble ikke så fint på den andre hånden, men det er ikke så farlig så lenge man ikke ser det på nært hold. Denne neglelakken er fra O.P.I og den passer jo like bra til sommeren med gyllen hud så jeg gleder meg til å bruke den mer. Jeg har sjelden tålmodighet til å lakke neglene, så det blir som oftest naturlige negler uten noe lakk, men det er jo så fint å ha litt farge også. 


Nå skal vi på kafé her i Lillehammer, før jeg må gjøre litt mer mikroøkonomi. 

Ha en kjempefin 1.påskedag søte lesere 

 • 26.03.2016, 15:30

Tips: 3 brettspill


Hei dere 

I dag har jeg lyst til å tipse dere om mine tre favoritter når det kommer til brettspill. Jeg er veldig glad i brettspill, og jeg elsker å prøve ut nye. Det finnes jo så mange morsomme spill der ute, og de fleste elsker å spille. Særlig nå i påsken er det veldig koselig å finne frem kortstokken eller et brettspill, legge fra seg alt av sosiale medier og elektronikk og bare være sammen. Det er lite som er så sosialt som brettspill når man skal gjøre noe sammen. Dette er hvertfall tre av mine favoritter: 

Ryktet går:

Dette er som hviskeleken bare med tegning i stedet. Alle deltakerne får utdelt papir og penn samt et hemmelig ord. Dette skal man først skrive ned på den første siden, før man får 1 minutt til å tegne det hemmelige ordet på den andre siden. Deretter sender man blokken videre til personen som sitter til venstre som skal gjette hva du har tegnet og skrive det ned. Deretter skal den neste tegne det den andre gjettet, og sånn fortsetter det til man har fått igjen sin egen blokk. Hvis dere lekte hviskeleken som barn, husker dere kanskje at ordet aldri gikk helt rundt. Det er det samme her, og det fører garantert til latterkramper. Spillet passer for 5-8 personer, men man kan også være flere og være på lag. 

Settlers fra Catan:

Dette spillet er egentlig for 3-4 personer, men man kan også kjøpe en utvidelsespakke hvor man kan spille med 5-6 personer. Her skal man bygge veier og hus/byer ved hjelp av 5 ressurser. I dette spillet er vinneren den første til å få 10 poeng, og det får man ved hjelp av bygging av hus eller byer, seierskort, å ha den lengste handelsvei eller største riddermakt. Dette er et litt mer komplisert spill, men det er veldig morsomt så fort man skjønner spillet. 

Ticket to ride - Europa:

Dette spillet passer for 2-5 personer og er et perfekt familiespill. Hele spiller handler om å bygge togbaner mellom byer for å fullføre oppdragene sine. Litt mer detaljert beskrivelse under:


Først trekker du fire oppdrag, et med en lang strekning og tre kortere. Du må beholde den lange og minst en av de kortere. Er man heldig kan man få et kort oppdrag som er inni det lange. Du burde også beregne hvor mange brikker du trenger så du ikke tar oppdrag som er for lange. Når du har valgt oppdrag får du fire kort fra den blå bunken med fargekort. De skal du bruke til å bygge. Hvis du ikke har de kortene du trenger for å bygge strekningen må du bruke turen din til å trekke to kort fra den blå bunken eller fra de som ligger åpne på bordet. Hovedoppdraget jeg fikk var fra Edinburgh til Athen og får å bygge fra Edinburgh til London trenger man 4 oransje eller sorte for å bygge. Du kan også bruke det flerfargede kortet hvis man ikke har nok oransje/sorte. Videre trenger man to flerfargede lokomotivkort for å bygge mellom London og Amsterdam. Sånn fortsetter spillet til en av spillerne bare har to brikker igjen. Viktig å huske på at motstanderne kan ha oppdrag hvor de bruker de strekningene du vil, som kan føre til at du må finne en alternativ rute eller ikke klarer oppdraget(og får minuspoeng). Håper det var forståelig! 


♥Har dere noen tips til brettspill?

 • 24.03.2016, 16:00

Dagens antrekk


Hei kjære lesere og god skjærtorsdag! ♥

Da har jeg kommet hjem igjen etter noen fantastiske dager på Beitostølen. Vi avsluttet med en fantastisk skitur på to mil på fjellet. Strålende sol og helt vindstille. Merket ikke før jeg kom hjem at jeg var solbrent på leppene, så her trenger vi ikke leppestift. Haha. Nå skal jeg være hjemme til lørdag, før jeg og kjæresten tar en tur til Lillehammer. I dag har vi bare slappet av, gått en liten tur for litt frisk luft og nå sitter jeg og jobber med Statistikk. Så kjedelig å måtte gjøre skolearbeid i påsken, men eksamen nærmer seg med stormskritt. 

Jeg hadde jo som mål for mars å legge ut to antrekksinnlegg, og denne gangen klarte jeg det faktisk! Det var litt kaldt, og litt for optimistisk med solbriller, men våren er ikke langt unna nå. Så faktisk etter om vi kunne finne noen hestehov, men det er nok itt for tidlig ennå. 
Bukse fra Gina Tricot / Sko fra Paris / Klokke og lommebok fra Marc By Marc Jacobs / Bluse fra Bikbok / Solbriller fra Cubus.

Ha en kjempefin torsdag og påske videre!

 • 21.03.2016, 15:00

Ønskeliste: My 20th birthday


Hei søte lesere ♥

I dag er det faktisk bare to uker til jeg endelig fyller 20 år. Tenk at tenårene allerede er over! Jeg er jo bursdagsmenneske nummer én og jeg gleder meg masse til å samle gode venner på en koselig middag og en kveld ute på byen, og en koselig familiemiddag med god mat. Med bursdag så følger jo også en del spørsmål om hva man ønsker seg. Jeg synes det er utrolig vanskelig å finne ut hva jeg skal ønske meg av folk, så derfor surfet jeg litt etter ønsker. Tenkte jeg like så godt kunne dele det med dere også. Jeg finner hvertfall mye inspirasjon i å se på hva andre ønsker seg til jul og bursdag. Jeg fant en del ting innenfor kategoriene sminke og skjønnhet, klær og tilbehør og interiør. 

 

Ha en kjempefin dag videre! ♥
 

 • 20.03.2016, 22:00

Uken som gikk #11


Hei kjære lesere ♥ 

Håper dere har hatt en fantastisk palmesøndag, og en bra start på påsken. Jeg har tilbrakt flere timer av dagen i bil, og jeg sov vel halve turen. Nå ligger jeg i senga på Beitostølen etter en nydelig tre-retters med paté av and, kveite i safransaus og creme brulee. Ikke feil avslutning på uken. Uansett så er det igjen tid for ukens oppsummering. Denne uken har jeg vært elendig til å ta bilder, både med kamera og med mobilen. Skjerpings!

Ukens opptur:

Ukens opptur er uten tvil at vi endelig har påskeferie! Første ferien siden jul for min del. Selv om det ikke er forelesninger, har jeg fortsatt tatt med meg statistikk- og mikroøkonomibøkene. En uke er altfor dyrebart til at man kan ta helt fri. Det nærmer seg jo dessverre eksamen. Nå har jeg kommet meg til Beitostølen hvor jeg skal være til onsdag. Her snakker vi slalom og koselige skiturer. I tilegg har vi fått en fint rom med den vakreste utsikten. 

Ukens nedtur:

Ukens nedtur må kanskje være bloggen. Motivasjonen og innleggene har ikke vært på topp, og da blir jo kommentarfeltet og statistikken som følger. Men nå er det påske, så da får vi se om motivasjonen blomstrer igjen. 

Ukens craving:

Uten tvil de fantastiske marsipankulene jeg lagde tidligere denne uken. Med en kjerne av nougat og litt Baileys og dyppet i sjokolade smaker disse helt fantastisk. Lagde til noen koselige påskeposer med gul cellofan og sløyfe som jeg ga til to gode kompiser. Fikk snap om at posen var tom, så tyder på at det falt i smak. 

Ukens innkjøp:

Av alle gangene jeg har bestemt meg for shoppestopp, har det kanskje gått maks 2 uker, men denne gangen har jeg ikke shoppet noe annet enn en skinnbukse, men den var jeg så heldig og fikk av pappa, så kontoen har holdt seg ganske bra. Nå er det ca. en måned til jeg og kjæresten reiser til London, så da kan dere tro at jeg skal svi av litt penger i Oxford Street. Er fortsatt en del ting på Nelly som jeg sikler over, så kan nok hende det blir litt nettshopping i løpet av påsken. Hihi

Ukens sang:

Denne ukens sang må bli Sonny Alven ft. Endemix - Make it personal. Den verste sangen jeg har hørt denne uken må være Morgan Suele - Lakenet som har havnet i "Hits Hits Hits" listen jeg subscriber. Kleineste sangen jeg har hørt på lenge. 

Nyt resten av søndagskvelden til dere som er oppe sent!

 
 • 19.03.2016, 13:30

Oppskrift: Påskemarsipan


Hei kjære lesere! 

Nå nærmer det seg påske, og jeg er vel ikke den eneste som gleder meg til påskeegg fylt av masse godteri? I år har jeg i tillegg laget noen helt fantastiske marsinpankuler dyppet i sjokolade med en kjerne av nougat. Jeg fikk de av en venninne til jul, og jeg måtte bare be om oppskrift så jeg kunne lage de til påske. Disse kommer til å forsvinne fort! I tillegg kjøpte jeg en kjempesøt påskecellofan og et gult bånd og lagde til en liten pose til to venner. 

Man trenger ikke så mange ingredienser, og det er superlett å lage. Man kan selvfølgelig lage marsipanen selv, men jeg bestemte meg for å bruke den fra butikken denne gangen. Ha en fin helg videre! 

 • 17.03.2016, 18:00

9 ting som irriterer meg


Hei dere ♥ Jeg har sett flere innlegg om hva som irriterer andre bloggere. Selv om jeg prøver å være positiv og ikke fokusere så mye på ting som er negativt, er det flere hverdagslige ting som irriterer meg helt grensesløst! Jeg synes hvertfall det er veldig gøy å lese slike innlegg selv. 

♥Folk som snakker under forelesningen. Vi har noen i klassen som ofte setter seg enten foran eller bak oss, og de snakker hele tiden under forelesningene. I tillegg sier de "Jeg skjønner ingen ting" og jeg er så close fra å snu meg og si at det ikke er noe rart at de ikke skjønner noe når de bare skravler og forstyrrer alle andre. 

♥Folk som ikke klarer å gå "ordentlig". Det er så mange ganger jeg går bak en person som plutselig bråstopper uten å egentlig gjøre noe, plutselig krysser over hele fortauet så det er umulig å gå forbi osv. Det er sååå mange ganger jeg har mistet bussen fordi folk går så jeg ikke kommer forbi. Ikke så stas når bussen bare går to ganger i timen utenom rushen. 

Når folk setter seg på det ytterste setet og ignorerer alle som kommer på, eller de som setter vesken på det andre setet. Husker godt da jeg og pappa tok flytoget på vei hjem etter en tur i København i fjor sommer, og det var helt stappa. Da satt det en dame med kofferten på det innerste setet og hun satt med nesen i mobilen for å unngå stygge blikk. Var sikkert 20 personer som stod bare i den vognen. Har også opplevd at en mann satt i en firer-bås på bussen og hadde sekken på det ene setet, solbrillene og mobilen på et annet. 1 mann kapret altså 3 seter!

/Trodde aldri dette bilde ville se dagens lys, men jeg synes det passet så godt til dette innlegget. Tok det vel i 2014 tror jeg. 

Når man sitter på lesesalen, og noen står utenfor og snakker i 20 minutter om hva som skjedde i helgen. I den ene stillesalen er det en liten glippe så døren ikke blir helt lukket igjen, og en gang endte jeg på plassen rett ved døren siden det var helt fullt. Holdt på å dø av frustrasjon mens jeg prøvde å løse vanskelige eksamenssett. 

♥ Statistisk sentralbyrå. I fjor fikk jeg et brev om at jeg var en av 10 000 til å være med i en levekårsundersøkelse som SSB skulle gjennomføre. På dette tidspunktet lå jeg sengeliggende med kyssesyken, klarte knapt å puste fordi mandlene var så store. De ringte flere ganger hver dag, og begynte til og med og ringe pappa fordi jeg ikke svarte dem. Det er tydeligvis sånn at man er pliktig til å svare på disse undersøkelsene, og man kan tydeligvis få bot hvis man ikke gjør det. For litt siden fikk jeg et nytt brev om at de kom til å ringe meg igjen siden de ville gjennomføre undersøkelsen flere år. Nå har det seg slik at det tar ca. 30 min å svare på undersøkelsen, og de ringer alltid på de verste tidspunktene. Flere enn meg som synes at det ikke er greit at de ringer etter ni på kvelden? Jeg skal selvfølgelig svare, men jeg må bare ha tid først. Haha

♥ Når jeg sier hei til naboene mine og de bare ser rart på hverandre. Jeg synes det er forferdelig leit av man ikke en gang kan si hei til hverandre når man møter på naboer. Samme gjelder hvis jeg smiler til folk jeg ser uten grunn. Det er sjelden man får et smil tilbake. 

Når bussen er forsinket(eller generelt kollektivtrafikk). Hvis bussen kommer sent, rekker jeg ikke t-banen og da må jeg ta den t-banen som er helt stappa på vei til skolen. 

♥ Når man er på treningsapparat og skal bruke et apparat, men der er det allerede en annen. Og i tillegg står vedkommende bare på mobilen i 10 minutter uten å bruke maskinen. Forrige uke var jeg og kjæresten på trening og jeg skulle øve på pull-ups. Det lå en vannflaske ved siden av, men det var ingen der. Da vi skulle til å starte kom en mann løpende og ble sur fordi han sto "bare" og snakket med en borte ved tredemøllene. Da vi gikk bort, tok han opp mobilen og sto på den. Jeg rakk å ta tre runder med squats før han faktisk begynte å trene. 

♥ Når man ser på en serie/film på netflix og den må loade midt i en spennende serie. Ingen ting er verre enn det!

Hva irriterer dere? 

 • 16.03.2016, 17:00

DIY inspiration - Easter

 • Category: DIY

Hei dere ♥

Nå er det ikke lenge igjen til påske! Jeg synes påske er en av de koseligste høytidene vi har. Påskeegg fylt med masse godteri, ferie, skiturer på fjellet med solo og kvikk lunsj og solen som skinner. Før pleide jeg å kjøpe en haug av påskesett fra Panduro og lagde sammen med venninner. Nå synes jeg det er nesten koseligere å lete etter inspirasjon på pinterest for å finne ideer til hva man kan lage. Jeg vet ikke hvor mye jeg rekker å lage, men jeg har hvertfall planlagt en liten oppskrift til dere som kommer snart! Hva er deres tradisjoner i påsken?♥

 • 15.03.2016, 21:40

Healthy after-school snack


Hei dere ♥ 

Det ble en sen oppdatering, men hadde litt trøbbel med macen, og fikk ikke redigert lyset på bildene uten at alt klikket. Før jeg legger meg så tenkte jeg å tipse dere om en kjempegod lunsj som jeg fant i en eldre utgave av Det nye. Jeg er alltid sulten når jeg kommer hjem fra skolen, og da er det veldig lett å ty til enkle løsninger som ikke nødvendigvis ikke er så sunne. Denne "salaten" metter passe lenge før man må lage til middag, og er veldig sunn. Det eneste du gjør er å ta dele det opp og blande det sammen i en bolle. I tillegg lagde jeg en smoothie med litt kokosmelk, resten av mangoen, en banan og litt spinat. 


Ha en kjempefin kveld videre! 

 • 14.03.2016, 19:30

2.5 år ♥


Hei kjære lesere ♥ 

I dag har jeg og kjæresten vært sammen i 2.5 år. Tiden går så utrolig fort og jeg kan ikke tro vi har vært sammen i snart tre år allerede! Vi har opplevd utrolig mye koselig sammen, og vi har det fortsatt like bra sammen som da vi ble sammen, om ikke bedre. Bladde gjennom bildearkivet på macen, og det er så koselig å mimre tilbake til alle de koselige minnene vi har sammen fra både reiser, nyttårsaften, middager og andre hverdagsøyeblikk. Fant x antall bilder av typen hvor han lå og sov. 
 • 14.03.2016, 11:00

Monday inspiration


Hei dere ♥

I dag var jeg oppe og hoppet relativt tidlig med tanke på at jeg ikke hadde forelesning. Jeg skulle nemlig på Volvat hvor jeg tar laserbehandling på et keloid arr. Det var mye mer vondt denne gangen enn da jeg var der første gang for en måned siden. Håper det er verdt det og at det blir penere, men man vet jo aldri. Nå skal jeg snart på min aller første synstest. Jeg har merket at livet som student gjør meg ufattelig sliten i øynene etter en lang dag foran Mac-en og med nesa i pensumbøkene. Så det blir vel sikkert databriller på meg. 

Noe av det jeg elsker å gjøre når jeg har ekstra god tid er å scrolle gjennom alle de fine bildene på Weheartit. I dag samlet jeg noen av de bildene jeg likte best i en kollasj, sånn at dere kanskje også kan finne litt inspirasjon. Ha en kjempefin dag og en herlig ny uke! 

 • 13.03.2016, 16:30

Uken som gikk #10


Hei kjære lesere ♥ 

Nå sitter jeg i pysjen foran tv-en og ser på VM-studio etter en veldig kort jobbvakt. Tenkte det var passende å oppsummere uken før det blir altfor spennende!Denne uken har det egentlig ikke skjedd så veldig mye spesielt, og kameraet har ikke blitt brukt i det hele tatt. Heldigvis er det snart påske, så da skal jeg prøve å bruke kameraet litt mer flittig. 

Ukens høydepunkt:

Ukens høydepunkt må enten være middagen på Olivia med to venninner fra videregående på torsdag eller gårsdagen. Da møtte jeg kjæresten etter han hadde vært på jobb, og tok et glass med vin på Verité på Aker brygge før vi møtte pappa, kusinen min, mannen hennes og 8 til som hadde vært oppe i Kollen. Vi ble sittende 4 timer på Café Sorgenfri, og jeg spiste meg mett på både Wienersnitzel og sjokoladefondant. 

Ukens nedtur: 

Denne uken har motivasjonen vært på bånn for både skole og blogging. Trening derimot har vært på topp og heldigvis er ryggen helt fin igjen etter forrige helg. 

Ukens craving:

Jeg er vel ikke den eneste som har vært innom butikken og hamstret smågodt til 2.90 kr hektoen. Vi kjøpte riktignok ikke 35 kilo som jeg leste om noen som hadde gjort, men ble en full pose med alle favorittene. Og jeg som hadde tenkt til å være sunn... 

Ukens gode nyhet:

Må vel være tidligere denne uken da jeg fikk melding fra kusinen til pappa om at kaninen min(som bor hos henne) hadde blitt pappa igjen til to små kaninunger. Har dere sett noe så nydelig? 

Ukens innkjøp: 

Denne uken har jeg faktisk ikke shoppet noe, så klapp på skulderen til meg. Er selvfølgelig masse jeg har lyst på på Nelly, men tenker å vente til det kanskje kommer en rabattkode igjen. Det er jo hele tiden tilbud på Nelly sine egne merker. 
Hvordan har uken deres vært? 

 • 12.03.2016, 17:00

To filmtips


Hei dere! ♥

I dag tenkte jeg å dele to filmtips med dere. Disse ligger begge på Smartflix, og er begge romantiske dramafilmer som er basert på romaner skrevet av Nicholas Sparks. Mannen som har gitt oss bøker som "The notebook", "The last song", "Dear John" og "A walk to remember", "Safe haven" og "The lucky one".  Jeg har tidligere elsket de andre filmene som er basert på hans bøker så forventningene var høye. De skuffet ikke i det hele tatt! Veldig min type filmer begge to med en bra historie og flinke skuespillere. 


Her er en liten smakebit hentet fra IMDB:

The longest ride:

THE LONGEST RIDE centers on the star-crossed love affair between Luke, a former champion bull rider looking to make a comeback, and Sophia, a college student who is about to embark upon her dream job in New York City's art world. As conflicting paths and ideals test their relationship, Sophia and Luke make an unexpected and fateful connection with Ira, whose memories of his own decades-long romance with his beloved wife deeply inspire the young couple.

The best of me: 

Based on one of many Nicholas Sparks novels, "The best of me" is the story of two high school lovers Amanda and Dawson. They both are separated by life but after 20 years destiny brings them back together and gives them a chance to revive their feelings for each other.

Har dere sett noen av disse filmene? ♥

 • 10.03.2016, 17:30

When I close my eyes, I'm somewhere with you


/ Meg, pappa og bestemor 

10.mars.2006. 10 år. 3446 dager siden hjertet ditt sluttet å slå etter en hard kamp mot kreften. Det er noe med denne datoen som får hele meg til å stoppe opp et lite øyeblikk. Et helt tiår siden første gang jeg mistet noen jeg var glad i. Man sier at tiden leger alle sår, men for meg er savnet fortsatt uendelig stort.  

Det er vanskelig for meg å innse at det allerede har gått 10 år. At jeg allerede har levd halve livet mitt uten henne. Hver dag etter dette vil gjøre at jeg har levd lenger uten min kjære farmor enn de nesten 10 årene jeg fikk med henne. Hun fikk aldri oppleve at jeg fylte 10 år, at jeg ble konfirmert, ble myndig, begynte å studere, at jeg fikk min første kjæreste eller alle de andre høydepunktene i livet mitt. Da jeg bladde i fotoalbumene våre for å finne bilder som jeg kunne bruke i dette innlegget, var det ikke så mange å velge mellom. Jeg var verdens heldigste som fikk ha henne som farmor, samtidig som jeg så inderlig skulle ønske at jeg fikk mer tid med henne. Snakke med henne på telefonen nesten hver dag, før det plutselig ble stille i den andre enden. Bestemor sa aldri hade når vi snakket sammen på telefonen, og på en måte gir det mening fordi det er så ufattelig vondt å si farvel. 


/ 17.mai 2005 
Farmoren min var en fantastisk person, så utrolig snill og ekstremt smart. Hver gang jeg var på besøk hadde hun kjøpt inn noe vi barna ville like, og hun lagde alltid noe annet til oss hvis de voksne skulle ha fisk. Alle som kom på besøk fikk både kaffe og noe å bite i. Jeg tror alle følte seg velkommen på besøk hos henne. Selv om hun smilte og lo, vet jeg at hun bar mye vondt også. Drømmen om å bli lege som aldri ble oppfylt, hun ble enke allerede som 46-åring og ble alene med to barn på 16 og 6 år. 

Det er i hjemmet hennes i Imsroa i Østerdalen jeg har tilbrakt mange av feriene og helgene mine. Det er på gårdsplassen utenfor huset hennes jeg syklet mine første meter på egenhånd. Det var der jeg lokket ekorn og småfugler inn i huset med solsikkefrø for å få se dem på nærmere hold. Det var på kjøkkenet jeg danset rundt i ring og sang for henne så hun nesten datt av stolen i latterkrampe. Det var alltid en god klem som ventet etter en lang biltur fra Oslo og middagen var alltid klar. Hun tok like godt i mot søsknene mine selv om de ikke var hennes biologiske barnebarn. I dag er det kun et tomt hus som møtter meg når jeg først reiser til det vi nå kaller "hytta". Det er ikke det samme som før, noe som har ført til at jeg sjelden er der. 

Jeg var vel aldri det beste barnebarnet, så rampete som jeg var. Hvis jeg bare kunne ta tilbake hver gang jeg fant på noe tull og gitt henne en god klem i stedet. For det var virkelig de beste klemmene man kunne få. Tenk at det er over et tiår siden jeg fikk den siste klemmen fra henne, bare noen dager før hun sovnet inn

Hvorfor dør de beste personene først er noe jeg har tenkt over flere ganger? På samme måte som vi plukker de nydeligste blomstene først, forlater de snilleste personene jorden før andre. Jeg synes hvertfall det er en nydelig forklaring på noe som egentlig er utrolig vondt. 

Ta vare på dine kjære, fortell dem at du er glad i dem og gi de en ekstra god klem 

 • 09.03.2016, 16:00

Ebay finds: Birthday edition


Hei dere ♥

Nå er det ikke lenge til jeg endelig fyller 20 år! Jeg gleder meg masse til å feire med både familie og venner. I år skal jeg ha en god miks av venner fra videregående, studier og litt ellers så er veldig spent på hvordan det vil gå. Jeg liker veldig godt å ha et gjennomført tema når jeg først feirer, og i år tenker jeg at temaet er rosa og sølv. Selv om jeg blir 20, er favorittfargen min fortsatt rosa. I tillegg ser jeg ikke grunn i å ikke være litt barnslig selv om man ikke er tenåring lenger. Jeg har funnet noen ting på Ebay som passer perfekt til pynt. Jeg har allerede bestilt noe av det under da det ofte tar litt tid å få ting siden mye sendes fra andre siden av verden. Det vil komme flere oppdateringer som vil omhandle bursdagen min. 
 


 

Ballonger her / cake topper her / Party props her / Banner her / Bordkortholdere her / Serviettringer her / Rosa servietter her / Papirservietter her / Rosa ballonger her / Bursdagskrone her / Pompoms her / Cotton balls(batteridrevet) her

Ha en kjempefin dag videre! Jeg skal snart på jobb i Holmenkollen. 

 • 08.03.2016, 18:00

Tips: Blankt sølv på 1-2-3!


Hei dere ♥ 

Jeg er vel ikke den eneste som har opplevd at ting i sølv blir misfarget over tid. Og jeg er vel heller ikke den eneste som har latt det være for å slippe å finne frem sølvpuss og gnikke. For en liten stund tilbake fant jeg et tips om hvordan man enkelt kunne få sølv blankt igjen uten sølvpuss og gnikking. Alt du trenger har du også hjemme så da er det bare å sette i gang! 

Selv hadde jeg en ring som er egentlig er en sølvskje som er formet, som begynte å bli veldig misfarget, i tillegg til et armbånd som alltid har vært sånn. Armbåndet hadde visst blitt misfarget på et annet vis, så det ble ikke like suksessfult som ringen, men fortsatt bedre enn det var. 


Det du trenger er: ♥En bolle ♥Kokende vann ♥ Salt eller bakepulver ♥ Aluminiumsfolie ♥Sølv

Først dekker du bollen med aluminiumsfolie før du heller oppi kokende vann. Så tilsetter du litt salt eller bakepulver.

Deretter legger du smykkene du vil fikse oppi. Det er viktig å merke seg at sølvet må være borti aluminiumsfolien for at det skal fungere, så derfor burde du snu gjenstandene med en pølseklype eller lignende. Fisk det til slutt opp og tørk av med en ren klut.
Jeg ble hvertfall veldig fornøyd med resultatet, selv om selve armbåndet ikke kan fikses helt. Ringen ble hvertfall skinnende igjen! 

Har dere prøvd ut dette trikset før? 

 • 07.03.2016, 15:30

Uken som gikk #9


Hei kjære lesere ♥

Er dere klare for en ny uke? For meg startet hvertfall dagen på Sats med en liten treningsøkt, før skolearbeidet ventet. Det har skjedd så mye koselig denne helgen, at pensumbøkene knapt har vært oppe. Det merkes at eksamensperioden starter om under 2 måneder, men heldigvis er det mye koselig som skjer før den tid. Jeg tenkte å starte denne blogguken med en liten oppsummering fra forrige uke. 

Ukens opptur:

Ukens opptur må være fredagen hvor jeg var med pappa i Operaen og så "Anna Karenina". I tillegg må jeg nevne middag på "Jewel of India" med kjæresten og moren hans, koselig lunch date på lørdagen hvor vi spiste litt på Olivia før vi dro på bursdag. Må også nevne at jeg fikk blogget hver dag, noe som er stort i seg selv. Haha

Ukens nedtur:

Det har egentlig ikke skjedd noe negativt denne uken, bortsett fra at det er mye å gjøre på skolen. Humøret går alltid oppover når det blir lysere og varmere i luften, selv om snøværet som kom denne uken ikke akkurat er et tegn på vår. I tillegg fikk jeg plutselig vondt i ryggen på lørdag da vi var i byen, og det gjør fortsatt vondt. 

Ukens antrekk:

Jeg har satt som mål for mars å poste to antrekksinnlegg på bloggen. På lørdag fikk jeg endelig brukt mine nye skinnbukser, og det resulterte endelig i et innlegg med antrekksbilder. 

Ukens innkjøp: 

Utenom litt småtteri til påske fra Søstrene Grene og Nille, har jeg egentlig ikke shoppet noe. *klappersegselvpåskulderen*

Ukens craving: 

Biffsalat! Pappa sin bestekompis er gift med ei fra Thailand, og hun lager virkelig den beste maten! På lørdag var vi i 11-årsbursdag til datteren deres, og da fikk jeg endelig spise en av mine absolutt favorittretter igjen. Helt vanvittig godt, men også en rett som tar hele dagen å lage. Hvordan var deres uke? 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits