• 31.03.2017, 17:00

Måneden som gikk: Mars


Hei dere ♥ 

Er det flere enn meg som må klype seg i armen for å faktisk innse at vi snart er i april?! Jeg synes dette året har gått helt sinnsykt fort til nå. Vi er i innspurten med forelesninger, og det betyr jo bare at det nærmer seg eksamen! Hjelp! Men en ny måned betyr også en ny oppsummering av måneden som gikk. 


Månedens høydepunkt:

Må være turen til London i starten av mars. Jeg besøkte en god venninne som er på utveksling der, og i løpet av de dagene jeg var der gjorde vi masse gøy. Vi fikk shoppet en del, spiste god mat, gikk mye rundt og hadde det gøy. 


Månedens innkjøp:

Jeg shoppet en del i London, og det kjøpet jeg kanskje er mest fornøyd med er de nye skoene fra Toms. Jeg elsker fargene og gleder meg til det blir finere vær så jeg kan ta dem i bruk. Ellers har jeg ikke shoppet noe etter Londonturen, så får se om jeg kanskje tar en tur i byen i morgen og ser hva som er inne i butikkene her hjemme. 


Månedens antrekk:

Jeg hadde som mål å poste to antrekksinnlegg denne måneden, og det klarte jeg visst. Nå merker jeg at jeg gleder meg til å legge vekk varme jakker og sko til fordel for vårklær!


Månedens nedtur:

Månedens nedtur er vel kanskje at jeg må trekke visdomstennene mine. Jeg skal trekke to i starten av juni, og jeg gleder meg ikke akkurat. Kjæresten har nettopp trukket to, og han får ikke spise noe annet enn suppe og most mat i 3 dager, sove sittende, ikke trene osv. 

Månedens film:

Månedens film er uten tvil "Skjønnheten og udyret". For en fantastisk film! Jeg drømte meg helt bort der jeg satt i kinosalen og glemte nesten bort godteriet. 


Månedens sang:

Etter jeg så "Fifty shades darker" på kino har jeg hørt en del på soundtracket, og jeg elsker "Helium" av Sia, "Cruise" av Kygo og Andrew Jackson og "The scientist" av Corinne Bailey Rae. 

Hvordan har måneden deres vært? ♥

 • 30.03.2017, 17:30

Thursday's ten: My favorite hair products


Hei ♥

(Ikke sponset)

Torsdag betyr et nytt innlegg i den nye "Thursday's ten"-kategorien min. Denne uken tenkte jeg å dele favorittene mine når det kommer til hårprodukter. Jeg er opptatt av å bruke gode produkter for å ta vare på håret mitt. Jeg prøver å vaske håret 3 ganger i uken, ikke gre det når det er vått, ikke varmebehandle det så mye og ta hårkur én gang i uken for å nevne noe. Tenkte kanskje å lage et eget innlegg om hårtips en annen gang. Jeg har prøvd en del hårprodukter, så jeg tenkte jeg skulle vise dere mine favoritter for tiden.


♥ MAST volume 1 og 2: Jeg har hatt den tynneste i 5 år nå og jeg elsker den like mye nå som jeg gjorde da jeg fikk den. Den lager fantastiske krøller, som blir ekstra fine når man børster dem ut når de blir kalde. Jeg fikk volume 2(den tykkeste) til jul i år, og har ikke fått prøvd den ut så mye enda, så jeg trenger at jeg skal bruke den litt mer fremover. Jeg synes krøllene sitter i kjempebra med disse, og man kan selv regulere hvor varmt man vil ha krøllstavene. 

♥ Invisibobble: Disse hårstrikkene er helt fantastiske! Gjennomsiktige, skånsomme mot håret og kjempepraktiske. Jeg tror de kommer i ulike farger, men jeg har de som er blanke. 

♥ Shampoo(blå) og balsam(balsam) fra Shu Uemura: Denne shampooen og balsamen er fantastiske på flere måter. Lukter godt, er drøye i bruk, gjør håret kjempemykt og fint. Et stort minus er prisen. Sist jeg var hos frisøren spurte jeg om hun hadde noe tips til noe jeg kunne bruke siden jeg slet mye med floker etter jeg bleket håret. Jeg trodde jeg skulle få et serum eller noe lignende, men hun mente at det ville hjelpe å bytte shampoo og balsam. Det står jo aldri priser på hyllene med produktene, så jeg endte opp med å betale 870(!) for disse to små flaskene. Helt vilt! Jeg kommer nok til å kjøpe en annen neste gang, selv om jeg likte disse veldig godt! Jeg har byttet mellom to typer for å ikke bruke opp denne for fort. 

♥ Varmebeskyttende spray fra Catzy: Jeg tror jeg fikk denne i en goodiebag for en stund siden, og jeg bruker den alltid når jeg krøller håret. Jeg føler den beskytter håret bra, har en grei lukt og håret blir ikke klissete. 

♥ Hårkur fra Tigi: Denne hårkuren har jeg hatt i snart et år og nå er den nesten tom. Denne hårkuren er helt fantastisk, og trenger kun å være i 5-10 minutter. Den gir masse fuktighet og lukter godt. Håret blir kjempemykt etterpå. Jeg tror frisørsalongen min har sluttet å selge den, og jeg vet ikke helt hvor jeg kan få tak i den, så kan hende jeg må finne meg en ny. Noen som har tips til en bra hårkur? 

♥ Hårbørste fra Mark Hill: Jeg har alltid hatt en enkel hårbørste fra Glitter som har blitt dårligere og dårligere. Da jeg var i London bestemte jeg meg for å kjøpe en ny på Boots og valget falt på denne. Den er akkurat perfekt størrelse og lugger ikke. 

♥ Tørrshampoo fra Batiste: En god gammel favoritt er tørrshampoo fra Batiste. Jeg har brukt disse i mange år, og har vel prøvd ut de fleste duftene nå. Perfekt hvis håret er litt ufresht en dag, eller man ikke vil vaske håret hele tiden når man trener. 

♥ Hårolje fra Moroccan oil: Denne lukter så godt! Mange år siden jeg først prøvde den, og jeg har også prøvd andre håroljer, men denne er favoritten. Ganske drøy i bruk og gjør håret kjempemykt!

Har dere noen hårprodukter å anbefale? 

 • 29.03.2017, 12:00

Morgenstund har gull i munnHei og god lillelørdag ♥ 

Denne uken har jeg bare to forelesninger, så jeg har nok av tid til å få gjort alt det jeg vil. Jeg får sove litt lenger, spise en god frokost, lese, blogge, trene og bare slappe av litt mer. En funfact om meg er at jeg sjelden spiser frokost hjemme før jeg skal på skolen. Jeg har som regel med en yoghurt som jeg spiser når jeg kommer frem. En veldig dårlig vane som jeg hatt i litt for mange år nå. 

Ha en kjempefin onsdag videre ♥ 

 • 28.03.2017, 21:30

Tasty Tuesday: Spaghetti Carbonara


Hei dere ♥

Det ble visst nok en sen oppdatering fra meg. Jeg kom nettopp hjem fra *trommevirvel* sameiermøte sammen med pappa. Han pleier alltid å dra på det alene, og det er jo selvfølgelig han som tar seg av avstemning og sånt, men jeg tenkte det kunne være lærerikt å se hvordan det hele foregår. Tidligere i dag har jeg vært hos tannlegen, og jeg hadde null hull! Allikevel må jeg tilbake i starten av juni for å trekke en av visdomstennene mine, noe jeg ikke akkurat gleder meg til. 

Men nok om dagen min. Tirsdager betyr en ny oppskrift, og denne er en favoritt her hjemme. Kanskje ikke den sunneste, men veldig velsmakende. Det hele er ferdig i løpet av under 20 minutter og er derfor perfekt til de dagene man ikke har så god tid. 

Du trenger(to personer):

♥ 1 pakke bacon

♥ Spaghetti til 2 

♥ 1 dl matfløte

♥ 2 eggeplommer

♥ Litt revet parmesan

♥ 1 liten løk

♥ Salt og pepper

Slik gjør du: 

♥ Kok pasta etter anvisning på pakken ♥ Skjær opp løken og bacon ♥ Stek løken til den blir myk og blank ♥ Tilsett baconet og la det steke noen minutter ♥ Ta stekepannen av platen ♥ Visp sammen eggeplommer, matfløte og parmesan og hell det over løk- og baconblandingen(OBS! Vær rask så det ikke blir eggerøre!) ♥ Bland sammen med pastaen og nyt!

Ha en fin kveld videre 

 • 27.03.2017, 18:30

Dagens antrekk


Hei dere ♥

I dag har tiden gått så utrolig fort, men det er kanskje sånn når man ikke står opp før 12(!) Vi hadde ikke forelesning i dag, og jeg har jobbet mye med pensum i det siste så jeg ligger godt an. Nå har jeg faktisk lest alle kapitlene i alle bøkene mine, så nå er jeg klar for å ta fatt på oppgaver og tidligere eksamenssett. I tillegg må jeg innarbeide lovsamlingen min siden jeg har to fag med juss også. Jeg bestemte meg egentlig for å ta helt fri fra skolen i dag og heller gjøre andre ting. Jeg har fått planlagt og tatt bilder til flere blogginnlegg, vært på en liten tur og matet endene og etter middag skal vi en tur på trening og handle mat. Fikk også tatt noen antrekksbilder da vi var på turen, og endelig fikk jeg brukt den fine genseren som jeg kjøpte i London. 


Ha en fin mandag 

 • 24.03.2017, 21:30

Ting jeg gleder meg til


Hei dere 

Nok en sen oppdatering fra meg, men jeg har ikke hatt noen anelse om hva jeg skulle blogge om i dag. Planen var egentlig å ta noen antrekksbilder, men været var ikke helt på min side etter jeg kom hjem etter trening og skole. Derfor tenkte jeg å fortelle dere om noen av tingene jeg gleder meg til de neste månedene. Det er jo vår i luften og sommeren nærmer seg. 

♥ Bursdag

Den 4.april fyller jeg 21 år, og selv om jeg ikke skal ha noen stor feiring som i fjor, er det alltid stas å ha bursdag. Jeg skal ha en liten middag med familien fredagen etter. 


♥ Påske

Like etter bursdagen min er det påske, og palmesøndag reiser jeg, kjæresten og pappa på Beitostølen. Der blir det langrenn, slalom, kvikk lunsj, solo og forhåpentligvis litt påskesol. Denne turen har nesten blitt en årlig tradisjon, og det er alltid vellykket å dra opp dit. Dagen etter vi kommer hjem reiser vi videre til Ålesund for å besøke faren til kjæresten min. Der blir vi vel til søndagen før det er klart for siste innspurt med forelesninger før eksamensperioden. 


♥ Ferdig med eksamener og 2. året

Jeg er faktisk ferdig veldig tidlig i år med siste eksamen. 29.mai er jeg ferdig med min fjerde og siste eksamen for dette semesteret, og det skal bli så deilig med en litt lenger ferie. 


♥ Bergen med pappa

Dagen etter siste eksamen drar jeg en tur til Bergen sammen med pappa. Endre har fortsatt en eksamen igjen, så det blir bare oss to i to dager. Jeg har aldri vært i Bergen før, og det var jo der pappa studerte. Bare å si fra hvis dere har noen tips!


♥ Båtførerprøven

Endelig har jeg somlet meg til å melde meg på båtførerprøven. Jeg har tenkt på å gjøre det i et par år nå, og den 4.juni skal jeg på ekspresskurs i 9 timer med prøven på slutten. Håper jeg består så jeg kan cruise rundt i Kragerø i sommer. 


♥ Italia

I slutten av juni reiser vi med pappa til Italia. Jeg har faktisk aldri vært der før, så jeg gleder meg veldig. Vi har leid bil og har en hektisk tidsplan med hele 8 steder på 9 dager! Heldigvis er det ikke så lange avstander mellom alle stedene, så jeg tror det skal gå bra. Tenker å fortelle mer i et eget innlegg! 


♥ Kragerø

I løpet av sommeren skal vi også til Kragerø hvor kjæresten sin familie har hytte. Der blir det båtkjøring, isspising, brettspill, bading og hyttekos. Kanskje vi inviterer et vennepar nedover også. Noe du gleder deg til i månedene som kommer? 

 • 23.03.2017, 19:00

Thursday's ten: My birthday wishlist


Hei dere ♥

Om litt over en uke har jeg bursdag, og jeg fyller 21 år. Ikke den mest spennende alderen, men jeg elsker bursdager. Derfor har jeg satt sammen en liten kollasj over ting jeg har på ønskelisten til denne ukens "Thursdays ten". Jeg synes det blir vanskeligere og vanskeligere å ønske seg ting, og det er mange ting jeg egentlig har lyst til å ønske meg til den nye leiligheten, men som jeg ikke har plass til å oppbevare. Jeg får heller ønske meg de tingene nærmere innflytting i 2019. 


♥ Øredobber fra Caroline Svedbom. Jeg synes disse er utrolig fine og perfekte til anledninger hvor man skal pynte seg litt ekstra

♥ Ryktet går - Etter mørkets frembrudd. Jeg har dette brettspillet i den andre versjonen, og jeg har så lyst til å prøve ut den nye også. Så morsomt å spille med venner. 

♥ Duftlys fra Voluspa, Jeg får ikke nok av duftlys, og synes det er herlig å tenne et lys på kvelden. 

♥ Vinglass fra Eva Solo(Bourgogne). Jeg og kjæresten samler på vinglass fra denne serien, og har allerede rieslingglass, men nå trenger vi rødvinsglass

♥ Flettering fra Jane Kønig. En helt enkel og søt ring 

♥ Gavekort. Det er så mye fint i butikkene om dagen, så derfor ønsker jeg med gavekort på for eksempel Zara, H&M, Bikbok eller Nelly. 

♥ Kabinkoffert. Dette vet jeg allerede at jeg får siden jeg var med da den ble kjøpt. Hehe. Det er helt perfekt til de gangene man ikke skal ha bagasje, eller trenger en stor håndbagasje hvis man skal på en lenger tur. 

♥ Ballerinasko. Jeg synes denne typen sko er så søte og passer til det meste på våren og sommeren. 

♥ Vil du vedde? Dette brettspillet er kjempemorsomt, og jeg har spilt det noen ganger hos kusinen min. Skulle gjerne hatt det til vennekvelder. 

♥ Shorts fra Levis 501. Jeg har allerede en short i mørkeblå, men skulle gjerne hatt en i hvit, sort eller lyseblå også. 

Ha en kjempefin torsdag videre 

 • 22.03.2017, 18:00

Tips: Peel off mask


Hei ♥

(Ikke sponset på noen måte)

Da jeg var på vei hjem fra London kjøpte jeg med meg en ansiktsmaske rett før jeg skulle hente bagasjen og dra hjem. Jeg var kjempesliten og orket ikke å bære så mye, så ansiktsmasken ble faktisk det eneste jeg kjøpte til meg selv på tax free butikken. Jeg har prøvd d

en ut en del ganger, og det har virkelig blitt en stor favoritt her hjemme. Ansiktmasker som man drar av er noe av det beste jeg vet, både fordi det er lettvint, men også fordi det faktisk er ganske morsomt å dra den av. Masken er fra Origins og heter Ginzing Peel off. Den peeler vekk døde hudceller når man drar den av og etterlater huden myk og deilig. I tillegg får man en fin glød av den. 


Du bare påfører et dekkende lag der du ønsker og lar den sitte på i 10 minutter til den er helt stiv. 

Et lite tips når du skal fjerne den er å smile(helt umulig) for da sprekker masken litt opp og man får lettere tak. Etter jeg har tatt av masken pleier jeg alltid å smøre inn med en fuktighetskrem. 

Og sist men ikke minst: mitt første bilde uten sminke på bloggen.. Haha


Har dere prøvd masken før? 

 • 21.03.2017, 16:30

Tasty tuesday: Homemade pizzaHei dere ♥

Da var det klart for enda en oppskrift, og denne uken tenkte jeg å dele to pizzafavoritter. Pizza er en gjenganger i helgene hos oss, og vi lager alltid hjemmelaget bunn og saus. Det smaker sååå mye bedre og er ikke så vanskelig eller tidkrevende heller. Man må bare beregne litt tid til å la deigen heve, men man kan jo gjøre andre ting i mellomtiden. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg spiste frossenpizza eller kjøpte ferdig bunn eller saus. Du kan selvfølgelig toppe pizzaen din med hva som helst, men her er to av våre favoritter, Quattro formaggio(Fire oster) og Pizza di parma. 

Du trenger:

Pizzabunn: 400 g pizzamel ♥ 2 1/2 dl vann(25 grader) ♥ 1 halv pakke tørrgjær ♥ en klype sukker ♥ en halv ts havsalt ♥ 1 ss olivenolje

Pizzasaus: 1 boks hermetiske tomater ♥ 2 hvitløksfedd ♥ 1 ss tomatpure ♥1 ss olivenolje ♥ 1 ss hvitvin/hvitvinseddik ♥ en klype sukker ♥ salt og pepper 

Pizza di parma: Spekeskinke ♥ Ruccula ♥ Parmesan ♥ Pinjekjerner


Quattro formaggio: 1 pakke mozzarella ♥ revet ost ♥ parmesan ♥ Blåmuggost

Slik gjør du: 

Ha alle ingrediensene til deigen i en bolle og bruk en kjøkkenmaskin med eltekrok på lav hastighet til å elte deigen i 10 min. Dekk bollen med plast og la den heve til dobbel størrelse(ca. 1 time). Lag pizzasausen ved å ta boksen med hakkede tomater i et dørslag og hell av litt av vannet. Tilsett de andre ingrediensene til sausen. Del deigen i to og kjevle de ut og legg de på bakepapir på hver sin stekeplate. Fordel pizzasaus og legg toppingen oppå. Rucculaen skal på etter pizzaen er stekt! Stek i 9-10 minutter på 250 grader. 

Ha en kjempefin tirsdag videre! 

 • 19.03.2017, 21:30

Beauty and the beastHei dere ♥

Det ble visst en sen oppdatering fra meg i dag. I dag sov vi uten alarm, og det var veldig greit siden hodet ikke traff puta før nærmere 3 i går. Hadde det kjempegøy i går og møtte kjæresten som var med noen kompiser da vi skulle hjemover. Nattbussen bruker jo en time siden den kjører rundt halve byen, og da vi kom hjem spiste vi sushirestene som var igjen fra middagen. 

Etter å ha spist hjemmelaget pizza var vi på kino. Å se en film må være den beste aktiviteten man kan gjøre på en søndag. Vi så "Beauty and the beast", og for en film! Heldigvis har jeg en kjæreste som er like glad i Disney som meg, så vi storkoste oss de to timene. Emma Watson spilte utrolig bra, og filmen var helt nydelig! Det er mange mange år siden sist jeg så originalen, så jeg hadde faktisk glemt noen av detaljene, som gjorde det ekstra spennende. Haha 


Vi blogges i morgen ♥

 • 18.03.2017, 13:00

Black & white outfit


Hei og god lørdag ♥ 

Jeg hadde som mål for denne måneden å dele to antrekksinnlegg med dere, men så langt har det vært dårlig med det. Derfor fikk jeg tatt noen bilder da vi skulle på restauranten Xích Lô med moren til Endre. Det ble et ganske enkelt antrekk med skinnbukse og hvit skjorte med røde lepper og neglelakk. Det enkle er jo ofte det beste ikke sant? Ellers har jeg store problemer med å smile om dagen, da to av visdomstennene er på vei ut(på samme siden) og tannkjøttet rundt er sårt. Godt jeg skal til tannlegen om litt over en uke. Må nok trekke de ut snart tenker jeg. Nå må jeg snart gjøre meg klar til fest hos en kompis i klassen. Ha en kjempefin lørdag videre! 

 • 17.03.2017, 17:00

Londontips: M&M world


Hei dere ♥

Da jeg var i London vi tilfeldigvis forbi M&M world ved Picadilly circus. Det var veldig skiftende vær den dagen, og da vi sto utenfor begynte det å bøtte ned. Derfor løp vi inn, og der sikret jeg meg tidenes gave til kjæresten. Favorittgodteriet hans er M&M og jeg hadde lovet å ta med en pose hjem til han fra tax free. I tillegg kom jeg hjem med en boks med personaliserte M&Ms. For en del år siden leste jeg at man kunne få personaliserte M&M i butikkene, men jeg hadde aldri vært der. Hele greia tok vel 5-10 min(det var ikke noe kø til tross for mange i butikken) og jeg betalte vel 20 pund for en medium kopp. Først valgte man hva som skulle stå på de(4 ulike), så betalte man og fikk utdelt en kopp, så fylte man koppen med de fargene man ville ha før man puttet alt i en beholder og trykket på knappen. Det var ganske morsomt å se på, og resultatet ble kjempebra. Kjæresten ble hvertfall mer enn fornøyd!Kjøpte også med denne kulen koppen. Følte meg passe klein da jeg sto og skrev inn det jeg ville ha skrevet. Planen var at jeg skulle gi de til kjæresten på 3.5 årsdagen vår den 14.mars, så derfor valgte jeg klissete tekster som datoen vi ble sammen, Endre+Anne, Love og hjerter 

God helg! 

 • 16.03.2017, 20:30

Thursday's ten: Playlist


Hei dere ♥

Motivasjonen har ikke vært på topp den siste tiden, og jeg har slitt litt med å finne ut hva jeg kan skrive om. Jeg har jo allerede innført oppskriftsinnlegg på tirsdager, og nå tenkte jeg å gjøre noe lignende med torsdager. Cathinthecity har lenge hatt "Tuesday's ten" hver tirsdag hvor hun deler alle mulige innlegg med en liste på 10 punkter. Jeg har derfor blitt inspirert til å gjøre noe lignende, og tror at det vil hjelpe litt på bloggfronten. Da har jeg alltid to dager i uken hvor jeg vet hva slags innlegg jeg kan lage, og har de andre 5 dagene åpne for andre ting. Si gjerne fra hvis dere synes det er en bra idé! Denne torsdagen tenkte jeg å dele 10 av mine favoritter på musikkfronten. Jeg hører veldig mye på Ed Sheeran sitt nye album(♥) Det er så utrolig mange fine sanger på det albumet! I tillegg liker jeg veldig godt de tre sangene som er fra soundtracket til "Fifty shades darker".

Har dere noen sanger å anbefale? ♥
 

 • 14.03.2017, 16:00

Tasty Tuesday: Thai minced chicken saladHei dere ♥

Tirsdag betyr en ny oppskrift. Da vi var i Thailand spiste vi en slags kyllingsalat som vi begge elsket. Da vi var på flyplassen på vei hjem fant jeg en kokebok med thaimat, men jeg la den fort fra meg da den kostet like under 4000 baht, som tilsvarer 1000 norske kroner(!) Jeg husket heldigvis navnet på den så jeg fant en som lignet på en nettside. Det smakte ganske likt, og jeg ble veldig fornøyd med retten. 

Denne retten er V-E-L-D-I-G sterk, så hvis du ikke er så glad i sterk mat, anbefaler jeg å kutte ned på chili og kanskje noen av de andre ingrediensene som kan gjøre retten sterk. Vi hadde ikke agurk, men det er faktisk perfekt som tilbehør når man spiser sterk mat. Jeg elsker sterk mat, men svetten piplet litt i pannen, så det kan hende vi lager den litt mildere en annen gang... Ha en kjempefin tirsdag videre! ♥

 • 13.03.2017, 22:30

Moodboard: Interior


Hei dere ♥

Det ble visst en sen oppdatering i dag. Dagen startet med tidenes korteste treningsøkt på Sats før jeg måtte avgårde til skolen. Der hadde jeg fire timer med logistikkforelesning, men jeg gikk etter tre fordi jeg ikke fikk noe ut av timen. Hjemme ventet kjæresten med middag og etter det ble det en god nap. Jeg fant nemlig ut at det er "International nap day" i dag! Kan jo ikke la sjansen gå fra seg på en slik dag. I tillegg har jeg klart å bli forkjølet, så nesa er potte tett. 

Uansett så skulle dette innlegget handle om interiør. Jeg og kjæresten har jo kjøpt leilighet som er ferdig sommeren 2019. Det er enda en stund til, men jeg tenker en del på interiør og leter hele tiden etter inspirasjon på Pinterest. Heldigvis har jeg med meg kjæresten på de fleste ideene mine. Hehe. Nå må det jo sies at det ikke akkurat er sikkert at vi har lyst på det samme som nå når det nærmer seg innflytting, men dette er hvertfall noe av det vi tenker i dag. Prosessen med tilvalg starter vel til høsten, så det blir spennende å se hva man kan velge og hvor dyrt det blir. Frem til den tid er det jo lov å drømme seg bort litt eller hva?


Gangen er vel kanskje det rommet vi har snakket minst om, men vi vil begge ha en smart løsning for oppbevaring av klær, sko og alt annet. Gangen er vel 5 kvm, så her er det viktig å finne smarte løsninger. Jeg elsker løsningen Eirin Kristiansen har i sin gang(bildet øverst til høyre), og kunne tenkt meg noe lignende. Ellers drømmer jeg om et stort rundt speil. 

På soverommet er vi enige om en litt mørkere farge på veggene, og vi har lyst på en sengegavl. Seng har vi allerede fra Endre sin gamle hybel, så det er en ting mindre å kjøpe. Jeg har falt helt for fjærlampene fra Vita Eos, så jeg håper at Endre går med på det. Garderobe blir nok pax fra IKEA, slik vi har nå. Ellers hadde det vært veldig koselig å få hengt opp polaroidbildene våre et sted. 


Kjøkkenet og stua er i ett, med utgang til en balkong på 7 kvm. Vi beholder nok kjøkkenet som følger med leiligheten siden det er ganske greit og enkelt. Sofa har vi fra før, men tror vi eventuelt kommer til å kjøpe en som er litt større. Ellers tror jeg vi har bestemt oss for tv-bord fra Bestå-serien som man kan designe selv på IKEA. Så lekker og smart. Angående spisestue er vi veldig usikre, så der må vi nok lete litt etter noe som passer. Ellers må vi finne en smart løsning til oppbevaring av vinglass og sånne ting. 

Badet som følger med leiligheten er K-J-E-D-E-L-I-G! Mørke fliser på gulvet som er et mareritt når det kommer til støv og mine blonde hårstrå(man kan selvfølgelig støvsuge hele tiden) og hvite fliser på veggen. Vi er enige om at vi skal prøve å få byttet hvertfall gulvet, med mindre det koster en liten formue, og jeg har falt helt for de på bildet øverst til venstre. Ellers vet jeg ikke helt så mye om hva man kan endre, så de andre bildene er mest til inspirasjon. 

Så det var da noen av mine tanker angående leiligheten vår. Jeg kommer selvfølgelig til å oppdatere dere i hele prosessen, med tilvalg og hvordan sluttresultatet blir. Del gjerne erfaringer hvis dere selv har kjøpt nybygg og hvordan tilvalgsprosessen var. Har hørt at det fort blir veldig dyrt. 

Ha en kjempefin mandag videre!

 • 12.03.2017, 19:00

Sunday vibes


Hei dere ♥

Det ble visst en stille helg her inne, men det har egentlig ikke skjedd så mye spennende. Jeg hadde planlagt å ta bilder til to innlegg i dag, men da været var grått og kjedelig ble det ikke noe av. Jeg og kjæresten hadde bestemt oss for å ta frokosten ute i dag siden vi hadde lyst til å gjøre noe koselig sammen. Planen var å dra på The juicery, men der var det ikke en ledig sitteplass så vi får prøve det en annen gang. Vi endte opp på Espresso House(igjen) på Solli plass etter å ha vært innom 3-4 andre kaféer som var stappfulle. Plutselig fikk jeg en snap av søsteren min om at hun og mannen var på Aker Brygge så da tuslet vi ned dit og hang med dem en liten stund. Før vi dro hjem tok vi en tur i Frognerparken og spilte Pokemon Go! Ble litt hekta igjen da vi var i Thailand og da generasjon 2 kom ut for ikke så lenge. Fikk evolvet 25 stk med lucky egg, hatchet et 10 km egg og fanget 3 nye. Haha 

Planen for resten av søndagen er å lese litt logistikk før morgendagens forelesning og knaske litt på denne sjokoladen vi kjøpte i går. Var smaksprøve på Meny, og den var så god at den ble med hjem. Hvis jeg får tid skal jeg lese i "Det nye" som dumpet ned i postkassen tidligere denne uken. Ha en kjempefin søndag videre! ♥

 • 09.03.2017, 19:30

Some buys from London


Hei dere ♥

Jeg lovte dere å legge ut bilder av det jeg kjøpte i London. Selv om jeg følte at jeg hadde hundre poser på armene, ble det ikke like mye shopping som de gangene jeg har vært i London tidligere. Men jeg er veldig fornøyd med innkjøpene mine denne gangen, og jeg føler de var mer gjennomtenkt enn da jeg kjøpte A-L-T på Primark for noen år siden. Bildene ble ikke helt topp, og det var to klessplagg jeg ikke fikk noe fint bilde av, så dere får se det en annen gang i et antrekksinnlegg. I tillegg kjøpte jeg en del undertøy, men det gidder jeg ikke å vise..


Jeg har lenge lett etter den perfekte hvite skjorten som ikke er like stiv som den jeg har fra Ralph Lauren og som ikke er gjennomsiktig slik at jeg må ha singlet under. Jeg fant den perfekte på Topshop. 

På Topshop fant jeg også "stackable rings" som jeg har lett etter en stund. På Brandy Melville fant jeg dette søte armbåndet med en halvmåne. 


Øverst på lista sto et par nye Toms. De jeg hadde fra før er godt brukt og veldig slitte. Jeg gikk for denne nydelige fargekombinasjonen som jeg ble veldig fornøyd med. 

På Superdrug og Boots fant jeg meg en ny hårbørste, noen hårprodukter og sminkekoster fra Real Techniques. Ansiktsmasken kjøpte jeg på flyplassen på vei hjem, og den er fra merket Origins. 

Jeg har lenge hatt lyst på en enkel, tynn skinnjakke. Etter å ha lett i en del butikker fant jeg en på Forever 21. Det beste av alt var at den kostet 20 pund! 

Vi hadde egentlig tenkt til å dra ut, og derfor kjøpte jeg denne veska som jeg kunne ha pass, lommebok og sånt i. Det er visst ikke alle utestedene som godtar norske bankkort som legitimasjon, så derfor trengte jeg en veske som kunne ha plass til passet mitt. Vi endte opp med å ikke dra ut siden vi var helt utslitte og været var dårlig, men denne kan jeg bruke andre ganger. Kostet 5 pund på Primark, og var faktisk det eneste jeg kjøpte der. 

Denne myke off-shoulder-genseren fant jeg på Bershka. 

Og denne jumpsuiten er også fra Forever 21. 

Hva synes dere om innkjøpene?

 • 07.03.2017, 16:30

London through my lens


Hei igjen ♥

Da var jeg hjemme igjen etter en helg i London. Jeg var som sagt på besøk hos en venninne som er der på utveksling dette semesteret. Tiden gikk utrolig fort, men det tyder vel bare på at man har hatt det bra? Selv om jeg hadde med kamera hele tiden tok jeg faktisk ikke så mange bilder. På søndag var det helt sykt vær med insane regn og strålende sol om hverandre, så det ble ikke så mange muligheter til å ta bilder. Siden jeg har så få bilder, blir det dessverre ikke så mange innlegg fra London, men jeg tenkte å legge ut innkjøpene mine i løpet av uken. 

St. Pauls Cathedral På søndag dro vi til Covent Garden for å spise frokost/lunsj og se litt rundt. Gikk forbi denne fargerike gaten, men dessverre var det stappfullt på alle spisestedene, så vi endte opp på Pret a manger. Ikke det mest spennende stedet, men de har faktisk et stort utvalg av god mat som er veldig billig. Og det beste av alt, at man slipper å vente!

Inne ved Apple market var det en entertainer som balanserte på toppen av en stige. Han bygget opp showet sitt før "the grand finale" og rett før avslutningen snakket han i 5-10 minutter om at han levde av dette showet og kom til å gå rundt med hatten sin så folk kunne gi han penger. Helt greit, helt frem til at han begynte å fortelle folk hvor mye man skulle gi, og at han helst ville ha 5,10 eller 20 pund! Tror han mistet interessen til de fleste da, og avslutningen ble ikke like stor etter det. 

En tur innom Laduree er obligatorisk, og vi kjøpte oss en boks med makroner. De er så utrolig gode, og boksene er så utrolig fine! Jeg tok kokos&lime, salt karamell og pistasj, og alle var kjempegode!Da det regnet som verst gikk vi innom M&M world. En gigantisk butikk med m i alle farger og andre produkter som klær og kopper. M&M er jo kjæresten min sitt favorittgodteri som jeg kjøpte en liten gave til han med en kopp og en boks med personlige m&m. Man kunne selv velge hva som skulle stå på de, så jeg kjørte på meg "Endre+Anne", "14.09.2013"(datoen vi ble sammen), "Love" og hjerter. 
En tur til Big ben er jo et must når man er i London, og vi gikk litt rundt før vi dro tilbake til Oxford street før jeg skulle dra igjen. Takk for en kjempefin helg, bestie 

Har dere vært i London før? ♥

 • 04.03.2017, 14:00

Vlog: Thailand 2017


Hei dere ♥
Det er snart en måned siden vi kom hjem fra Thailand, men jeg fant ut at jeg har ikke delt videoen fra turen med dere ennå. Vi filmet ikke så mye som vi hadde tenkt, men noe ble det jo. Vi har i tillegg kuttet litt ned for at ikke filmen skulle bli for lang. Enjoy!
Ønsker dere flere videoblogger? 
 • 03.03.2017, 16:00

Fifty shades darkerHei dere ♥

Endelig helg og snart avreise til London! Jeg har ikke kommet så godt i gang med pakkingen akkurat, men jeg har funnet frem passet, kofferten og det jeg hadde av pund fra sist jeg var i London. Flyet mitt går veldig tidlig i morgen, så jeg må bli ferdig i kveld. Jeg gleder meg utrolig mye til å se en av mine beste venninner igjen, og selvfølgelig blir det ikke feil å gå nedover Oxford street heller. 

I går var jeg på kino med en annen god venninne, og vi så "Fifty shades darker". Jeg var ikke verdens største fan av den første filmen, og har heller ikke lest bøkene, men samtidig føler jeg nesten at man må se den. Jeg hadde veldig lave forventninger siden jeg hadde hørt av mange at den var dårlig. Jeg synes den var midt på treet egentlig, mest fordi den ikke hadde så veldig mye handling. Det som kunne blitt spennende ble avsluttet før det nesten hadde startet.. Men en ting som var veldig bra var soundtracket til filmen. Men det sier vel kanskje sitt om hvordan filmen var.. Haha

Nå må jeg begynne å pakke. Ha en kjempefin fredag! ♥

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits