• 30.04.2014, 18:19

What's in my survival kit


Hei dere ♥ Jeg har sett mange youtubevideoer hvor folk viser hva de har i skoleveska, hverdagsveska, reiseveska, sminkepungen sin osv. Derfor tenkte jeg at jeg skulle ha en liten vri på disse videoene. I dette innlegget tenkte jeg å vise dere hva jeg har i mitt "Survival kit". Dette er en liten sminkepung som jeg pleier å ha med meg over alt. Jeg har samlet alt jeg føler jeg kan få bruk for i ulike situasjoner. Min er fra Beck Søndergaard og jeg fikk den til jul i 2012. Den har en lomme foran med glidelås, et stort hovedrom med to rom uten glidelås inni. Den er også perfekt størrelse for meg, og tar ikke så mye plass i veskene mine. 

Innholdet i det lille rommet foran: 

Fliseklemmer, strikk og små strikker: Jeg har utrolig langt hår, og det er alltid greit å ha muligheten til å sette opp håret eller få unna litt hår med noen spenner. De små plaststrikkene bruker jeg mest til fletter. 

Plaster og compeed: Man vet aldri når man trenger plaster ♥ Og hvor mange ganger har man ikke gått i byen og fått gnagsår? Alltid greit å ha en med seg så man slipper å la gnagsåret bli verre enn det allerede er.

Paracet: Jeg pleier alltid å ha smertestillende sånn i tilfelle jeg får veldig hodepine eller sterke mensensmerter. Alltid greit å ha!

I det store rommet:Leppeprodukter: Jeg er helt avhengig av å ha med meg leppepomade. Akkurat nå har jeg rosebud, carmex og en blank lipgloss fra H&M.

Bind og tamponger: Alltid greit å ha når man er på skolen eller ute et sted.

Hårbørste: Jeg har som sagt veldig langt hår og ofte blir det flokete og sånt. Alltid greit å ha muligheten hvis håret blir skikkelig vanskelig. Er en veldig grei størrelse og er et speil også inni. Min er fra Bikbok.

Speil: Jeg har også med et dobbelt speil i rosa i tillegg til det som er i hårbørsten. 

Håndkrem: Jeg får veldig lett tørre hender om vinteren og liker derfor å ha med håndkrem. Denne er fra REN og var en prøve som jeg fikk engang. Perfekt størrelse.

Liten neglefil: Alltid greit å ha i veska hvis en negl knekker eller noe sånt.

Q-tips: Mascaraen min begynner ofte å drysse og da er det greit å ha noen q-tips med seg for å få det vekk. Man vil jo ikke se ut som en panda på skolen heller... 

Concealer: Greit å ha for å gjøre en touch-up hvis man har mørke ringer under øynene eller urenheter som man vil dekke. Min er fra The balm og er den beste!

Parfyme: Jeg liker alltid å ha med meg parfyme tilfelle jeg har glemt å ta på. Jeg har en liten parfymeprøve fra The body shop og en Travalo med parfymen "Rockin' Rio" fra Cascada som er en av mine favorittparfymer. Hva er deres "essentials" når dere er ute? • 26.04.2014, 17:21

Mint Candy Apple


Hei dere ♥ I dag har vært en utrolig fin dag så langt, og det var deilig etter i går. Var på trening på Elixia og tok en liten økt på ellipsemaskinen før jeg og en venninne stakk på Kaffebrenneriet. Dere burde virkelig prøve "jordbær og pasjonsfrukt shake"! Det smakte sååå godt ♥ Nå skal jeg på grilling hos noen venner av familien. Ønsker alle en fin lødag 


Neglelakk: Essie Ring: Spania • 23.04.2014, 22:17

Kjoler til 17.mai


Hei dere ♥ Er helt utslitt etter mattetentamen, spanskøving og markedsføringskriving. Skal bli så deilig å bli ferdig med disse to ukene her. Neste torsdag kommer en av mine beste venner hjem fra utveksling i Australia, og jeg gleder meg helt sykt mye. Og før vi vet ord av det er det 17. mai. Derfor har jeg satt sammen en liten kjoleguide til oss som ikke har bunad. Fant 9 fine kjoler på Nelly. Elsker den siden, og de har vanvittig mye billig akkurat nå siden det er salg.
Er usikker på om jeg skal kjøpe en i år, eller om jeg skal bruke en av de jeg har fra før. Jeg har jo så utrolig mange. 

 Blomstrete kjole her/  Hvit kjole her / Beige kjole herNude kjole her / Hvit kjole med mønster nederst her / Rosa blomstrete kjole her
Rød kjole her / Hvit kjole her /  Blå kjole her 


Noen dere synes var fine?


 • 22.04.2014, 19:25

Bilder fra Alnes fyr


Hei dere ♥ Nå sitter jeg med nesa i matteboka, og føler at jeg ikke kan noe før morgendagen. Forhåpentligvis går det bedre enn jeg tror i morgen. Matte er virkelig et av de fagene jeg virkelig føler jeg kan gjøre det bra i. Trengte en liten pause, så tenkte jeg skulle dele noen flere bilder fra påsken med dere. På lørdag var jeg og Endre på en liten biltur til Alnes fyr, hvor planen var å ta bilder i solnedgangen. Det ble dessverre ingen solnedgang, men det ble en god del bilder uansett. Er utrolig koselig å ta bilder sammen ♥ 


Du og jeg ♥ For evig og alltid 

Ha en fin kveld videre 

 • 22.04.2014, 17:07

Summer inspo


Hei dere ♥ Har ikke så mye tid til å blogge i dag siden jeg må øve på mattetentamen som jeg har i morgen. Satte derfor sammen en kollasj med inspirasjon til sommeren. Er ikke lenge igjen nå! Hva skal dere i sommerferien? 
 • 21.04.2014, 15:25

Outfit from yesterday


Hei dere ♥ Nå har jeg nettopp kommet hjem fra "Cardio Step" på Elixia. Deilig å få beveget kroppen litt etter påskeferie med masse godteri. Har syke mengder med godteri igjen som jeg er usikker på hva jeg skal gjøre med. Siste feriedagen skal jeg bruke til å rydde rommet, vaske klær og øve til heldagsprøver jeg har de kommende ukene. Tenkte derfor jeg skulle dele noen antrekksbilder som kjæresten tok av meg i går i Ålesund. 

Topp: Topshop / Bukse: Bikbok / Sko: Converse / Solbriller: Ray-ban / Trench: Stradivarius / Skjerf: Forever 21


Hva gjør dere på deres siste feriedag?

 • 20.04.2014, 23:00

New in


Hei dere ♥ Da er jeg hjemme igjen fra Ålesund. Var utrolig trist å dra fra kjæresten, men vi sees heldigvis igjen om under to uker. I dag var det utrolig fint vær, så vi gikk en tur og tok masse bilder. Har blant annet masse fine bilder til dere! Selv om påsken ikke akkurat er tiden for å shoppe, fant jeg noen ting på onsdag og kjæresten kjøpte noe til meg i går før han skulle på jobb.
Vita Mascara EOS Tørrshampoo Glitter Hårpynt

God natt 

 • 19.04.2014, 14:50

Roadtrip


Hei dere ♥ Sorry for fravær de siste dagene, men jeg har hatt lite og blogge om og mye å gjøre. Er i Ålesund hos kjæresten min, og i går tok vi en roadtrip til Molde for å besøke onkelen min og kona hans. Vi hadde en helt fantastisk dag med fint vær, god mat og kaker, brettspill, påskequiz, tv-serier og koselig biltur. Vi fikk til og med sittet litt på terrassen i sola, uten å fryse. Hadde med kameraet så fikk tatt litt bilder på vei til fergen og på fergen. Er utrolig fint her på Sunnmøre ♥ 

God påske 

 • 15.04.2014, 20:53

Snapshots


Hei dere♥ Da er første del av påsken over, og i morgen skal jeg til Ålesund. Må stå opp veldig tidlig for å rekke toget til Gardermoen. Gleder meg utrolig til å se kjæresten min igjen. Vi hadde faktisk 7 mnd i går ♥ Her er noen snapshots fra påsken på hytta.

 

1. Nydelig lys på vei oppover på fredag 2. Solo og Kvikk Lunsj på påsketur på fjellet i dag. Blir ikke mer påske enn det 3. Fra skituren i dag. Blåste mye på fjellet, og var veldig glatt føre, men var strålende sol og en fin tur 4. Gåla seter i dag 5. Ekorn utenfor hytta for noen dager siden. De er jo så søte   6. Nydelig vær i dag på fjellet!            7. Utsikten fra hytta. Vært på toppen av det snødekte fjellet bak der 8. Et random bilde jeg tok i går 9. Vi så to elger på vei ned fra fjellet i dag. Utrolig fine dyr. 


Hva har dere gjort så langt i påsken?

 

 

 • 14.04.2014, 20:46

Things end. But memories last forever


Nå i påsken er jeg på hytta sammen med pappa, på hans hjemsted, og der min kjære farmor bodde. Jeg har ikke vært her siden sommerferien. Det er rart hvordan ting forandrer seg. Før tilbrakte jeg de fleste helgene mine her og flere uker i sommerferiene. Det er i denne kommunen jeg er døpt, mamma og pappa giftet seg og farmor ble begravet. Nå har jeg ikke vært her siden slutten av juli. Det er litt vemodig at ting forandrer seg, og at alt bare er minner. Det er alltid så koselig å komme tilbake hit, selv om jeg ikke kommer frem til farmors kjøttkaker med brun saus. Det er så utrolig mange minner på dette steder, både gode og dårlige.Det var her jeg syklet for første gang, alle rampestrekene jeg fant på med venninnen min og alle gangene jeg satt på rommet mitt og lekte med Barbie. Alle morgenene jeg våknet før barnetv startet på lørdagene og jeg satt i stua sammen med farmor. Barndomsnostalgi 


Denne husken fikk jeg av farmor til bursdagen min da jeg ble 7 år og her har jeg tilbrakt mye tid. 


 

 • 13.04.2014, 09:00

All that glitters


Hei ♥ Jeg pleier så og si aldri å gidde å ta på neglelakk. Er så utrolig kjedelig å vente på at det skal tørke, og når man tror det har tørket klarer man å ødelegge alt og ender opp med å gjøre det på nytt. I tillegg flasser det jo av med en gang. For noen dager fikk jeg lyst til å lakke neglene igjen. IValgte en farge som var nude med et lag med rosa glitter over. Ble ganske fornøyd + at det var lenger tid før det ikke ser bra ut lenger. Man ser ikke glitterkornene så godt på bildet under dessverre.. Brukte disse neglelakkene fra OPI og Essie 

Håper dere får en fin dag 

 • 12.04.2014, 21:17

My favorite youtubers


Hei dere ♥ Jeg blogger nå fra hytta mi. Vi kom hit i går etter mange mange timer i bil. Noe så kjedelig! Var så sliten da jeg kom frem i går etter lang skoledag og så biltur at jeg utsatte bloggingen til i dag. Skjer veldig lite på hytta, så jeg tenkte jeg heller kunne tipse dere om mine favoritter på Youtube. Abonnerer på veldig mange som har videoer om mote, hår osv.

Bethany Mota(Macbarbie07):

 


Bethany Mota må være tidenes søteste jente! Hun er 18 år fra California. Hun legger ofte ut videoer og hun er så utrolig søt og morsom. Anbefaler alle å se på videoene hennes! De er så utrolig bra, og man får masse tips til ulike ting som for eksempel DIY. Skulle gjerne vært venn med hun her altså  

Beautybaby44:

 


Lindsey bor i California, og studerer der. Hun har laget filmer på Youtube i akkurat 4 år, og har mange videoer om mote, ulike tags, tips, vlogs osv. Hun har ofte veeeldig lange videoer, men hvis man har tid så er det verdt det. Haul-videoene hennes er utrolig morsomme. Søsteren hennes har også en youtube-bruker som jeg følger, men pleier ikke å se så mye på hennes videoer. 

Stilababe09:

 


Meredith lager også utrolige søte videoer. Hun har ganske like videoer som de to over, og virker som en herlig jente. 


Megan Nicole:

 


Megan Nicole har en fantastisk stemme og masse energi. Elsker å høre på musikken hennes. 

Tiffany Alvord:

 


Tiffany Alvord har også en helt fantastisk stemme, og jeg synes det er utrolig koselig å høre på hennes coverlåter mens jeg driver med andre ting.

Noen av disse dere også abonnerer på? Har dere noen andre tips?


 • 10.04.2014, 21:45

Snart påskeferie


Hei dere ♥ I morgen er det endelig påskeferie, og jeg er vel ikke den eneste som er glad for det? Skal bli deilig med en ferie, selv om mye av ferien kommer til å gå med til skolearbeid. De to første ukene etter påsken har vi bare heldagsprøver, så blir mye matte og markedsføring i ferien. I morgen rett etter skolen reiser jeg og pappa til hytta, og der skal jeg være frem til onsdag. Så drar jeg videre til Ålesund hvor jeg blir til søndag kveld ♥ Gleder meg utrolig mye! Vi skal ta en liten roadtrip til Molde for å besøke onkelen min og kona på fredag. Skal bare pakke ferdig, så skal jeg legge meg. Har blant annet pakket disse gigantiske påskeeggene i kofferten. Det ene er til kjæresten min(det grønne), og det med rosa sløyfe er det jeg fikk av mamma til bursdagen min 

Hva skal dere i påsken? 


 • 09.04.2014, 21:53

Wednesday inspiration
Natta 

 • 09.04.2014, 16:02

Snapshots fra bursdag


Hei ♥ På fredag fylte jeg som sagt 18 år, noe som er en stor dag som alle ser fram til. Jeg hadde en superfin dag hvor jeg først ble vekket på morgenen av pappa og kjæresten med gaver, frokost og kake, før jeg var på skolen. Der hadde to av venninnene mine laget et fint kort og brownies med lys. Så var jeg og familien + kjæresten min på Nodee som er en kinesisk restaurant. "Crispy duck" anbefales hvis noen andre skal dit. Så var jeg og kjæresten på hotell som var en del av bursdagsgaven min fra han. Var koselig å feire bare oss to etter en lang dag på skolen. 

Nå skal jeg spise litt før jeg stikker til Elixia 

 • 08.04.2014, 21:13

Enjoy today


Hei dere ♥ Tirsdag er ikke akkurat min favorittdag, og i tillegg har det regnet i hele dag. Derfor tenkte jeg at jeg måtte gjøre noe for å endre på humøret. Siden jeg prøver å være sunn(noe jeg ikke alltid lykkes med), lagde jeg med grønnsaker og dipp. Det er så utrolig godt, og mye mer sunt enn potetgull, sjokolade og smågodt. Hadde også to franske makroner igjen fra bursdagen min. En av mine store svakheter. Samtidig scrollet jeg litt nedover på Weheartit. Det må jo være den beste siden for inspirasjon! ♥ 


Hvordan har deres tirsdag vært? 

 • 08.04.2014, 17:00

16 favorites


Hei dere ♥ Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om at Nelly har salg nå. Koden er VIP4FB og det er masse fine ting der. Satte sammen en liten kollasj med ting fra salget og ordinære varer. Min favoritt er toppen fra Ralph Lauren og den mintgrønne kjolen. Genser her / blå kjole her / Rosa genser med stjerner her / Blondegenser her 

Englegenser her / Clutch her / Paljettopp her / Topp her

Jakke her / Cardigan her / Blå topp her / Lys topp her 

Svart kjole her / Mintgrønn kjole her / Crochet topp her / genser her


Noe dere likte?

 • 07.04.2014, 17:27

Svar på spørsmålsrunde

 • Category: Q&A

Hei ♥ Den siste uken har blogggen blitt litt nedprioritert. Jeg har hatt mye å gjøre med bursdagsfeiring, kjærestebesøk og øving til prøve. Skal prøve å bli flinkere fremover, og jeg har mange ideer til innlegg. Må bare få gjort alt. Tenkte at jeg hvertfall skulle svare på spørsmålene fra forrige innlegg.


Hva liker du med å blogge?

Jeg liker å ha et sted å skrive ned tanker, dele ting med lesere, ta bilder. Er jo også utrolig koselig å få kommentarer på innleggene, og lese andres blogger som man ikke finner på topplisten osv. Jeg har vel lest blogger i 4 år nå, og blogget på en annen blogg fram til i fjor sommer. 

I hvilke land har du vært?

Jeg har vel vært i 15 land til sammen. Jeg har vært i USA(New York), Spania, Frankrike, Belgia, Polen, Tjekkia, Tyskland, Kroatia, Danmark, Finland, England, Sverige, Østerrike, Hellas og Norge.

Er du glad i å reise?

Å reise er noe av det beste jeg vet. Jeg elsker å reise til nye steder, og oppleve ting. 

Noen bildet fra New York i fjor.

hvor ser du deg selv om 5 år?

Håper jeg er ferdig med utdannelsen/nesten ferdig og at jeg fortsatt er sammen med kjæresten min. Har også veldig lyst til å bo et år eller to i utlandet, så jeg håper å ha fått til det innen da.

Hva skal til for at du skal lese en blogg?

Store og fine bilder, interessant innhold, kontinuerlige innlegg og innlegg om mote, innkjøp, hår osv er noen ting som kan få meg til å lese en blogg.

Hvem er dine store idoler?

Har vel ingen store idoler, men jeg ser veldig opp til mamma, pappa og søsteren min.

- Hva skal du i sommer?

Jeg skal veldig mye i sommer. Den dagen vi slutter på skolen drar jeg til Spania, rettere sagt Calpe som er en liten by nordøst for Alicante som jeg har vært i hver sommer siden 2006. Der blir jeg i 13 dager før jeg drar hjem igjen. Jeg får 2 dager hjemme, før jeg drar til Hellas sammen med kjæresten min. Vi skal til Karpathos i en uke. Så skal vi en tur til Kragerø litt senere før siste planlagte tur blir til Warszawa i Polen. Der skal min kjære kusine gifte seg, så store deler av familien skal dit.


Calpe 2013 


- Noe spesielt du ser frem til nå i 2014?

Jeg gleder meg veldig til sommeren og alt jeg skal og turen til London som jeg skal på rett før sommeren. Til høsten flytter også kjæresten min til Oslo for å studere så det gleder jeg meg utrolig mye til. En annen ting er at jeg har noen venninner som kommer hjem fra utveksling som jeg gleder meg uendelig mye til å se igjen.

- Hvor handler du mest klær?

Handler vel mest på Bikbok, H&M, Gina Tricot og Nelly, men jeg handler mye klær i utlandet når jeg for eksempel er i London. Da går det mye i Forever 21, Topshop, Abercrombie and Fitch. 

- Har du en favoritt kjole, i så fall hvor er den fra?

Er nesten pinlig å skrive det, men jeg har mellom 30-40 kjoler. Er derfor veldig vanskelig å plukke ut en favoritt, men mange av favorittene er fra Nelly. 


- Har du bil lappen?

Nei det har jeg ikke. Fylte 18 på fredag. Har heller ikke begynt ordentlig med kjøretimer, og har knapt øvelseskjørt på parkeringsplass dessverre. 


Noe annet dere lurer på? 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits