• 08.04.2015, 17:30

Castelo de Sao Jorge


Hei og god onsdag! I dag hadde jeg min første skoledag igjen etter en lang og god påskeferie. Vi hadde nemlig ekstra fri i går, på grunn av samtaledag. Samtidig drømmer jeg meg tilbake til Lisboa. Dette blir trolig det siste innlegget om turen vår, og dette var for meg det store høydepunktet når det gjaldt sightseeing. Vi tok faktisk to turer til denne flotte borgen med panoramautsikt utover hele byen. Den andre gangen spiste vi middag der, og for en opplevelse! Solnedgangen over byen, mens man spiser utrolig god mat. 

Da vi kom opp til borgen var det en evig lang kø til billettskranken, men det gikk fortere enn forventet. Hjalp også at det stod en mann med gitar og sang "Wonderwall" med en helt fantastisk stemme. 

Utsikten var som dere ser under helt upåklagelig! 


Plutselig så vi noen som gikk med vinglass, og så fikk vi øye på en liten vogn med mottoet "Wine with a view". Vinen kostet vel 4 euro, og glassene kunne ikke knuses. Man fikk til og med ta de med hjem som en suvernir. 

På vei ned mot havnen gikk vi inn i Sé Cathedral som var utrolig nydelig. Tente som alltid et lys for farmor før vi gikk ut igjen. 


Forresten, har dere sett de søte trikkene de har der eller?

Ha en fin kveld videre!

  • 07.04.2015, 18:44

Rua Augusta


Hei dere. 

Den ene dagen skulle jeg krølle håret, og det tar jo halve dagen(minst 1 time), så jeg spurte han om han kunne finne ut hvordan man redigerte sånn at alt er sort-hvitt bortsett fra en ting. Han brukte ikke lang tid på å finne det ut, og så var halvparten av alle bildene redigert på denne måten. Haha. Jeg synes det blir veldig stilig og annerledes. Hva synes dere om denne typen redigering?

  • 06.04.2015, 15:21

Belém


Hei og god 2. påskedag!

Selv om det sikkert har blitt en del bilder fra Lisboa, har jeg fortsatt noen flere innlegg. Er jo så mye fint å ta bilde av når man er i nye land! Den siste dagen dro vi til Belém(Betlehem på portugisisk) hvor vi hadde hørt at det var mye fint å se. Vi orket ikke å gå inn i noen av bygningene, bortsett fra et lite utsiktspunkt. Køene var kjempelange, så vi gikk i stedet litt rundt. Ble en liten pause på "Pasteis de Belém" som hadde de diggeste småkakene som var en spesialitet. 

Klosteret. Og ja, vi har skaffet oss en selfie-stang! Er faktisk veldig praktisk på ferie! 

Torre de BelémBeste kakene 

Har dere vært i Lisboa før? 

  • 05.04.2015, 21:43

Fullmåne - 04.04.15


Hei igjen. 

Ikke ofte dere får to oppdateringer servert på samme dag! Men jeg har et nydelig bilde å vise dere fra fullmånen som var i går. I noen deler av verden var det måneformørkelse, men det kunne man ikke se i Norge, dessverre. Kjæresten ble veldig ivrig, og tok med både stativ, telelinse og fjernkontrollen med ut på verandaen og knipset i vei. Bildene ble helt nydelige! Så dere fullmånen i går? 

  • 05.04.2015, 17:24

Some buys from Lisbon


Hei dere søte lesere. 

Påsken nærmer seg slutten, før tentamner, russetid og eksamen. Har så mange bloggideer for tiden, men usikker på hvor mye jeg rekker dessverre, så får bare se hva som skjer fremover. Uansett, så tenkte jeg å vise noen innkjøp fra Lisboa. Kjøpte en del ting, og noen klær. Tenkte å vise dere det jeg kjøpte av kosmetikk og smykker. Er så vanskelig å vise klær uten å ta dem på, og jeg synes ofte bildene blir veldig kjedelige. Alt er enten kjøpt på tax free eller det gigantiske kjøpesenteret i Lisboa, kalt Colombo. 

 Too faced: Chocolate Soleil - Dette berømte sjokoladepudderet har jeg vært på jakt etter siden påsken 2013. Det er så mye billigere i utlandet, men hver gang jeg har vært i et land med Sephora har de vært utsolgt. Gleden var derfor stor da jeg endelig fant det! 

Diorshow Iconic -  i fargen black 090. Dette har vært en favoritt lenge, og jeg pleier alltid å kjøpe med meg en fra tax free. 

Mac: Make med gorgeous - Dette var en helt ny leppestift fra den nye kolleksjonen. En helt nydelig farge som jeg gleder meg til å bruke mot sommeren. 


Mine to favorittkremer. En nattkremer fra The Body shop, og en øyekrem fra Nilens jord. De gjør virkelig underverker for meg!


Til slutt kjøpte jeg også noen smykker og litt hårpynt fra Claire's, i tillegg til noen gjennomsiktige hårstrikker fra Sephora. 

Ha en fin 1. påskedag videre! 

  • 04.04.2015, 14:45

19 år!


Hei

Da har jeg kommet hjem fra Lisboa, og jeg har fortsatt masse bilder å vise dere. Selv om det alltid er morsomt å være på et nytt sted, blir man utrolig sliten av å traske rundt i 25 varmegrader med speilrefleks rundt halsen. Alltid deilig å komme hjem igjen, pakke ut og legge seg i sin egen seng. Særlig når man våkner opp igjen og har bursdag!

I dag er jeg blitt 19 år, og jeg har startet på mitt siste år som tenåring! Hvor sykt er ikke det? Tidligere i dag hentet jeg en stor pakke på posten fra russedress, og jeg må si jeg følte meg voksen da jeg tok på meg russebuksa mi. Gleder meg masse til RT med gode venner, og ikke minst til å bli ferdig med videregående! Bilde fra bursdagen i fjor.

Ha en kjempefin påskeaften alle sammen!

  • 02.04.2015, 10:00

Hotel Fenix Lisboa


Hei dere! 

Da vi skulle velge hotell gikk vi vel inn på Hotels.com og prøvde å finne et som var sentralt, fint og til en grei pris. Vi endte da opp med Hotel Fenix Lisboa, og vi er såå fornøyde! Hotellet ligger sentralt på Marques de pombal, som er ved en rundkjøring med en gigantisk statue i midten. Frokosten er helt himmelsk med masse god frukt og rundstykker. Til og med "cake of the day" til frokost! Det liker vi!

Har dere vært i Lisboa før?

  • 01.04.2015, 10:05

Sintra e Cascais


På søndag var vi usikre på om butikker osv var åpent, så vi tenkte det var en god idé å dra på sightseeing. Vi tok tog til Sintra, hvor vi fikk tilbud om en privat sjåfør rundt i Sintra, til det vestligste punktet i Europa( Cabo da Roca) og så til slutt til Cascais. Vi hadde han vel i 4-5 timer for 90 euro! Var utrolig mye fint å se, og veldig morsomt å være på det vestligste punktet i Europa, selv om det blåste helt insane mye. 

Sintra: 


I Sintra er det et stort palass som heter "Pena" som er på Unesco sin liste over verdens kultur- og naturarvsteder. Et massivt slott med uendelig mange rom med flotte kunstverk og flotte møbler. Og kongen kan ikke ha vært store mannen, for senga var vel 1.50m lang. Haha

Cabo de Roca

Som sagt er Cabo de Roca Europas vestligste punkt, og ligger over 140 meter over havet. Det blåste helt insane mye der ute(naturligvis), og det var generelt utrolig kaldt der. 


Cascais


Håper dere har det kjempefint hjemme!

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits