• 30.04.2016, 12:00

New in: Bikini


Hei dere ♥

Jeg må bare beklage at innleggene nå om dagen blir litt ensformige, men nå midt under eksamensstresset er jeg nesten bare glad for at jeg får publisert noe i det hele tatt. Første eksamen er på tirsdag, så frem til det vil nesa mi være nedi Statistikkboka og med uendelig mange oppgaver som jeg vil prøve å bli ekspert på. Uansett, så MÅ jeg bare vise dere den nye bikinien som jeg kjøpte nå nylig. Den er fra Bikbok, og den er bare helt fantastisk fin! Selvfølgelig ikke helt optimal med tanke på å sole seg, men den måtte bare bli med hjem. Gleder meg til å komme meg til varmere strøk og nyte noen soldager(forhåpentligvis) hjemme i Norge også. Sammen med de nye solbrillene mine er jeg hvertfall klar for sommeren!Ha en kjempefin lørdag videre! 

 • 28.04.2016, 17:00

Sneakers for springHei kjære lesere! ♥

Tidligere har jeg alltid brukt Converse som to-go sko på våren og sommeren. Selv om jeg fortsatt elsker skoene, hadde jeg lyst på noe annet i år. Jeg endte opp med tre par med sneakers. De passer til alt, er casual samtidig som de er kule. Så med mindre jeg har på høye hæler eller ballerinasko kommer jeg nok til å gå rundt i sneakers i år. Eneste jeg er litt usikker på om man skal bruke sokker eller ikke. Jeg brukte de sorte her om dagen, og det så ikke helt bra ut med sokker. Problemet er at jeg lett får gnagsår. Hva tenker dere? 


Disse kjøpte jeg i februar da jeg og kjæresten var i Ålesund. Tror de er fra Dinsko, men de var på salg til 49 kr(!) så jeg tviler på at de har dem lenger. Jeg elsker looken på de, og fargen er helt fabulous!

Disse kjøpte jeg til 20 pund på Office da jeg var i London. Jeg bruker så og si alltid sorte sko, så et par sorte sneakers måtte inn i skogarderoben min. 

Disse er de perfekte hvite sneakersene. De er fra Michael Kors, og det var faktisk pappa som kjøpte de til meg i bursdagsgave. Er han ikke flink? Elsker at de har små detaljer i gull, og de er kjempebehagelige på. Nå håper jeg bare på finere vær så jeg kan bruke de!

Hva slags sko pleier du å bruke på våren/sommeren?
 

 • 27.04.2016, 16:30

Miss Independent - Bli sjef i ditt eget liv!
 

Hei søte lesere ♥

Før jeg og kjæresten reiste til London, var jeg innom alle bokhandlerne i Bogstadveien for å få tak i Eirin Kristiansen sin bok. Heldigvis hadde de akkurat fått inn en ny leveranse for de hadde jo blitt utsolgt med en gang. Som blogger følte jeg nesten av jeg måtte ha denne boken. Ikke bare ser boken helt fantastisk ut og egner seg perfekt som "Coffee table"-book, men innholdet er også helt fantastisk. Jeg har ikke fått lest meg gjennom hele ennå, men det er akkurat det som er perfekt med denne boken. Man kan ta den frem og lese akkurat de avsnittene man vil uten at det nødvendigvis er kronologisk. Jeg ble spesielt rørt av den kronikken som het "Kjære pappa" som handlet om hennes oppvekst med en alkoholisert far. Jeg beundrer hennes positive innstilling og stå-på-vilje! 

Jeg gleder meg til å ta pauser fra eksamenslesingen, med mine nye lesebriller på nesetippen, en kopp varm drikke, et duftlys og denne fantastiske boken mellom hendene. Her er det mye inspirasjon å hente!Leser dere bloggen til Eirin Kristiansen? 

 • 26.04.2016, 16:00

Live. Love. LondonÅåå som jeg savner London. Tenk at det allerede har gått en uke siden jeg og kjæresten var i den flotte byen. Selv etter å ha vært der fire ganger, er jeg ikke lei. Jeg savner å gå rundt hele dagen, sette meg ned på koselige kaféer og restauranter hvor man får servert fantastisk mat, stoppe ekstra opp når man skal gå over en vei fordi man må se til motsatt side av det man gjør hjemme i Norge, de uendelige butikkene på rekke og rad, de typiske turistattraksjonene som man drar til selv om man egentlig har sett det før. 

For noen år siden var jeg fast bestemt på å studere i London. Jeg vet ikke helt hvor det ble av den drømmen, men det hadde jo vært helt fantastisk å være der lenger enn en helg. 

Har dere vært i London? ♥
 

 • 25.04.2016, 18:00

Ukens som gikk #16


Mandag igjen dere! Dagen min startet med både tannlegebesøk og ny laserbehandling. Nå har jeg "bare" to ganger igjen, og jeg gleder meg virkelig til å se resultatet. Jeg hadde forresten null hull, selv om jeg egentlig var overbevist om at jeg hadde minst ett *klapper i hendene*. Resten av dagen har gått til å ta litt bloggbilder, og jobbe med statistikk. Nå er det bare 8 dager til den første eksamenen. Jeg skal nemlig gjennom hele 5 eksamener. Skal forhåndsskrive noen innlegg, så det ikke blir helt stille her når jeg har eksamen. 

Forrige uke skjedde det veldig lite. Jeg kom hjem fra London, og hadde utrolig mye å gjøre på skolen etter en frihelg. Helgen forsvant til kurs i Statistikk. Nå håper jeg virkelig at jeg er godt rustet for å regne hypotesetesting, konfidensintervaller og kovarians. Her er en veldig kort oppsummering:

Ukens høydepunkt:

Ukens høydepunkt var mandagen. Det var den siste dagen i London, og vi fikk både shoppet litt, tatt London Eye, ruslet rundt i området rundt Big Ben, tatt en lang tur i Hyde park før vi skulle hjem igjen. Vi så til og med 10 søte ekorn mens vi spaserte gjennom Hyde park. Så søte, og mye tammere enn de vi har hjemme. Ukens craving:

På torsdag cravet jeg skikkelig is. Det var strålende sol, og vi benyttet hver pause fra forelesningen til å sitte ute i sola. Sendte en melding til kjæresten og lurte på om han hadde lyst til å være med og spise is på Aker Brygge. Det ble årets første soft-is ute. Så godt! 

Ukens innkjøp:
Forrige uke startet jo med litt shopping i London før jeg dro hjem. Selv om kortet hadde blitt flittig brukt i England, hadde jeg noen gavekort som jeg fikk til jul og bursdag. Jeg pleier ofte å spare de til de har salg på store deler av butikken. Først kjøpte jeg en fantastisk topp fra Bikbok da de hadde 30% på alle topper, og på lørdag hadde de 30% på hele butikken i Bogstadveien pga den bilfrie markedsdagen. Da fikk jeg kjøpt meg den samme trenchen(her) som jeg har i lyseblå, bare i beige. Den får dere nok se i et senere innlegg. Etter jeg kom hjem ville pappa ha med meg til CC-vest hvor de hadde satt opp salgstelt for Anton Sport. Jeg hadde gavekort der også, så jeg fikk meg både treningstopper, en tights og sportsbh + jeg har enda litt penger igjen. Ikke dårlig. 


 

Ukens nedtur: 

Ukens nedtur var at jeg mistet hele helgefølelsen. Fredag hadde var jeg på skolen og på statistikkurs fra 11-21, og fikk ikke engang sett hele Idol. Lørdag og søndag var det opp tidlig for mer kurs. På søndag stod jeg og ventet på bussen som skulle gå 08.11, men etter  klokken hadde bikket 08:14 så jeg at første buss gikk ikke før 08.41. Det har vel aldri skjedd før! Heldigvis hadde jeg en snill kjæreste som kjørte meg. 

Ukens latter:

Jeg var mer enn gjennomsnittlig morgengretten denne helgen fordi jeg måtte stå opp kl. 7 for å dra på et femtimers kurs både lørdag og søndag 09-14. Dette gikk selvfølgelig ut over min stakkars kjæreste som prøvde å dra meg opp. Ikke lett skal jeg si deg, for jeg har nemlig det største sovehjertet. Da jeg hadde kommet meg på kurset, så jeg dette bildet på Instagram.


 

Ukens serie:

Alle har vel fått med seg serien "Skam"? Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å begynne å se på den, men igjen begynte mine kjære venninner å snakke om en serie som jeg ikke hadde peiling på. Da var det bare å begynne å se en episode, og jeg ble helt hekta. Enda bedre, begynte også Endre å se på. Så nå ser hele gjengen min på skolen på serien. Syntes det var veldig lang ventetid på den episoden som kom på fredag, og jeg synes kanskje den ikke var like spennende som de andre episodene. 

Ha en kjempefin uke! ♥

 • 24.04.2016, 12:00

Londontips: The hummingbird bakeryHei søte lesere ♥ 

I dag tenkte jeg å tipse dere om et fantastisk bakeri jeg og kjæresten var innom i London. Nemlig "The hummingbird bakery". Her selger de kaker og cupcakes i alle mulige farger og smaker. Valget falt for en red velvet cupcake, mens kjæresten valgte en sjokoladecupcake med frosting av nutella. De var begge vilt gode, men også utrolig mektige. De ansatte var kjempesøte, og interiøret var veldig rosa og sukkersøtt. Det er noen bord langs veggen, men man også ta herlighetene med seg i en søt take-awayboks. Jeg hadde veldig lyst på regnbuekaken, men den var jo så gigantisk at jeg aldri i verden hadde orket å spise halve engang! 

Where? 155a Wardour Street Soho London

How to get there? Underground til Oxford Circus og gå derfra.

How much? Betalte ca. 100 kr for to cupcakes og to cola. 

Hva er ditt beste London-tips?

 • 22.04.2016, 18:30

The shard - Hutong


Hei igjen ♥

Da jeg og kjæresten bestilte tur til London, ble vi enig om at vi ville dra ut og spise på en bra restaurant den ene dagen. God mat når man er på tur er noe av det viktigste i mine øyne. Det er så nedtur hvis man er sliten etter en hel dag med sightseeing eller shopping og må vente evig lenge på maten, eller at den ikke smaker så godt når man først får den. Vi vurderte Roka som jeg og pappa var på for noen år siden, men plutselig kom jeg på at jeg hadde lest på en blogg at man kunne spise middag i London høyeste bygning. Det finnes flere restauranter på The shard, men vi valgte "Hutong" som er en kinesisk restaurant. Restauranten ligger i 33 etasje(av 72) i bydelen "Southwark"Utsikten var helt upåklagelig, drinkene helt fantastiske og maten var veldig god den også. Servitøren var veldig hyggelig og spurte også om vi ville at han skulle ta et bilde av oss. Vil absolutt anbefale å spise der hvis man skal til London. Vi betalte vel i overkant av ca. 150 pund for drinker, vin og tre retter. Litt stivere priser enn andre steder, men slettes ikke ille til å være oppe i en skyskraper med så mye mat og drikke. Vil anbefale å bestille i god tid da det blir fort fullbooket. 

Etter middagen byttet jeg ut de høye hælene til fordel for mine nye butterfly twist og gikk en liten tur langs Themsen. Da vi kom til Millenium Bridge hørte vi plutselig en gatesanger(han het forresten Justin Coultrup" som sang helt fantastisk fint. Jeg kjente ingen sangen, men kom virkelig ikke på hva den het før jeg mot slutten innså at det var en av mine favoritter, "Wings" av Birdy. Vi stoppet opp og hørte på noen sanger før vi gikk over broen til St. Pauls Cathedral og tok en taxi tilbake til hotellet. 

Ha en kjempefin fredag videre! ♥

 • 21.04.2016, 16:00

Londontips: Ladurée Covent Garden


Hei dere ♥ 

Jeg tenkte å komme med noen tips fra Londonturen, og kommer til å dele de opp litt. Det blir mye mat, men tenkte ogsåå lage et lite innlegg med butikker. Først ut er en av mine store favoritter, nemlig Ladurée. De som følger bloggen min fast, har kanskje fått med seg at makroner er en av mine store cravings. Kjæresten kommer ofte hjem med en liten boks fra Sebastien Bruno siden han jobber like ved og får 10%. Men, jeg tør å påstå at makronene på Ladurée er enda bedre! Boksene er også fantastisk søte, og hele kaféen er kjempenydelig. Jeg og kjæresten kjøpte en boks med 8 makroner, så det ble fire til hver. Jeg valgte salt karamel, sitron, pistasj og en med pasjonsfrukt og sjokolade. De smakte helt fantastisk!
 

Where? Det finnes flere, men vi var på den i Covent Garden siden vi skulle spise middag like ved + Endre ville innom Apple Store som lå like over gaten. Adressen er 1 The Market Covent Garden London WC2E 8RA.

How to get there? Ta underground til Covent Garden(Picadilly line)

How much? Vi betalte £16.50 tror jeg for den fine boksen med 8 stk. Litt stive priser, men verdt hver krone!

♥ Har dere prøvd makronene på Ladurée før? 

 • 20.04.2016, 20:30

Ukens som gikk #15


Hei dere ♥

Da tenkte jeg å oppsummere forrige uke for dere. Ukene fremover kommer til å bli tøffe med 5 eksamener i fem vanskelig fag. Derfor var det veldig godt å komme seg litt bort sammen med kjæresten på en liten helgetur. Det ble en god blanding i sightseeing, shopping og gode matopplevelser. Jeg tenker å komme med noen Londontips fremover. 

Ukens innkjøp: 

Jeg kjøpte en del i London, men jeg har ikke rukket å sortere alt ennå. Ble blant annet fem par(!) sko, en del klær og litt sminke. Fant veldig mye fint på New Look denne gangen, og kom faktisk tomhendt ut av både Primark, River Island, Urban Outfitters, Bershka! Tenker jeg kanskje viser innkjøpene i litt andre typer innlegg som for eksempel antrekksinnlegg.Men tidligere den samme uken kjøpte jeg Kylie Lip kit av en venninne, og jeg må bare si W-O-W! Den er så fin på, enkel å påføre og holder kjempelenge! Utrolig fornøyd!Ukens nedtur:

Jeg merker at jeg er ekstremt stresset over at det nærmer seg eksamen! Fem eksamener betyr at jeg har utrolig mye å gå gjennom å repetere, oppgaver som skal løses, og jeg merker at jeg er mye mer usikker dette semesteret enn det forrige. Jeg har planer om å legge stor innsats i studiene nå de siste ukene, før jeg kan ta en velfortjent pause. I tillegg var det en stor nedtur at jeg var litt småsyk før vi dro til London. Jeg blir virkelig alltid syk når jeg er ute på byen, så det er kanskje derfor jeg er ute så sjelden(?) Jeg ble heldigvis frisk igjen da vi var i London. Er så kjipt å sitte på fly med tett nese! 

Ukens film:

Jeg har egentlig ikke sett så mange filmer denne uken, men jeg og kjæresten så "The summit" på Netflix. Det er en dokumentar som handler om dagen da 11 klatrere døde på verdens nest høyeste fjell, K2. Jeg pleier sjelden å se på dokumentarer, men denne var utrolig bra og veldig gripende. 


Ukens høydepunkt:

Ukens høydepunkt er uten tvil den fantastiske turen jeg og kjæresten hadde til London. Vi hadde ikke så mange dager, men jeg vil si vi utnyttet dem veldig godt. Og for en gangs skyld må jeg si at absolutt alle matopplevelsene vi hadde var helt fantastiske. Vi fikk shoppet litt begge to og tok en liten sightseeingtur selv om vi begge har vært i London før. Endre er virkelig verdens beste å reise med, og jeg veldig takknemlig for at han var så tålmodig da vi var på shopping. 

Ukens antrekk: 

Jeg hadde store planer om å ta masse antrekksbilder i London, men fy så kaldt det var. Det var egentlig spådd 10-14 grader og strålende sol hver dag vi skulle være der. For å si det sånn, så fikk jeg ikke bruk for solbrillene så mange ganger. Siden det var spådd så fint vær, hadde jeg heller ikke pakket med meg de varmeste plaggene, så det å ta antrekksbilder ble en liten utfordring. Tok hvertfall noen bilder som ble helt greie ved Marble Arch. Hvordan var deres uke? 

 • 19.04.2016, 19:30

10 funfacts about me

 • Category: Meg


Hei dere ♥

Da er jeg hjemme igjen fra London. Det ble ikke noe tid til blogging, men jeg har masse bilder som jeg kan vise dere. Må bare se litt gjennom de først. Vi hadde tre fantastiske dager i en av mine favorittbyer. I dag er det bare to uker til første eksamen, så jeg er usikker på hvor mye blogging det blir fremover. I tillegg har jeg siste eksamen 15.juni, så det er en veldig lang eksamensperiode. Både positivt og negativt synes jeg. Siste innspurt nå før det er ferie! Før jeg får sett gjennom bildene tenkte jeg å dele 10 funfacts om meg. 

 

♥ Jeg klarer ikke å sove med sokker på!

Jeg kan være stuptrøtt, ligge i senga uten å få sove, bare fordi jeg har på sokker. Så fort jeg tar de av sovner jeg nesten før hodet treffer puten igjen. Uansett hvor kald jeg er på føttene, må jeg sove uten sokker. 

♥ Jeg er det jeg kaller en "closet-blogger"(eller noe i den duren).

Selv om jeg har hatt denne bloggen i litt over 2 år, er det ytterst få som vet om den. Totalt vet 2 venninner, kjæresten, foreldrene mine og noen til i familien om den. Det er flere grunner til det, men den ene er dårlige erfaringer med det på den gamle bloggen min, hvor jeg fikk mange stygge kommentarer fra noen jenter i klassen. Jeg føler også det er litt rart å nevne nå at jeg har en blogg siden jeg har hatt den så lenge, selv om det egentlig bare blir verre jo lenger jeg venter med det. Dilemma

♥Jeg er tidenes mest nysgjerring person når det kommer til gaver

Tiden før bursdagen min og julaften er helt grusomt. Jeg blir sååå nysgjerrig på hva jeg får i gave og graver etter hint for å prøve å gjette hva jeg får. Det er jo egentlig ikke så morsomt å vite på forhånd hva man får, men jeg er helt håpløs. Slekter nok på moren min som pakket opp alle gavene(til og med de som ikke var til henne) før julaften og pakket de inn igjen. 

♥Jeg elsker å planlegge

Jeg feiret bursdagen min med venner andre helgen i april, men jeg bestemte allerede i slutten av januar hvilken dato jeg skulle feire. Allerede 3-4 uker før lagde jeg et arrangement på facebook, men jeg hadde allerede sagt at folk skulle holde av datoen. Jeg synes det er så koselig å ha noe å glede seg til, og jeg vil jo at alle skal ha mulighet til å komme. En venninne av meg sa en gang at jeg levde i min egen boble med planlegging med spontane folk rundt meg. Heldigvis har jeg en kjæreste som nesten elsker å planlegge like mye som meg. På bucketlisten min har jeg veldig lyst til å bare bestille en tur og dra dagen etter for å gjøre noe virkelig spontant. Det hadde vært så gøy. Men som markedsføringsforeleseren min sa i høst, en stor del av det å dra på ferie er å glede seg på forhånd. 

♥Nesa mi har visstnok vært brukket i 14 år!

Dette fant jeg først ut i høst da jeg var hos en plastisk kirgurg som skulle se på et stygt arr jeg har på skulderen etter jeg fjernet en føflekk for 4 år siden. Det første han spurte om da jeg kom inn var om jeg hadde skadet nesen i det siste? Jeg skjønte selvfølgelig ingen ting, og ble mildt sagt sjokkert da han sa at den var brukket. Eneste gangen jeg har skadet nesen ordentlig var i 1.klasse på barneskolen da jeg fikk et ufoakebrett rett i ansiktet med to eldre barn som satt oppi. Kan vel også legge til at jeg ikke har planer om å gjøre noe med det, siden det ikke plager meg eller er synlig. 

♥ Jeg har nettopp fylt 20, men ligger langt bak når det gjelder førerkort.. 

Jeg har så vidt kommet meg ut fra parkeringsplassen, så kan trygt si at lappen er langt unna. Målet mitt er egentlig å få lappen før jeg får barn, og siden jeg ikke har planer om det i nærmeste fremtid, har jeg G-O-D tid! Hehe. Nei da, jeg får prøve å skjerpe meg og øvelseskjøre litt oftere. 

♥Jeg er alltid presis.

Jeg får alltid dårlig samvittighet hvis noen må vente på meg, i tillegg til at jeg kronisk er tidlig ute. Fashionably-late er virkelig noe som ikke faller meg naturlig. Jeg tror ikke jeg har en eneste venn som kommer før meg noen gang. Dette har jo ført til at jeg har stått ute og fryst lenge fordi enkelte venninner heller kommer 10 min for sent enn 5 min for tidlig(t-banene går hvert kvarter). Haha 

♥ Jeg poster alltid innlegg enten hel eller halv. 

Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det, men innleggene på bloggen blir alltid postet enten hel eller halv. Hvis jeg er ferdig med et innlegg f.eks 20.22 så venter jeg til den blir 20.30 med å publisere. Dette gjør jeg også på forhåndsskrevne innlegg. Jeg aner ikke hvorfor det har blitt sånn, men jeg føler vel kanskje at det ser bedre ut. Ikke vet jeg... 

♥Jeg har A-L-D-R-I batteri på verken mobilen, ipaden eller macen... 

Har ikke telling på hvor mange ganger jeg har tatt med meg macen inn i stuen, og oppdager i det jeg har satt meg at jeg ikke har mer enn 5% batteri igjen. Dette er helt vilt irriterende, men det er jo kun min egen skyld som glemmer å lade. Kjæresten ler seg i hjel av at jeg er tom for strøm på alle mine tekniske duppeditter og at jeg blir like overrasket hver gang.

♥ Jeg har blitt fortalt at jeg går veldig rart.

En venninne fra vgs har så lenge jeg har kjent henne kommentert på gangen min. Jeg går visstnok med veldig korte skritt, men i et vanvittig tempo. Veldig random, men det er vel blitt min greie. Ikke vet jeg hvorfor. 

Noe dere visste fra før? ♥

 • 14.04.2016, 17:00

London here I come!


Hei dere ♥ 

På lørdag er det endelig klart for Londontur med verdens beste kjæreste. Røde busser, Big Ben, Oxford Street, Victoria's Secret, taxier, telefonkiosker, fin arkitektur og shopping. Jeg har vært der tre ganger før med pappa, og kjæresten har vært der en gang med faren sin. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme til den fantastiske byen igjen, og oppleve den med den Endre. Planene er klare og vi har satt opp en liten liste over butikker vi vil innom, restauranter som skal besøkes og noen få attraksjoner. Vi skal bo rett ved Marble Arch som er like ved Primark i Oxford Street. Bare å komme med tips hvis dere har noe å anbefale. Har dere vært i London før? 

 • 13.04.2016, 16:00

Ebay finds: Baking edition


Hei dere! ♥ 

Nå er det endelig tid for et nytt "Ebay Finds"-innlegg. Denne gangen har jeg funnet frem bakeutstyr i alle mulige varianter så man kan lage både cupcakes, makroner, cake pops og dekorasjon av kaker med fondant. Jeg har veldig lyst til å bli flinkere til å bake, og har lenge hatt lyst til å prøve meg på disse kategoriene. Jeg har funnet ut at det fort kan bli dyrt hvis man skal kjøpe alt utstyret fra Kitch´n, Cacas, Wilton og lignende merker/butikker. Derfor har jeg tro på at man kan finne mye bra på Ebay. De hadde hvertfall det meste utstyret jeg har sett at de har i butikker i Norge, til en billig penge.

NB! Har ikke bestilt noe av dette selv ennå, så kan ikke garantere for at kvaliteten er like bra. 

Fondant smoother her / Spatula her / Rose mold her / Silicone mat her / Embossed rolling pin her / Rolling pin her / Flower mold her / Fondant ribbon cutter her / Fondant silicone mold her / Letter mold her

Cupcake ferris wheel her / Cupcake paper cups her / Icing piping bag her / Cupcake glitter her / Cupcake core plunger her / Cupcake cups her / Cupcake wrapper her

Macaroon sheet mat her / Heart macaroon sheet mat her / Macaroon decorating pen her / Macaroon boxes her / Cake pops mold her / Cake pops sticks her / Cake pop display her / Push pop containers her / Satin ribbon her / Decorating Sprinkles her

Liker dere å bake? ♥ 

 • 12.04.2016, 19:30

Kylie XOXO - Candy KHei dere ♥ 

Denne dagen har egentlig vært ganske så bra, sett bort i fra at jeg har blitt skikkelig forkjølet og nesten har brukt en hel pakke kleenex allerede.... Jeg blir nesten alltid småsyk etter en kveld på byen. Solen skinte og jeg kunne endelig ta i bruk solbrillene som jeg fikk til bursdagen min. I tillegg startet vi 11 i stedet for 8 som vi pleier å gjøre på tirsdager. På skolen fikk jeg lov til å prøve "Kylie lip kit" av en venninne, siden hun hadde klart å bestille to av den ene fargen. Det endte opp med at jeg kjøpte den andre pakken av henne. De er jo helt U-M-U-L-I-G-E å få tak i, siden de blir revet bort med en gang på siden. Fikk så vidt prøvd lip glossen før forelesningen startet igjen, og den var såå fin på. I tillegg holdt den veldig lenge selv om jeg både drakk og spiste. Den er forresten i fargen Candy K og er passe mørk, men passer perfekt til meg. Har dere Lip kits fra Kylie Jenner?

 • 11.04.2016, 14:30

Ukens som gikk #14


Hei kjære lesere! ♥

Ny mandag og en ny uke. Jeg synes dagene går så ufattelig fort, og nå nærmer det seg både Londontur og eksamenstid. Sistnevnte stresser meg veldig akkurat nå, så de neste dagene skal jeg gi en ekstra innsats på den fronten. Forrige uke var en elendig blogguke, rett og slett fordi jeg ikke hadde tid. Det var en helt fantastisk uke, så siden jeg ikke fikk delt så mye, tenkte jeg å heller komme med en oppsummering. 

Ukens høydepunkt:

Mandag og lørdagen var helt klart ukens høydepunkt. På mandag fylte jeg endelig 20 år! Jeg hadde en helt super dag hvor jeg verken gjorde skolearbeid eller jobbet med bloggen. Lørdagen var det duket for bursdagsfest med 12 av mine beste venner. Kvelden var helt fantastisk med middag og vors hos meg før en del av oss dro ut på Skaugum. Jeg er veldig sjelden ute, men det er jo veldig gøy når man først er ute. 

Ukens film:

Nå som jeg er ferdig med Prison Break, og har sett alle episodene som har kommet ut av de andre seriene jeg ser på, har jeg heller sett en del på film denne uken. Marthe Borge postet en rekke romantiske filmer, og jeg fant ut at jeg hadde sett alle bortsett fra to! Den ene var "How to lose a guy in 10 days", og den måtte jeg selvfølgelig se! Sykt morsom!

Ukens latter:

Fikk jeg mildt sagt på bursdagen min. Dere som følger meg fast husker kanskje at jeg mistet mine elskede votter fra UGGs på nyttårsaften. Jeg trodde at de mest sannsynlig hadde blitt stjålet selv om jeg innerst inne nektet å tro at det var sant. Men jeg skjønte ikke hvordan begge vottene kunen ha falt ut av vesken de 20 m jeg gikk fra bilen til huset til venninnen min. Det snødde ganske så mye den kvelden, så det var umulig å se etter dem da jeg skulle gå. Men på mandag fikk jeg snap av venninnen min at begge vottene hadde dukket opp når snøen hadde smeltet. Men de er nok dessverre ødelagt etter å ha ligget under snøen hele vinteren og blitt våte da det begynte å smelte. 

Ukens sang:

Ukens innkjøp:

Denne uken har jeg kjøpt noen småting, men jeg tenker at jeg kan heller vise det i andre innlegg. I tillegg fikk jeg såååå masse fint av både kjæreste, familie og venner. Jeg har så fine folk rundt meg at jeg blir helt rørt. 

Ukens craving:

Denne uken har det blitt mye god mat. På mandag bestilte vi take away fra Niwa, som har den beste sushien i Oslo etter min mening. Fredag og lørdag lagde jeg og kjæresten ørten retter som ble til et fantastisk tapasbord. Det er slitsomt å stelle i stand bursdag, men når man får så mye skryt av matlagingen er det helt klart verdt det. I tillegg hjalp mamma meg og lagde verdens søteste kake. 

Ukens nedtur: 

Gårsdagen var en skikkelig nedtur. Våknet med tidenes hodepine, men det beviser vel bare at bursdagsfeiringen var vellykket. Jeg fikk ikke gjort noe produktivt den dagen dessverre, men deilig med late søndager hvor man ligger i senga til langt på dag og ser på film. Fikk ryddet opp etter bursdagen da. 

Ukens antrekk:

Har bare et bilde, men dette var antrekket på lørdag. Valget var ikke så vanskelig 3 dager etter min tredje laserbehandling. Jeg går nemlig rundt med et grusomt stygt sår på armen akkurat nå, så jeg følte meg ikke komfortabel med å ha kjole uten ermer. Denne kjolen er en av mine favoritter, og den lille sorte er aldri feil. Hvordan har deres uke vært? 
 • 10.04.2016, 12:00

Stay in bed ♥


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

 • 07.04.2016, 19:00

On my wishlist for spring


Hei dere ♥  

Nå som vi allerede er inne i april, den andre vår-måneden er det tid for å pakke de varmeste strikkegenserene og ullklærne innerst i skapet og ta frem litt tynnere klær. Kanskje du har behov for en liten shoppingrunde etter en lang vinter? Jeg elsker å kjøpe klær på våren/sommeren og det er så mye fint i butikken nå om dagen. Jeg skal jo til London neste helg, så da blir det garantert litt shopping. Jeg har samlet sammen en liste med 10 ting jeg kommer til å se etter til SS16-garderoben min. Under her har jeg funnet 10 lignende varianter fra ulike  butikker i Norge. 

Dette innlegger er på ingen måte sponset! 

1. Denim shirt her / 2. Fringe bucket bag her / 3.Laced up ballerina her / 4.Hvite sneakers her / 5. Shorts fra Levis her(NB! ikke sikker på om ebay-selgeren er trygg!) / 6.Flare pants her / 7.Trench coat her / 8.Stripete topp her / 9. Linskjorte her / 10.  Boyfriend jeans her

Håper dere får en fin søndag videre! 

 • 03.04.2016, 22:00

Uken som gikk #13


Hei ♥ 

Da er helgen snart over, og i morgen har jeg faktisk bursdag! Og ikke hvilken som helst bursdag heller. Jeg fyller nemlig 20 år, så i dag er min siste dag som tenåring. Veldig rart å tenke på at jeg begynner å bli voksen. Og feiringer er det heller ikke mangel på. I går hadde vi en liten familiebursdag, i dag har jeg feiret litt med svigerfamilien min, i morgen blir det litt gaver og sushi med pappa og kjæresten, onsdag skal jeg møte søsteren min til lunsj og på lørdag braker det løs med vennebursdag. Men før den tid må jeg oppsummere uken som har gått. 

Ukens gode nyhet:

Noen av dere husker kanskje hvor knust jeg var da jeg fikk tilbake prosjektoppgaven i Markedsføring. Jeg fikk først en D, som resulterte i at jeg satt og gråt på bussen på vei til skolen. Jeg og han jeg skrev oppgaven med bestemte oss for å klage, og etter to måneder fikk vi endelig svar. Vi gikk opp en karakter og endte nå på C! 

Ukens innkjøp:

Denne uken kom pakken jeg bestilte fra Nelly i posten, med en nydelig beige kåpe. Den tenkte jeg å vise ved en senere anledning siden den er vanskelig å ta bilde av når den ikke er på. I tillegg fant jeg endelig noen perfekte boyfriend jeans som jeg har lett etter altfor lenge. I tillegg har jeg allerede fått noen gaver, men tenkte kanskje å lage et eget innlegg hvis det er stemning for det? 

Ukens høydepunkt:

Denne uken har vært altfor bra, men jeg kan jo trekke frem hele helgen. På fredag var jeg ute og spiste nydelige vietnamesisk mat med en kompis. Vi gikk rundt halve sentrum før vi klarte å bestemme oss for hva vi hadde lyst på. Vi fikk 3 koselige timer før han måtte hoppe på flytoget til Gardermoen. Lørdag var det duket for familieselskap med raclette til middag og mammas fantastiske firkløverkake til dessert. I dag var vi på Nesodden i bursdagen til nevøen til Endre. Må i tillegg legge til at jeg brukte samme kjole (bildet under) som jeg gjorde på familiebursdagen min da jeg var 16 og på min første date med kjæresten. Kan jo ikke la en så fin kjole bare henge i skapet og støve ned når den fortsatt passer! Haha

Ukens bok:

Denne uken ble jeg endelig ferdig med "Den ene pluss en" av Jojo Moyes. Eget innlegg om den her

Ukens nedtur:

Denne uken har faktisk vært veldig bra. Eneste jeg kan trekke frem er at jeg og kjæresten ble ferdig med Prison Break. Jeg likte absolutt ikke slutten(men jeg har lest at det skal spilles inn en ny sesong med 9 episoder) og nå har jeg ingen serier jeg kan se lenger. Noen forslag?

Hvordan har uken deres vært? ♥ 

 • 01.04.2016, 16:30

Mål for april


Hei dere ♥ 

Ny måned og nye muligheter. Denne måneden er en av mine desidert favorittmåneder. På mandag fyller jeg nemlig endelig 20 år og det skal feires både med familie og med venner. Om to uker reiser jeg og kjæresten til London for en liten helgetur. I tillegg begynner det endelig å bli vår og varmere temperatur. Nå håper jeg bare at nedbøren holder seg unna, at vi får solfylte dager og at temperaturen stiger. April betyr jo også at eksamenstid nærmer seg enda mer. Det stresser meg helt utrolig! Dette semesteret har jeg nemlig 5 veldig vanskelig fag, hvor jeg skjønner veldig lite av det ene. Men med litt intens jobbing fremover skal det vel gå. Jeg har hvertfall satt opp 5 nye mål for denne måneden. Har dere noen mål for april? ♥ 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits