• 30.04.2017, 18:30

Måneden som gikk: April


Hei dere ♥ 

Da var vi kommet til siste dagen i april, og som alle andre måneder synes jeg det har gått utrolig fort. Samtidig har det vært en veldig fin måned med mye som har skjedd. I dag har vi faktisk vært i Sverige på ordentlig harryhandel. Vi skulle egentlig på mandag, men siden det snødde så utsatte vi det til i dag.  Nå er fryser, kjøleskap og kjøkkenskap fylt opp med masse godt. Jeg ble til tider flau på egne vegne da jeg så vogna vår som var toppet slik at den ble kjempetung å trille. 

Jeg var forresten på andregangsintervju på fredag, og jeg skulle få svar på tirsdag eller onsdag. Jeg er selvfølgelig kjempespent på om jeg får jobben eller ikke. Det var visst bare 14 søkere igjen og de skulle ansette 8-10 så sjansen er jo stor. Ellers har jeg første eksamen på fredag så de neste dagene går nok med til lesing. Bloggen kommer ikke til å stå helt stille, for jeg har nemlig forhåndsskrevet en rekke innlegg. 

Men nok skravling. Dette innlegget skulle jo handle om måneden som gikk.. 

Månedens høydepunkt:

Denne måneden har det skjedd mye bra, men bursdag, galleriåpning og påskeferie på Beitostølen og i Ålesund har vel vært månedens høydepunkter. 

Månedens sang:

Jeg har vel ingen favorittsang denne måneden, men jeg hører fortsatt mye på det nye albumet til Ed Sheeran. Det er så mange fine sanger!

Månedens innkjøp:

Denne måneden har jeg egentlig kjøpt litt for mye. Det har blitt to turer innom Zara hvor jeg fant en rød kjole, et skinnskjørt og en hvit kåpe. På Bikbok fant jeg en kul topp, og i tillegg har jeg nettopp klikket hjem en hvit kjole fra Nelly. Månedens serie:

Uten tvil Prison Break. Endelig kom den nye sesongen, og jeg og kjæresten sitter klistret foran skjermen hver torsdag kveld. Et lite høydepunkt i hverdagen. 


Månedens antrekk:

Det ble visst bare et antrekksinnlegg denne måneden, så jeg skal prøve å skjerpe meg. Det er jo heldigvis spådd bedre vær fremover så da er det enklere å få finere bilder. Hvordan har deres måned vært? ♥

 • 29.04.2017, 16:30

Pina colada smoothieHei og god lørdag ♥

Dagen i dag startet på trening hvor det ble en liten time med mage og rygg sammen med kjæresten. Etter en lang og deilig dusj hjemme fikk jeg kjempelyst til å lage smoothie, så jeg mikset sammen en rask smoothie i blenderen med ingredienser som gjør den ganske lik "Pina colada". Kjempegodt nå som våren er her. Senere i dag skal vi til et vennepar av oss på dobbel date med pizza og brettspill. Gleder meg masse!

Du trenger: Kokosmelk,banan og frossen ananas og mango. 

Ønsker dere alle en kjempefin lørdag videre ♥

 • 27.04.2017, 18:30

Thursday's ten: Tips til å overleve eksamensperioden


Hei dere 

Jeg er vel ikke den eneste som driver med eksamen for tiden. Jeg har første eksamen allerede neste fredag, og etter det kommer de tre med jevne mellomrom til jeg er ferdig den 29. mai. Jeg tenkte jeg skulle gi dere mine tips til hvordan man skal overleve eksamensperioden.1. Disponer tiden din. Jeg pleier å sette på Forest eller tidtaker på 45 min, og jobbe konsentrert frem til det. Når tiden har gått setter jeg på en ny alarm med 15 minutter som jeg bruker som pause. Her ordner jeg meg mat, går på do, ordner husarbeid, sjekker mobilen og lignende. 

2. Ha snacks og vann i nærheten av deg. Jeg pleier som regel å sitte hjemme og lese, og da har jeg jo kjøkkenet bare noen meter unna. Selv om fristelsen er stor til å spise godteri og annet usunt, prøver jeg å spise mest sunt. Jeg tenkte jeg skulle lage et innlegg med tips til snacks som man kan spise når man leser. Vann er også kjempeviktig, og jeg pleier alltid å ha en vannflaske med isbiter som jeg drikker av jevnlig. 

3. Fritid! Det kan være vanskelig å rive seg løs fra lesingen, men man trenger tid til å slappe av og fordøye det man har lest.  Om det er å se en episode av en serie, lage et bedre måltid, trene, gå en tur eller finne på noe med venner, så hjelper det på motivasjonen å gjøre noe annet. Da har man også noe å se frem til mens man leser. 

4. Finn en leseplass som passer deg. Det kan være smart å finne ut før eksamensperioden hvor du jobber mest effektivt. Det er lett å bli distrahert hvis man sitter hjemme, mens på skolen er det mange andre å ta hensyn til og ofte få ledige plasser. Jeg sitter som oftest hjemme, med mindre jeg skal jobbe med andre i klassen, og jeg synes det funker bra. 


5. Lag realistiske mål for dagen. Hvor deilig er det ikke å kunne krysse av at man har gjort ulike ting. Lag en liste over hva du har planer om å gjøre den dagen. Hvilke kapitler skal du lese, hvilke eksamenssett skal du løse osv. Vær realistisk sånn at du ikke blir skuffet over at du ikke rakk alt. 

6. Lag study dates med andre i klassen. Finn noen du jobber bra med, og løs oppgaver sammen med dem. Kanskje de kan hjelpe med noe du ikke forstår, og omvendt. Kjøp inn noe snacks dere kan ha på bordet. Før jul kjøpte jeg for eksempel en boks med pepperkaker og en pose klementiner som jeg oppbevarte i skapet når vi ikke leste sammen. Kjempekoselig i førjulstiden!

7. Musikk. Det er veldig individuelt om man liker å jobbe med musikk i ørene eller ikke. Jeg foretrekker litt bakgrunnstøy, og blir ikke distrahert av det. Velg en rolig sang eller klassisk musikk uten tekst. Det finnes flere spillelister på Spotify med "study music". 


8. Belønninger. Vær flink til å belønne deg selv når du er ferdig med en eksamen. Ta noen timer eller hele dagen fri, og gjør noe helt annet. Kanskje du har sett på et klesplagg en stund, eller har veldig lyst til å gå på kafé. Jeg pleier ofte å dra på kafé hvis jeg er ferdig samtidig som noen av vennene mine. 

9. Ikke dropp trening! Det er veldig lett å tenke at man ikke har tid til å trene, men det handler bare om prioriteringer. Jeg pleier alltid å tenke at en kort økt er bedre enn ingen økt. Og hvis du ikke har tid til å dra til treningssenteret, kan du alltids ta en liten gåtur rundt i området. Alltid greit å bevege seg litt og klarne hodet. Jeg føler meg alltid bedre etter en treningsøkt og får som regel mer energi av å trene. 

10. Få nok søvn! Dette punktet er kanskje et av de viktigste, og det har mye å si for hvordan du jobber. Hvis du er supertrøtt, får du mest sannsynlig ikke med deg alt du leser. Det smarteste er å legge seg og stå opp tidlig. 

Masse lykke til på eksamen dere ♥ Hva er dine eksamenstips? 

 • 26.04.2017, 21:00

Lukket førvisning på FineartHei dere ♥

I går kveld tok jeg en etterlengtet pause fra eksamenslesingen og var klar for en kveld litt utenom det vanlige. Vi var nemlig invitert på Vebjørn Sand sin nye utstilling på Fineart, "Guernica - Et vendepunkt". Han er en god venn av pappa som jeg også har kjent nesten hele livet, så det var veldig stas å få være med. Galleriet var fylt med malerier, og det er helt utrolig hvor mange bilder han har laget i løpet av både 2-3 år. Det ble en veldig vellykket kveld med reker, bobler, mingling og litt historie bak bildene. 

Litt om utstillingen: "26.april 1937 ble den spanske byen Guernica jevnet med jorden. På dagen 80 år etter at nazi-regime bombet den spanske byen åpner Vebjørn Sand sin hittil største malerutstilling". Jeg anbefaler alle å ta en tur innom!Ha en kjempefin onsdag videre ♥

 • 25.04.2017, 15:00

Tasty tuesday: SopprisottoHei dere ♥

Da var det klart for en ny oppskrift igjen. Det var noen som etterspurte oppskriften på risottoen da jeg la ut ukesmenyen min forrige uke, og selvfølgelig skal jeg dele den med dere. Det smakte helt nydelig, var veldig lett å lage og krevde heller ikke mange ingredienser eller tid. Oppskriften fant jeg inspirasjon til på Marthe Borge sin blogg, og er en vegetarvennlig rett som dere bare må prøve!

Du trenger: 

♥ 2.5 dl risottoris

♥ 8 dl kokende vann med en grønnsaksbuljongterning oppi

♥ 250 g sopp (Jeg brukte sjampinjong)

♥ Litt revet parmesan

♥ Litt limesaft

♥ Salt og pepper

♥ 2 Sjalottløk


Slik gjør du: 

♥ Legg vekk 2-3 sjampinjonger og finhakk resten sammen med sjalottløkene. 

♥ Stek løk og sopp i litt matolje til løken blir blank i en gryte eller dyp stekepanne. 

♥ Ta av platen mens du tilsetter risottoris og kokende vann. Ta gryten tilbake på stekeplaten og la det koke i 20 minutter. Da skal vannet ha trukket inn i risen. 

♥ Smak til med salt, pepper og limesaft og topp med litt revet parmesan


Vel bekomme! ♥

 • 23.04.2017, 13:30

Serietips: Best førHei dere ♥

I dag må jeg bare tipse om en fantastisk serie! Jeg kom over et lite klipp på facebook av den nyeste serien med Linn Skåber, "Best før". Linn Skåber er jo helt hysterisk morsom, så dette måtte jo bare bli bra! Så bra at vi etter X antall lattekramper senere var gjennom alle 10 epiosodene(20 minutter hver). 


I denne serien møter vi Lena som allerede i første episode mister både jobb og mannen til fordel for en tidligere kollega som er 15 år yngre enn Lena. I tillegg på 40-årsdagen sin. Gjennom ti herlige episoder prøver hun desperat å stable livet på beina igjen, og vi følger henne på jobbjakt, første date etter bruddet, bryllup med innleid date for å gjøre eksen sjalu og mye mer. Dere må bare se denne serien! Jeg håper virkelig på en ny sesong! 

Ha en kjempefin søndag videre ♥

 • 21.04.2017, 21:00

Buys from Zara


Hei og god fredag ♥

Dagen i dag startet på jobbintervju. Det var 26 av 80 som kom til intervju, og det er visst flere som skal ansettes, så jeg krysser fingrene. Jeg synes hvertfall at det gikk bra selv, så det gjenstår å se når jeg får svar neste uke. Etter intervjuet tok jeg en tur i bogstadveien siden jeg ville prøve en kjole jeg hadde sett. Den falt ikke helt i smak, men jeg fant to andre ting på Zara som fikk bli med hjem. De har så utrolig mye fint for tiden, og jeg hadde gavekort fra bursdagen min. Jeg har lenge lett etter et skinnskjørt, og endelig fant jeg et som var fint. I tillegg fant jeg en rød kjole som var helt enkel, i et stoff som ligner på semsket skinn. Gleder meg masse til å bruke begge to!Ha en kjempefin fredag kveld 

 • 20.04.2017, 16:30

Thursday's ten: Ting dere ikke visste om meg


Hei dere ♥

Denne torsdagen tenkte jeg at jeg skulle dele 10 fakta dere kanskje ikke vet om meg. Jeg elsker slike innlegg selv, men jeg synes det var overraskende vanskelig å komme på 10 ting som dere ikke vet om meg. Kommenter gjerne om det var noen dere visste fra før!

1. Jeg er IKKE en morgenperson. Jeg er et mareritt å få opp om morgenen, og har som oftest dårlig tid før jeg skal på skolen. 

2. Jeg drømte om å bli designer, arkitekt og journalist før jeg til slutt landet på å studere økonomi. Som er et valg jeg er veldig fornøyd med. 


3. Jeg er en levende kalender. Jeg trenger ikke å sjekke facebook for å vite når mine nærmeste familiemedlemmer og venner har bursdag. I tillegg husker jeg godt datoer når noe har skjedd, som for eksempel stopper jeg opp hvert år den 10.mars fordi det var den dagen bestemoren min døde for 11 år siden. 

4. Jeg gråter veldig lett. Enten det er av en film, en bok eller noe som har skjedd. Begravelser er noe av det verste jeg vet, og jeg er alltid den som sitter hulkende uansett hvor godt jeg kjente vedkommende. 

5. Jeg H-A-T-E-R å pakke! Uansett hvor hardt jeg prøver, klarer jeg ikke å få meg selv til å pakke før dagen før. Jeg utsetter det helt til det må gjøres, og finner på hundre unnskyldninger for å la være. Når jeg først setter i gang er jeg ganske rask, og pakker som regel ganske smart. 

6. Jeg elsker å lage mat. Frem til jeg flyttet til pappa for seks år siden hadde jeg nesten aldri laget noe mat, fordi jeg har en fantastisk mamma som er superflink. Pappa er ikke så glad i å lage mat, så jeg begynte å lage til middag og sånt selv. I dag elsker jeg å prøve ut nye oppskrifter og tilbringe tid på kjøkkenet. 


7. Jeg har aldri prøvd snus eller røyk, og har heller ingen planer om å prøve det. Er vel ikke så mye mer å si om denne. 

8. Jeg har utrolig dårlig retningssans. Dette ligger til familien, men jeg har null stedssans. Jeg husker jeg skulle besøke en kompis for noen år siden som jeg hadde vært hos to-tre ganger før, som da bodde fem minutter fra Nationaltheateret. Jeg gikk med nesa i google maps fordi jeg ikke husket veien(som egentlig er latterlig lett) hele veien. Da jeg skulle hjem igjen gikk jeg tom for batteri, så jeg måtte spørre om han kunne følge meg tilbake igjen til national. Sååå flaut!


9. Jeg er en klemmer. Jeg pleier som regel å håndhilse på folk første gangen jeg møter dem, men etter det er det som regel en klem neste gang. 

10. Jeg har veldig lyst på hund. Å eie en hund har vært en drøm siden barndommen, men pappa er dessverre allergisk mot pels. Det blir nok en del år til, men i mellomtiden kan vi passe hunden til søsteren min. Jeg har forresten alltid hatt lyst på en toller. 

 • 19.04.2017, 22:00

Late workoutHei dere ♥

Det ble visst en sen oppdatering fra meg. Tiden har gått så fort i dag med forelesning, skolearbeid, middag og til slutt trening. Jeg hadde egentlig tenkt meg på gruppetimen som jeg pleier å dra på, men det var en annen gruppeinstruktør som skulle ha den så jeg avbooket. Liker så godt hun som egentlig pleier å ha timen, så jeg tok litt egentrening med Endre i stedet. Det ble en kort økt siden jeg prøver å legge meg tidligere og det var utrolig mange folk der. Var seriøst opptatt på alle apparatene jeg hadde tenkt til å bruke. Fikk brukt favorittightsen min som jeg fikk til jul. Den gir meg alltid lyst til å trene og er den mest fargerike tightsen jeg har i skapet. Håper dere har hatt en kjempefin onsdag ♥ 

 • 18.04.2017, 19:00

Dagens antrekkHei ♥

I dag hadde jeg ikke forelesning, så jeg benyttet anledningen til å møte Birta som nettopp har kommet hjem fra utveksling i London. Det var godt å få henne hjem igjen, selv om det er under to måneder siden jeg besøkte henne. Vi satt lenge på kafé før vi gikk litt rundt og snakket. I tillegg var hun så snill og tok noen antrekksbilder av meg før vi begge skulle hjemover. Herlig å ha så fantastiske venner! I morgen er det forelesning igjen, og det er bare litt over to uker til første eksamen så jeg har nok å gjøre fremover. Jeg ligger heldigvis godt an, og har lest alt pensum, slik at alt jeg gjør fremover er repetisjon og oppgaveløsning. 


Ha en kjempefin tirsdag videre! 

 • 17.04.2017, 21:00

Ukesmeny


Hei dere ♥ 

Da var visst påskeferien snart over, og fremover er det fullt kjør med skolearbeid før første eksamen den 5.mai. Påsken har vært fantastisk med masse avslapping, skiturer, slalom, Ålesund, bursdagsfeiring og påskegodt. Selv om jeg gjerne skulle hatt en par dager til med ferie, skal det bli deilig å komme tilbake i gode rutiner igjen. Etter en påske med mye usunt, gleder jeg meg til å spise litt sunnere og mer vanlig mat igjen. Derfor tenkte jeg å dele ukens meny med dere. Jeg droppet å ta med mandag siden det er en del av påsken. Det er noen nye oppskrifter som jeg tenkte å prøve ut som jeg har funnet på Trines matblogg og Marthe Borge sin blogg i tillegg til noen gamle favoritter. Siden vi skal til Sverige på harryhandel snart har jeg også funnet oppskrifter som passer litt til det vi har i fryseren, for å tømme den mest mulig. Ha en kjempefin mandag videre ♥

 • 16.04.2017, 15:30

Snapchat lately


Hei dere ♥

Nå skal vi snart dra fra Ålesund. Det gikk ikke noe fly i morgen, så da drar vi en dag før påsken er over. Det er jo uansett greit å få en dag hjemme også til å ordne litt ting før hverdagen starter for fullt igjen. Det er jo under 3 uker til første eksamen, så jeg har nok å gjøre. I tillegg har jo min herlige bestiss kommet hjem igjen fra London, så jeg skal nok møte henne også den kommende uken. Jeg har også store planer om å opprettholde treningsrutinene jeg innarbeidet før påske, og prøve å holde bloggen gående. 

I dag tenkte jeg å dele noen bilder fra Snapchat i det siste. Jeg elsker slike innlegg selv, siden bildene er litt mer ekte og mindre oppstilte. Jeg sender egentlig aldri selfies, og legger stort sett ut ting på mystory hvis det skjer noe veldig spesielt. Jeg har litt lyst til å sende flere snaps slik at jeg kan lage innlegg som dette oftere. Hva synes dere? 


Ha en kjempefin første påskedag videre! ♥

 • 15.04.2017, 13:30

Atlanterhavsparken


Hei dere ♥

I går var vi i Atlanterhavsparken og gikk rundt i tre timer og så på seler, otere, pingviner, slanger og masse fisker. Jeg hadde faktisk ikke vært der før, og siden det var en av få ting som var åpent i påsken tok vi turen dit. Det var visst flere som tenkte samme tanken som oss, for parkeringsplassene var helt stappfulle og vi så ingen ting på det ene showet. Det gjorde egentlig ingen ting siden vi fikk sett mye annet. I tillegg var jo været helt strålende, og solen varmet faktisk litt. Vi tok masse bilder, så jeg tenkte jeg skulle dele et lite bildedryss med dere før vi skal ut på kafé. Ønsker dere en fantastisk fin påskeaften ♥

 • 14.04.2017, 11:30

Ålesund


Hei dere ♥

Jeg hadde egentlig tenkt til å oppdatere dere fra Gardermoen i går, men plutselig var det boarding, så jeg rakk vel bare å skrive en setning og laste opp et bilde, så jeg lot være å publisere. Vi har altså kommet frem til Ålesund hvor vi skal være til søndag. Vi landet akkurat i tide til å få med oss den flotte solnedgangen, så vi stoppet et par minutter for å ta noen bilder. For en gang skyld var det finere vær her enn hjemme i Oslo, og det er jo så nydelig her når været er bra. 

Jeg håper dere får en kjempefin påske videre! 

 • 11.04.2017, 18:30

Påskemarsipan med nougatfyllHei dere ♥

I dag tenkte jeg å reposte et av mine innlegg fra i fjor, rett og slett fordi jeg har lyst til å tipse dere om dette fantastiske påskegodtet en gang til! Dette er en av mine favoritter, og er helt perfekt hvis du liker marsipan. Kombinasjonen av marsipan dyppet i sjokolade med fyll av nougat er helt himmelsk. Du kan selv velge om du vil lage marsipanen fra bunnen av, men det er godt med den man kjøper også(jeg har pleid å kjøpe den lilla fra Odense med 50% marsipan). Det er også veldig koselig å pakke inn i litt cellofan og gi bort til andre marsipanelskereHåper det smaker!

 • 09.04.2017, 11:00

Next up: Beitostølen


Hei dere ♥

Nå sitter jeg nok i bilen og er forhåpentligvis snart fremme på Beitostølen. Vi skal være her sammen med pappa frem til onsdag. Vi har så lenge jeg kan huske vært der en gang på vinteren, og det er en veldig koselig tradisjon. Til tross for at faren min har gått over 600 km(!) på ski denne vinteren, har ikke jeg og kjæresten min hatt ski på beina en eneste gang i vinter. Derfor gleder jeg meg masse til å pakke appelsiner, solo og kvikk lunsj i sekken og få på skiene! Spesielt i år som jeg har oppdatert garderoben litt. Jeg hadde nemlig skidress og slalomdress i str. 14! Det blir nok ikke vanskelig å se meg i løypa eller bakken med tidenes mest fargerike klær! Haha 

Alt som er nytt er forresten kjøpt på salg. Etter påsken i fjor fant jeg den oransje jakka og den sorte fleecegenseren, så de har ligget i skapet et helt år. Det røde ullsettet fra Kari Traa var på tilbud en helg tidligere i vinter, og langrennsdressen var også på salg like etter vinterferien. Snakk om flaks å finne så mye fint til nedsatt pris! Det andre ullsettet, solbrillene mine og Johaug-hanskene blir selvfølgelig også med!Ha en kjempefin palmesøndag! 

 • 08.04.2017, 16:30

My birthday gifts


Hei og god lørdag ♥

Det var noen som etterspurte et innlegg med hva jeg fikk til bursdagen min, så jeg tenkte å dele det med dere i dag. Jeg fikk masse fine gaver og jeg er kjempetakknemlig for alt jeg fikk. I går hadde vi familiebursdag, og tradisjonen tro spiste vi raclette til middag. I tillegg hadde søsteren min bakt en nydelig ostekake og mamma hadde laget sjokoladekake med bærsaus. 


Min gamle kabinkoffert som jeg fikk da jeg var 10(?) begynte å bli ødelagt, så jeg var så heldig å få en ny, fresh koffert i blå. På ønskelisten min sto det to brettspill, og jeg var så heldig å få hele tre stykker. Gleder meg masse til å arrangere spillkveld med venner og få prøvd ut alle sammen. Selv om det ikke sto på ønskelisten, er det nok noen som har plukket opp at jeg liker Kahler, så jeg fikk en kjempesøt telysholder. Mamma sin gave er ikke helt ferdig ennå, så mens jeg venter fikk jeg et gigantisk rosa påskeegg! 

Jeg hintet en del til kjæresten om at jeg ønsket meg disse nydelige øredobbene, og heldigvis tok han hintet! Haha.. Disse gleder jeg meg masse til å bruke, gjerne sammen med den nye fletteringen. Firkløversmykket har jeg allerede vist dere så vidt, og det fikk jeg sammen med det fine håndkleet fra Missoni. Storesøster var nettopp i Frankrike, og hadde funnet denne nydelige nøkkelringen fra Ladurée. 

Vi ble alle ganske overrasket da jeg pakket treningstightsen ut av esken. Det var riktig størrelse, men den så både superkort og smal ut. Jeg tok den med meg på badet for å prøve og overraskende nok så satt den som et skudd! Sammen med det nye trådløse headsetet er jeg klar for å trene! I tilegg fikk jeg en hvit shorts fra Levi's som jeg har sett på lenge. 

For noen år siden startet jeg å kjøpe Disneyfilmer med et mål om å eie hele kolleksjonen med de klassiske filmene. Det stoppet litt opp, men nå har jeg lyst til å begynne og samle igjen. Denne tror jeg faktisk ikke at jeg har sett!

På bursdagen min fikk jeg mail fra både Vita og Kitchn om at jeg kunne komme og hente bursdagsgave. Sier ikke nei takk til gratis ting si. 


Ha en fin lørdag videre! 

 • 06.04.2017, 17:00

Thursday's ten: Ting jeg vil gjøre i påsken


Hei dere ♥

Nå nærmer det seg påskeferie, så jeg tenkte å dele 10 ting jeg har lyst til å gjøre i påsken i denne ukens "Thursday's ten". Det blir en travel påske med beitostølen fra søndag til onsdag og Ålesund fra torsdag til søndag. Jeg har store planer om å slappe av mest mulig siden det nærmer seg eksamensperiode, og bare gjøre koselige ting. 


♥ Gå en deilig skitur. Jeg har ikke gått en eneste skitur så langt denne sesongen, så nå er det virkelig på tide. Jeg har jo også splitter nytt ullundertøy, skibukse og langrennsjakke. Det blir herlig å gli bortover med sola i ansiktet og kvikk lunsj i sekken. 

♥ Spise kvikk lunsj og drikke solo. Kvikk lunsj og solo hører til påsken for min del, og er alltid med i sekken. 

♥ Gå på kafé. Vi pleier alltid å dra på kafé når vi er i Ålesund, så jeg håper vi får til det denne gangen også. 

♥ Lage videoblogg. Jeg lover ingen ting, men jeg har veldig lyst til å få til en liten videoblogg fra Beitostølen. Noen klipp fra skibakken, fjellet osv. 

♥ Spise påskegodt. Jeg og kjæresten har allerede handlet inn alle favorittene, så jeg gleder meg til å nyte påskeegget vårt. 


♥ Stå på ski. Jeg har også planer om å blåse støv av slalomskiene mine og se om ferdighetene fortsatt er der. Før var jeg i bakken flere ganger i uken, men nå blir det som regel bare en gang i året. 

♥ Feire bursdag med familie. På fredag blir vi ni personer her og skal feire bursdag. Storebroren min fylte 29 år dagen før min bursdag, så det blir dobbel feiring. Tradisjonen tro skal vi ha raclette, og mamma skulle stille med sjokoladekake. 

♥ Ta masse bilder. Det er alltid koselig å ta masse bilder når man har ferie, så jeg håper jeg får tatt masse bilder. 

♥ Se "Hop". Da jeg var i New York i påsken for fire år siden, lå jeg i sengen siste dagen siden jeg var syk. Jeg skrudde på tv-en og der var det en animasjonsfilm som handler om en ung kanin som heller vil spille trommer enn å bli påskeharen etter faren. Jeg så aldri hele filmen, så jeg har veldig lyst til å se hele. 

♥ Lese en bok som ikke er pensumbok. Jeg må nok lese litt til eksamen selv om det er ferie, men jeg har også lyst til å få skvist inn noen sider fra en bok som ikke innebærer logistikk, personlig økonomi, arbeidsrett eller prosjektledelse!


Hva er deres planer for påsken? 

 • 05.04.2017, 19:31

New in: White top


Hei ♥

I går var jeg innom Bikbok for å kjøpe en topp jeg har hatt lyst på kjempelenge. Siden jeg hadde bursdag fikk jeg en 30% rabattkupong siden jeg er medlem i kundeklubben deres. Jeg har sett på den en god stund, men har ikke prioritert å kjøpe den. Med 30% avslag kostet den under 200-lappen, så det ble en liten bursdagsgave til meg fra meg. Haha. Jeg synes den er kjempefin, både enkel og annerledes. 


Her er forresten en liten smakebit på en av gavene jeg fikk. Dette nydelige smykket fikk jeg av onkelen min og kona hans. 


Ha en kjempefin kveld videre 

 • 04.04.2017, 21:30

21!


Hei dere ♥

Da var jeg ett år eldre dere! 21 er jo kanskje ikke den mest spennende alderen, men bursdag er alltid gøy! Jeg har alltid elsket bursdager, og jeg gleder meg like mye hvert år. I dag ble jeg vekket med sang, ballong og frokost på senga. Kjæresten hadde ordnet minipannekaker med forskjellig topping, kaffe med karamellsirup og et glass iskald melk. Jeg hadde ikke forelesning i dag, og han hadde ikke før klokken 12, så vi fikk god tid på morgenen. Etter å ha slappet av litt, hoppet jeg i dusjen og fikset meg. Så møtte jeg Endre i byen og spiste is på Ben&Jerry's siden det var "free cone day! Til middag ble det take away fra Niwa og hjemmelaget oreokake til dessert som Endre lagde. I tillegg har jeg fått masse fint, men det tenkte jeg å vise til helgen siden jeg skal ha familiemiddag på fredag. 
Ha en fin kveld videre ♥

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits