• 29.05.2014, 19:10

3 Sommerparfymer


Hei dere ♥ Det er så deilig å ha fridag i dag! Har en del vippeprøver neste uke så hadde mattedate med to venninner som har eksamen i S1 i morgen så vi kunne jobbe sammen om matten. Ellers er det utrolig varmt og jeg vil helst bare bade. Noen som vet om det begynner å bli varmt i vannet ennå? I morgen kommer endelig kjæresten igjen etter nesten 4 uker, og jeg gleder meg utrolig mye. Har planlagt en liten overraskelse ♥ 


Til overskriften: På sommeren så liker jeg best å bytte ut min hverdagsparfyme med noe som er litt mer sommerlig. Jeg har tre favoritter som lukter helt fantastisk. Øverst på lista over parfymer som jeg ønsker meg står "Flowerbomb" av Viktor & Rolf, så får prøve å kjøpe den snart. 


Ralph Lauren -  Big Pony nr. 2 / Escada - Taj Sunset / Marc Jacobs -  Oh, Lola!

Ralph Lauren Big Pony 2 : Lukter tranebær og tonkabønner. Den dufter veldig sommerlig, søtt og friskt. 

Marc Jacobs Oh, Lola! : Lukter veldig godt av bringebær, vanilje og peoner. Veldig stillig flaske også ♥ 


Escada Taj Sunset: Dette er min absolutte favoritt! Den lukter så herlig, og dufter mango og kokos. Denne var egentlig Limited Edition(tror jeg), men kom tilbake igjen i butikkene. Beste parfymen jeg noen sinne har prøvd. 

Jeg har kjøpt alle parfymene på tax free på Gardermoen ♥ 

Hva er din favorittparfyme?

 

 

 • 27.05.2014, 14:58

Top 10 summer songs


Hei dere ♥ Nå er det ikke lenge igjen til sommerferie. Uansett hvor man skal tilbringe sommerferien, føler jeg det er et must å ha musikk som er skikkelig feelgood. Jeg pleier alltid å ta med mine to music-angels hvis jeg er på stranda eller andre steder når jeg og venner vil høre på musikk. De kan seriekobles så lyden blir sykt bra i tillegg til at høytalerne er små så man kan ha dem i hvilken som helst veske. Jeg har derfor satt sammen en liten liste med top 10 sanger som jeg elsker om sommeren ♥ Har blandet litt gamle og flest nye sanger. Hva er deres favorittsanger om sommeren?

 • 26.05.2014, 18:09

Tips til butikker i London?


Hei dere ♥ Om bare 12 dager reiser jeg til London med pappa. Vi skal bare være der i 3 dager, så må være effektiv på shoppingen. Har vært i London 3 ganger før, og sist gang var i 2012. Lurer derfor på om dere har noen tips til hva man kan gjøre i London. Har sett alt av attraksjoner(tror jeg?) så lurer først og fremst på butikker 


Har du vært i London før?

 • 24.05.2014, 16:40

Sand Tropez Nails


God lørdag alle sammen ♥ Utrolig morsomt at så mange likte innlegget med oppskriften på smoothien. Skal prøve å legge ut flere oppskrifter fremover. I dag har jeg vært i Bogstadveien en liten tur med en venninne, og er utrolig stolt over at jeg ikke kjøpte et eneste klesplagg. Hvert år jeg har vært på markedsdag der har jeg kommet hjem med masse klær jeg ikke har tatt i bruk. Fant noen andre ting som body butter, noen søte skåler og et sushisett. Jeg skal nemlig prøve å lage sushi neste helg når kjæresten min er her igjen. 

 


Uansett, nå skal jeg snart i bursdag til en barndomsvenn av meg som ble 18 på tirsdag. Blir god thaimat og det er utrolig varmt i dag. Har ikke helt funnet ut hva jeg skal ha på meg, men tenkte jeg hvertfall kunne ta og lakke neglene. Valte en nude farge fra Essie som er en av mine favorittneglelakker. Den heter "Sand Tropez"

 


Ha en fin kveld 

 • 23.05.2014, 11:30

Smoothie oppskrift


Hei dere ♥ Tenkte jeg skulle legge ut oppskriften på en supergod og enkel smoothie jeg lagde i går. Den var veldig lett å lage, og krevde ikke mange ingredienser. Kjøpte mandelmelk for litt siden, men likte ikke helt smaken så tenkte at jeg kunne bruke den til smoothie i stedet for å kaste den. Elsker smoothier på sommeren  


Til et stort glass trenger du: 1/2 mango, en neve fryste bringebær, 5-6 friske jordbær og 3-4 dl mandelmelk Har dere noen gode forslag til smoothier?

 • 22.05.2014, 21:45

Perfect evening


Hei dere ♥ Ble visst noen dager uten blogging. Har vært så sliten etter spansk eksamen så trengte litt pause + jeg hadde matteprøve i dag som jeg måtte øve til. Endelig er jeg ferdig med alt som heter eksamen for i år. Ubeskrivelig deilig! ♥ I dag har jeg vært på piano. Rart at det ikke er mange timer igjen før jeg sier takk for meg på musikkskolen. Da jeg kom hjem lagde jeg meg en smoothie(tenker å legge ut oppskrift i morgen) og lagde en skål med bær og mango. Fikk et nytt "Det Nye"-blad i dag så koste meg med det ute på terrassen sammen med god musikk♥ 

Hva gjør dere i kveld? 

 • 19.05.2014, 10:00

Mine mål uke 21


Hei dere ♥ Håper alle har en fin start på mandagen og en ny uke. Er ikke lenge igjen til sommerferie nå dere! Jeg gleder meg som en liten unge til å få ferie. Tenkte jeg skulle skrive ned noen mål for denne uken siden jeg både har eksamen og en viktig matteprøve. Samtidig vil jeg holde meg i form og spise mest mulig sunt selv om det er eksamen. Tenkte jeg skulle poste oppskrift på smoothie til dere senere i uken. 


Hva skal dere denne uken?

 • 18.05.2014, 18:35

Dagens antrekk #180514


Hei dere ♥ I dag er det utrolig fint vær hjemme i Oslo, og selv om jeg har eksamen snart måtte jeg bare ut en liten tur. Tok noen bilder av dagens antrekk, og jeg ble utrolig fornøyd med alle bildene. Blir så fint lys når det er sol ute. Valgte et veldig enkelt, men sommerlig antrekk i dag siden jeg ikke har noen planer for dagen. Sov med håret i en flette så krøllene har holdt seg fra i går, og jeg synes egentlig de er enda finere i dag enn i går. 
Topp: H&M / Shorts: Cubus / Smykke: Claire's / Solbriller: Ray-ban / Armbånd: Claire's / Sko: marked i Spania

Ønsker alle en fin søndag videre! 

 • 18.05.2014, 13:41

17 mai


Hei dere ♥ Tenkte jeg skulle benytte anledningen med å skrive et lite innlegg siden jeg ikke kommer inn på Fronter. Har jo eksamen i spansk om bare to dager(!) så trenger virkelig å finne det jeg trenger. Tok pause fra øvingen i går siden det var 17.mai. Startet med 16 herlige jenter på frokost, før vi dro i byen hvor jeg og en venninne ikke orket å være mer enn i en halvtime. Det er på dager som 17.mai man virkelig skjønner hvor mange som bor i Oslo. Så dro vi hjem til venninnen min og gikk i et tog i nabolaget og spiste masse kaker. Så var det middag hjemme hos meg med 7 jenter ♥ Vi hadde det utrolig koselig med tapas, god drikke, musikk og snakking. Liker 17.mai bare mer og mer 


Rakk så vidt å ta et bilde før jeg måtte dra. Har ikke bunad, så valgte denne kjolen fra Bikbok i går 

Herlige tapasbordet med quesadillas, guacomole, ailoli, hjemmelaget tomatsaus, potetsalat, pølser, salater, nachochips, lakseruller, spekeskinke og masse annet godt. 

 

Fine kaken som Maja laget.

 

Hvordan var deres 17.mai? • 15.05.2014, 22:24

Eksamenstrekk

 • Category: Meg

Hei dere ♥ I dag var det eksamenstrekk, og siden jeg går på VG2 kommer man opp i enten skriftlig eller muntlig uansett. Jeg var et nervevrak da mattetimen startet i dag tidlig og frem til klokken var 9. Jeg bare måtte komme opp i skriftlig! Heldigvis fant jeg navnet mitt på lista og jeg skal ha eksamen i SPANSK! Tror jeg var den eneste av de som kom opp i spansk som ble glad. Da blir det eksamen på tirsdag allerede, men jeg synes det er deilig å bli ferdig tidlig. Blir kanskje litt dårlig blogging frem til tirsdag, men det er vel forståelig? Fremover er denne her min nye bestevenn. Hehe. Genial når man skal skrive spansk! Nå skal jeg legge meg så jeg er opplagt til i morgen. God natt Kom dere opp i eksamen?

 • 13.05.2014, 20:32

Lykke

 • Category: Meg

Lykke er på wikipedia definert som en dyp glede, eller følelse av glede. Lykke er individuelt, og det som gjør meg lykkelig gjør kanskje ikke deg lykkelig. Her er noen ting som gjør meg lykkelig. 

 

Familie. De har alltid vært der for meg, og det er de jeg har vokst opp med. Menneskene jeg har vokst opp med, lært masse av som den gangen søsteren og broren min skulle lære meg å sykle på hytta. Det endte med at jeg syklet mine første meter uten at noen så på siden de ble lei av at jeg ikke klarte det og gikk inn igjen. Familien er de jeg har vært rampete mot som liten, og kanskje litt slem, men de har alltid tilgitt meg. Siden jeg er den yngste i familier ser jeg veldig opp til både foreldrene og søsknene mine, samt andre familiemedlemmer. De kommer alltid med gode råd, og hjelper meg hvis jeg har det tungt. Familien er noen av de som kjenner meg mest, og vi har uendelig mange minner sammen. Jeg har også mange gode minner med de som ikke lenger er i blant oss. 

Kjæresten min. Jeg trodde i lengre tid at jeg var en person ingen kunne elske. I hvertfall ikke som den personen jeg er. Denne tanken satt fast i hjernen min i lang, lang tid, og påvirket mitt selvbilde. Så møtte jeg verdens mest fantastiske gutt, og jeg kan enda ikke forstå hvor fantastisk heldig jeg er som har han. Det er ingen her i verden som gjør meg like lykkelig som kjæresten min. Han støtter meg alltid, er utrolig snill. og elsker meg for den jeg er. Selv om han er langt unna, er han alltid en melding eller en telefonsamtale unna, og han hører alltid på hva jeg sier. I morgen har vi vært sammen i 8 måneder! Selv om han ikke er hos meg, men heller sitter med nesa i matteboka før eksamen, er jeg lykkelig over de 8 beste månedene i mitt liv. Ingen ting kan måles opp mot det siste 2/3 av året. På denne tiden har vi skapt mange gode minner, som er fine å mimre tilbake til. Lykke for meg er også å snakke om fremtiden. Vår fremtid sammen

 

Vennskap er lykke for meg. De kjenner meg utrolig godt, jeg kan fortelle alt til dem. Vi har funnet på utrolig mye sammen, og har ufattelig mange minner sammen både i barndommen og senere. Selv om noen venner sklir litt bort er jeg fremdeles lykkelig for alle minnene jeg har med dem. Venner som jeg kan gjøre alt med, enten det er å sitte i senga i joggebukse og se på film, eller ha mer pyntede jentemiddager. Venner som kommer med kloke ord, og en klem når du har det tungt. Personer som hjelper deg med skolearbeid du ikke skjønner, og ser det beste i deg. 

Sist men ikke minst er lykke for meg at jeg er frisk. Jeg kan gjøre det jeg vil(nesten), og lever i et land hvor friheten er stor og mulighetene mange. Jeg har det bra med meg selv, både fysisk og psykisk og jeg er utrolig takknemlig for at jeg har det så bra. Jeg har muligheten til å oppleve nye steder og ting. Jeg er frisk til å kunne trene, gå turer og kjenne vinden i håret en varm sommerdag. 

 Til slutt tenkte jeg å dele dette sitatet med dere; "Enjoy the little things, for one day you may look back and realize they were the big things." - Robert Brault

Jeg synes dette sitatet er så fint, og så sant. Det er de små øyeblikkene som viser seg å være de store. Det er de små øyeblikkene i hverdagen, som er de øyeblikkene man verdsetter mest og er takknemlige for. Man trenger ikke alltid å gjøre ting som koster penger, og et av favorittminnene mine med kjæresten var da vi tok en liten biltur på kvelden til et utsiktspunkt og så på stjernene gjennom soltaket og hørte på musikk. Det er så lett å overse disse små øyeblikkene i en hektisk hverdag fylt med prøver, gjøremål osv. Ofte gleder man seg til spesielle dager, og lengter etter dem, som fører til at man overser de dagene i mellom. Dette er noe jeg ofte gjør når jeg lengter etter kjæresten min når han er i Ålesund. Jeg tenker at dagene før jeg får se han ikke er så viktige og bra, men det er jo ofte feil. Hver dag er det noe som gjør meg lykkelig, og det er viktig å ta vare på disse øyeblikkene. 


 

Hva gjør deg lykkelig?

 • 11.05.2014, 20:17

Et lite innkjøp


Hei dere ♥ Tenkte jeg skulle vise dere et lite innkjøp fra i går da jeg var med Silje i Karl Johan. Fant denne supersøte bikinien på Cubus, og falt for den med en gang! Den er så fin og sommerlig med de maritime detaljene som ankeret og stripene. ♥ Gleder meg masse til sommeren nå! 


Hva har dere gjort i helgen? 

 • 08.05.2014, 20:39

Challenge

 • Category: Meg

Hei dere! For noen dager siden fant jeg denne listen på June sin blogg. Synes den var veldig fin, så jeg satte meg ned og begynte å tenke på hva jeg skulle skrive. Tenkte at det kunne være en morsom måte å bli mer kjent med meg på. 


♥ 10 ting jeg liker:

-Sommer og sol 

- Å reise rundt i verden med personer jeg er glad i 

- Å trene 

-Å være med venner

-Tilbringe tid med kjæresten min

-Gå rundt og shoppe alene. Synes det nesten er det beste siden man slipper å vente på andre i prøverom og kan gå innom der man vil. 

-Å ta bilder

-Å bli strøket på ryggen/ få massasje

-Å planlegge ting

-Gå turer♥ 9 ting jeg ikke liker: 

-Mobbing

-Urettferdighet

-Folk som går sakte. Jeg går veldig fort og hater når folk går som en snegle foran meg eller hindrer meg i å komme meg forbi dem. Er utrolig kjipt å ikke rekke ting som f.eks bussen pga sånt! 

-Å vente på overraskelser. Jeg er en veldig nysgjerrig person, så hater å vente på gaver til jul og bursdag. 

-Folk som maser

-Krangling

-Når noen jeg er glad i ikke har det bra

-Og ikke oppnå de resultatene jeg ønsker 

-Å prøve klær i prøverom

♥ 8 ting jeg drømmer om nå:

-Å flytte ut

-Bo et år eller flere i utlandet

-Få walk in closet

-Late sommerdager med fint vær og avslapping

-Reise jorden rundt

-Finne ut hva jeg skal studere

-Fullføre videregående med karakterer jeg er fornøyd med

- Få et kjæledyr igjen

♥ 7 ting jeg skal oppleve i fremtiden:

- Oppleve verden

-Få barn

-Gifte meg

-Studere

-Få "drømmejobben"

-"Bygge" eget hus

-Å dø

♥ 6 ting jeg er stolt av:

-At jeg har funnet en gutt som elsker meg for den jeg er

-At jeg har en fantastisk vennegjeng

-At jeg har lært meg å spille piano

-Familien min, vennene mine og kjæresten min

-At jeg er kreativ

-At jeg har begynt å trene mer
♥ 5 steder jeg elsker å være:

-I armkroken til kjæreste

-På jentekvelder

-I utlandet

-i senga

-På stranda

♥ 4 ting jeg er redd for:

-Å miste noen jeg er glad i

-Alt som heter edderkopper, veps og andre insekter

-Å bli alvorlig syk

-Skrekkfilmer

♥ 3 ord som beskriver meg:

-Omtenksom

-Snill

-Sleepy dwarf

♥ 2 dårlige sider ved meg:

-Jeg er ganske så utålmodig

-Jeg kan bli fort sur, selv om det går veldig fort over

♥ 1 ting jeg gleder meg til :

Akkurat nå gleder jeg meg masse til sommerferien! Skal først to uker til Spania med pappa, før jeg og kjæresten skal til Hellas i en uke. Vi skal til Karpathos som er en liten øy. Senere skal vi til Kragerø i noen uker før nesten hele familien reiser til Warszawa i bryllupet til min kjære kusine. Til sommerferien er det også slutt på avstandsforholdet til meg og kjæresten, og det skal bli utrolig deilig! Ellers blir det vel en tur på Tusenfryd og kanskje en tur til Sverige på harrytur. Gleder meg utrolig masse, og ikke minst til å bli ferdig med dette året her.Hva synes dere om challengen?

 • 07.05.2014, 21:30

New in


Hei dere ♥ I dag hadde jeg bare en time på skolen, så jeg har rukket ganske mye i dag. Elsker onsdager! ♥ Fikk trent i dag med Cathinka og Ingrid på Elixia. Elsker å trene på gruppetimer sammen med venner. Anbefaler alle med medlemskap på Elixia å prøve ut "Bootylicious". Perfekt til sommeren. 


På fredag var jeg og kjæreten på en liten shoppingrunde, så jeg tenkte jeg skulle vise dere det jeg kjøpte Toms: Synes disse skoene er perfekte til sommeren, og jeg elsker fargen. Har siklet på disse i en lang stund nå så er utrolig fornøyd. Liker også konseptet med at et barn får et par sko når jeg kjøper et par. 

Frozen og Pocahontas: Har begynt å samle på Disneyklassikere, så brukte et gavekort jeg fikk for en stund siden til å kjøpe to av mine favoritter. Visste dere at det finnes hele 52 Disneyklassikere?

Baby lips og sminke fra MAC: Har lenge sett på Baby Lips som alle youtubere i USA har snakket om, og endelig kom de til Norge! Har vært innom uendelig mange butikker for å få tak i disse. Kjøpte i fargene "Pink punch" og "Peach kiss". Jeg hadde også et gavekort på Kicks så kjøpte disse tre produktene fra MAC:

Blush i fargen "Pinch me" / Leppestift i fargen "Pink pearl pop" / Lip gloss i fargen "Viva glam Nicki 2"

Korallfarget bukse fra Bikbok / To topper fra Brandy Melville(Endelig kom de til Norge!)

En utrolig fin sommerkjole i lys lilla fra Bikbok. Denne var på 100,- avslag da jeg kjøpte den


Hva synes dere om innkjøpene?

 • 05.05.2014, 22:40

Dagens antrekk #050514


Hei dere  Da var det altfor lenge siden siste oppdatering. Har skjedd mye denne helgen, så har ikke hatt tid til å oppdatere i det hele tatt. Kjæresten var på besøk fra torsdag, og i tillegg kom en av mine beste venninner hjem fra utveksling i Australia. Så ubeskrivelig godt å ha henne hjemme igjen etter et helt år! Denne helgen har stort sett godt med til kjærestekos, venner og familie. Har gjort veldig mye forskjellig som kino, shopping, middag på restaurant, familiemiddager og noen turer. Fikk shoppet en del ting på fredag, så jeg tenkte jeg skulle vise dere det i morgen. Hva har dere gjort i helgen?
Skjørt:
H&M / Topp: Brandy Melville / Jakke: New Look / Klokke: Marc by Marc Jacobs / Sko: Fra marked i Spania 


Hva vil dere at jeg skal blogge mer om fremover?

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits