• 31.05.2015, 22:22

Pineapple love


I går fikk jeg lyst til å lage noe sunnere til dessert. Har flere ganger sett bilde av en ananas hvor all innmaten er tatt ut, så det blir en bolle av skallet. Etter frisørtimen dro jeg først og spiste lunsj med kjæresten da han hadde pause på jobben, før jeg gikk opp til Meny og kjøpte masse godt. Ble en god blanding av sunt og usunt. Ananas må uten tvil være den kuleste frukten som finnes. Så hvorfor ikke bruke skallet til noe nyttig i stedet for å bare kaste det? 


Har dere noen lignende tips?

  • 31.05.2015, 20:50

Blondes have more fun


Hei dere.

Da har jeg bestemt meg for å starte å blogge igjen etter en lang periode uten. Jeg har rett og slett ikke hatt tid eller energi. Russetiden er over, og selv om jeg tilbrakte 2/3 av den i senga med bakteriinfeksjon i stedet for å feste, hadde jeg null energi eller motivasjon til å blogge. To av fire eksamener unnagjort, og nå gjenstår bare engelsk skriftlig og muntlig eksamen. Jeg gleder meg utrolig mye til å bli ferdig med videregående, og til å starte å studere til høsten! 

Selv om jeg er midt oppi eksamenstiden, unnet jeg meg en liten tur til frisøren i går. Den lille turen ble til nesten 5 timer, men jeg tror jeg aldri har vært så fornøyd noen sinne etter et frisørbesøk! Var på Karlsson Barlindhaug på St.hanshaugen, og fikk både klippet meg og stripet håret til sommeren. Skal definitivt tilbake dit flere ganger! 


Ha en kjempefin søndag videre!

  • 03.05.2015, 22:39

Triangl


Hei dere! 

Jeg har lenge sett på de nydelige bikiniene fra Triangl. Nå har jeg endelig bestemt meg for å bestille meg en hjem, men jeg klarer ikke helt å bestemme meg. Det står mellom de tre under her, og jeg er i tillegg veldig usikker på størrelsene. Har noen av dere noen erfaringer med Triangl? Skrik ut!


Du finner disse tre og flere her

Hvilken synes du er finest?

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits