• 15.05.2016, 21:30

Liten pause


Hei dere ♥

En liten stund siden sist. Jeg er nå ferdig med to av eksamenene mine, og har fremdeles tre igjen. Jeg har nå bestemt meg for at det blir en liten bloggpause frem til jeg er ferdig med siste eksamen. Dagene består av lesing og oppgaveløsning, og den lille fritiden jeg har forsvinner til andre ting. Jeg beklager så mye at det blir slik, men jeg regner også med at dere forstår at jeg prioriterer studiene mine. Dette er tross alt det verste semesteret ifølge eldre studenter. Bloggen er først og fremst for min egen del, og jeg føler at jeg ikke rekker over alt. Gleder meg til å blogge igjen etter 15. juni! ♥ I mellom tiden kan dere gjerne sende inn spørsmål så kan jeg svare når jeg er ferdig med bloggpausen.Til dere som også har eksamen, masse lykke til! ♥

  • 05.05.2016, 18:00

Spring is finally here!


Hei skjønne lesere ♥

Jeg tenkte å titte innom oppi all eksamenslesingen. 1 eksamen er fullført, men jeg har fortsatt 4 igjen. En av de verste er på tirsdag, så det blir lange dager med nesa begravet i pensumbøkene. Det er spådd utrolig fint vær til helgen her i Oslo, noe som er kjipt når man ikke har tid til å nyte det fine været. Men jeg skal unne meg noen gåturer, for man trenger jo en liten pause uansett. Dete er jo så utrolig fint ute for tiden, og det begynner endelig å bli vår! Jeg og kjæresten gikk en liten tur for noen dager siden for å lufte oss litt. Til min store glede så vi endelig vårblomster(selv om de sikkert kom for lenge siden) og grønne knopper på trærne. Endelig! Synes det er så fint når skogen er dekket av et hvitt teppe med hvitveis! 
Flere enn meg som er i eksamensperioden?
 

  • 04.05.2016, 16:30

Places I've been to #1


Hei søte lesere ♥

Det er sikkert flere enn meg som teller ned dagene til ferie, drømmer seg bort til å nyte late dager på stranda, på hytta eller hjemme. Eller kanskje du heller foretrekker en storby. Jeg tenkte å tipse dere om steder jeg har vært, og jeg tenkte å starte med tre storbyer som jeg virkelig elsket! Å reise er noe av det beste jeg vet, og jeg elsker å utforske nye steder. Hvis innlegget faller i smak, skal dere ikke se bort i fra at det kommer flere slike innlegg. New York: For meg var New York en by jeg bare måtte besøke. Jeg var der i påsken 2013, og selv om vi var der en uke, er det sååå mye vi ikke fikk sett. Det betyr vel bare at vi må tilbake. Vi utnyttet uken godt, og fikk vært på et outlet i New Jersey, besøkt Vebjørn Sand i galleriet hans, var på toppen av Rockefeller Center(Top of the rock), sett frihetsgudinnen, tatt bilde foran Carrie Steps, spist middag på en restaurant ved Times Square som roterte 360 grader og selvfølgelig shoppet en del. New York er i mine øyne helt unik, og jeg gleder meg til den dagen jeg skal tilbake. Helst på kjærestetur! 


Stockholm: I 2013 var jeg, mamma, tanten hennes og fetteren til mamma i Stockholm i 3-4 dager. Det ble en spontantur like før skolestart og vi hadde en utrolig koselig tur. Vi spiste masse god mat, fikk shoppet, var på Astrid Lindgren museet, på Grøna Lund, i Gamla stan og gikk mye rundt. Dette var like før jeg og Endre ble sammen, og jeg husker så godt at jeg lå med den ene armen utenfor sengen og chattet med han til langt på natt mens mamma sov ved siden av meg. Haha

Lisboa: Lisboa er en by som overrasket meg veldig. Vi hadde egentlig planer om å dra til Gran Canaria påsken 2015, men vi syntes prisene var så latterlig dyre at valget endte på Lisboa i stedet. Verken pappa, jeg eller Endre hadde vært i Portugal sin hovedstad før, så vi utnyttet ferien maks og fikk sett så utrolig mye. Så og si alle turistseverdighetene + mye mer. 

Har dere noen storbyer å anbefale? ♥

  • 02.05.2016, 16:30

Uken som gikk #17


Hei dere ♥

Da var det klart for en ny uke og allerede i morgen er det klart for første eksamen. Vi har lov å ha med hjelpemidler som selvfølgelig er deilig, men det gjør ofte oppgavene hakket mer krevende enn hvis det var uten. Det skal på en måte bli deilig å starte eksamensperioden for fullt og få unna hvertfall én eksamen. Etter det kommer de neste fire på rekke og rad frem til 15.juni. Da er det endelig klart for to måneder sommerferie! 

Bloggingen blir litt så som så om dagen, fordi jeg ikke har tid til å gå ut og ta noen bilder. Ikke at været tillater det heller. Hva skjer med at været har vært helt elendig den siste uken? Skal prøve å heller oppdatere dere med litt andre ting, så tenkte hvertfall å starte med en oppsummering av forrige uke. 

Ukens innkjøp:

Denne nydelige bikinien ble med meg hjem fra Bikbok, og jeg gleder meg sånn til å få brukt den! I tillegg bestilte jeg en kjole fra Na-kd.com som jeg satser på at kommer snart, og en ting som ble bestilt hjem til en venninne av meg i USA som hun skal ta med hjem til Norge om 9 dager. Gleder meg så utrolig mye til å se henne igjen nå! 


Ukens bilde:

På onsdag bestemte jeg og kjæresten for å ta en spontan treningsøkt. Vi kjørte opp til Holmenkollbakken og løp trappene på tribunen. Det er virkelig hardt og man får virkelig kjørt seg. Jeg prøvde meg også på Squat Jumps opp trappene, men jeg landet litt feil, og endte med vondt i det høyre kneet. Gjorde seriøst vondt å sette seg på do og reise seg igjen. Heldigvis har det blitt mye bedre allerede. 

Ukens craving:

Sushi har lenge vært en av mine store favoritter. På lørdag lagde jeg og kjæresten hjemmelagde maki-ruller med laks, avocado og chillimajones med ponzusaus til. Det smakte helt nydelig og vi klarte faktisk å nesten spise opp hele fatet!

Ukens nedtur:

Ukens nedtur må være at kneet har vært litt vondt og at eksamen nærmer seg. Når dagene kun består av eksamensforberedelser nesten, og man egentlig ikke føler at man får lest nok og gjort nok oppgaver går det ut over humøret. I tillegg var det en stor nedtur at Ingeborg gikk ut av Idol. Jeg synes hun var sååå flink! 

Ukens sang: 

Apropos Idol, så har jeg hørt på "Lay it on me" av Ina Wroldsen helt siden fredag kveld. En fantastisk opptreden!

Ukens opptur:

Ukens opptur må være torsdag, da jeg var på studentmiddag på Eik Annen Etage. Ikke feil å bli servert 4 retter(+ apetittvekker) med vin, og bli kjent med mennesker som kan være nyttige å kjenne senere. Vi ble vel sittende i 4 timer i et eget rom og skravle om alt fra politikk til studiehverdag. I tillegg var det veldig koselig da kjæresten kom hjem med en pakke peoner som er min favorittblomst!

Håper alle får en fantastisk uke! 

 
  • 01.05.2016, 14:00

Mine mål: Mai


Hei søte lesere ♥

Håper alle har en fin søndag og en bra start på en ny måned. Et skritt nærmere sommeren, selv om været ikke akkurat viser tegn på det. For mange betyr vel også mai eksamenstid samt feiring av nasjonaldagen. Jeg har som alltid satt meg mål for denne måneden, og jeg prøvde å ikke være så ambisiøs på det som ikke handler om eksamen. Jeg gleder meg sånn til å bli ferdig med mine fem eksamener at jeg kan ikke få sagt det nok. 

Ha en kjempefin søndag videre! 

byAnne

Jeg er en 21 år gammel jente fra Oslo. Studerer Økonomi og ledelse og jobber som freelancer i et eventbyrå. Bloggen handler i hovedsak om mote, hverdag, reise, mat og tips. Håper dere liker den!

Search

Bloggdesign

hits